Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hoşbulduk ;) çok doğru söylemişsin adaşım=) (ben de pınar bu arada..) zahmet çekmeden elde edilen hiçbişey kıymetli de olmuyor.. neyse ben konuyu biraz daha açarsam benim prolaktin hormonum yüksek çıktı. bunu ilaç da yükseltmiş olabilir emin değilim. ama ilacın yan etkilerinde göğüslerden süt gelmesi yazıyodu ve prl de süt hormonu.. bu yüksek olduğundan adet kanamam her ay düzenli olsa da az az oluyor dolayısıyla rahim iç zarı tam dökülmemiş oluyor. (yani tıpkı kist oluşumu gibi aslında. yumurta atılamayınca kiste dönüşüyo. bende de rahim zarı kistikleşiyo çünkü fazlası atılmıyo. tek fark rahim zarı olması.) düzenli yumurtlama da olmuyor ve yumurtanın kalitesi düşüyor.. bende dedim bir sürü insana deva olmuş, kısır sayılabilecek kadınları bile doğurtmuş soğanı ben de deniyim :52: ilk kür bitince prl yi düşürmek için aslanpençesi kürü uygularım ve inşallah gebe kalırım cnm..

Oylemi tanistigima memnun Oldum pinarcim.
Simdi senin durumun farkindaysan farkli yani sende galaktore oluyormu?
Biliosun dimi prolaktin hafife alincak bisey deil kurlerden once tibbi tedavini yaptirmalisin cunku bu beyinde arastirma yapilmasi gerektiren bir durum prolaktin hormonu hipofiz bezinden salgilanmasi beyinde bulunan hipotalamus tarafindan kontrol edilir biliosun dimi ?

Yok yok iyiyim çok şükür inan hiç üzülmedim valla ben sadece son güne kadar beklemek istemedim varsa kanda çıkar diye düşündüm asla burdaki anne olmak isteyen arkadaşlara haksızlık etmedim etmem zaten bunu her defasında dile getiriyorum canım Allah önce olmayanlara versin dediğin gibi bizim bi evladımız var Allah onlara uzun ömür versin

yok adet olmadım şekerim :) eli kulağındadır bekliyorum heran ama bakalım tabi herşey nasip kısmet pınarcım olmazsam yaptırcak tekrar kan tahlili ama olursamda bu ay çok yoğun olcağımı düşünüyorum çünki uzun zamandır hep sancı çekiyorum bu soğan suyu bende akıntı yapmadı ama adetimle tertemiz olucağını düşünüyorum sende diğer şifalı bitkilere başlamışsın şifa osun canım hadi ben savdım sıramı sıra sizde :)

0.27 sinirdasin 0.35 oldugunda gebelik var fakat kontrol altinda olnalisin 24 saatte bir kan degerlerine bakilcak diycek doktorlar :))) cok heycanliyim inan allahim insallah nasip etcek hem yakindasin gelirim bebis sevmeye :) komsu annesi olcam bn onun :))))

0.27 sinirdasin 0.35 oldugunda gebelik var fakat kontrol altinda olnalisin 24 saatte bir kan degerlerine bakilcak diycek doktorlar :))) cok heycanliyim inan allahim insallah nasip etcek hem yakindasin gelirim bebis sevmeye :) komsu annesi olcam bn onun :))))

ayy kız durrr bak ümitlendirdin beni şimdi valla ben kesin yok gözüyle bakıyodum eminsin mi :1: öyle çıktı ya sonuç bide durmadan idrara çıkıyorum 5 dk da bir diyom töbe töbe gebeler gibi neden çıkıyorum gelcen tabi teyze olmak kolaymı canım :)

ama o ilk sıfır en az 5 yani 5-50 mIU/ml olması gerekiyor yazıyor ağustosta yaptığım düşükte ben adetimden 5-6 gün önce öğrenmiştim 6.41 çıkmıştı tam 1 haftalık demişti dr sonra ikinci hafta değerim 800 dü sonra düştü zaten

ama o ilk sıfır en az 5 yani 5-50 mIU/ml olması gerekiyor yazıyor ağustosta yaptığım düşükte ben adetimden 5-6 gün önce öğrenmiştim 6.41 çıkmıştı tam 1 haftalık demişti dr sonra ikinci hafta değerim 800 dü sonra düştü zaten

Bebegim senin icin int arastrdim bu sitede uyelik aldim bide :))

http://www.doktorsitesi.com/soru/beta-hcg-t32-ise-gebelik-olusur-mu/549899

Bak burasi dr sitesi uzmanlar proflar var senin sorunun cvplayanda bir prof. ;)

Bi dk 0.27 diydi dimi hmmm
Ama buda bu ay dollenmissin ve gec olmus o deger yukselebilir demektir bebegim

Son düzenleme:
ama şuan inceliyorum testi ve şöyle yazıyor
negatif 0-5
1.hafta 5-50
2.hafta 50-500 diye gidiyor e tabi benim 0-5 değil 0.28 yazıyor hatta 27 de değil ay pınar yedim seni gece gece ya dimi canım valla heycanlandım :18:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=475869

burda tam benim değerimde soru sorulmuş ve negatif demişler hatta biri benim 38 di diye yazmış ben her ay hemen hemen yaptırıyorum zaten kan tahili ama bu değerde hatırlayamıyorum keşke atmasaydım ama sanki bi kez 1.20 çıkmıştı oda negatifti amaaan sağlık olsun gece gece gülümsememe sebep oldun pınarcım Allahta seni güldürsün

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım benim :) iyi 3 gün daha sabretçez o zaman e ben yarın spora başlıyom ama

Hahaha ay gece gece guldum sana he :))) ay ne alemsin bebegim ya
Fakat gulmeden once baya sinir oldum sana hatta dedimki
- allah allah spor dio ya otursana be kadin oturdugun yere ne sporu belki hamilesin okadar ugrasiyosun bide kalkmissin spor dion tobe estagfurullah tobe :)))

Hahaha ay gece gece guldum sana he :))) ay ne alemsin bebegim ya
Fakat gulmeden once baya sinir oldum sana hatta dedimki
- allah allah spor dio ya otursana be kadin oturdugun yere ne sporu belki hamilesin okadar ugrasiyosun bide kalkmissin spor dion tobe estagfurullah tobe :)))

:1::1: napayım canım ya 3 gün daha oturayım bakalım otura otura yağ bağladım bari bi saat yürüyüş yapayım şimdilik

Noldu sana bi yuzunu astin uzuldunmu sen sakin ha aman diim bak icerde bi yolculuk var nolur nolmaz dikkat et kndine spor da yapma :)
Ac bi spor kanali yapanlari uzle simdilik :)))

:1:kız ne diyon diyetisyenden randevu bilem aldım 11 ine gerçi farketmez hamilede olsam diyetisyen ne derse onu yapçam artık spor yok tamam bacım şimdilik :32:

:1::1: napayım canım ya 3 gün daha oturayım bakalım otura otura yağ bağladım bari bi saat yürüyüş yapayım şimdilik

Bnce uzat ayaklarini dinlen hayatim bikac gun sabret olmazmi ? Bak bnim beta- hcg lerim hep 0.01 cikiyor birkere 0.02 bile olmadi heralde 0.28 olsa cok mutlu olurdum ve icim umut dolardi bebisim bana gelmek istio sanirim cok az kaldi derdim

Back
X