Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Insaallah Allah hepimize saglikla bebisler verirrr

Oleeeeyyyy:)) tekrar hayırlı olsun tatlım ben hissediyorum bu ay daha da hareketli olacak ve bu topikte herkes birer birer hamile olacak.O bebekler bu göbeklere girecek :)))
Allah sağlık versin dua et bize de..

Son düzenleme:

kuzum internetten sonucu öğrenebilirsin.. gittiğin acilse çıkabilir sonucun gittiğin hastanenin adını yaz ve laboratuvar sonucu diyerekten sonucu öğren.. :)

merhaba arkadaşlar biraz önce de bir başka başlığa yazdım ama bilgilerinzden faydalanmak isterim. pcos hastasıyım kendimi bildim bileli diane 3 kullandım 1 senedir evliyim ve artık cocuk istiyoruz. 5 ay kadar oldu ilacı bırakalı. adet olmadım ilacı bıraktıktan sonra. sonra fostimun 75 mg 3 gün iğne ve klomen kullandım.yine adet olmadım .sonra glifor yine adet yok. en son tarlusalla adet oldum bugün 3.günüydü.fostimun 150 mg. ve 5 gün kullanacaksın dedi doktor. bu süreçte soğan kürünü uygulayan var mı?yoksa iğneler bittikten sonra mı kullanayım? bir de yeni üye olduğum sormak durumundayım tam olarak nasıl soğan kürünün uygulayacağım bir kez yeterli mi yoksa birkaç kez uygulamam mi gerekiyor? ne zamana kadar uygulamam gerekiyor

Mrb sogan kurunu adetin bittikten sonra 3.5.7.gunlerde kullnmaya baslayabilirsin pco da 3 4 adet donemi yapilmasi iyi olur

Canim oncelikle gecmis olsun 2.5 klorsuz su kaynayinca kahve rengi kabuklu sogani 4 e veya 6 ya bolup suya atiyosun bes dakika kisik ateste kaynicak dikkat et besten fazla kaynayinca cok aci oluyo icemiyosun. Sabah aksam yemekten en az 10 dakika once iciyosun 15 gun boyunca. Sonra adet oluyosun bi sonraki adetten 10 once 5 e 8 gun arasi tekrar iciyosun bitiyo. Saracoglu adet tarihi belirsiz olanlar herhangi bir gun baslayabilir dedi. Sifa olur insallah

Son düzenleme:
Insallah bu ay hepimizinde olur. Normalde daha koyu resimde acikta cikmis benim adetlerim duzensiz akintim oldu ondan anladim ysptim birinci testim yainsallah bu ay kavusuruz

Ay evet inşallah!!:))
Bu arada yarında sonraki günde yap testi yinede.
Hemen silikleşmeyebiliyor saatine göre.
Silik çıktığı anda yumurtladığın 24-36 saat içindesin demek oluyor.
:)

Sonuçlarıda haberleşiriz

Tamam canim yaparim cok heycanlandim :) insallah guzel haberler verebilirim

merhaba kızlar bende zor hamile kalanlardanım soğan kürünü denemedim ama 6 yıllık tedavi sonunda ve iki tüp bebek tedavisi sonucunda hiç bir şey yapmadan sadece çörek otu tarçın ve bal bide hayıt tohumu ile başladığım ay bidaha adet olmadan hamile kaldım şu an 4 aylık olduk darısı sizlere inşallah

Hayırlı olsun canım ya bende adetimi bekliyorum bal çörek tarçina başlıcam sen nasıl hazırladın anlatirmisin

Tamam buketim duamda olacaksin inşaAllah. Burayi sizleri unuturmuyum hic. Her durumuma ortak oldunuz.Allah razi olsun :)

Evet kasiklarimda agri olmuştu adetım yaklaştgnda. Belirtiler adet belirtileriyle ayniydi. Bi kanamam haric. Cok koyu renkti. Şuanda 5gun gecti.adet olmayinca cok seviniyor insan. Allah bu duyguyu size de tattirsin canim. Sen adet oldun mu?

gözün aydın canım benimm ALALH ım bu zaman kadar beklemeni istemiş demekkii..çoooook sevindiim...

kızlarr günaydıımm..soğan kürüne başladım adet itiminde ovulasyon testi yapmıştım önceki ay çft çizgiyi yakalamıştım bu ay 14. gün oldu hala yakalayamadım beim gibi olan var mı ilgisi olan var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…