Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşlar saraçoğlunun şsitesinden alıntıdır bir inceler misiniz?,15 +15 günlük uygulamadan bahsetmiş
"SORU
Hocam ben 10 yıllık evliyim ve 6 defa tüp bebek denemesi yaptık. Birinde dış gebelik oluştu, birinde tuttu ama gelişmedi, diğerlerinde ise negatif sonuç aldık. Dr. ile görüşmemde bir sorun olmadığını ve tekrar denememiz gerektiğini söyledi. Bende polikistik over hastalığı var ve ilaç kullanım esnasında rahim ağzında hareketlilik başlıyor. Şu an soğan kürüne başladım. Bu kürün bitiminde soğan kürünü tekrarlamammı gerekiyor yoksa incir kürüne mi başlamam gerekiyor. Bilgi verebilirseniz sevinirim. Çok teşekkür ederim.

CEVAP 15 günlük soğan küründen sonra 15 gün ara verip tekrar 15 gün soğan kürünü uygulayınız. İkinci 15 günü tamamladıktan sonra incir kürüne başlayabilirsiniz. sağlığınız daim olsun."

bir zararı oluyor mu acaba ara kanama yaptıgını duydum acaba dogrumu

Son düzenleme:

canım madem bu 3. kürün olacak bu ay bence 15 gün yerine geçen ay 8 gün uygulamışsın ya o eksik bıraktığın 2 günü ekleyerek yap. yani seninki şöyle oluyor 15+ 8+12. çünkü hani hoca 15 günlük turdan sonra adete 10 gün kala 10 gün tavsiye ediyor. bir de eksik bırakılan kısımları gününüze ekleyin diyordu bir yerde. ben aslan pençesini en sona düşünüyorum açıkçası. çünkü hocanın bir cevabında şöyle okumuştum. bir bayan sormuş diyor ki hocam ben pko için soğan suyu kürü uyguladım pkodan kurtuldum ama lh yüksek hala diyor. hoca da bir 15 günlük soğan kürü daha uygulayıp ardından 21 gün testere dişli aslanpençesi kürü uygulayın demiş. ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum. yani 3-4 dönem soğan kürü ki inşaAllah o zamana kalmadan muradımıza nail oluruz, ama olmazsa da testere dişili aslanpençesi uygulayacağım. hayrola bakalım.
selinciğim bende de biraz gecikme olmuştu bu ay. yaklaşık bir hafta. o yüzden biraz daha bekleyip test yap ama gebelik yoksa ve pkoluysan soğan kürüne devam et. ama pko , kist vs yoksa incir kürü tavsiye ederim
bende senin gibi düşünüyorum soğan bitince hemen incire başlayayım diyorum bir de keçiboynuzu var aklımda ama:)
Canim fsh 6.81 lh 6.85 cikmis
Ilgin icin ayrica teşekkür ederim
kubbaacığım çalışıyordum canım sorularını yeni gördüm. bence sen soğana devam et. çünkü lh az da olsa fshdan yüksek. bu da pkoyu işaret ediyor. 2 dönem daha soğan kürü uygula. fsh değerin de iyi çıkmış. o yumurta rezervine işaret ediyor. ardından 21 gün testere dişli aslan pençesi uygula. bunlar bitmeye gebe kalamazsan incire geç canım
bir de keçiboynuzunu kendin için mi düşünüyorsun? eğer eşin içinse hemen başla. sperm akrozomları üzerinde oldukça etkili ve sayı az olsa bile spermleri güçlendirdiği için dölleme yeteneğini artırıyor. ama sen kendin için düşünüyorsan iki kür bir arada uygulanmıyor
hş geldin. 15 güne tamamlayabilirsin canım. diğer adet bitiminden birkaç gün sonra da bir 10 günlük kür uygulayıp sonlandır bence.
canım teşekkürler ilgin için. Allah bağışlasın yavrunu. kistinin küçülmesine de sevindim. senin gibi pozitif sonucu alıp unutmadan paylaşan bir yol arkadaşımızı aramızda görmek beni mutlu etti.

Son düzenleme:
bir zararı oluyor mu acaba ara kanama yaptıgını duydum acaba dogrumu

gamzeciğim hoş geldin. ara kanama değil o aslında. eğer myom kist pko gibi durumlar varsa oluyor. bu da etki ettiğini gösteriyor. çünkü hoca benzer bir soruya şöyle bir açıklama yapmış. hem hormonlarınız düzene giriyor hem de adetiniz demiş. aramızda bir zararını gören olmadı

canım ben hocanın sitesinin tamamını ezberledim nerdeyse. inatçı pkolarda hoca aynen böyle tavsiye etmiş. 15 er günden oluşan 3-4 adet dönemi . ki ben de adetim dün bitti, birkaç gün sonra başlayıp 15 gün yapacağım inş. ama senin pko yoğun değil. yani hormon değerlerine göre. sen adete 10 gün kala 10 gün yap 2 dönem daha

Çok teşekkür ederim ilginiz için peki soğan kürü plostık over gbı rahatsızlıkta etki durumu hakkında bılginiz var mi ?

Kizlar is yerindeki arkadaslarin da baskısıyla eczaneden test alip yaptim 2.pembe cizgi cok silik cikti napicam bilemedim herkes yarin kan testi yaptir diyo napsam sizce beklesemmi biraz daha?

bende senin gibi düşünüyorum soğan bitince hemen incire başlayayım diyorum bir de keçiboynuzu var aklımda ama:)

ya hamileysek peki canim bende sogan 14unde.bitiyo 15gune tamamlsmis oluyorum hemen inciremi baslasam daha ilk cocuk deneyimimiz. adet gorursemmi incir kurune baslayim.off kafam karisti yine :)

Çok teşekkür ederim ilginiz için peki soğan kürü plostık over gbı rahatsızlıkta etki durumu hakkında bılginiz var mi ?
zaten soğanın en etkili olduğu hastalık polikistik over ben soğan kürüne başlamadan ve başladıktan sonra da o kadar çok araştırdım ve kıyas yaptım ki Allahın izniyle şifa olacağına inanarak başladım. çevremde de çok fayda gören var, okuduğum örneklerde de. ve 7-8 ay evvel ben de bir 15 günlük kür uygulamıştım -ki polikistik overlilerde en az 3-4 adet dönemi uygulamak gerekiyor- ona rağmen sol overdeki kistlerim epey azalmıştı. o yüzden şimdi tekrar başladım. 3-4 dönem yapacağım inşaAllah.

Kizlar is yerindeki arkadaslarin da baskısıyla eczaneden test alip yaptim 2.pembe cizgi cok silik cikti napicam bilemedim herkes yarin kan testi yaptir diyo napsam sizce beklesemmi biraz daha?

selinnnn süper bir haber bu hadi inşaAllah canım, eğer öğle saatlerinde yapıp silik çizgiyi görmüşsen yarın sabah ilk idrarda daha net çıkar. sabah da test yap ve sonuca göre kan tahlili yaptırırsın canım çok sevindim

ya hamileysek peki canim bende sogan 14unde.bitiyo 15gune tamamlsmis oluyorum hemen inciremi baslasam daha ilk cocuk deneyimimiz. adet gorursemmi incir kurune baslayim.off kafam karisti yine :)

daha ilk mi maşaAllah çok yenisin canım. Allah muradını versin. fakat yine demeden edemiyorum. bu sayfayı okudu iseniz: soğan kürü gebe kalmayı kolaylaştırır Allahın izniyle ve hamileliğe zararı yoktur. hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bırakırsınız.

denizcim bilmiyorum kafam çok karışık inanamıyorum uzun zamandır o kadar çok negatif sonuç aldım ki gerçek mi değilmi bilemiyorum. eşime birşey söylemedim yarın bir de kan testi yaptıracağım eğer kesinse o zaman söleyeceğim canım.. :) :S

sogandan yana bi suphem.yok zaten ben onu gunlerce icebilirim :) kafami kurcalayan incire hemen.baslasammi ki yoksa bi sabredip.bu ay hamile kalacakmiyim diye beklemelimiyim

iyi akşamlar hanımlar bizde 3 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyo geçen ay klomen tadavisi gördüm oda bende kanamalı kist oluşturdu bende soğan suyu kürüne başladım bal tarçın çörek otuna dün akşam başladım inşallah bunlarda vesile olurda bizde bebişlere kavuşuruz anlayacağınız her ay dokuz doğuruyorum.

Cok sevindim pinarcim herseyin yolunda gitmesine ..
Evet canin ilk rituelinden sonra adet oluyorsun ya iste adetten sonra dier sogan kurune kadarki arada icebilirsin gunde 2 defa yemklerden 2saat sonra

Kizlar cok ozledim denizcim evet sorun vardi tablette fakat halloldu su an girememe nedenim sosyal bir donemdeyim es dost sevenlerle geciriyorum gunlerimi bol bol dinleniyorum geziyorum fakat hepiniz burnumda tuttunuz ay cok ozlemisim hepinizi yazdikca farkettim

Sagol canim bende aynen sayisala calisiyo kafam sevmesem yapamazdim zaten.size iyi muhabbetler canimcim opuyorum cok

Bebisim anca yeni girebildim tek tek cvp yaziyorum eda simdide yanimda sen son biraktigindan beri fazla bisey deismemis :)))
Tsk ediyoruz kahve iciyoruz buyur gel beraber icelim canimcim
Bnde cok opuyorum kndine iyi bak bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…