Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yeterli büyümeye gelemeyip çatlamazsa kistte dönüşüp kalıyor yumurta ve adet görmüyorsun evet
be 5 ay adet görmedim doktora gittiğimde doktor yumurtalar kistte dönüşmüş dedi hatta gösterdi sıralı şekilde hepsini
bal tarçını bende duydum hatta bu ay çok az hazırlayıp düzenli olmamak şartıyla yedim oyüzdenmi erken adet oldum bilemiyorum[/QUOTE]

Ben yaklaşık 4 aydır sürekli ilaçla adet gördüm hatta en sonuncuda tarlusal içtiğim halde göremedim doktora gittim ertsi gün geldi kasım26 - şubat 2 adet aralığım korkunçtu yani.. bakalım bu ay ne olucak yazarım sizede son durumları

ben bugunu adetin birinci gunu olarak saysammı kürü bıraksammı çünki 1 ay yapın demiş İbrahim saraçoğlu 13 martta bir ay dolucaktı valla adet olmamayı düşünüyordumda erken adet hiç hesapta yoktu anlamadımki ne ara yumurtadım ozaman ben
8 şubat adet günüm 8 gün sürdü 15 de bitti yani 26 sında adet oldum say nasıl iş anlamadım :26::26::26: tavsiye fikir istiyorum kızlar soğan kürüne mi başlıyım aslan pençesine devammı ediyim ne diyonuz :44::44::44::44:

günaydın ben de soğan kürü yaptım arkadaşım kür bıtelı 3 hafta oldu adet olmadım.benım yumurtalarım da çok ınatcı gonal f ya da menogonsuz buyumuyor malesef.Daha önce sordum benım gıbı adet olamayan var mı küre ragmen dıye kımse cevaplamadı.yalnız değilmişim:)senın ne kadar oldu kur bıtelı?Korktum soğan kuru yapmakla hata mı ettım dıye...ıdrarda bakıyorum devamlı negatıf...

Hypnose mrb yalnız değilsin ama ben hiç olmuyorum oğlum 5 yaşında bende hiç bişey yok .sende nasıl bilmiyorum.ama bana olmamak çok şükürki bi sıkıntı hormon bozukluğu vs... Yapmıyo.bende gonal f kullandım ilk hamilellitim ikizdi karnımda 2 aylık öldüler sonra 3. De oldu oğlum.endokrine bile gittim arkadaşım var benim orda biraz detaylı baktılar beyninde tümör varmı ona bile bakıldı hiç bişey yok çok şükür.ben alıştım artık bu duruma.2. Bebek için işte uğraşmamın sebebi de.denemediğim pek bişey kalmadı gibi.olsunbiz uğraşalım Rabbim ne zaman hayırlıysa verir inşallah.soğan kürü niteli 1ay oldu.ama yapıcam 2 kez daha.belki o zamanetkili olur.bi zararı oolduğunu da düşünmüyorum hiç olmazsa genel sağlık için iyi geldiğini biliyorum.soğankürüne devam ama aaslanpençesi kafamı karıştırdı acaba birlikte mi yapsam.burada birlikte destek olalım birbirimize ben seneler önce buldum kadınlar kulübünü ve çok şey öğrendim buradan.inşallah bu seferde yine birlikte yine evlatlarımızı kucağımıza alırız.sadece sabırlı inançlı azimli olmak lazım.Allah ilk önce hiç olmayanlara nasip etsin sonra bizede inşallah :) uzun zamandır bu kadar uzun yazmamıştım :):1::3:

Hypnose mrb yalnız değilsin ama ben hiç olmuyorum oğlum 5 yaşında bende hiç bişey yok .sende nasıl bilmiyorum.ama bana olmamak çok şükürki bi sıkıntı hormon bozukluğu vs... Yapmıyo.bende gonal f kullandım ilk hamilellitim ikizdi karnımda 2 aylık öldüler sonra 3. De oldu oğlum.endokrine bile gittim arkadaşım var benim orda biraz detaylı baktılar beyninde tümör varmı ona bile bakıldı hiç bişey yok çok şükür.ben alıştım artık bu duruma.2. Bebek için işte uğraşmamın sebebi de.denemediğim pek bişey kalmadı gibi.olsunbiz uğraşalım Rabbim ne zaman hayırlıysa verir inşallah.soğan kürü niteli 1ay oldu.ama yapıcam 2 kez daha.belki o zamanetkili olur.bi zararı oolduğunu da düşünmüyorum hiç olmazsa genel sağlık için iyi geldiğini biliyorum.soğankürüne devam ama aaslanpençesi kafamı karıştırdı acaba birlikte mi yapsam.burada birlikte destek olalım birbirimize ben seneler önce buldum kadınlar kulübünü ve çok şey öğrendim buradan.inşallah bu seferde yine birlikte yine evlatlarımızı kucağımıza alırız.sadece sabırlı inançlı azimli olmak lazım.Allah ilk önce hiç olmayanlara nasip etsin sonra bizede inşallah :) uzun zamandır bu kadar uzun yazmamıştım :):1::3:

Çok tesekkur ederım hıc uzun gelmedı aynı dertten muzdarip kısılerle konusmak moral oluyor.adet olsaydım ben de yıne kullacaktım soğan kurunu ama olmadım bır daha denemeye de zamanım yok sökturucu kullanıp tüp bebek ıcın gıdeceğiz.ben de senelerdır takıp edıyorum ama uye olmamıstım.Allah evladına uzun ömür versın .Kardes de gelır ınsallah hayırlı zamanda.Hamılelıklerın nasıl gerceklestı tedavıyle mı kaldın?ben hıc hamıle kalmadım 2 senedır bebek ıcın tedavı göruyorum öncesınde doğumkontrol hapları kullanıyordum öyle adet göruyordum bır sure kendılığınden gelse de yıne bozuluyor.Sivilceler bıle adet olmayınca hala cıkıyor 30 yasındayım:)Kilom da yok fazla 1.65 boy 56 kıloyum.zayıflayıp hamıle kalıyor pko lular öyle bır sey de söz konusu degıl.14 yasından berı uğrasıyorum duzensızlıklerle.Allah beterınden korusun.Doktorum tüp bebekte sansımın çok yuksek oldugunu söyluyor tabı Allah kararlamıştır.Sadece artık kendılıgınden olmasını beklemeye gerek yok dıyorum büyümüyor yumurtalar takvıye olmadan.Yarın öbur gun kanser cesıtlerı damar tıkanıkları yapacak dıye korkuyorum haplar iğneler...Allah bır tanecık sağlıklı hayırlı evlat nasıp eder ınsallah ...kahroluyorum artık...

Son düzenleme:
kızlar yokmu aslan pençesi kürü uygularken böyle pembe akıntılar yaşayan adet başlangıcı gibi sanki
adet oluyorum desem 20 gün oldu adet göreli erken adetmi olucam acaba

Canim bn testere disli aslan pencesi icen biri olarak yan etki yasamadim gayet olumlu seyler yasadim kanda gebelik baktir istersen beta -hcg yaptir derim bn

Gecici bir siskinlikmi peki cok rahatsiz edicici cunku. Aksan ozellikle hamileymisim gibi sisiyo karnim aksam biseyde yemiyorum yinede sisiyorum ama :)
bende senin gibiyim cnm. Pko yok olsun istiyorum tabi bebiş haberi alırsam da çok sevinirim:) ben 7 gündür kullanıyorum ama çoook tiksindim içmekte çok zorlanıyorum sen nasılsın bu konuda tabii diğer arkadaşlarda?

Canim bn testere disli aslan pencesi icen biri olarak yan etki yasamadim gayet olumlu seyler yasadim kanda gebelik baktir istersen beta -hcg yaptir derim bn

akıntı azaldı canım eğer bu kür yumurtalamamı sağladıysa be tahmin ettiğim gün de yumurtalama olduysa yerleşme kanamasıda olabilir ozaman :18::18::18: valla içim içimi yiyor ama daha erken bence bir iki gün bekliyim adet kanaması değilse kesilirse baktırıyım hemen

Canimcim cpk mutluyum bunun heyecani ile bugunden beri kutlamalar yapiyorum :)))
Dr.um dediki sogan ve testere disli aslanpencesinin bayagi faydasini gormusum bnim doktorlarim biliyorlar bitki kürleri kullandigimi :))hormon degerlerim harika ;)) ve kist mist hic bisi kalmamis icim tertemiz :)) klonen verdi bu aksam basliycaktim fakat alkol aldim o yuzden yarin basliycam :))
Sigarayi biraktim bu aksam o kalabalikta herkez icerken bile aklimaa gelmedi :))
Hersey cok guzel hayatimda :))

canım bir alkış tutturacaktım ama alkol diyince vaz geçtim. :20::19: bak şimdi, tam da sıkıntılı günleri atlattın tedaviye başlayacaksın alkol aldım diyorsun olacak iş mi??? bak Saraçoğlunun kürlerini kullanıyorsun ama hoca ne diyor biliyor musun, hatta sitesinde de var bu yazı. eğer diyor alkol icat edildiği zaman bilim bu kadar ilerlemiş olsaydı doktorlar tepki gösterir ve bu kesinlikle zehirdir diye yasaklanması için yasa çıkarılmasını isterlerdi diyor. yani "alkol zehirdir" diyor.
tabii hayat senin ama ben yine de vicdanen hatırlatmak istedim. :34:

evet canım ben de bebeğimiz olsun istiyorum minicik ellerini ayaklarını sevip öpüp koklamak istiyorum:)
benim evliliğim 8. ayımızdayız canıms
sen kaç yıllık evlisin?

:1: inşaAllah canım benim. Allah tez zamanda hayrla sağlıkla nasip etsin bizlere anneliği. :16:
kızzzz sen daha tazecik körpecikmişsin :9: sakın stres yapma, rahat ol canım daha çok yenisin. olacak ben inanıyorum :16:
biz 4. yılımıza doğru yol alıyoruz. :27:

Kizlar bu ay bende çok ümitliydim normalde adetim gecikmezdi bu ay 8 gün gecikti ve 3gun once adet oldum fakat normalden cok az ve suan btti gbi bsey normlde cok gelrdi neyse adet gnum dktra gttim ve pko oldgnu öğrendim ama yeniymis :( bugün folik asit kullanmaya basladim adetim btnce kendm soğan kürune eşimide keci boynuzu kürune başlaticam ve ovulasyon testi siparis ettim bakalm bir iki güne gelir inş bnde ilk ay faydasni grurum ve suan belimin agrsndan yatyrm migdem cok bulanyr :((

Yazimi görmedinizmi kizlar
:( :( ne yapmam gerek?

mehlikaaa, ben yazını okudum canım ama inan hiçbir fikrim yok, soğan kürünü aylardır o kadar çok araştırmama rağmen hiç böyle bir şey okumadım daha önce. demek kızarıklık yanma oluyor. allerji mi yapıyor acaba, gerçekten tuhaf geldi. baksana canım istersen Saraçoğlunun sitesinde SSS (yani sıkça sorulan sorular) bölümüne yazıp sorabilirsin, hoca en doğru cevabı verecektir. ben de merak ettim açıkçası.

Son düzenleme:
Kizlar bu ay bende çok ümitliydim normalde adetim gecikmezdi bu ay 8 gün gecikti ve 3gun once adet oldum fakat normalden cok az ve suan btti gbi bsey normlde cok gelrdi neyse adet gnum dktra gttim ve pko oldgnu öğrendim ama yeniymis :( bugün folik asit kullanmaya basladim adetim btnce kendm soğan kürune eşimide keci boynuzu kürune başlaticam ve ovulasyon testi siparis ettim bakalm bir iki güne gelir inş bnde ilk ay faydasni grurum ve suan belimin agrsndan yatyrm migdem cok bulanyr :((

canım hoş geldin aramıza, ayrıca çok geçmiş olsun. soğan suyu Allahın izni ile iyi gelecektir. pko için bilhassa :34:

Son düzenleme:
akıntı azaldı canım eğer bu kür yumurtalamamı sağladıysa be tahmin ettiğim gün de yumurtalama olduysa yerleşme kanamasıda olabilir ozaman :18::18::18: valla içim içimi yiyor ama daha erken bence bir iki gün bekliyim adet kanaması değilse kesilirse baktırıyım hemen

Vakit kaybetme tatlim icin rahat eder yaptir bir an once..
Dikkat et kndine insallah yureginden ne geciosa kabul olsun..

canım bir alkış tutturacaktım ama alkol diyince vaz geçtim. :20::19: bak şimdi, tam da sıkıntılı günleri atlattın tedaviye başlayacaksın alkol aldım diyorsun olacak iş mi??? bak Saraçoğlunun kürlerini kullanıyorsun ama hoca ne diyor biliyor musun, hatta sitesinde de var bu yazı. eğer diyor alkol icat edildiği zaman bilim bu kadar ilerlemiş olsaydı doktorlar tepki gösterir ve bu kesinlikle zehirdir diye yasaklanması için yasa çıkarılmasını isterlerdi diyor. yani "alkol zehirdir" diyor.
tabii hayat senin ama ben yine de vicdanen hatırlatmak istedim. :34:

Hayatim eskiden meyler alimlerin ulemalarin icicegiymis :)) sigarayi biraktim aklima bile gelmio fakat sarap icmeyi seviyorum hem kan yapici ozelligide var :)) neyse bugun klomene basladik bitanem 7 martta kontrole gidicem catlatma ignesi falan yapilcak bakalim kismet :) bide uzerinize afiet hasta oldum bogazlarim fena yutkunamiyorum :(((

Pko gecicek testere disli aslanpencesinide kullan sogan kurune basladan once bekleme suresindeyken mutlaka testere disli aslan pencesinide ic ...
Bu arada herkeze tavsiye ediyorum testere disli aslan pencesini goren patentini aldim sanicak :)))

benide atlamaaa:):)
canım telden girdiğim için görememişim bunu ben.. nereden bulabilirim nasıl kullanılıyor birde soğanım bittiği gibi buna mı başlıcam? :)
ya bu ayda yumurtlama olmadı bende belli yani o akıntıyı okadar takip ettim gelen giden olmadı maalesef.
tam yumurtlıcak gibi oldum ama çok şiddetli baş ağrısı oldu herzamanki gibi bu ayıda pas geçtim gibi.

Sogandan sonra basladim evet tatlim dier sogan kurune kadar kullandim ..
Aktarlarda satiliyo tatlim sifa olsun insallah..

İyi geceler kizlar ben bu ay adetin 17.gunu progestan hapina baslicam ikinci sogan kurunu yapmak istiyrm fakat hapla birlikte iyi olur mu bilmiyrm kafam karisik yada aslan pencesinimi kullansam...

Back
X