Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

evrim82 said:
21-03-2012.23:53
Kürlerden şifa bulanlar
Arkadaşlar 1.5 yıldır bebek sahibi olamıyoruz. 20 gün önce öğrendik ki eşimde infertilite var ve ilaçlarının yanısıra keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. Ben de çok büyük bir problem yok ama ben de bugün soğan kürüne başladım. Merak ettiğim bu kürleri kullanıp hamile kalanların hikayeleri. Bizlerle paylaşır mısınız? Ne kadar süre bebek sahibi olamadınız, rahatsızlığınız ne idi ve ne kadar sürede şifa buldunuz, meleğinize kavuştunuz. Hadi bizlere umut olun

evrim82 said:
12-05-2012.15:16
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.

Allahim allahim hasankeyf bu nasil yemelik bisi boyle :)))
Allahim sana bagislasin evladini maasallah con guzel :))
Bu evlat simdi soganin mucizesiylemi oldu :)))
Kizlar bakin bu rüyakonuyu acan hasankeyfin kizi :)

evrim82 said:
21-03-2012.23:53
Kürlerden şifa bulanlar
Arkadaşlar 1.5 yıldır bebek sahibi olamıyoruz. 20 gün önce öğrendik ki eşimde infertilite var ve ilaçlarının yanısıra keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. Ben de çok büyük bir problem yok ama ben de bugün soğan kürüne başladım. Merak ettiğim bu kürleri kullanıp hamile kalanların hikayeleri. Bizlerle paylaşır mısınız? Ne kadar süre bebek sahibi olamadınız, rahatsızlığınız ne idi ve ne kadar sürede şifa buldunuz, meleğinize kavuştunuz. Hadi bizlere umut olun

evrim82 said:
12-05-2012.15:16
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.

DArısı başımıza inşallah pınarcım rabbim bizede nasip etsin

http://m.beyliktavsan.tr.gg/Tavşanın-Faydaları.htm

Bu linkteki sitede anlatiyo bn yagini fitil olarak kullanicam burda etini öneriyo kısırlıkta

Buda baska bir sitedeki tavsanin faydasi

http://www.saglikodasi.com/tavsan-yagi.html

.

ben bu ara eve tavşan eti sokmuyorum derler ya hamile olanlar avşan eti yemesin diye batıl inanç belki ama küçüklüğümüzden beri bazışeyler beynimize yerleşmiş heralde yoksa çok severim tavşan etini

kııızzz gece kuşu sabaha kadar pc başında mı oturuyorsun :1: sağlığımıza dikkat edelim düzenli uyku, dengeli beslenme :24::42:
ben şimdilik soğan kürüne devam etmeyi planlıyorum. araştırdıkça kafam karışıyor. o yüzden kürüm bitene kadar -yani birkaç ay daha- başka kür denemeyeceğim. hayrola bakalım. :16:

arkadaşım hadi senden güzel haberler bekliyorum durum nasıl

arkadaşım hadi senden güzel haberler bekliyorum durum nasıl

merhaba kuzeyciğimn. yaa ben bu gün sanıyordum benim adetim 25 ocak yani yarın :1: ama evvelki akşamki lekeden sonra daha gelmedi bişey, normal akıntım var :17: ben de heyecanla bekliyorum canım yaaa kalbim küt küt :52: eşime söyledim gelirken test alacak , inşaAllah hayırlısı bakalım. sende neler var? :34:

merhaba kuzeyciğimn. yaa ben bu gün sanıyordum benim adetim 25 ocak yani yarın :1: ama evvelki akşamki lekeden sonra daha gelmedi bişey, normal akıntım var :17: ben de heyecanla bekliyorum canım yaaa kalbim küt küt :52: eşime söyledim gelirken test alacak , inşaAllah hayırlısı bakalım. sende neler var? :34:

valla biliyosun canım benim adetime daha çooook var ama bu sabahta sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor erken adet mi olcam acaba diyorum veeeeee bu arada rüyamda çatır çatır doğurdum gerçek gibiydi yaa ama kızmı erkekmi bilmiyorum kordon bağını annemle babam kesti garip yani ne anlama geliyor bilmiyorum babam yani düşünsene ne kaaa ayıp :)))) ben ilk çocuğum sezeryandi hep normal yapmak istemişimdir ama tırsıyom işte rüyamda normal doğurdum ama :)))) sabah 7.30 da uyandım anlatamam gerçekti sanki

belkide rüyamda gördüm burdan birinden haber alcam belki o sensindir İnşallaaaaahhhhhhhhhh

valla biliyosun canım benim adetime daha çooook var ama bu sabahta sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor erken adet mi olcam acaba diyorum veeeeee bu arada rüyamda çatır çatır doğurdum gerçek gibiydi yaa ama kızmı erkekmi bilmiyorum kordon bağını annemle babam kesti garip yani ne anlama geliyor bilmiyorum babam yani düşünsene ne kaaa ayıp :)))) ben ilk çocuğum sezeryandi hep normal yapmak istemişimdir ama tırsıyom işte rüyamda normal doğurdum ama :)))) sabah 7.30 da uyandım anlatamam gerçekti sanki

ooo maşaAllah hadi hayrolsun. malum olmuştur inşaAllah. sezaryenden sonra normal doğuma olmasa da hamileliğe alamettir inşaAllah diye olumlu düşünelim biz. :34: o sancılar da belki yumurtaların geliştiği içindir canım. sakin ol. ara ara bende de oluyordu, ahan da adet olacağım diye düşündürüyordu hala da kasılmalar oluyor sanki. hayrola kardeşceğizim hayrola :16:

ben bu ara eve tavşan eti sokmuyorum derler ya hamile olanlar avşan eti yemesin diye batıl inanç belki ama küçüklüğümüzden beri bazışeyler beynimize yerleşmiş heralde yoksa çok severim tavşan etini

Slm canim ben hic tavsan eti yemedim daha once.nerden buluyosunuz merak ettim bak simdi

aminnn canım hepimizin yüzü gülcek inanıyorum

inşaAllah canım benim ya. listemizi de unuttuk bak :1: bu gün benim kürün son günü. bakalım yarın adet olmazsam testimi yapayım sabah. bir de tavşan yağı mıdır nedir. çok hassas bir bölge orası. bence böyle şeler denememk lazım canım ama eti konusunda yorum yapamam ben çocukken yemiştim bi kere, pek güzel değildi. çok kanlı oluyor tavşanın eti. öyle hatırlıyorum. :19:

arkadaşlar listeyi son kez yeniliorum. 3 kişi haberleşiyoruz sadece. eğer müjdeli haberleriniz olursa buraya yazmaı unutmayın. hatırlayalım ki biz de en çok bu siteden olumlu olumsuz her şeyi araştırıp soruşturuyoruz. duyarlı olalım. :emir_bebek::24:

pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
Vesdeniz bat 25 ocak kür TAMAM :34:
kuzey32 bat 7 şubat kürün 13.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 13.günü
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 14.günü
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 5.günü
mkr bat 16 şubat kürün 3.günü
sevdicegum bat 1şubat kürün 12.günü

Back
X