Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Umudunu kaybetme ves olurmu sabret inan yaradana yaradilana güven ilmen ve bilmen neyapman gerekiosa yap ve birak vicdanin rahat olsun gerisinin takdiri yaradanda ...

canım alıntılamada sorun olmuş yeni gördüm yazını. çok teşekkürler. yok umudumu hiç yitirmedim hamd olsun. hatta her ay aynı heyecanla yola devam ediyorum. Allahın hazinesi geniş. :16:

canım alıntılamada sorun olmuş yeni gördüm yazını. çok teşekkürler. yok umudumu hiç yitirmedim hamd olsun. hatta her ay aynı heyecanla yola devam ediyorum. Allahın hazinesi geniş. :16:

Ves buralar sana emanet gece nobeti bndeydi :))) bn biraz dinleniyim bikac gun olmiyabilirim eger girebilirem mus.olursam yazarim sizlere kndinize ii bakin ve ii davranin HOSCAKALIN...

Tmm canim sana kolay gelsin bnde cikiyorum dinleniyim biraz grsrz

Ves buralar sana emanet gece nobeti bndeydi :))) bn biraz dinleniyim bikac gun olmiyabilirim eger girebilirem mus.olursam yazarim sizlere kndinize ii bakin ve ii davranin HOSCAKALIN...

kızlar hepiniz kaçmışsınız. ben de mutfakta uğraşıyordum. başım ağrıyor haftaların yorgunluğu var. ben de kaçayım yine görüşürüz inş. sevgilerrr
:16::16:

Slm kizlar herkez kacmis ama bende first buldukca bakiorum. Hayirli haberler bekleniomus az kalmis ne guzel yaa ins bu ay hepimize ugurlu gelir sans getirirde guZel haberler aliriz guzel haberler veririz:))

Ay kizlarr bn sizi cok özledim giremem birkac gun dinlenirim diodum ama yok ayol bağmlılık yaptiniz merak eder oldum hepinizi :)
Bu arada tavsanin hangi yagi die sorulmustu önceden bugün ögrendim kuyruk yağıymış :)))) son 3 gün kaldi regliye hayrlisi bakalim bu arada bnde garip bisiler oluyo ama detay vermiyim ümitlendirmiyim hem kndimi hem sizi fakat garip durumlardayim :))))

günaydın hanımlar ende katılabilr miyim aranıza? 2 aydır beek istiyoruz olmadı bugün hasta oldum bende araştırırken soğan kürünü duydum..adet ittikten 7 gün sonra başlayın deniliyor değil mi? ..

kızlaaaarrrrrr herkese günaydıınnn. ya benim bat bu gün. sabah test yaptım negatiff , hayrola bakalımm...

Kızlar malum hafta sonu acıkogretım sınavı var. O yuzden gıremıyorum dua edın bana :)))

Başarılar İremciğim Allah muvaffak etsin.

ayy bugün çook yorgunum bende ne olduysa hepimize bende bu gece erken yatıcam haftasonu görüşürüz dualarım sizinle

kuzeyciğim hayırdır ya aynı durum bende de var boğazım ağrıyor müthiş bir halsizlik var galiba bende hasta olacağım

Ay kizlarr bn sizi cok özledim giremem birkac gun dinlenirim diodum ama yok ayol bağmlılık yaptiniz merak eder oldum hepinizi :)
Bu arada tavsanin hangi yagi die sorulmustu önceden bugün ögrendim kuyruk yağıymış :)))) son 3 gün kaldi regliye hayrlisi bakalim bu arada bnde garip bisiler oluyo ama detay vermiyim ümitlendirmiyim hem kndimi hem sizi fakat garip durumlardayim :))))

pınarrrrr hadi hayırlısı, bekliyoruz heyecanla
günaydın hanımlar ende katılabilr miyim aranıza? 2 aydır beek istiyoruz olmadı bugün hasta oldum bende araştırırken soğan kürünü duydum..adet ittikten 7 gün sonra başlayın deniliyor değil mi? ..
merhaba okulum hoş geldin tabii ki. yolun çok başındaymışsın. Allah tez zamanda muradını versin, hayırla... evet adet bitiminden 7 gün sonra başlamak daha faydalıymış.

kızlar kimseden ses yok. kürü biten ve adetini bekleyen benim yalnız sanırım :D

LİSTEMİZ:
pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
Vesdeniz bat 25 ocak kür TAMAM
kuzey32 bat 7 şubat kürün 14.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 14.günü
İREMCAKAR bat 10 şubat kür TAMAM ;)
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 6.günü
mkr bat 16 şubat kürün 4.günü
sevdicegum bat 1şubat kürün 13.günü
okulum bat 25 şubat küre 10 şubatta başlayacak :34:

ay hadi bakalım 3 gün dediğin nedir ki kuzum hayırlısı inşallah detayları kendine saklamasana kız neymiş o garip şeyler bakiiim :))

sanada hyırlısı olsun canım adetin bittikten 7 gün sonra başlayabilirsin aramıza hoşgeldin

kızlar kimseden ses yok. kürü biten ve adetini bekleyen benim yalnız sanırım :D

LİSTEMİZ:
pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
Vesdeniz bat 25 ocak kür TAMAM
kuzey32 bat 7 şubat kürün 14.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 14.günü
İREMCAKAR bat 10 şubat kür TAMAM ;)
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 6.günü
mkr bat 16 şubat kürün 4.günü
sevdicegum bat 1şubat kürün 13.günü
okulum bat 25 şubat küre 10 şubatta başlayacak :34:

ahhh ahhhh günler ne çabuk geçiyor böyle değilmi kür bitiyor yarın benim yarından sonra geçmez artık valla dün öyle yorgundum kii anlatamam canım bu sabah bir rüya gördüm yine ne sık görmeye başladım töbe töbe hayırlara çıksın inşallah ikiz erkek bebeklerim olmuş bu seferde emziyorum onları aynı oğluma benziyorlar çok çoook tatlılar offf gerçek gibiydi valla rüyada olsa ne mutlu hisstetim kendimi vesdenizcim bekle güzelim negatif çıkmasına aldanma hem biliyosun idrarda daha sonra çıkabiliyor

nedir bu kasık ağrısı bukadar valla korkmuyo değilim erken adet olcam diye kaç gündür ağrıyor daha ayın 7 sine çok var dün resmen kramp girdi nefesim kesildi sanki :((

ahhh ahhhh günler ne çabuk geçiyor böyle değilmi kür bitiyor yarın benim yarından sonra geçmez artık valla dün öyle yorgundum kii anlatamam canım bu sabah bir rüya gördüm yine ne sık görmeye başladım töbe töbe hayırlara çıksın inşallah ikiz erkek bebeklerim olmuş bu seferde emziyorum onları aynı oğluma benziyorlar çok çoook tatlılar offf gerçek gibiydi valla rüyada olsa ne mutlu hisstetim kendimi vesdenizcim bekle güzelim negatif çıkmasına aldanma hem biliyosun idrarda daha sonra çıkabiliyor

evet canım yaaa ama adet tarihi gelip de negatif sonuç alınca geçmiyoorrr, birkaç gün geciksin diye heyecan dorukta bekliyosun. hayrola bakalım. :26: rüyan hayrolsun canım yaa sen bi doğurdun, bi ikizlerin oldu. maşaAllah, malum oluyordur inş. müjde derler zaten. :34:

Back
X