Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bebisim anca yeni girebildim tek tek cvp yaziyorum eda simdide yanimda sen son biraktigindan beri fazla bisey deismemis :)))
Tsk ediyoruz kahve iciyoruz buyur gel beraber icelim canimcim
Bnde cok opuyorum kndine iyi bak bebegim

Afiyet bal seker olsun tatlim :))) bende forumda dolasiyorum sorunlari okuyorum Allah herkese sifa versin insallah.bu arada bugun kahva fali baktirdik telefonun programindan senden veya arkadaslarindan bebek mujdesi var dio hadi bakalim insallah bu ay birimiz hamis oluruz :)))

Kuzeyim guneyim dogum batimmmm sen bizi birakip nrelere gidiyosunnnnnnnnn bnde yoktum zaten simdide sen yoksun bir an once sirkelenip toparlanip buralara donmemiz lazim kusum :)))) kiyamam vesdeniz tek basina herkeze yetismeye calisiyor sanal aktar vesdenizzz :))))

Ayyy bebegim cok sevindim buralarda olmana ozlemistim cokcana
Amin amin rabbim dermansiz dert vermesin
Aaaa hadi hayirlisi insallah herkezden hayirli haberler gelir kuzeyimle benim 2. Evlat hasretimiz sona erer fakat rabbim bunu sirayakoymussa insallah once olmayanlara nasip etsin rabbim hepinizin evini yuvasini ocagini evlatla sevindirsin bitanem

Canimcim ben yorum yazmasamda buralardayim forumda gezintideyim.sen ozlettin kendini sosyal hatun Rabbim hepimize nasip etsin insallah canim amiiiiiiin

canım bugün yanılmıyorsam altıncı günüm inşallah şifa verir Allah hepimize
canım sen bana testere dişlisi küründen bahsetmişsin fakat ben onu hiç bilmiyorum o ne işe yarıyor ben ilk onbeş biter bitmez incir kürüne başlayacaktım sen nedersin?

ya hamileysek peki canim bende sogan 14unde.bitiyo 15gune tamamlsmis oluyorum hemen inciremi baslasam daha ilk cocuk deneyimimiz. adet gorursemmi incir kurune baslayim.off kafam karisti yine :)

canım hamile isen incir kürü bir zarar vermez sanırım zaten bir haftaya da kalmaz hamileliğini öğrenirsin çünkü bir hafta sonra adet olacaksın ya o yüzden ben de soğan ilk onbeş bitince incire başlamayı düşünüyorum eğer Allah bebiş verdiyse hoplaya zıplaya kürlere vedaaaaa

canım bu arada bayanlarda istek arttırmak için keçiboynuzu kullanılabilir mi acaba off kafam karıştı incire mi başlasam acaba??:)

Kızlar nasıllsınız bugün kürümün sonuncu günù inş.işe yaramıştır
inşaAllah zeynepcim. sorunun neydi bilmiyorum ama yani kist myom pko gibi bir sorun var idiyse 3-4 adet dönemi kullanmalısın. ilk ayda beklenilen kadar etki göstermeyebilir. şifa olsun inşaAllah .
seliiiiinnn ne yaptın kan tahlili yaptırdın mı canım?
sogandan yana bi suphem.yok zaten ben onu gunlerce icebilirim :) kafami kurcalayan incire hemen.baslasammi ki yoksa bi sabredip.bu ay hamile kalacakmiyim diye beklemelimiyim
ben senin kürü nasıl kullandığını çözemedim canım ya? :) ne için kullanmıştın soğan kürünü? eğer bir problemin yoksa bir 15 günlük kür yeter de bence sonucu öğren sonra incire başla. yani adetliyken de başlanıyor incire sonuçta. inşaAllah pozitif sonuç alırız
ezgi hoş geldin. İnşaAllah tez zamanda muradına nail olursun canım.
Kızlar meraba bir sorum var sogun suyu dusuge neden olur mu
OLMAZ OLMAZ OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE FAYDASI VAR ZARARI YOK
canım bu arada bayanlarda istek arttırmak için keçiboynuzu kullanılabilir mi acaba off kafam karıştı incire mi başlasam acaba??:)
Kız bi dur daldan dala atlama bak sen beni dinle soğan kürünü bitir. 2 dönem daha uygula kistlerin gitsin. o kistler durdukça hormonal dengesizlik olur çünkü. onlardan kurtul ondan sonra incire başla ki o zamana kalmadan hamile kalırsın inşaAllah. keçiboynuzunu eşine yap canım. evet bayanlarda istek artırıcı etkisi varmış. hocanın sitesinde okumuştum ama dur sen soğan kürünü bitir hele
canım 15 günlük kürü bitir ardından adet olursun. ara ver diğer adete 10 gün kala tekrar 10 gün yap ve diğer adete 10 gün kala tekrar 10 gün. yani 15+10+10 şeklinde 3 dönem kullan kistlerinden temizlen. zaten lh değerin çok yüksek değil. o zamana kalmadan gebe kalırsın inşaAllah tabii. eğer kalmazsan aslan pençesi yaparsın. o da hormonlaı ve dolayısıyla adeti düzenleyip gebe kalmayı kolaylaştırıyor.
ayyy pınaaarrr çok güldüm ya sanal aktar demek kız napiyim öyle heyecanla başladım ki bu küre, burda da nüfusumuz artınca iyice gaza geldim galiba.

e hadi bakalım gez toz eğlen ama buraları unutmaaa. ben burda yalnız gibi oldum

Son düzenleme:

merhabalar bende 16 yaşımdan beri ilaçsız adet olamıyordum . evlenmeden önce ilaçlarla adet oldum olmadım derken geçti ancak evlendikten sonra 2 ay kendiliğinden adet oldum sonra gene yok benim için mesele artık adet olmakta değil bebek sahibi olmak istiyorum ve olmıcak diye çok korkuyorum
henüz 7 aylık evliyim ama doktora gitmeye başladım pco var dedi biliyordum zaten öce söktürücü sonra klomen verdi yumurta takibine başladı olmadı. bu ay ikinci kez klomen verdi ve dozunu arttırdı. bende evde soğan kürüne başladım bu şekilde hamile kalan varmı ya artık tek derdim bu oldu

kizlar aklima takildida sogan kurunu yaparken kaynatiyorz ya suzdukten sonrami ilimasini bekliyorsunuz yoksa suzmeden mi ilimasini bekliyorsunuz

Canimcim ben yorum yazmasamda buralardayim forumda gezintideyim.sen ozlettin kendini sosyal hatun Rabbim hepimize nasip etsin insallah canim amiiiiiiin

Bebegim dun aksam net gitti yazamadim kus.bkma hatirliyomusun gecen ay 3-5 kisiydik simdi burasi birden massallah baya dolmus :)
Bnde 3 veya 4 gun sonra 2. Küre basliycam ( sogan) ozlettimi bilmiyorum fakat ozledigim kesin guncel yasamimda ( reel) farkinda olmadan sizlerden cok bahsediomusum esim ve arkadaslarim oyle diyor :))))

Sanal aktar hahah kiyamam sana bebegim inan gozumde tutuyosunuz saka degil laf olsun hic deil sizler hayatimin cok degerli yerindesiniz dokundugum gozune baktigim cok seyi paslastigim vede paylastigim bircok insanlardan daha ozel yerdesiniz kuzeyim simalim ve sen ilk siralamadasiniz iyiki varsiniz ..
Ki gercek isimlerinizi bile bilmiyorum

Son düzenleme:
İnşşş. cnm şifa olur bende kist falan yok cnm açıklanamayan infertilite grubuna giriyoruz acaba bidaha sogan kürü yapmama gerek varmıdır sence

Vesdeniz sen çok yardım sever ve herseyi tek tek anlatan birisin.cok teşekkürler verdiğin bilgiler ve yardımlar için.bu arada saraçoğlu inatçı pko için 15+10 +10 seklinde kür yerine 15+15+15 lik kürü tavsiye ediyor değil mi?
Ben şöyle bireeyden bahsedeyim size.
Ben 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım.ilk başta adet düzensizliğim vardı 2 yıl evvel. Daha sonra onun için başladım.sonra evlenınce korunma amaçlı.duyuyorum ki doğum kontrol hapını bırakanlar pkolu ise aylarca regl olamıyor.ben eylül ayında yani 5 ay evvel hapı bıraktım.2 hafta gecikti regl.ama sonunda adet oldum.sonrasında haftalarca kahve rengi akıntılar oldu.ve dedim bu böyle olmayacak.birseyler yapmam lzm.haplarla nereye kadar.dedim bi soğan kürü yapayım.ilk seferde 10 gün kadar uygulayabildim.o dönem 20lik diş çektirince bırakmak zorunda kaldım.ama adet oldum şükür.sonraki ay yıne soğan kürü uyguladım onu da tamamlayaöadım 11 gün kadar uyguladım sonra yurt dısı seyahatine gitmek zorunda kaldım 33. Gün şükür regl oldum. İlk defa bu ocak ayında adam gibi uyguladım 15 gün yine adet oldum ama 25. Gün geldi yani biraz daha erken tarih oldu. (Ama regl düzene oturmaya başladı yine de...)Sonra lh değerimi ölçtürdüm 32 çıktı hormonum.baya yüksek doktor da şaşırdı.bıraz doğum kontrol hapı kullanmanın verdii allak bullak olma durumu sanırm. Yılmayacağım soğan kürüne bu ay aynen devam. Ben 15+10 +10 Yerine 15+15+15 lik kür uygulamayı düşünüyorum. Malum 2 yılık doğum kontrol hapı geçmişinden dolayı. Sen ne dersin?

Ha bu arada birsey daha neden bilmiyorum bende adet bitiminden 10 gün sonra fln once sarı-beyaz arası renkte kremsi akıntı sonrası takip eden günlerde kahverengi akıntılar gelliyor sonrasında adet oluyorum.bu soğan küründen mi acaba? Yani kistleri fln mı eritiyor ki...ne dersin?

Ha bu arada birsey daha neden bilmiyorum bende adet bitiminden 10 gün sonra fln once sarı-beyaz arası renkte kremsi akıntı sonrası takip eden günlerde kahverengi akıntılar gelliyor sonrasında adet oluyorum.bu soğan küründen mi acaba? Yani kistleri fln mı eritiyor ki...ne dersin?

seliiiiinnn ne yaptın kan tahlili yaptırdın mı :
Canim evet dun yaptirdim 17,5 cikti degerim klinikte yaptirdim gebelik var gorunuyor ama birkac gun sonra tekrarlayin dediler haftasonu icin doktorumdan randevu aldim canim sanirim asil kendi doktorum hamilesin demeden inanmiycam insallah bir sorun yoktur ve hayalim gercek olur gelismeleri bildiririm

canım inşallah hamilesindir ki hamilesin gibi gözujkuyor hayırlısıyla rabbim kucagına almayı nasıp etsin inşallah darısı bızlerın başına inşallah. Benım sana bır sorum var daha yenıyım bu konuda tam okuyamadım gecmısını sogan kurunu yaptın mı tam olarak yaparken nasıl bır tepkıme oluyordu vucudun da bılgı verırısen sevınırım şimdiden teşekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…