• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

2 yillik evliyim ilk gunden beri bekliyorum, esiminde benimde bir sorunumuz yok yasim 33 zaman gittikce umut azalıyor insanda, ama dua ediyorum hep bir şans daha

yaşıtız canım ben 13 yıllık evliyim benim bi tane var çocuğum ikinci için uğraşıyoz bir senedir bence aşılama için bekle kürleri dene hem düşükten sonra rahmin toplanması lazım

yok elenazcım adetime daha çok var sadece hiç bu kadar çabuk adet belirtisi yaşamamıştım olsa olsa yumurtlama belirtisi diycem oda geçmiş olabilir :) yarın soğan kürüm bitiyor 7 şubat adet

bende okuyunca heyecanlanıyrm acaba hamilelik belirtisimi yaşşıo dedim:) ondan sordum inşallah bakalım her şey olabilir

yaşıtız canım ben 13 yıllık evliyim benim bi tane var çocuğum ikinci için uğraşıyoz bir senedir bence aşılama için bekle kürleri dene hem düşükten sonra rahmin toplanması lazım

Sanki bi his var kisa zamanda tekrar yasayacakmisim gibi seviniyorum, belkide yeni düşük yaptigim icin o gebelik hissi var bende, karman corman oldum, eet ben sogan yapim, ne kadar sanslisin bi cocucgun var rabbim uzun omurler versin ona

KULLANICI ADI I BAT I KÜRDEKİ GÜNÜ
1. pnrcoskun I 28 ocak I kür TAMAM :)
2. Vesdeniz I 25 ocak I kür TAMAM
3. kuzey32 I 7 şubat I 14.günü
4. simalbebek I 27 ocak I 14.günü
5. İREMCAKAR I 10 şubat I kür TAMAM ;)
6. Pirelideve I 5 Şubat I 6.günü
7. mkr I 16 şubat I 4.günü
8. sevdicegum I 1şubat I 13.günü
9. elanaz86 I 15 şubat I kürün 0. günü
10. okulum I 25 şubat I 10 şubatta başlayacak

Son düzenleme:
Sanki bi his var kisa zamanda tekrar yasayacakmisim gibi seviniyorum, belkide yeni düşük yaptigim icin o gebelik hissi var bende, karman corman oldum, eet ben sogan yapim, ne kadar sanslisin bi cocucgun var rabbim uzun omurler versin ona

az önce içimden ne geçti biliyomusun samimiyetle söylüyorum senin iki tane çocuğun olucak öyle hissettim :)) hadi bakalım hayırlısı cnm

KULLANICI ADI l BAT l KÜRDEKİ GÜNÜ
pnrcoskun l 28 ocak l kür TAMAM :)
Vesdeniz l 25 ocak l kür TAMAM
kuzey32 l 7 şubat l 14.günü
simalbebek l 27 ocak l 14.günü
İREMCAKAR l 10 şubat l kür TAMAM ;)
Pirelideve l 5 Şubat l 6.günü
mkr l 16 şubat l 4.günü
sevdicegum l 1şubat l 13.günü
elanaz86 l 15 şubat l kürün 0. günü
okulum l 25 şubat l 10 şubatta başlayacak

benimkinede tamam yaz bari kız sevinsin şu garip :)

Guzel hislerin için rabbjm senden razi olsun arkadasim, inanki tebessüm ettim sevindim şimdi

Amin canım allah sendende razı olsun eşimle konuşuyorum biraz önce kendim için üzülmüyorum o kadar Allahım uzun ömürler versin bir evladım var sana ve daha hiç çocuğu olmayanlara nasip etsin rabbim önce sonra hakkımızda hayırlıysa bizede versin bitane çok korkuyorum böyle çok istediğim zaman bide sizleri okuyorum Allahın gücüne gitmesinden

benimkinede tamam yaz bari kız sevinsin şu garip :)

valla normalde gözükmüyor ama alıntı cevapla dediğinde çıkıyor canım :))

:1::1::1::9::9::9: AY VALLA KOPTUM YAA GÜLMEKTEN. EVET AMA KAYDEDİNCE GİDİYOR YA NİYE ÖYLE OLUYORSA OFF BE SIKILDIM. EN İYİSİ ESKİ USUL, İLKEL OLSUN BİZİM OLSUN :1:
pnrcoskun l 28 ocak l kür TAMAM ;)
Vesdeniz l 25 ocak l kür TAMAM ;)
kuzey32 l 7 şubat lkür TAMAM ;)
simalbebek l 27 ocak l TAMAM ;)
mkr l 16 şubat l 4.günü

Son düzenleme:
KULLANICI ADI I BAT I KÜRDEKİ GÜNÜ
1. pnrcoskun I 28 ocak I kür TAMAM :)
2. Vesdeniz I 25 ocak I kür TAMAM
3. kuzey32 I 7 şubat I TAMAM:)
4. simalbebek I 27 ocak I TAMAM:)
5. İREMCAKAR I 10 şubat I kür TAMAM ;)
6. Pirelideve I 5 Şubat I 6.günü
7. mkr I 16 şubat I 4.günü
8. sevdicegum I 1şubat I 13.günü
9. elanaz86 I 15 şubat I kürün 0. günü
10. okulum I 25 şubat I 10 şubatta başlayacak
[/table][/QUOTE]

Son düzenleme:
:1::1::1::9::9::9: AY VALLA KOPTUM YAA GÜLMEKTEN. EVET AMA KAYDEDİNCE GİDİYOR YA NİYE ÖYLE OLUYORSA OFF BE SIKILDIM. EN İYİSİ ESKİ USUL, İLKEL OLSUN BİZİM OLSUN :1:
pnrcoskun l 28 ocak l kür TAMAM ;)
Vesdeniz l 25 ocak l kür TAMAM ;)
kuzey32 l 7 şubat lkür TAMAM ;)
simalbebek l 27 ocak l TAMAM ;)
mkr l 16 şubat l 4.günü

ne varsa ilkellikte var zaten:))

:1: Canım ben kaçıyorum. Pozitif bir gelişme olursa yazarım. Olmazsa da kısmet artık. Yarından sonra birkaç gün olmayabilirim. Hava şartlarına bağlı. :1: Görüşürüz , öpüyorum , dua ile :16:

hayır pazartesi bekliyorum sonucu bak dumanla haber yollarsın artık nete giremezsen :)) bende öptüm cnm

Back
X