Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Selam kizlar size birsey ankatmak istiyorum :))
Kocacim sagolsun 6 kg sut almisti bir kismi sut buhari icin bir kismi yogurt mayalamk icin :)
Sagolsun bana yardim etmeyi cok sever bu nedenle ben uyurken bana surpriz olsun diye yogurt mayalamus bana daha dogrusu mayalayamamis:)) kaynar sute yogurt koymus ustunude guzelce ortulerle sarmis :) kiyamam ya sana yogurt mayaladim dio bide hahaha bi actim tencerenin kapagini bilgidin sut duruyor allahtan arkadasimin annesi bu konularda uzman onun sayesinde 5 kilo sutten 1 kilo cokelek cikti :))) cokelek yapmayi ogrenmis oldum :)))))
 

Canim ne sanslisin en azindan biseyler yapmaya calisiyo esin benimkinin mutfakla alakasi yok.neyseki ben pratigimde hem ev hem is idare ediyorum market alisverisini de ben yapiorum.bi kere inek peyniri al dedim ozellikle,koyun peyniri alip geldi o gun bugundur alisveris bende :)))
 

Bebegim tesvik etmen gerekiyo senin soylediginin tersini aliyosa memnun gorunup naparsa yapsin pes etmiycegini gostermelisin esine :))
Sagolsun cok yardim eder 4 yildir birlikteyiz 2,5 yildir evliyiz 17 senedirde cok yakin arkadasimdir ve evlenene kadar yumurta kirmayi bilmezdi :) simdi tatlilar tuzlular firinda specialler :)) yapamadigi bisiy yoktur cunku ne yaparsa yapsin hep memnun kaldim mutlu oldum mutfagi talanda etse hic ses etmedim sabrettim simdi mutfakta bnden daha titizdir :))))
 

Bebegim tesvik etmen gerekiyo senin soylediginin tersini aliyosa memnun gorunup naparsa yapsin pes etmiycegini gostermelisin esine :))
Sagolsun cok yardim eder 4 yildir birlikteyiz 2,5 yildir evliyiz 17 senedirde cok yakin arkadasimdir ve evlenene kadar yumurta kirmayi bilmezdi :) simdi tatlilar tuzlular firinda specialler :)) yapamadigi bisiy yoktur cunku ne yaparsa yapsin hep memnun kaldim mutlu oldum mutfagi talanda etse hic ses etmedim sabrettim simdi mutfakta bnden daha titizdir :)))) ben alisveris ( gida) onsuz gitmiyorum bununda kolayini buldum baktim gelmek pek istemiyor o gun ona askim sen istirahat et dinlen bn gidiyim hem havam degisir banada iyi gelir diyip cikiyorum sonra abuk sabuk birsuru sey aliyorum geliyorum daha sonra fise baktiginda tutar onun gozlerini firlatiyor sonra posetlere baktiginda gereksiz birsuru sey :))
Askim naptin sen diyor aaa bak havam deissin demistim sanirim bu aralar psikolojik sorunlarim var sen onlari yerlestir bn dinlenmk ustiyorum diyorum ve sonuc ;
-Askim alisverise gitcem havam degissin
-tmm askim hemen hazirlaniyorum hadi cikalim
-askim bn giderdim sen dinlen
- yok bebegim bnsiz cikma hem okadar poset olmaz olmaz bnde geliyorum hadi bin arabaya
:))))) iste bukadar sinalim:)))
 

Canim ben onlari da denedim o daha gereksiz hemde yuksek fiyata aliyo esim.ben alisveris isinden baya anliyorum fiyatlari da takip ettigim icin sorun olmuyo.bakiyo ki ayni seyleri ben ondan uygun fiyata aliyorum ici coook rahat.sadece bigun kollarim dizime kadar uzucak ondan korkuyorum :)))
 

Pinarcim bugun adetimin 4.gunuydu benim zaten 4 gun surup bitiyo.bitmisti aksam ustu dus aldim temizlendim aradan yarim saat gecti sanki adetimin ilk gunuymus gibi kanamam geldi simdi azaldi yine ve bel agrim hic yok sadece sag kasigimda biraz agri var kistimde sagda zaten.sende buna benzer bisey olmusmuydu canim.
 
 

evet canım inceledim sağ ol. benim fsh da 5 filandı geçen ay. şimdilik soğan kürümü uygulayayım da. bir yandan da sabah aç karna bal-çörekotu-tarçın tüketiyorum, 12.güne dek. adete 10 gün kala yine soğana başlarım. olmazsa başka bitkilerle yola devam

canımmm hoş geldin ama tabii yine görüşemedik. sorma arada biri karıştı araya konuştu konuştu gitti ben de merak ettim naptı bu hatun diye. bu arada evet adetim yılan hikayesine döndü ama şükür bu akşamüstü söküldü. bal-tarçın-çörekotunu sabahları aç karna yiyorum. ama sende olduğu gibi aşırı şişkinlik ve gerginlik var üstümde. benden geçti bu ay, heyecanla senin haberini bekliyoruz canım

amin canım sağ ol, inşaAllah
 
 

İyiyim çok şükür cnm sen nasılsın evet cnm şimdi ben burdayım sen yoksun bigün görüşürüz elbet bende soganı bitireyim aslan pençesine başlarım artık mayısa kadar olmazsa tüp denerim artık
 

Bittikten sonra cinsel birlesme oldumu hayatim?
Eger olduysa ona bagli olabilme ihtimali yuksek
Tabi sicak suda cok etkili sogan gibi bitkisel kurler kullanilirken sicak duslardan kacinmak gerekiyor
Bana gelince ben 1 gun cok kanama yasadim ertesi gun kahverengimsi lekelendim sonrada kesildi ilkkez boyle oldum soganla alakasi var bebegim hormon dengesi degisince haliyle bu tarz git geller yasadik sanirim :)
Yanliz şimalim benim karnim cok sis goren 5 aylik hamile saniyorki bn cok spor yapan kasli feat bir kadinindir bu sislik cok enterasan bide bugun bel agrim basladi akintimda cogaldi sogan kullanirken hic bir degisiklik hisetmemistim bu testere disli aslan pencesine bayildim vajendeki hareketlenmeyi resmen hisedebiliyorum :)))))

Bu arada bebisim naptin gonderdigim link aydinlattimi seni bide youtubede zahidenin 31 ocak yayinini bulamadim arkadasima soyledim inceliyip bana mail atcak programi
 
Son düzenleme:

İyiyim canimcim fakat karnim cok sisti bn hamileyken bile bukadar sismemisti karnim :)) sogandan sanirim :)
Testere disli aslan pencesinin faydasini gormeyede basladim akintim cogaldi bu iyi bisey
Bu arada canimcim mayistan once insallah mujdeli haberlerini aliriz
 

Hahaha alemsin ya :)
Sen bi hamile haberini ver ona hayirlisiyla bunlarin hepsinin acisini cikarirsin ondan :))
Alisveris sepetini sen doldurursun hesabini bilerek onada poset tasitirsin dimi ama :))))
 
Hahaha alemsin ya :)
Sen bi hamile haberini ver ona hayirlisiyla bunlarin hepsinin acisini cikarirsin ondan :))
Alisveris sepetini sen doldurursun hesabini bilerek onada poset tasitirsin dimi ama :))))

Gunaydin pinarim ben zatep hep diorum esime bugunlerinin kiymetini bil cok aricaksin sonra diye farkindayim zaten basa gelen cekilir napalim dio :))))
 

Iliski olmadi canim zaten kocacim hasta yatiyo cmtesiden beri ((( bencede sogan suyu yapti bunlari insallah ise yaramistir.bu aksam is cikisi da aktara ugrucam bakalim bende baslamayi dusunuyorum kismetse bugun.
 
Iliski olmadi canim zaten kocacim hasta yatiyo cmtesiden beri ((( bencede sogan suyu yapti bunlari insallah ise yaramistir.bu aksam is cikisi da aktara ugrucam bakalim bende baslamayi dusunuyorum kismetse bugun.

Ayy gecmis olsun gripmi?
Ben tadinida sevdim cok guzel
Bu arada cok svdigim kimyager bi arkadasim ibrahim hocayi yakinen taniyor benim sogani kullandigimi 2 kür arasinda testere disli aslan pencsini icmekte oldugumu soylemis hocada; mense 10 gun kala 5 gün sogan icsin dier adetten sonrada 5 gun tavsancil otu icicek evel allah cifter cifter dogurucak. Demis :)))))
 

Grip oldu kocacim malesef.iyilescek insallah bikacgune.hocayla baglantilarda saglam desene canim.e simdi aslanpencesine devam dimi.insallah cifter cifter canim benim ablamin kizleri var dogal yolla hamile kaldi esiminde babasi ikiz belli olmaz walla kismet canim Allahtan gelene raziyiz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…