Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

evet canım sabah akşam aç karna :) hmm eğer adetlerin düzenli ise yani 23 şubatta olacaksan sevgililer gününde kocan sana 3 kilo soğan alsın hediye olarak o gün başla mis gibi :1::1: şaka bir yana evet canım adetine 10 gün kala başlasan iyi olur. 23ünde olacaksan 13-14ü gibi mesela :)

Ev sogan dolu allahtan :-) ahahah ya ben hic ayin 23 de oldgumu bilmem gecen ay sogan icince boyle oldu yoksa hep her ay 26 27 28 29 30 boyle giderdi bi ay 26 bi ay 27 bi ay 28 bi ay 29 bi ay 30 sogani icince icim bosaldi nevrim dondu ahhaahaahaaa :-) :-) :-)

Kimse yok mu?gece kuslari pinar ve kuzey nerdesiniz bakiiim siz?gelismelerden haberdar edin bizleri.ben dun aksam 1bardak aslanpencesi ictim bugun kahverengi akintim oldu ve kasiklarima sanci giriyo icmesem mi napsam karar veremedim yardim please :(((

Ev sogan dolu allahtan :-) ahahah ya ben hic ayin 23 de oldgumu bilmem gecen ay sogan icince boyle oldu yoksa hep her ay 26 27 28 29 30 boyle giderdi bi ay 26 bi ay 27 bi ay 28 bi ay 29 bi ay 30 sogani icince icim bosaldi nevrim dondu ahhaahaahaaa :-) :-) :-)

:1: anladım canım. valla bilemeyeceğim o zaman ama ben olsam yeni oluşan adet tarihime göre başlardım galiba. yani geçen ay erken gelip 23ünde olmuşsa diğer ay 24ünde olur döngüne göre. yine 13-14 şubat gibi oluyor tarihin :31:

Kimse yok mu?gece kuslari pinar ve kuzey nerdesiniz bakiiim siz?gelismelerden haberdar edin bizleri.ben dun aksam 1bardak aslanpencesi ictim bugun kahverengi akintim oldu ve kasiklarima sanci giriyo icmesem mi napsam karar veremedim yardim please :(((

simaaall evet topiğimiz bu ara daha çok misafir ağırlıyor, ev sahipleri yok ortada :1: aslanpençesi hakkında benim bir fikrim yok canım kullanmadım hiç ama pınarla diyaloglarınızı okuduktan sonra biraz araştırdım. hormonlar üstünde etkiliymiş. ben de 3-4 ay soğanımı yapayım da alayım diyordum. yalnız Saraçoğlunun sitesinden baktım, satışta değildi. aktarlarda satılana da güvenemiyorum nedense. sen soğan kürünü ne yaptın, gelişmeleri unuttum canım yaaa:44:

:1: anladım canım. valla bilemeyeceğim o zaman ama ben olsam yeni oluşan adet tarihime göre başlardım galiba. yani geçen ay erken gelip 23ünde olmuşsa diğer ay 24ünde olur döngüne göre. yine 13-14 şubat gibi oluyor tarihin :31:

Anladim tatlim cok saol :-) butun hanimlarinn gobisleri bebis dolsun diyerek ayriliyrm ii gecelerrr . Tekrar grsruzz :-*

simaaall evet topiğimiz bu ara daha çok misafir ağırlıyor, ev sahipleri yok ortada :1: aslanpençesi hakkında benim bir fikrim yok canım kullanmadım hiç ama pınarla diyaloglarınızı okuduktan sonra biraz araştırdım. hormonlar üstünde etkiliymiş. ben de 3-4 ay soğanımı yapayım da alayım diyordum. yalnız Saraçoğlunun sitesinden baktım, satışta değildi. aktarlarda satılana da güvenemiyorum nedense. sen soğan kürünü ne yaptın, gelişmeleri unuttum canım yaaa:44:

Vesdenizcim merhaba canim.ilk sogan kurum bitti benim adete 10 gun kala 2
Kure baslicam insallah.arastirdim netten aslanpencesi de iyimis bakalim denedim ama bende cikolata kisti var o yuzden akinti oluyo sanirim.Faydasi mi oluyo zarari mi devam edeyim mi kararsizim.sen ne durumdasin adet oldun mu test yaptin mi?

Vesdenizcim merhaba canim.ilk sogan kurum bitti benim adete 10 gun kala 2
Kure baslicam insallah.arastirdim netten aslanpencesi de iyimis bakalim denedim ama bende cikolata kisti var o yuzden akinti oluyo sanirim.Faydasi mi oluyo zarari mi devam edeyim mi kararsizim.sen ne durumdasin adet oldun mu test yaptin mi?

ben de aynı canım. ilk kürüm bitti işte. biraz gecikmeli de olsa adet oldum. birkaç gün oldu. 12.güne kadar bal-çörekotu-tarçın yiyorum işte. bir de e vitaminine başladım. ben de son 10 gün tekrar soğana başlayacağım inşaAllah. bence önce soğan kürünü tamamla, 3-4 dönem kullan canım. kistin gitsin Allahın izniyle. sonra başka bitkiler dene. tabii yine de sen bilirsin daha detaylı araştırmışsındır belki :26:

ben de aynı canım. ilk kürüm bitti işte. biraz gecikmeli de olsa adet oldum. birkaç gün oldu. 12.güne kadar bal-çörekotu-tarçın yiyorum işte. bir de e vitaminine başladım. ben de son 10 gün tekrar soğana başlayacağım inşaAllah. bence önce soğan kürünü tamamla, 3-4 dönem kullan canım. kistin gitsin Allahın izniyle. sonra başka bitkiler dene. tabii yine de sen bilirsin daha detaylı araştırmışsındır belki :26:

Adet oldun mu o kismi kacirmisim canim ya.hayirlisi olsun zamani var demekki daha bebisinin.sogan kurunu bikac defa kullanimda daha etkili oluyomys zaten.bende simdilik sogan yapiim bi kistten kurtulayim oyle yaparim dedigin gibi sogan kurunun etkisini gormus olurum hem boylece.neyse ben yatiyorum tatlim ayakta sallaniyorum vallahi.iyi geceler.

Slm kızlar benim dutumumu okuyan vardıt.bende sorun yoktu o kadar kür denedim tık yok gecen yıl eşimde sperm tahlili yaptırdı iyi çıkmıştı. 1yıl sonra tekrar çocuk olmayınca caplıca kontrole gitti eşim doktor ameliyat damar genişlemesi varmış spermler yavaslayıp ölüyolarmış :-( ameliyat olacak doktoor 3 ay 1yıl 2yıl cocuk olmama ihtimali varmış moralim sıfıt ama neden bulundu diye rahatladım

slm kızlar ben de soğan kürüne başladım bugün ikinci günüm. sık wc ye çıkıyorum ve sol kasığımda ağrı var. acaba bu kürden mi kaynaklanıyo??

Adet oldun mu o kismi kacirmisim canim ya.hayirlisi olsun zamani var demekki daha bebisinin.sogan kurunu bikac defa kullanimda daha etkili oluyomys zaten.bende simdilik sogan yapiim bi kistten kurtulayim oyle yaparim dedigin gibi sogan kurunun etkisini gormus olurum hem boylece.neyse ben yatiyorum tatlim ayakta sallaniyorum vallahi.iyi geceler.

evet canım hayırlısı bakalım.inşaAllah önce sağlıklı anneler, sonra sağlıklı bebeklerrr , tez zamanda :16:
Slm kızlar benim dutumumu okuyan vardıt.bende sorun yoktu o kadar kür denedim tık yok gecen yıl eşimde sperm tahlili yaptırdı iyi çıkmıştı. 1yıl sonra tekrar çocuk olmayınca caplıca kontrole gitti eşim doktor ameliyat damar genişlemesi varmış spermler yavaslayıp ölüyolarmış :-( ameliyat olacak doktoor 3 ay 1yıl 2yıl cocuk olmama ihtimali varmış moralim sıfıt ama neden bulundu diye rahatladım
leylacığım geçmiş olsun canım varikosel varmış yani öyle mi? bence başka bir dra daha gitsin eşin. benim eşime de öyle dedi bir dr, ama ameliyat dememişti gerçi de sonra biz tahlil sonuçlarını başka dra gösterdik ileri harekette sıkıntı var biraz ama normal yolla da olur dediler. ben de keçiboynuzu pekmezi yediriyorum, keçiboynuzu kürü yapıyorum e vitamini ve çinko aldım onları içiyor, bol yeşil yapraklı bitkilerden tüketiyor, çiğ kabak çekirdeği, incir ceviz badem, nohut gibi besinleri bolca tüketmeye çalışıyoruz. kırmızı etten kola sigara biraz uzak durması gerek. alkol zaten yok hamd olsun :20: şifa olur inşaAllah. bence sen de bir müddet beslenme tarzınızı değiştirmeye çalış, eşinin yani.
slm kızlar ben de soğan kürüne başladım bugün ikinci günüm. sık wc ye çıkıyorum ve sol kasığımda ağrı var. acaba bu kürden mi kaynaklanıyo??

merhaba butterfly şifa olsun kürün. evet idrara çıkman normal, kasık ağrısı, akıntı hatta adetin erken gelmesi gibi etkileri oluyor. tasalanma bence bu iyiye işaret inşaAllah. ama Allah korusun aşırı kanama gibi durumlar yaşanırsa o zaman hemen kesmek ve dra gitmek lazım. şimdilik bir yan etki gören yok aramızda :34:

Son düzenleme:
Merhabalar, bende de polikistik over var. adetlerim hep düzensizdi geçen ay doktora gittim, şimdi adet olmayı bekliyorum. üçüncü günü doktora gidip hormon testleri yaptırıcam 5. günü de ilaç tedavisine başlayacağız; fakat bir türlü adet olamadım yine gecikti. şimdi kaynattım soğanı birazdan içeceğim. bir an önce adet görmemi sağlar mı? bu konuda bilginiz var mı? çünkü kürün başlanması gereken zamanda değilim, her an adet olabilirim ama olamıyorum. muhtemelen yine kist oluştu sol yumurtalığımda çünkü sol yumurtalığımda batma ya da ağrı oluyor.

:1: hadi bakalım bekliyoruz daha 3 gün varmış canım, inşaAllah hayırla gebelik haberini alırız. :16: eveeettt stres yok sinir yok, ve ben bir de çinkoyla e vitamini aldım. inşaAllah onlar da kadın ve erkek sağlığı açısından çok faydalıymış. çörekotu bal tarçına da devam. kendi kendime diyete de başladım. son on günü de soğana başlarım artık. oyyy amma besin takviyesi yapıyoz :1: Allah emekletimizi boşa çıkarmasın canım. :16:
bu arada ben topiğe girdiğimde kimse olmuyor yaaa hep bensiz kaynatıyorsunuz offff :52::51:

ben girdimde genelde kimse olmuyor canım ya kaldı 2 gün ama göğüslerim daha çok şişti dokunulmuyo çok acıyo geceleri kasıklarıma ağrı giriyo tamam diyorum şimdi adet olcam gündüzleri geçiyor :1: pozitif bir şekilde bekliyorum bakalım adet olsamda üzülmiycem daha önümüzde zaman var şükürler olsun . bende duymuştum çinkoyyla e vitamininin iyi geldiğini ama kullanmadım şifa olsun arkadaşıma :1:

bende durum aynı canım ya bekliyorum bakalım adetime 2 gün var hep erken olcam sandım ağrılarda ama olmadım bide biliyosun 2 gün önce kan tahlili yaptırdım negatif diye ama pınar olabilir dedi bakalım hayırlısı inşallah aslan pençesi pınar ve senden okudum ama bilemiyorum canım pınar daha iyi cevap vericektir sana

evet canım takip ediyorum yazılarını sakın üzülme herşeyde vardır bi hayır hiç ummadığın anda gelicektir bebeğin çok geçmiş olsun bu arada vesdenizinde dediği gibi bir başka doktorada görünseniz hem olsa bile belki daha kısa sürede olucaktır neler var doktorlar söyler şu sürede bu sürede diye ama onlar hep en uzun vadeye söylerler kısa zaman vermezler garantilemek için hiç üzülme canım Allahın izniyle herşey düzelicek sende bebeğine kavuşçaksın

valla ben hep sancılar çektim halada çekiyorum olucaktır sancıların bu etki ettiğini gösterir sakın bırakma şifa olur inşallah sende bebeğine kavuşursun :emir_bebek:

Merhabalar, bende de polikistik over var. adetlerim hep düzensizdi geçen ay doktora gittim, şimdi adet olmayı bekliyorum. üçüncü günü doktora gidip hormon testleri yaptırıcam 5. günü de ilaç tedavisine başlayacağız; fakat bir türlü adet olamadım yine gecikti. şimdi kaynattım soğanı birazdan içeceğim. bir an önce adet görmemi sağlar mı? bu konuda bilginiz var mı? çünkü kürün başlanması gereken zamanda değilim, her an adet olabilirim ama olamıyorum. muhtemelen yine kist oluştu sol yumurtalığımda çünkü sol yumurtalığımda batma ya da ağrı oluyor.

soğan adet olmanı sağlamaz herkezde farklı etkiler gösteriyor kiminin erken kiminin geç gelebiliyor adeti sen soğan suyunu şimdi içme adetini bekle canım adetinden sonra önce doktoruna git tahlillerini yaptır adetin bittikten 7 gün sonra başlayabilirsin soğan kürüne ilaç kullanmanda bi sakınca yok birlikte yapabilirsin

soğan adet olmanı sağlamaz herkezde farklı etkiler gösteriyor kiminin erken kiminin geç gelebiliyor adeti sen soğan suyunu şimdi içme adetini bekle canım adetinden sonra önce doktoruna git tahlillerini yaptır adetin bittikten 7 gün sonra başlayabilirsin soğan kürüne ilaç kullanmanda bi sakınca yok birlikte yapabilirsin

çok geç içtim bile :) yemekten önce diyodu şimdi de yemeğimi yiyorum :) o zaman akşam yapmayayım ben adet olmayı bekleyeyim. doktor adet olmak için ilaç kullanma demişti ama ben çok sabırsızım ve karamsarım :( inşallah en kısa zamanda olurum doktora giderim. ilaç kullanırken aynı zamanda soğan kürü de yapacağım. belki daha etkili olur. inşallah hamile kalabilirim.

MERHABA arkadaşlar, bi sorunum var lütfen yaprdımcı olun :( 5 yıldır polikistik over rahatsızlığı çekiyorum. ilaç kullanmadan adet olmuyordum. Evleneli 6ay oluyor çocuk istiyoruz ama olmuyor maalesef... doktor yumurtalarımın büyümekte dirençli olduğunu söyledi. klomende kullandım fakat bi işe yaramadı. bi kaç haftadır bu soğan kürü incir kürü okuyorum ama nasıl yapıldığı nasıl uygulandığı ne kadar sürede cevap alındığını hiç bilmiyorum. konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi lütfeeennnn :(:(:(

Back
X