hoşbuldukçok doğru söylemişsin adaşım=) (ben de pınar bu arada..) zahmet çekmeden elde edilen hiçbişey kıymetli de olmuyor.. neyse ben konuyu biraz daha açarsam benim prolaktin hormonum yüksek çıktı. bunu ilaç da yükseltmiş olabilir emin değilim. ama ilacın yan etkilerinde göğüslerden süt gelmesi yazıyodu ve prl de süt hormonu.. bu yüksek olduğundan adet kanamam her ay düzenli olsa da az az oluyor dolayısıyla rahim iç zarı tam dökülmemiş oluyor. (yani tıpkı kist oluşumu gibi aslında. yumurta atılamayınca kiste dönüşüyo. bende de rahim zarı kistikleşiyo çünkü fazlası atılmıyo. tek fark rahim zarı olması.) düzenli yumurtlama da olmuyor ve yumurtanın kalitesi düşüyor.. bende dedim bir sürü insana deva olmuş, kısır sayılabilecek kadınları bile doğurtmuş soğanı ben de deniyim
ilk kür bitince prl yi düşürmek için aslanpençesi kürü uygularım ve inşallah gebe kalırım cnm..
Oylemi tanistigima memnun Oldum pinarcim.
Simdi senin durumun farkindaysan farkli yani sende galaktore oluyormu?
Biliosun dimi prolaktin hafife alincak bisey deil kurlerden once tibbi tedavini yaptirmalisin cunku bu beyinde arastirma yapilmasi gerektiren bir durum prolaktin hormonu hipofiz bezinden salgilanmasi beyinde bulunan hipotalamus tarafindan kontrol edilir biliosun dimi ?