- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr benm adetim bitikten 7gün sonra soğan kürüne başldım ve 3.40cmlik kistim vardıı içtiğim ilk gün kanamam olduu bu iyimi kötümü ilişkiye giremedim korkudannn....??
kızlar iyi geceleerr dktor bugün iltihap olduğunu söyledi hap fitil ve krem verdi .kadın sertti sevmedim dediği ilçları da almadım başka i doktora da ha gidecem ..adetime bir hafta kaldı soğan kürüne başlasam mı acaba...ne dersiniz..
kızlar iyi geceleerr dktor bugün iltihap olduğunu söyledi hap fitil ve krem verdi .kadın sertti sevmedim dediği ilçları da almadım başka i doktora da ha gidecem ..adetime bir hafta kaldı soğan kürüne başlasam mı acaba...ne dersiniz..
canm ben bu doktorlari anlamiyorum zaten bende Ankarada ozel hastaneye gittim.kadin suratsz ters biseydi. rahim agzinda yara var dedi iltihap var dedi iki fitil ilac falan.bikac sey yazdi gebelik dusunuyorum dedim kist var bende engelmidir dedim tahlil yapmadan yazdi da yazdi hormon ilaclarini. Almadim hicbirini tabi gayette iyiyim. ilac son care olsn.her zaman bence. Yarin soganda 15.gunum haftayada insallah adet olmam :)
Merhaba arkadasim bence ilaclari kullanmalisin fitil kesinlikle ise yariyor bende kullanmistim.adetin bittikten 1 hafta sonrada sogan kurune baslarsin
arkadaşlar merhaba bugün bende soğan kürüne başlıcam ama ben çalışıyorum evden erken çıkıyorum ve iş yerim kürü hazırlamak için müsait değil. Akşam yemeklerinden once ve yatmadan once içsem faydası olurmu sizce?
canm ben bu doktorlari anlamiyorum zaten bende Ankarada ozel hastaneye gittim.kadin suratsz ters biseydi. rahim agzinda yara var dedi iltihap var dedi iki fitil ilac falan.bikac sey yazdi gebelik dusunuyorum dedim kist var bende engelmidir dedim tahlil yapmadan yazdi da yazdi hormon ilaclarini. Almadim hicbirini tabi gayette iyiyim. ilac son care olsn.her zaman bence. Yarin soganda 15.gunum haftayada insallah adet olmam :)
merhaba canım kafa karıştı kürü de hazırlamıştım içmesem mi acaba.. kadın bana güven vermedi altta yazdım da doğrudur iltihap vardır ama o kadının dediklerini uygulamayacam salı günü aaşka bi doktora gidecem ondan sonra kullanırım artıık..
valla ben de anlamıyrum bende özel doktora gittim akıntım var normal mi bi sıkıntı mı var diye ebek düşünüyoruz 3 aydır dedim. hemen olmaz şu sbebten bu sebebten diyemem dedi..muayene etti dedi rajhim normal ama yumurtalar tembel olabilir dedi.sonra muayene bitti..ilaç yazdı dedim ilthap varmıymış bana ne desin suratsız karı..sen niye geldin akıntım var demedin mi dye..hiiç işe diyemedim verdiği ilaçları da almadım valla soğan a başlayacam birazdan yaptı da ilımasını beklyorum haftaya salı başka bi doktora daha görünecem..hiiç ikna etmedi beni iltihap varsa da onu verdiğini kulnanmam aynsını başka dotor versin öle kullanacamm..inşALLAH canım adet olmazsın enim de 1 hafta var kararsızdım ama başlıyrum bugün adet döneminde de sakıncası yokmuş zaten..
Mrb iki kurun arasinda en az 4 saat olmali ama herseyden onemlisi ac olman lazim bence sabah ilk isin kuru yapmak olsun oyle daha etkili olur Biliyrm calistign icin biraz zor olacak ama kur icin biraz daha erken kalkabilirsin
Bende fitil.kullanmistim akintimdan dolayi ama oyle ezbere vermemisti ilk gittigim doktor..Tahlil aldi tahlil sonucunda yazdi. kokulu kasintili parca parca olmadihi surece anlamiyorum neden hemen ilac verirler. Diger gittigim doktor ezbere verdi herseye bizim.bunyemizde makine deilki her turlu ilaci deneyelim.. arkadasimada sende iltihap var 6ay cocugun olma demisler ilaci dayamislar arkadasim istanbulda komiser i .saracoglu gelmis bi gin oraya soganla inciri tavsiye etmid 1.5ay sinra cocuklari olmus :)
Mrb bencede baska dr a gorun o nasil laf ya yumurtalar tembel olabilir varsayim yani dr a bak ustelik sen cocuk dusunuyrm dedin akinti icin gelmedinmi diye cvp veriyo Devlet hastanesinde bile yine ilgili drlar Drmu yok sanki bence guvenilir iyi birine git derim
Bende fitil.kullanmistim akintimdan dolayi ama oyle ezbere vermemisti ilk gittigim doktor..Tahlil aldi tahlil sonucunda yazdi. kokulu kasintili parca parca olmadihi surece anlamiyorum neden hemen ilac verirler. Diger gittigim doktor ezbere verdi herseye bizim.bunyemizde makine deilki her turlu ilaci deneyelim.. arkadasimada sende iltihap var 6ay cocugun olma demisler ilaci dayamislar arkadasim istanbulda komiser i .saracoglu gelmis bi gin oraya soganla inciri tavsiye etmid 1.5ay sinra cocuklari olmus :)
kesinlikle başka doktor..baktı rahim normal yumurtalar tembel gibi dedi .ya tembeldir ya değildir kesin bişe söyle bana değil mi....daha önce başka bi doktor karınddan bakmıştı çok sağlıklı bi yumurtan var çocuğun oluır korkma demişti..
ben bu doktora çocuğum olmuyor demedim ilk akıntım var dedim çünkü 3 aydır bebek istiyoruz ve doktorlar hemen olmaz diyolar biliyorum zaten..ama akıntı engel mi bi sıkıntı mı var diiye gittim..doktora akıntım var dedikten sonra da bebk düşünüyoruz 3 aydır akıntı engelmidir dedim..bana bebk için 1 yıl geçmesi lazım şu sebbepten bu sebepten dememiz için dedi.sonra muayene etti..ama idrar tahlili filan yapmadı yani ..
canım benim sana ne tahlili yaptı....ALAH ım bizlere de nasip eder inşALLAH..