Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba,bende aslanpencesi iciyorum yaklasik 2haftadir.fsh degerini dusurdugu icin..baska faydasini pek bilmiyorum ama
Reglim bugun yarin olacak,9.gun sogan kurune baslamak istiyorum miyomlarim varmis 2adet.umarim faydasi olur.tup bebek yaptim tuttu ama 8.hafta kurtaj olmak zorunda kaldim( kurtaj sonrasi ilk reglim olacak..

görüşürüz arkadaşım kendine iyi bak Allah seninde gönlüne göre versin canımm 1 de yetmez 3 tane

oyyy ağzından bal damlıyor canımm aminnn hep birlikte inşaAllah, 3 de olur 5 de. şöyle ortada koşuşsunlar sağlıkla sıhhatle

merhaba arkadaşım. Allah yardımcın olsun zor bir durum. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle yeniden nasip etsin

Bakalim arkadaslar once kim hamis olacak:)) inşallah saglikla gelirler simdi bugun ki ikinci bardagimi icecegim insallah faydasi olur kac adet kullanmam gerekir acaba en azindan nisana kadar kullanacagim nisana kadar bebisim olmazsa dr gel demişti ooyle olursa kistler gitmis mi diye ogrenirim sonrada incir kuru o gunde bir bardakmis sanırım

Bir okuyun arkadaşlar
"Soğan kürü yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağlar .Erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.Polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.Küçük çaptaki miyomların iyileşmesinde faydalıdır.Adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.

Hazırlanışı:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.Gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.

-Bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.

-Ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.

-Bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.

-Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardından ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir. Bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için."

Canim ben bikac ay once doktora gitmistim sogan kurlerim bitince gidecem bidaha
Aslanpencesinin ne zaman kullanilacagi hakkinda bsy bulamadim bem sadece gunde 2 defa diyo

ızlar soğan kürüne başladım bugün 2.günüm aksam yanlislikla tok karna ictikten sonra ağrım oldu karnim agriyo midem bulaniyo kasiklarim ara ara batma oluyo. Sogan kürü kullananlar yorum atin lütfen korkuyorum bir sıkıntı olmasin diye acaba ac karna icilioyodu buaksam unutup tok karna icyim ya ondanmi kötü oldum anlamadim. Ciddi ciddi ise yarayacak mi bilmiyorum ama çocuk için herseye değer

Merhaba arkadasim tok karnina icmeyle agrinin bi alakasi oldugunu sanmiyorum ac karnina daha etkili olcagi icin oyle kullanildigini dusunuyorum.ama mide bulantisi yapabilir tok karnina yemegi de fazla kacirdiysan eger.digerleri psikolojk olabilir dusunmemeye calis.

Daya dikkat et kuzum. Ben 2.günümdeyim herşey yolunda cok şükür..

Canim cevremde bu kürle hamile kalan baya var ondan basladim ama korkuyorum zararı olurmu die çünkü 15 gunu suren bir kur ve adete 1hft kala bitio ancak sorun olmaz inş bi yerleri yapaim derken yıkmaya yimda eşimin agzindan kurtulamam yoksaa

Bisey olmaz canim.dogru ve zamaninda uygularsan hic bir zarari olmaz.icini ferah tut inanarak sifa niyetine ic insallah faydasini gorceksin.

Bu arada arkadaslar ben suyu ıctkten 5-10dk snra kahvalti yapiyorum. Akşamda 5-10dk snra yemek yiyorum. Daha fazla beklememe gerek var mi?

Aslanpencesini ben de iciyorum.ne zaman baslanmasi gerektigini soylemiyor saracoglu,demek ki farketmez..
.. Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak ( 150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte beş dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. ılki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.

Saracoglu bir programda soyle onerdi: aslanpencesi icin,sonra regl bittikten 2-3 gun sonra sogan kurune baslayin dedi.ben boyle yapacagim:))

Yemekten sonra 2 saat falan gectiyse sorun olacagini sanmiyorum

Bende ikinco gunumun ilk kurunu hazırlıyorum Allahtan sifa diliyorum hepimize
Hayirli cumalar arkadaslarimm:))

Bende ikinco gunumun ilk kurunu hazırlıyorum Allahtan sifa diliyorum hepimize
Hayirli cumalar arkadaslarimm:))

Ben bu kürü ilk kez duyuyorum arkadaslar ama bir suru bilgi var hangi gün baslanacagina dair siz kacinci gün basladiniz kararsiz kaldim bende yapmak istiyorum yardime dermisniz

Son düzenleme:
Merhaba pinarcim nasilsin?aslanpencesini pztesi aksam bi bardak ictim bi daha icmedim kahverengi lekelenme bu gunde oldu acaba sogan kurunden mi oluyo ki aslanpencesi bi kere icmeyle boyle bisey yapmaz herhalde dimi ya.noluyo boyle anlamadim (

Tskler canimcim iyiyim cok sukur tabkette sorun vardi yazamiyordum sorununu kumyager arkadasima ilettim sanirim sende cikilata kisti varmis ve bu bitkideki etken maddelerden öturu fayda gormus olma olasiligin cok yuksekmis.
Bnde oyle bi etki olmadi cunku bnde kist yok sanirim ondan sahsen cok memnunum fakat sen kullanmak istemiorsan icine sinmiosa kullanma bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…