Sogandan sonra basladim evet tatlim dier sogan kurune kadar kullandim ..
Aktarlarda satiliyo tatlim sifa olsun insallah..
tamam canım çok saol bitmesine az kaldı ben bi araştırayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sogandan sonra basladim evet tatlim dier sogan kurune kadar kullandim ..
Aktarlarda satiliyo tatlim sifa olsun insallah..
tamam canım çok saol bitmesine az kaldı ben bi araştırayım![]()
Kizlar bu ay bende çok ümitliydim normalde adetim gecikmezdi bu ay 8 gün gecikti ve 3gun once adet oldum fakat normalden cok az ve suan btti gbi bsey normlde cok gelrdi neyse adet gnum dktra gttim ve pko oldgnu öğrendim ama yeniymisbugün folik asit kullanmaya basladim adetim btnce kendm soğan kürune eşimide keci boynuzu kürune başlaticam ve ovulasyon testi siparis ettim bakalm bir iki güne gelir inş bnde ilk ay faydasni grurum ve suan belimin agrsndan yatyrm migdem cok bulanyr
(
Kizlar bu ay bende çok ümitliydim normalde adetim gecikmezdi bu ay 8 gün gecikti ve 3gun once adet oldum fakat normalden cok az ve suan btti gbi bsey normlde cok gelrdi neyse adet gnum dktra gttim ve pko oldgnu öğrendim ama yeniymisbugün folik asit kullanmaya basladim adetim btnce kendm soğan kürune eşimide keci boynuzu kürune başlaticam ve ovulasyon testi siparis ettim bakalm bir iki güne gelir inş bnde ilk ay faydasni grurum ve suan belimin agrsndan yatyrm migdem cok bulanyr
(
bende senin gibiyim cnm. Pko yok olsun istiyorum tabi bebiş haberi alırsam da çok sevinirim:) ben 7 gündür kullanıyorum ama çoook tiksindim içmekte çok zorlanıyorum sen nasılsın bu konuda tabii diğer arkadaşlarda?
mehlikaaa, ben yazını okudum canım ama inan hiçbir fikrim yok, soğan kürünü aylardır o kadar çok araştırmama rağmen hiç böyle bir şey okumadım daha önce. demek kızarıklık yanma oluyor. allerji mi yapıyor acaba, gerçekten tuhaf geldi. baksana canım istersen Saraçoğlunun sitesinde SSS (yani sıkça sorulan sorular) bölümüne yazıp sorabilirsin, hoca en doğru cevabı verecektir. ben de merak ettim açıkçası.
mehlikaaa, ben yazını okudum canım ama inan hiçbir fikrim yok, soğan kürünü aylardır o kadar çok araştırmama rağmen hiç böyle bir şey okumadım daha önce. demek kızarıklık yanma oluyor. allerji mi yapıyor acaba, gerçekten tuhaf geldi. baksana canım istersen Saraçoğlunun sitesinde SSS (yani sıkça sorulan sorular) bölümüne yazıp sorabilirsin, hoca en doğru cevabı verecektir. ben de merak ettim açıkçası.
Senin adına çok mutlu oldum Pınar inşallah güzel günler yakın... Ben de tahlil sonuçlarını aldım ve aynen tertemiz herşey çok şükür...
Çatlasın yumurtalar, gelsin bebişler...bu topikte iyi şeyler oluyor...:)
akıntı azaldı canım eğer bu kür yumurtalamamı sağladıysa be tahmin ettiğim gün de yumurtalama olduysa yerleşme kanamasıda olabilir ozaman :18::18::18: valla içim içimi yiyor ama daha erken bence bir iki gün bekliyim adet kanaması değilse kesilirse baktırıyım hemen
Pinarim bugun adet oldum teyzeligin ertelendi yine( takvimden baktim ovulasyon gunum yine tutmamis gec yumurtlamisim.bugun veya yarin ovulasyon testi aliyorum kesin olmucak boyle canim ya.
Bebisim sana cvp yazmistim fakat ekranda yok :s
Neyse ...
Canincim sakın uzme kndini buda guzel bi haber bak gununde adet oluyorsun demekku halen umit var dimi? Eger adet olabiliosan bu nedemek anne olmaman icin bi sebep yok
Merak etme gun gelicek yazicaksin burdan kizlar uykysuzum uyutmadi sabaha kadar agladi napcam ben boyle uykusuz her gece zombi gibi oldum diceksin :))
Bnde sana ohh canima degsin aglasin benim tosunum uyutmasin seni die espiri yapicam..
Demekki bunlar olucak ki bunun hayalini kurdum hayata kodladim
Predictor kullanmani tavsie ederim bnde predictor alicam cuma gunu..
Arada sana daha oncede sordum fakat cvp alamadim ! Simalcim sana klomen tedavisi uyguladimi doktorun?
Kizlar gunaydin benim akinti hala var ama artik pembe renk degil kasiklarimda hafif agri ve batmalar oluyor goguslerimdede batmalar var Allah hayirla sonucladirir insallah
Insallah canim Allah hayrli haberlerini duymayi nasip etsin
hmm bende de kasık ağrısı var canım o yüzdn pek umudum kalmadı. adet olucam heralde. sat ne zamn senin? yanlış göstermz heralde..
sat nedir canım?