- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
estağfirullah canım ya çok şirinsin![]()
bu arada eşin için yaptığın açıklamaya çok güldümşimdi soru sorma sırası bende. ne kullandı? benim eşimde de ileri hareket problemi var, keçiboynuzu kürü uyguladık bir müddet. tekrar spermiyogram yaptırmadık ama bir de senin söyleyeceğin şeyi öğrensem iyi olur? demek koşmaya başladılar
hadi bakalım hepimiz bir yarışta birinci olduk, darısı bizim bebelerin başına
![]()
aminnnn :)
Canım benim eşim ilk testinde normal spermi bile yoktu. Olan da %3 dü. Sonra tüp bebek yaptık tutmadı. Ankara da bir aktara karışım yaptırdık içinde 80 çeşit baharat arı sütü badem bal vs var. Evde yapmak pek mümkün değil. Bu karışımı sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık yedi. 1. ayın sonunda sperm oldu mu sana %50. (Sağlıklı hemde) sonraki ay sperm oldu %70.. Sonra kurban bayramı geldi bizimkisi eniştemle tatile gitti orda da milletin içinde yiyememiş çekinmiş. Bırakmış. Sonraki ay ben ben regl olmadım anaa bi baktık beta hcg 50 olmuş :)))) Kısmet değilmiş bebeğimizi kimyasal bebek ismi ile yolladık.
Sonraki ay bir daha test verdi , değerleri heeeppp düşmüş.. Tekrar kür yaptırdık 1 ay yedi ve spermi %60 oldu. Bu zaten yeterli bir sayı.. Hala yiyor ama savsaklıyor.. bende bu kürleri yapacam ve biz bu ay bu işi çözecez inşallah :) İstersen aktarın numarasını verebilirim onunla konuşabilirsin yada ankaradaysan direk gidebilirsin