evet canım aslında 7 şubattı ama hep bi gün attığı için 8 şubat olurum diye düşünüyodum ama iki gün önce oldum çok şükür aslan pençesi yüzünden lekelenme olduğunu düşünmüyorum canım ben 1 kez kullanmakla olmaz bence doktora gittinmi canım sen bide şu aslan pençesi adetliykenmi başlanıyor aktarcı günde iki kez dedi bana ama kaç gün kullanıcağımı söylemedi
görüşürüz arkadaşım kendine iyi bak Allah seninde gönlüne göre versin canımm1 de yetmez 3 tane
Merhaba,bende aslanpencesi iciyorum yaklasik 2haftadir.fsh degerini dusurdugu icin..baska faydasini pek bilmiyorum ama
Reglim bugun yarin olacak,9.gun sogan kurune baslamak istiyorum miyomlarim varmis 2adet.umarim faydasi olur.tup bebek yaptim tuttu ama 8.hafta kurtaj olmak zorunda kaldim( kurtaj sonrasi ilk reglim olacak..
evet canım aslında 7 şubattı ama hep bi gün attığı için 8 şubat olurum diye düşünüyodum ama iki gün önce oldum çok şükür aslan pençesi yüzünden lekelenme olduğunu düşünmüyorum canım ben 1 kez kullanmakla olmaz bence doktora gittinmi canım sen bide şu aslan pençesi adetliykenmi başlanıyor aktarcı günde iki kez dedi bana ama kaç gün kullanıcağımı söylemedi
ızlar soğan kürüne başladım bugün 2.günüm aksam yanlislikla tok karna ictikten sonra ağrım oldu karnim agriyo midem bulaniyo kasiklarim ara ara batma oluyo. Sogan kürü kullananlar yorum atin lütfen korkuyorum bir sıkıntı olmasin diye acaba ac karna icilioyodu buaksam unutup tok karna icyim ya ondanmi kötü oldum anlamadim. Ciddi ciddi ise yarayacak mi bilmiyorum ama çocuk için herseye değer
Daya dikkat et kuzum. Ben 2.günümdeyimherşey yolunda cok şükür..
Canim cevremde bu kürle hamile kalan baya var ondan basladim ama korkuyorum zararı olurmu die çünkü 15 gunu suren bir kur ve adete 1hft kala bitio ancak sorun olmaz inş bi yerleri yapaim derken yıkmaya yimda eşimin agzindan kurtulamam yoksaa
merhaba arkadaşım. Allah yardımcın olsun zor bir durum. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle yeniden nasip etsin
ızlar soğan kürüne başladım bugün 2.günüm aksam yanlislikla tok karna ictikten sonra ağrım oldu karnim agriyo midem bulaniyo kasiklarim ara ara batma oluyo. Sogan kürü kullananlar yorum atin lütfen korkuyorum bir sıkıntı olmasin diye acaba ac karna icilioyodu buaksam unutup tok karna icyim ya ondanmi kötü oldum anlamadim. Ciddi ciddi ise yarayacak mi bilmiyorum ama çocuk için herseye değer
Bende ikinco gunumun ilk kurunu hazırlıyorum Allahtan sifa diliyorum hepimize
Hayirli cumalar arkadaslarimm:))
Merhaba cnmm nasılsın
Sanada slm olsun canim umarim iyisindir oooo ben girmeyeli yeni yeni arkadaslar katilmis aramiza ne guzel
Merhaba pinarcim nasilsin?aslanpencesini pztesi aksam bi bardak ictim bi daha icmedim kahverengi lekelenme bu gunde oldu acaba sogan kurunden mi oluyo ki aslanpencesi bi kere icmeyle boyle bisey yapmaz herhalde dimi ya.noluyo boyle anlamadim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?