Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar bu ay bende çok ümitliydim normalde adetim gecikmezdi bu ay 8 gün gecikti ve 3gun once adet oldum fakat normalden cok az ve suan btti gbi bsey normlde cok gelrdi neyse adet gnum dktra gttim ve pko oldgnu öğrendim ama yeniymis :( bugün folik asit kullanmaya basladim adetim btnce kendm soğan kürune eşimide keci boynuzu kürune başlaticam ve ovulasyon testi siparis ettim bakalm bir iki güne gelir inş bnde ilk ay faydasni grurum ve suan belimin agrsndan yatyrm migdem cok bulanyr :((

Merhaba arkadasim ovulasyon testi ne aldin bende arastiriyorum dunden beri ne marka alayim karar veremedim netten alicam bende.

Kizlar bu ay bende çok ümitliydim normalde adetim gecikmezdi bu ay 8 gün gecikti ve 3gun once adet oldum fakat normalden cok az ve suan btti gbi bsey normlde cok gelrdi neyse adet gnum dktra gttim ve pko oldgnu öğrendim ama yeniymis :( bugün folik asit kullanmaya basladim adetim btnce kendm soğan kürune eşimide keci boynuzu kürune başlaticam ve ovulasyon testi siparis ettim bakalm bir iki güne gelir inş bnde ilk ay faydasni grurum ve suan belimin agrsndan yatyrm migdem cok bulanyr :((

Geçmiş olsun canım...
Midem bulansada ben içiyorum soğan kürünü ama eşime keçiboynuzunu içiremedim, 2 yudum aldı döktü :) inşallah sen muvaffak olursun..Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah hayırlı bir şekilde...

bende senin gibiyim cnm. Pko yok olsun istiyorum tabi bebiş haberi alırsam da çok sevinirim:) ben 7 gündür kullanıyorum ama çoook tiksindim içmekte çok zorlanıyorum sen nasılsın bu konuda tabii diğer arkadaşlarda?

Ben bir kere basladim butun gun mide bulantisindan bisey yiyemedim sonra biraktim iki gun sonra dedimki madem faydali katlan : ) suan cok rahat iciyorum ama cok siskinlik yapti bende

mehlikaaa, ben yazını okudum canım ama inan hiçbir fikrim yok, soğan kürünü aylardır o kadar çok araştırmama rağmen hiç böyle bir şey okumadım daha önce. demek kızarıklık yanma oluyor. allerji mi yapıyor acaba, gerçekten tuhaf geldi. baksana canım istersen Saraçoğlunun sitesinde SSS (yani sıkça sorulan sorular) bölümüne yazıp sorabilirsin, hoca en doğru cevabı verecektir. ben de merak ettim açıkçası.

Canim ya bana link adresini verirmisin

mehlikaaa, ben yazını okudum canım ama inan hiçbir fikrim yok, soğan kürünü aylardır o kadar çok araştırmama rağmen hiç böyle bir şey okumadım daha önce. demek kızarıklık yanma oluyor. allerji mi yapıyor acaba, gerçekten tuhaf geldi. baksana canım istersen Saraçoğlunun sitesinde SSS (yani sıkça sorulan sorular) bölümüne yazıp sorabilirsin, hoca en doğru cevabı verecektir. ben de merak ettim açıkçası.

Tamam cnm buldum.

Senin adına çok mutlu oldum Pınar inşallah güzel günler yakın... Ben de tahlil sonuçlarını aldım ve aynen tertemiz herşey çok şükür...
Çatlasın yumurtalar, gelsin bebişler...bu topikte iyi şeyler oluyor...:)

Buketcim hakkimdaki iyi habere sevinmen yureginin hosgorusunu gosteriyo cok tsk ederim..
Senin tahlillerinin de iyi olmasi harika hersey yolunda olmasi insani motive edio dimi :)
Bn klomene basladim sen kullandinmi klomen?

akıntı azaldı canım eğer bu kür yumurtalamamı sağladıysa be tahmin ettiğim gün de yumurtalama olduysa yerleşme kanamasıda olabilir ozaman :18::18::18: valla içim içimi yiyor ama daha erken bence bir iki gün bekliyim adet kanaması değilse kesilirse baktırıyım hemen

Beyazcim insallah guzel seyler oluyordur icinde :))
Yerlesmeye calisiyordur İnsallah :))

Pinarim bugun adet oldum teyzeligin ertelendi yine :(( takvimden baktim ovulasyon gunum yine tutmamis gec yumurtlamisim.bugun veya yarin ovulasyon testi aliyorum kesin olmucak boyle canim ya.

Bebisim sana cvp yazmistim fakat ekranda yok :s
Neyse ...
Canincim sakın uzme kndini buda guzel bi haber bak gununde adet oluyorsun demekku halen umit var dimi? Eger adet olabiliosan bu nedemek anne olmaman icin bi sebep yok;)
Merak etme gun gelicek yazicaksin burdan kizlar uykysuzum uyutmadi sabaha kadar agladi napcam ben boyle uykusuz her gece zombi gibi oldum diceksin :))
Bnde sana ohh canima degsin aglasin benim tosunum uyutmasin seni die espiri yapicam..
Demekki bunlar olucak ki bunun hayalini kurdum hayata kodladim ;)
Predictor kullanmani tavsie ederim bnde predictor alicam cuma gunu..
Arada sana daha oncede sordum fakat cvp alamadim ! Simalcim sana klomen tedavisi uyguladimi doktorun?

Son düzenleme:
Kizlar uzun bir sure girmiycem kndinize iyi bakin hepinizi cok seviyorum herhangi bi gelisme olursa iyi veya kotu her ne olursa mutlaka haberdar ederim sizi ..
Hepinizi cok seviyorum Allaha emanetsiniz...

Bebisim sana cvp yazmistim fakat ekranda yok :s
Neyse ...
Canincim sakın uzme kndini buda guzel bi haber bak gununde adet oluyorsun demekku halen umit var dimi? Eger adet olabiliosan bu nedemek anne olmaman icin bi sebep yok;)
Merak etme gun gelicek yazicaksin burdan kizlar uykysuzum uyutmadi sabaha kadar agladi napcam ben boyle uykusuz her gece zombi gibi oldum diceksin :))
Bnde sana ohh canima degsin aglasin benim tosunum uyutmasin seni die espiri yapicam..
Demekki bunlar olucak ki bunun hayalini kurdum hayata kodladim ;)
Predictor kullanmani tavsie ederim bnde predictor alicam cuma gunu..
Arada sana daha oncede sordum fakat cvp alamadim ! Simalcim sana klomen tedavisi uyguladimi doktorun?

Canimcim gece kusum :)) uykusuz kalayim hic sorun degil yeterki gelsin benim melegim.bu ay cok uzulmedim canim cunku baktim ki yumurtlama gunumle alakasiz calismisiz yine tutsa nie olmuyo dicemde gununu tutturamamisiz kii.o yuzden test istiyorum predictor ne fiyat araliginda ki acaba.nette labaquik falan var uygun fiyatli bide digitaller var dunden beri aksamlari bakiyorum cunku gunduz hic vaktim olmuyor.hala karar veremedim tatlim ya :(( adetlerim duzenli cok sukur 1 yada 2 gun oynar ilk korunmadan iliskide one atti simdi yine duzene girdi.cikolata kistimde eskiden lekelenme yapardi simdi yapmiyo gidiyo galiba hadi hayirlisi bakalim.sen naptin canim yarin basliyosun sanirim ilaca.

Merhaba arkadaslar kuzey vesdreniz pinar nerdesiniz bende uzun bi sure bisey paylasmadm ama sizi hep takip ediyorum beni sorarsaniz cok hareketli bir donemdeyim yeni bir binaya tasinmamiz gerek ote yandan ise basliyorum mayisin 1. Gunu bebek dusunecek vaktim bile yok simdilik metformin kullaniyorum adetlerim duzeldi iste boyle kizlar hayirli haberlerinizi bekliyorum..

Arkadaşlar hepinize tesekkür ediyorum. Mutlulugumu paylaştiniz. Allah bu duyguyu sizlere de tattırsin. Bugün kontrolüm var saat 9da. Sogan kürünü yapmaktan çekinmeyin. Dúzensiz içtiyseniz bırdaha ki aya "Allah'ın izniyle"olacak diyip baslayin. Ben her içmemde Bismillah dedim ve yúzúm bedenim kibleye dònüktú. Muhakkak ümıdle başlayin. Duayla destekleyin. Neşeyle gelismeleri burada ki arkadaşlarla paylasin. :) Sizleri seviyorum.

Konuyu açan hasankeyfin huzurlu mesajlarini da okuyun canlarim. Beni en çok etkileyen oydu. Herşey Allah in izni dairesinde. Biz yeterki sebepler dairesinde calişmalarimizi yapalim. İnşaAllah kontrollerimde iyi sonuclar alirim. Gelişmelerdn haberdar ederim canlarim. Allah a emanet.. :)

Kizlar gunaydin benim akinti hala var ama artik pembe renk degil kasiklarimda hafif agri ve batmalar oluyor goguslerimdede batmalar var Allah hayirla sonucladirir insallah

Kizlar su guzel persembe gununde dualardan baska siginacak yerimiz yok Allahim hepimize en kisa surede evlatlarimizi versin.. Dun kistten ve 12 gun gecen regl den dolayoli doktora gittim cok sukur hormon testeleri vucuduma ait her organa test yapildi Allaha sukur temiz cikti.kist se yumirtam catlamadigi icin oluyormus once kist twmizlenmeli dedi sokturucu vedi ben aogan kurunu sordum uygulsam olurmu diye evet uygula zaten ioac tesavi yapicam onunla uygularsan daha iyi ve kisa surede sonuc alirsin dedi okadar hafif ciktimki doktordan stres kist yapar dedi lutfen stres yapmayalim canlarim ben sogan suyuna baslayacagim insallah vesile olur minnosum gelir rabbim umutlarimizi gercekleatirir inaallah..[/QUOTE]

Back
X