- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
canim idrar tahlili ve de akinti kultur tahlili pamukli bi cubuk var akintimdan aldi tahlile gonderdi
anladım canım benim teşekkür ediyorum ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim idrar tahlili ve de akinti kultur tahlili pamukli bi cubuk var akintimdan aldi tahlile gonderdi
kizlar bugun soganda 15.gunum ikinci kurum de bitti yalniz ben sogani 5dk kaynattiktan sonra demlenmesini beklemedim suzdum iliktan biraz sicak.ictim bi sorun olur mu ki? yani bekletmedigim i cin faydasini gormemis olabilir miyim?
Canlarim vesdenizim simalim kuzeyim yosuncum pinarcim zeynepcim hepinize selamlarrrrr.....
Bugun 2. Sogan kurune basladim 5 gun yapicam baska 2. Kure baslayan varmi canlarim?
merhaba cnm nasılsın bende adet oldum 2. küre başlasammı başlamasammı diye kararsızım ben artık hiçbişey yapmak istemiyorum açıkcası 2,,3 ay biraz kafam rahat etsin nasıl olsa kendimi tüpe şartladım o zamana kadar biraz çocuk fikrinden uzak kalayım inşş. kür sana şifa getirir cnmm
Zeynepcim senu gordugume sevindim iyiyim canim nolsun hep ayni rutin hayat :) sen neler yapiyosun ?
2. Kuru adetine 10 gun kala 5 gun yapiyosun ve bnce tedaviyi yarida birakma hersey cocuk icin deil oncelikle saglik icin bunu sakin unutma kusum ve bnce basladigin isi bitirmelisin ben 8 gun kala basladim 8 gun sonra adet olucam fakat bu bekleme arasinda testere disli aslan pencesi ictim cok faydasini gordum sende bni dinle bnce hayatim![]()
kizlar bugun soganda 15.gunum ikinci kurum de bitti yalniz ben sogani 5dk kaynattiktan sonra demlenmesini beklemedim suzdum iliktan biraz sicak.ictim bi sorun olur mu ki? yani bekletmedigim i cin faydasini gormemis olabilir miyim?
bende iyiyim çok şükür cnm soğana devam edebilirim ama başka bişey denemek istemiyorum artık bişeyler deneyince bu sefer acaba oldumu olmadımı diye düşünmekten kafayı yiyorum biraz oluruna bırakayım
Peki canim sen bilirsin beden ve hayat senin bn bu konudaki fikrimi aksettim her kuru kullandiginda olucak de bnce beynine bu komutu ver cunku beyinle alakali gebelk !
Fakat basladigin kuru tamamla yarim birakma en azindan denemedim demessin :)
sende haklısın cnm soganı bitirecem aslında benimde geçen ayki fsh tahlilim 11,6 çıkmıştı bu yüksek bi değermi 10 un altında olması lazımmış sanırım aslan pençesi bunu düşürüyo galiba şimdi kararsız kaldım alsammı diye ben çok takıyorum galiba bu çocuk işine kafayı yapmayacam diyorum her seferinde ama eilmde değilki
Canlarim vesdenizim simalim kuzeyim yosuncum pinarcim zeynepcim hepinize selamlarrrrr.....
Bugun 2. Sogan kurune basladim 5 gun yapicam baska 2. Kure baslayan varmi canlarim?
Sanada slmlar canim nerelerdesin diger kizlarda yoklar hic tadi yok cok sessiz kalmis burasi huhuuuuu.... ikinci kuru 5 gun mu yapacaksn 10 gunde kullanabilirsin
kızlar merhaba ben soğan kürünü bitirdim bu ay 2 gün erken adet oldum sonra doktora gittim kist vs bişey yok dedi kan ve idrar tahlili istedi nie istedi bilmyrm açıkcası pazrtesi sonuçlarını alıcam ben incir kürüne başlamayı düşünüyrm bide onu denicem artık
Testere disli aslan pencesi nin cok faydasini gordum kndi sahsim adina tavsiye ediyorum kusum
Evet fsh yi dusuruyo bnde 2 kur arasinda kullandim bu testere disli aslan pencesini cok sevdigim bi arkadasim( kimyager) prof.dr ibrahimm adnan saracoglunu yakinen taniyo o onermis benim icin evel allah hamile kalir demis :))))
Ki bana dr lar tup bebek bile zor diodular 3 hafta once gittigimde bur sonraki adetinin 3. Gunu klomene basliycaz dedi bu mucize :))
slm elenaz 86 daha önce kürü uyguladınmı