Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi canım iyi sen ümitlenme bakalım ben ümitleniyorum senin adına :)))canım ben hep erken adet olurum. hatta yorucu geliyordu artık. ama şu son 3 aydır 25inde lekelerim başlıyor 27sinde tam oluyordum. şimdilik lekeler filan yok. offf az önce yine test yaptımbebetime diye bi marka pek güvenilir değil sanırım, burda öyle okumuştum. ama yine gölge gibi bişey var. ama hiç ümitlenmiyorum. pazartesiye kadar bekleyeyim bakalım.
![]()
iyi canım iyi sen ümitlenme bakalım ben ümitleniyorum senin adına :)))
ben düşük yapalı tam 4 ay oldu canım ama hala kalamadım kim demişse hemen kalı nıyo diye :)) kısmet bence hatta 4.5 ay malesef
Slm kizlar iki senedir bebek istiyoruz ama olmadi, tam sevindik derken geçtiğimiz hafta 5 haftalik hamileliğim düşük ile sonuclandi, bütün muaneleri olduk esimle hicbir sorunumux yok, sogan kürü nu cok duydum yapmak istiyorum,birde hep düşük sonrasi hemen hamile kalan oluyormus varmi bole duydugunuz seyler
canımsın yaaakız ümidimi yitirmek anlamında değil de bu, işte aylardır beklediğim için daha önce de böyle hayalet çizgiler gördüm, o yüzden temkinli yaklaşmaya çalışıyorum. yoksa istemem miii, dün abimlere gittik, yeğenimi sevdim, 7 aylık, oyyyy kuzu ya bal balll, bize de nasip ola inşaAllah
![]()
Hanimlar bende 6haftalikken düşük yaptim ve neredeyse 1 yol olacak hala hamile kalamadim.. Bana da söylediler ardından hemen gelir diye bebek ama ne gelen var ne giden... Rabbim tez zamanda gönderir inşallahbebeklerimizi...
benimde abimin 2 ay sonra geliyor bi kızçe hala oluyorum :)) eğer düşük yapmasaydım araları çok az olucaktı sağlık olsun canım pazartesi olmazsan kan testi yaptır bari idrara pek güven olmuyor hem kendini yemekten kurtulursun kıyamam sana
canım yaa Allah hayırlı evlat kılsın abinin çocuğunu. seninkine abla olur artık inşaAllah. :) bakalım benim kırmızılar gelmezse dediğin gibi kanda baktırmak lazım. hayrolsun. senin kasık ağrıların geçti mi? az önce başka bir topikte okudum da bir arkadaş ben gibi pkoluymuş. soğan kürünü 8 gün kullanmış sonra kasık ağrısından acillik olmuş. ama daha sonra doktora gittiğinde kistleri kaybolmuş yani pkodan kurtulmuş. bu benim için müthiş haber de sen hani kist şüphem var diyordun ya yani senin için de kasık ağrısı olumlu bir gelişmeye işaret bence![]()
Ya herkes bi umutla kalirsin hemen diince bende ister istemez umutlaniyorum,2 asilama ile hamile kalmistim,5 haftalikti ama inanin harika bir duygu, dua ediyorum o hissi hemen yasamak icin
2 yıllık ugrasmanin en başına geri döndüm(((
kıyamam sana olucak canım vakti saati geldiğinde bende klomenle kalmıştım
sen kürleri uygulamışmıydın daha önce soğan incir herhangi birini kullanmadıysan soğanla başla 2 ay sonra incir kürünü yap
Ya herkes bi umutla kalirsin hemen diince bende ister istemez umutlaniyorum,2 asilama ile hamile kalmistim,5 haftalikti ama inanin harika bir duygu, dua ediyorum o hissi hemen yasamak icin
2 yıllık ugrasmanin en başına geri döndüm(((
benden okumuştum öyle bi konu canım evet haklısın zaten kötü düşünmüyorum ağrım şuan kesildi ama snki her an adet olcakmışım gibi göğüslerim çok şiş şundan eminim eğer hamile kalmazsam bu ay adetim erken gelicek çünkü bu kadar erken adet belirtileri yaşamazdım bide şu adetimi hesapladım son 3 aydır tam 33 günde bir oluyorum önceden 30 günde bir di
Simdi sogan kürü falan yapim diom, önümüzdeki ay tekrar gidecem asilamaya
canımmm önclikle geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın zor bir durum elbet. ama silkelenip ümitle devam etmek gerek. ben de 15 aydır bekliyorum. ama yüzlerimiz gülecek, bol bol dua edelim. hoş geldin aramıza
inşaAllah olmazsın da hamilesindir canım ama olursak da iyi içerde temizlik var unutma, soğanımız sağ olsun![]()
canımmm önclikle geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın zor bir durum elbet. ama silkelenip ümitle devam etmek gerek. ben de 15 aydır bekliyorum. ama yüzlerimiz gülecek, bol bol dua edelim. hoş geldin aramıza
inşaAllah olmazsın da hamilesindir canım ama olursak da iyi içerde temizlik var unutma, soğanımız sağ olsun![]()
kuzey merak ettim belirtilermi var yoksa sen soğan suyunu ne kadar kullandın
sorunun ne tam olarak daha yeni düşük yapmışsın canım biraz bekle bu arada soğan kürü yap 2 ay sonra diğer kürleri yap kaç yıllık evlisin ve ne kadardır uğraşıyorsun yazmışsındır belki kaçırmış olabilirim benim sana tavsiyem bence bu kürlerle başla olmazsa 4 ay sonra yaptır aşılamanı olmazmı