Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar naber nasilsiniz?Ben kirmizi karti gordum bu ayda.tahmin ettigim gibi 28 gune cekti eski duzenine giriyo sanirim.ilk anda uzuldum ama simdi daha iyiyim demekki daha zamani varmis bebisin.hakkimizda hayirlisi buymus.2.kurude yapicam insallah.

Slm Ebru dr a gittinmi cunku inan hicbir sorun olmasa bile 6 ayda 1 yilda gitmekte fayda var saracogluda diyorya kurlerden once dra gidin diye Saracoglu genelde adet bitiminden sonra en erken 7 gun sonra baslayabilirsiniz diyo ben adetten hemen sonra basladm gecen sene tv programinda adet bitimindn sonra 2. 3. Gunde baslayabilirsiniz dedi sogan sanki kadinlar icin yaratilmis diyo karar senin canim ama bence dene korkma zarar gelmez faydasini ins gorursun gelismeleride paylasirsan seviniriz
canim rutin doktor kontrolüme hep giderim zaten hic birsey olmasada son kontrolümde zaten 2 ay olmuyo doktor hersey yolunda dedi(binlerce kez sükürler olsun) yanliz ben yurtdisinda yasadigim icin doktoruma sogan kürü'nü anlatmak biraz tuhaf geliyo acikcasi🙊🙊 ayin 5.2 sindi hastalanicam bittikden sonra bi iki gün gecince baslim ozaman canim birayada yazicam gelismeleri yanliz okuduguma göre 15 gün boyunca günde iki kez icicem dimi

Kızlar merhaba sınavlar bıttı. Sonuclar nasıl olur bılmem ama benım 26 ocakta yumurtlamam oluyordu sanırım akıntı geldı beya zsekılde 26-28 ocakta bırleşme oldu bakalım nolcak.2 gunde bır yapıyorum.tutsun dıye ama haftaya kanal tedavısaı ıle dolgularım var dıscıye gıdecegım ne yapmam gerek bılmıyorum yardım edermısınızz...

Adeti geciken,adet gununde olan meleklerim umarim olmazssiniz ve bu gecikmenin sebebi,bebis olur:)
Dualarim dileklerim hepiniz icin...
Bu arada sanirim bu soganin faydasini saglik acisindan baya gordum fakat bn tavsan yagim gelene kadar ( kuzeyim tavsanin kndini vercek sagolsun) osmanlicam oldugu icin tarihi arastiriyorum vede eski uygarliklarda kullanilan macunlari iksirleri kurleri arastirirken süt maydonoz kürü eskiden misirlilarin en cok kullandigi bir iksirmis vede hala gunumuzde kullanulmaktaymis anadolu ve karadenizde
Bn bu sogana baslamadan once bunu yapsam diyorum sonrada sogana baslasam diyorum
Sizlerinde fikrini almak istiyorum madem birlikte bir yola ciktik ozaman fikirleriniz bnim icin cok onemli meleklerim..

pınarım öncelikle yeni gelişmelerine çok sevindim, hayırlı olsun ümitli yolculuğun :16: hani soğan kürünün ikincisi adete 10 gün kala 10 gün boyunca yapılıyor ya, süt maydonoz da adet bitiminde 3 gün yapılıyor diye okumuştum. yapabilirsin bence. ben de adet olursam yapmayı düşünüyorum. :8:

Saol sanada gecmis olsun ins bekleyelim bakalim dr adet gecikmesini 20 gun kadar bekle surekli test yap dedi oyuzden bekle derim umut kesilmez stresli olmuyo degil HAYİRLİSİ OLSUN birde burda gormustum sogan kuru kullanip adeti geciken biri saracogluna sormus adetim gecikti gebede degilim neyapmam lazim diye oda kuru ayin 1ile 10 u arasinda tekrar 10 gun daha yap demis bunuda belirteyim dedim

yosuncuğum evet ya adet olmadıkça heyecanlı bekleyiş devam ediyor. biz de biraz eşimle limoniyiz şu sıralar. böyle olunca iyice gerildim. ya adet olsam ya sonuç kesinleşse diye gergin gergin bekliyorum :37: Rabbim en iyisini bilir, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin. bekliyoruz bakalım. niyet hayır, akıbet de hayır olsun inşaAllah :16: yalnız saraçoğlunun dediğini anlamadım. adet gecikirse, küre 10 gün daha devam mı edeceğiz yani?:26:

canim rutin doktor kontrolüme hep giderim zaten hic birsey olmasada son kontrolümde zaten 2 ay olmuyo doktor hersey yolunda dedi(binlerce kez sükürler olsun) yanliz ben yurtdisinda yasadigim icin doktoruma sogan kürü'nü anlatmak biraz tuhaf geliyo acikcasi🙊🙊 ayin 5.2 sindi hastalanicam bittikden sonra bi iki gün gecince baslim ozaman canim birayada yazicam gelismeleri yanliz okuduguma göre 15 gün boyunca günde iki kez icicem dimi

evet ebru, adetin bittikten 7 gün sonra başlayıp, 15 gün sabah-aşam taze hazırlayıp soğutmadan içeceksin. şifa olsun :16:

Kızlar merhaba sınavlar bıttı. Sonuclar nasıl olur bılmem ama benım 26 ocakta yumurtlamam oluyordu sanırım akıntı geldı beya zsekılde 26-28 ocakta bırleşme oldu bakalım nolcak.2 gunde bır yapıyorum.tutsun dıye ama haftaya kanal tedavısaı ıle dolgularım var dıscıye gıdecegım ne yapmam gerek bılmıyorum yardım edermısınızz...

iremciğim ben hamilelik öğrenilene kadar kullanılan ilaçların etki etmediğini duymuştum ama sen yine de hekimine danış. hayırlısı canım.:32:

yosunii canim öncelikle ilgilenip cvplarin icin cok tesekkür ederim ama cogu kiside adetten hemen 2-3 gün sonra baslamayi tavsiye ediyo sende 7 gün deyince pek anlamadim canim simdiden cok sagol

yosunii canim öncelikle ilgilenip cvplarin icin cok tesekkür ederim ama cogu kiside adetten hemen 2-3 gün sonra baslamayi tavsiye ediyo sende 7 gün deyince pek anlamadim canim simdiden cok sagol

sevgili ebru.. kürleri uzun süre araştırdım. edindiğim bilgiyi tekrar paylaşıyorum: soğan kürüne herhangi bir zamanda başlanabilirmiş ancak adet bitiminden 7 gün sonra başlamak daha faydalıymış. bunları hocanın, yani Saraçoğlunun kendisi ifade ediyor. :34:

Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var. Bilmediğim için açıklama yaparsanız sevinirim. Reglim düzensizleşti doktora gidiyorum dün adet söktürücü progestan iğne yapıldı ve reglim de başladı. soğan kürü ve diğer kür (herkes diğer kürüde yapacağım demiş ama tam anlamadım) nasıl yapıyor ve ne zaman başlayıp bırakacağım. Soğanı haşlayıp suyu mu içilecek? Geçen ay kullandım ama olmadı, bu ay da aldım ovulasyon testi kullanacağım. Bir de CONCEIVE PLUS sipariş ettim. Bu birliktelikte spermin kayışını sağlıyormuş ve kullanlar memnunmuş.
Bu konularda bilginiz var mı?

Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var. Bilmediğim için açıklama yaparsanız sevinirim. Reglim düzensizleşti doktora gidiyorum dün adet söktürücü progestan iğne yapıldı ve reglim de başladı. soğan kürü ve diğer kür (herkes diğer kürüde yapacağım demiş ama tam anlamadım) nasıl yapıyor ve ne zaman başlayıp bırakacağım. Soğanı haşlayıp suyu mu içilecek? Geçen ay kullandım ama olmadı, bu ay da aldım ovulasyon testi kullanacağım. Bir de CONCEIVE PLUS sipariş ettim. Bu birliktelikte spermin kayışını sağlıyormuş ve kullanlar memnunmuş.
Bu konularda bilginiz var mı?

merhaba eakgull. adet gecikmesi mi yaşıyorsun? eğer akıntı, kist, polikistik over, küçük çaplı miyom veya çikolata kisti gibi sıkıntılar varsa soğan kürü gerçekten faydalı. tabii rahatsızlığı olmayan kadınlar da uygulayabilir. bunlar Saraçoğlu'nun açıklamaları.
soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor ve 15 gün boyunca sabah akşam taze hazırlanıp içiliyor.
şöyle ki:
1,5 bardak klorsuz suyu( yani musluk suyu olmayacak) kaynatıyoruz
kahverengi kabuklu bir orta boy soğanı dörde bölüp kaynayan suya atıp ağzı kapalı 5 dk kaynatıyoruz
sonra demlenmeye bırakıyoruz
hafif ılıyınca süzüp içiyoruz
bunu her seferinde taze hazırlıyor ve soğumadan tüketiyoruz.
şifa olsun
DİĞER KÜR DEDİĞİMİZ İSE: 15 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANDIKTAN SONRA DİĞER ADETE 10 GÜN KALA 10 GÜN BOYUNCA TEKRAR EDİYORUZ. (BUNU 3-4 ADET DÖNEMİ YAPMAK GEREKİYOR)

CONCEIVE PLUS ile ilgili fikrim yok. preseed jel kullananları araştırmıştım bir ara ben bitki kürleri dışında herhangi bir şey uygulamadım. inşaAllah faydasını görürsün.

ovulasyon testi ise lh yani yumurta çatlamasını sağlayan hormonu ölçerek yumurtlama zamanı hakkında bilgi veriyor. kullanabilirsin ama fazla sıvı tüketmeden sabah saatlerinde (ilk idrar olmayacak) özellikle 4 saat sıvı tüketmeden idrarı tutup yaparsan sağlıklı sonuç alabilirsin.

Son düzenleme:
merhaba eakgull. adet gecikmesi mi yaşıyorsun? eğer akıntı, kist, polikistik over, küçük çaplı miyom veya çikolata kisti gibi sıkıntılar varsa soğan kürü gerçekten faydalı. tabii rahatsızlığı olmayan kadınlar da uygulayabilir. bunlar Saraçoğlu'nun açıklamaları.
soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor ve 15 gün boyunca sabah akşam taze hazırlanıp içiliyor.
şöyle ki:
1,5 bardak klorsuz suyu( yani musluk suyu olmayacak) kaynatıyoruz
kahverengi kabuklu bir orta boy soğanı dörde bölüp kaynayan suya atıp ağzı kapalı 5 dk kaynatıyoruz
sonra demlenmeye bırakıyoruz
hafif ılıyınca süzüp içiyoruz
bunu her seferinde taze hazırlıyor ve soğumadan tüketiyoruz.
şifa olsun
DİĞER KÜR DEDİĞİMİZ İSE: 15 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANDIKTAN SONRA DİĞER ADETE 10 GÜN KALA 10 GÜN BOYUNCA TEKRAR EDİYORUZ. (BUNU 3-4 ADET DÖNEMİ YAPMAK GEREKİYOR)

CONCEIVE PLUS ile ilgili fikrim yok. preseed jel kullananları araştırmıştım bir ara ben bitki kürleri dışında herhangi bir şey uygulamadım. inşaAllah faydasını görürsün.

ovulasyon testi ise lh yani yumurta çatlamasını sağlayan hormonu ölçerek yumurtlama zamanı hakkında bilgi veriyor. kullanabilirsin ama fazla sıvı tüketmeden sabah saatlerinde (ilk idrar olmayacak) özellikle 4 saat sıvı tüketmeden idrarı tutup yaparsan sağlıklı sonuç alabilirsin.

teşekkür ediyorum bilgiler için. Kist vs hiç bir şey gözükmüyor reglim 28 gün gibi standart bir zamanda olmuyor. 21-35-40 gibi saçma sapan aralıklarla oluyor. Reglim bugün başladı 7. gün mü başlıyorum yoksa regl bitiyor 7 gün sayıyoruz ve sonra mı başlıyoruz?

teşekkür ediyorum bilgiler için. Kist vs hiç bir şey gözükmüyor reglim 28 gün gibi standart bir zamanda olmuyor. 21-35-40 gibi saçma sapan aralıklarla oluyor. Reglim bugün başladı 7. gün mü başlıyorum yoksa regl bitiyor 7 gün sayıyoruz ve sonra mı başlıyoruz?

anladım benim de öyle düzensiz maalesef. kanaman bitince 7 gün sonra başlıyorsun. yani 5 gün adet oluyorsan 12. gün başlayabilirsin. gibi :34:

kuzeyim yaaa geçmiş olsun. sen bir haftadır adet olacak gibi belirtiler yaşıyorsun, hayırdır inş. çok sıkıntı veriyor galiba, bir doktora gitsen? kolay gelsin canım benim. habersiz koyma bizi.inşaAllah gebelik müjdesiyle gelirsin :128: benim kan tahlilim negatif. dün yaptırdım. hayırlısı bakalım.

sağol canım benim valla nedir bu ağrılar bilemedim 2günde mide yanması çekti ağzıma hep geldi afedersin cayı cayır yandı midem dün misafirim gelmişti o arkadaştada prolaktin yüksekliği vardı tedaviyle hamile kaldı test sonuçlarıma baktı senin prolaktin yüksek nasıl ilaç vermez senin böyle çocuğun olmaz prolaktini düşürmesi lazım dedi adet olursam bu ay doktora gidicem anlatçam böyle böyle diye bakalım ne dicek nefes alamamda cabası ne hikmetse yaşadığım düşükten beri 15 gün rahatsam 15 günden sonra adetime yakın dönemde nefes darlığı yaşıyorum ben bunu klomene bağlamıştım ama değil doktorlarda sebebini bulamıyor ama boğazlarım tahriş oluyor karnım şişiyor bu saatlerde iyiyim ama akşama doğru kötüleşiyorum canımdan beziyorum o derece :( negatif olmasına sonucunun aldırma bekle biraz canım inşallah güzel haberler sendende canımmm

Vesdenizim kuzeyim simalim yosunum zeynebim ismini hatrliyamadigim dier arkadaslarim selamlarrrrrrrr :)))))
Sizleri tanimiyorum bnim gibi gercek isminuzi deil nickler kullaniyosunuz sizlerin yuzlerini gormedim fakat hepiniz bnim ugur meleklerimsiniz bana ugurlu geldiniz :)))
Hepinizin o temiz iyi niyetli dileklerinizn bana ulasmasi ayyy duygulandim kelimeleri topluyamiyorum bnden bagmsiz bir sekilde kndiliginden dökuluyorlar :)))
İsin özü meleklerim iyiki varsiniz iyiki sizleri tanidim dualariniz icin sonsuz tesekkurler ...
Simdi asıl konuyu yaziyim sanirim okudukca merak ediyorsunuz :))
Evet bugun bildiginiz uzere dr a gittim folik asit verdi :)
Cunku artik hamile kalabilicem herseyim butun degerlerim cok guzelmis ve bu ay dinlendirelim vucudu hic bir ilac kullanmayalim folik asit disinda önumuzdeki ay klomene basliyalim dedi :))
Simdi siz ne var bunda diebilirsiniz ama aranizda özel durumumu bilen arkadaslarim var onlar eminm bnim kadar sevinmistir cunku 1 ay once asla denmisti gebelik icin ama bugun :))))) su an hamile olsam bukadar sevinirdim inanin dostlarim...

nasıl sevindim anlatamam pınarcım :)Allah dermansız dert vermesin bak artık dahada umutlusun herşey gönlünce olsun dirençli pozitif arkadaşım

Adeti geciken,adet gununde olan meleklerim umarim olmazssiniz ve bu gecikmenin sebebi,bebis olur:)
Dualarim dileklerim hepiniz icin...
Bu arada sanirim bu soganin faydasini saglik acisindan baya gordum fakat bn tavsan yagim gelene kadar ( kuzeyim tavsanin kndini vercek sagolsun) osmanlicam oldugu icin tarihi arastiriyorum vede eski uygarliklarda kullanilan macunlari iksirleri kurleri arastirirken süt maydonoz kürü eskiden misirlilarin en cok kullandigi bir iksirmis vede hala gunumuzde kullanulmaktaymis anadolu ve karadenizde
Bn bu sogana baslamadan once bunu yapsam diyorum sonrada sogana baslasam diyorum
Sizlerinde fikrini almak istiyorum madem birlikte bir yola ciktik ozaman fikirleriniz bnim icin cok onemli meleklerim..

merak etme şu tavşanlar bi doğursun yasak bitsin yollıycam ilk fırsatta canım tavşanlar gibi bisürü bisürü doğurasın inşllahhhh :)))

Saol sanada gecmis olsun ins bekleyelim bakalim dr adet gecikmesini 20 gun kadar bekle surekli test yap dedi oyuzden bekle derim umut kesilmez stresli olmuyo degil HAYİRLİSİ OLSUN birde burda gormustum sogan kuru kullanip adeti geciken biri saracogluna sormus adetim gecikti gebede degilim neyapmam lazim diye oda kuru ayin 1ile 10 u arasinda tekrar 10 gun daha yap demis bunuda belirteyim dedim

evet canım beklemelisin benim idrarda öyle kolay çıkmaz gebeliğim o da kanda geç yumurtladığım için ama 2. hamileliğimi 5-6 gün önce öğrenmiştim kanda idrarda geciktikten 1 hafta sonra silik çizgi olarak

kizlaaar nolursunuz banada bi el atin yazilanlarin cogunu okudum ve bende insAllah sogan kürüne baslamak istiyorum 8aydirda korunmuyoruz tek sorun son 3 aya kadar hep 28günde bir düzenli adet olurdum artik 25 güne düstü hesaplara göre 5.2. de adet olucam sizce nezaman baslim cünki herkes cok farkli seyler yazmis kafam karisti

arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış sanırım sanada şifa olur inşallah aramıza hoşgeldin:)

anladım benim de öyle düzensiz maalesef. kanaman bitince 7 gün sonra başlıyorsun. yani 5 gün adet oluyorsan 12. gün başlayabilirsin. gibi :34:

tüp bebek tedavisinden sonra bozuldu canım. Şimdi ben dün regl oldum 5 gün sürse 6 şubatta başlamam gerek değil mi? valla bu ay herşeyi denicem tak etti artık :)))))

sağol canım benim valla nedir bu ağrılar bilemedim 2günde mide yanması çekti ağzıma hep geldi afedersin cayı cayır yandı midem dün misafirim gelmişti o arkadaştada prolaktin yüksekliği vardı tedaviyle hamile kaldı test sonuçlarıma baktı senin prolaktin yüksek nasıl ilaç vermez senin böyle çocuğun olmaz prolaktini düşürmesi lazım dedi adet olursam bu ay doktora gidicem anlatçam böyle böyle diye bakalım ne dicek nefes alamamda cabası ne hikmetse yaşadığım düşükten beri 15 gün rahatsam 15 günden sonra adetime yakın dönemde nefes darlığı yaşıyorum ben bunu klomene bağlamıştım ama değil doktorlarda sebebini bulamıyor ama boğazlarım tahriş oluyor karnım şişiyor bu saatlerde iyiyim ama akşama doğru kötüleşiyorum canımdan beziyorum o derece :( negatif olmasına sonucunun aldırma bekle biraz canım inşallah güzel haberler sendende canımmm

canım tekrar geçmiş olsun. biraz yürüyüş filan yap bence. şişkinlik oluyor o döneme yakın. o zaman da daralıyor insan. gerçi seninki erken başladı da. Allah şifa versin. prolaktin kaç ki canım 24-25 üstü yüksek diyor drlar? :26: offf ben de buralarda takılıyorum böyle işte. sıkıldım iyice. eşim de dışarı çıktı :31: adetim hala gelmedi ama çok afedersin birazcık akıntıyla karışık kıl gibi kırmızılar vardı sabah. belim filan da ağrıyor. gelse de yeni döneme başlasak. :1: bu sefer adetin ikinci günü bal-çörek-otu tarçın karışımını deneyeceğim. on gün kala da yine soğanıma başlayacağım. hayrola bakalım.

Kizlar naber nasilsiniz?Ben kirmizi karti gordum bu ayda.tahmin ettigim gibi 28 gune cekti eski duzenine giriyo sanirim.ilk anda uzuldum ama simdi daha iyiyim demekki daha zamani varmis bebisin.hakkimizda hayirlisi buymus.2.kurude yapicam insallah.

simalcim olsun bak adetin düzenlenmiş en azından değilmi buda soğanın işe yaradığını gösteriyor inşallah bi dahaki sefere rabbim boş çevirmesin canım

tüp bebek tedavisinden sonra bozuldu canım. Şimdi ben dün regl oldum 5 gün sürse 6 şubatta başlamam gerek değil mi? valla bu ay herşeyi denicem tak etti artık :)))))

:1: kız yokk öyle değil. adetin bittikten sonra 7 gün sayıyorsun ya. dün başladı diyorsun. 5 gün sürse 29unda başlamış 3ünde bitmiş oluyor. 3ünden sonra 7 gün say ve başla. yani 10unda başlayabilirsin. :1:

Son düzenleme:

yaptırabilirsin canım dişlerde ilk ay tedavi sorun olmuyor diye biliyorum ben ki kendimden diş ile ilgili değilde şöyle bi örnek vereyim 5 aylık hamileyken kulağımın yanında sivilcem vardı hamileliğimde büyüdü morardı fındık kadar oldu öyle bi zonkluyodu ki ağrısına dayanamıyordum ve ameliyat oldum bayıltmadan tabi bölgesel ama için rahat olsun istiyorsan bi dr na danış

Back
X