- 10 Aralık 2013
- 254
- 9
- 68
Kızlar benim adetim daha yeni bitti soğan kürüne ilk defa baslıcam. Ama simdi ben bunu 1 hafta sonra mı yapıcam ?
evet canım hayırlısı bakalım.inşaAllah önce sağlıklı anneler, sonra sağlıklı bebeklerrr , tez zamanda
leylacığım geçmiş olsun canım varikosel varmış yani öyle mi? bence başka bir dra daha gitsin eşin. benim eşime de öyle dedi bir dr, ama ameliyat dememişti gerçi de sonra biz tahlil sonuçlarını başka dra gösterdik ileri harekette sıkıntı var biraz ama normal yolla da olur dediler. ben de keçiboynuzu pekmezi yediriyorum, keçiboynuzu kürü yapıyorum e vitamini ve çinko aldım onları içiyor, bol yeşil yapraklı bitkilerden tüketiyor, çiğ kabak çekirdeği, incir ceviz badem, nohut gibi besinleri bolca tüketmeye çalışıyoruz. kırmızı etten kola sigara biraz uzak durması gerek. alkol zaten yok hamd olsunşifa olur inşaAllah. bence sen de bir müddet beslenme tarzınızı değiştirmeye çalış, eşinin yani.
merhaba butterfly şifa olsun kürün. evet idrara çıkman normal, kasık ağrısı, akıntı hatta adetin erken gelmesi gibi etkileri oluyor. tasalanma bence bu iyiye işaret inşaAllah. ama Allah korusun aşırı kanama gibi durumlar yaşanırsa o zaman hemen kesmek ve dra gitmek lazım. şimdilik bir yan etki gören yok aramızda
evet arkadasim adet bitiminden 7 gun sayip 7.gunu basliyosun.
İyiyim pinarcim sen nasilsin nadil gidio
Canim bn ilk 15 gunluk rituelimi bitirmistim gecen ay bu ayda adetine 10 gun kala 5 gunluk rituelimi yapicam 13 subatta falan fakat bu surecte beklerken gunde 2 kere testere disli aslan pencesi iciyorum
Bugun kurum 4. Gunu dr cikolata kisti oldugunu soyledi onun icin adettim biter bitmez basladim sogan kurune. Cikolata kisti 3 santimis bugunde biraz agrim oldugu icin hastaneye gittim ameliyata gerek yok dediler. Benim sorum bu 15 gunluk kuru yaparken calismalara baslim mi yoksa kur bittikten ve sonra ki adetten sonra mi basliyalim cunku bugun kv anlattim kullandigim kuru. Kv dedi ki onun zamaninda bilerek dusuk yapmak isteyen sogani kaynatip suyunu icerlermis. Nasil davranmam lazim bi akil lutfen
Sen icmeye devam et 15 gunu tamamla kistine iyi gelir bebekten once sen kendi sagligini dusun korkma bisey olmaz hamileysen ozaman icmek yok
Ben bu kürü ilk kez duyuyorum arkadaslar ama bir suru bilgi var hangi gün baslanacagina dair siz kacinci gün basladiniz kararsiz kaldim bende yapmak istiyorum yardime dermisniz
Tatlım 2 ci doktora gitti aynı tahlilleri yaptırdı doktor senin söylrdiklerini söylemiş amrliyata gerek yok 6 ay daha deneyin olmazsa ameliyat yapatız digerleri in cocuk için gayet iyi demiş eşimde rahatladı yarın son bi doktora gidecek yazarım sonucu dediklerini okuttum uygulicak
merhaba kızlar.
soğan kürüne başlamak istiyorum adetim yeni bitti 7.günü başlıcam 1 bardak su kaynatıp içine bir adet soğanı atıcam sabah akşam içicem doğrumu.peki kaç gün içmem lazım 15 gün mü sonra bırakıcam adetimi beklicem eğer adet olursam tekrarlıcam yine aynı şekilde yanlış sa bilgilendirin lütfen..
yok canım sıkıntı olmaz. ama ne için kullandığına bağlı fayda açısından zamanlama önemli. eğer kist, myom vs için kullanıyorsun farklı açıklamalar var.Benik bugun ucuncu gunum kurde. Ama arkadaslar bazilari adet bitiminde baslamis kure. Herhangi bir zarar goren var mi bende oyle yaptim da
hormon dengeleyici olarak testere dişli aslan pençesi 21 gün uygulanabilir. başlamak için belli bir zaman tayin edilmemiştir.Ayrıca lh hormonunu düşürmede civanperçemi mi yoksaa aslanpençesi mi daha etkili kızlar......?????
bir uyarı: iki kür bir arada kullanılmaz. eğer kist, miyom, çikolata kisti vs için kullanmışsan soğan kürünü, 3-4 adet dönemi daha devam etmen gerek. fakat herhangi bir sıkıntın yoksa 15 günlük kür kafi. hormon dengesizliği için Saraçoğlu testere dişli aslan pençesini öneriyor. fakat lh yüksek olduğuna göre (fshden yüksek olduğunu düşünüyorum??) pkolusun. o zaman soğana adet bitiminden birkaç gün sonra başlayıp 15 günlük kürler halinde devam edebilirsin. 3-4 adet dönemi boyunca. bu açıklamalrın tamamını Saraçoğlunun sitesinden sorulmuş sorulara verilmiş cevaplardan aldığımı belirtmek isterim.Merhaba.bende de lh hormonu yüksek.diğer hormonlar normal ancak sadece lh :30 ... 15 gün soğan kürü uyguladım.regl oldum buay.bu akşam bitti. Yani 2 subatta regl oldum.8 subatta bitti.tam 1 hafta sürdü.şimdi ben yeni soğan kürüne kaç gün sonra başlayacağım? Ve tekrar 15 günlük kür mü uygulayacağım yoksa 10 günlük kür mü.saraçoğlu bazı inatçı kistler için 15 gün uygulayın diyor her seferinde.siz ne diyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim...
canıımm 3cm ve üzeri çikolata kisti ve miyomlar için soğan kürü çok da etkili olmaz diyor Saraçoğlu. ama tabii şifa Allahtan. ısrarla ve tekrarla belirtmek isterim ki: soğanın düşüğe sebep olmadığını saraçoğlu defalarca vurguladı. RAHAT OLBugun kurum 4. Gunu dr cikolata kisti oldugunu soyledi onun icin adettim biter bitmez basladim sogan kurune. Cikolata kisti 3 santimis bugunde biraz agrim oldugu icin hastaneye gittim ameliyata gerek yok dediler. Benim sorum bu 15 gunluk kuru yaparken calismalara baslim mi yoksa kur bittikten ve sonra ki adetten sonra mi basliyalim cunku bugun kv anlattim kullandigim kuru. Kv dedi ki onun zamaninda bilerek dusuk yapmak isteyen sogani kaynatip suyunu icerlermis. Nasil davranmam lazim bi akil lutfen
Merhaba arkadaslar sizi her gun takif ediyorum kurumun bitmesine 4 gun kaldi umarm bir ise yaramistir ... bide doktor ilacimin dozunu 850 mg cikardi insallah ise yarar
Vesdenizim iyiyim canim saol sen nasilsin neler yapiosun gordugum uzere baya kalabalik olmus burasi :))
Merhaba canim sordugun icin tesekkurler yani simdi kiste iyi geldigi icin mi lekelenme yapmis eritiyo mu yoksa oyleyse devam ederim walla :)))
Canim bende kucuk kistler varmis fakat ben yumurtaliklarin rahat catlayabilmesi icin kullaniyorum yontemim dogru mu vesdeniz
pınarcığım ya nerelerdesin kaç gündür özlettin kendinitabletin sıkıntılıymış diye okudum. evett epey çoğaldık, sonra çifter çifter gelmek de nasip olsun buralara. kızım çek elini tuştan, oğlum kabloyu bırak filan diye
şimalciğim pınar söylemiş ama ben dün akşam saraçoğlunu sitesinde verdiği cevaplardan birini okuyunca hemen sen geldin aklıma. bir bayan kahve lekelenme yaşamış işte. çikolata kisti veya miyom varsa bu tip lekelenmeler normal diyor hoca. yani şifa oluyor inşaAllah canım
leylacığım çok sevindim canım. inan beslenme tarzı çok etkili. bak çinko (ki sperm hücresinin içinde yüzdüğü semende çinko varmış), selenyum içerikli e vitamini, keçiboynuzu pekmezi ve bilhassa keçiboynuzu kürü ve bolca koyu yeşil yapraklı bitkiler, incir, çiğ badem ve kabak çekirdeği, nohut var, kola sigara alkol, yok çok zorda kalmadıkça ameliyat denemeyin diye düşünüyorum. bir de afedersin ama sauna hamam gibi sıcak ortamlara girmesin, bir de mümkün olduğunca dar giyinmesin. bunlar da sperm hareketlerini etkileyen şeyler. inşaAllah kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz
merhaba hoş geldin arkadaşım. yaklaşık iki bardak kaynayan klorsuz suya bir orta boy soğanı atıp 5 dk ağzı kapalı olarak orta ateşte kaynatıyorsun. bu şekilde 15 gün devam. adet olmazsan bir hafta ara verip tekrar başlarsın.kist , pko , miyom vs yoksa tek sefer uygulaman yeterli
yok canım sıkıntı olmaz. ama ne için kullandığına bağlı fayda açısından zamanlama önemli. eğer kist, myom vs için kullanıyorsun farklı açıklamalar var.
hormon dengeleyici olarak testere dişli aslan pençesi 21 gün uygulanabilir. başlamak için belli bir zaman tayin edilmemiştir.
bir uyarı: iki kür bir arada kullanılmaz. eğer kist, miyom, çikolata kisti vs için kullanmışsan soğan kürünü, 3-4 adet dönemi daha devam etmen gerek. fakat herhangi bir sıkıntın yoksa 15 günlük kür kafi. hormon dengesizliği için Saraçoğlu testere dişli aslan pençesini öneriyor. fakat lh yüksek olduğuna göre (fshden yüksek olduğunu düşünüyorum??) pkolusun. o zaman soğana adet bitiminden birkaç gün sonra başlayıp 15 günlük kürler halinde devam edebilirsin. 3-4 adet dönemi boyunca. bu açıklamalrın tamamını Saraçoğlunun sitesinden sorulmuş sorulara verilmiş cevaplardan aldığımı belirtmek isterim.
canıımm 3cm ve üzeri çikolata kisti ve miyomlar için soğan kürü çok da etkili olmaz diyor Saraçoğlu. ama tabii şifa Allahtan. ısrarla ve tekrarla belirtmek isterim ki: soğanın düşüğe sebep olmadığını saraçoğlu defalarca vurguladı. RAHAT OL
nirakf ya unutmuşum eğer glifor gibi metformin içerikli bir ilaç kullanıyorsan veya hipoglisemi durumu olanlara soğan kürü önermiyor Saraçoğlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?