Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

iyi geceler hanımlar. 25-26ı gibi yumurtlama günümdü ve yapışkan akıntıdan bir sürü geldi hatta kasık ve bel ağrım oldu..
ama ateş ölçüyordum ateşim nedense hiç artmadı..
bugün yine kasık ve bel ağrım tuttu . wc ye gidince bi baktım yine yumurtlama akıntısı..
4-5 gün arayla 2 kez yumurtlama olur mu ?
ilk yumurtlamayı değerlendirdik ama bunu hiç beklemiyordum
ikisi de tutmazsa pes artık bana

yaaa...ama sağol canımm bu sözler beni biraz sakinleştirdi, ben kaptırıyorum hemen. kendimi dinlemekten yoruluyorum, heyecandan uyuyamıyorum..

yapma canm bnm sen benden de beter heycanlısın.. relax ol kuzumm olacak mrk etmee Allah ın izniyle..

Sanki hamile deglm. bi yanlişlik olmuş diyecekler gbi dusunuyorum. Inanamiyorum halen. Doktora gittgmde sen hamile degilmişsin ki neden geldin diyecek diye korkuyorum

sen içini ferah tut her şey yolunda gidecek inş..

:) bu iyi bir şey canım.. On numareoo :)
senin bu on numareo lafın da süper yaa

ovulasyon testi yapıorum geçemn aylarda çft çizgiyi i yakaladım 14. gün oldu hala yakalayamadım testte bitti zatii..soğan suyunun etkisi olabilir mi..

olabilir canm.. benim geçen ay 18.gün gibi yumurtlamam oldu. soğan küründen galiba.

Tamam kuzucugum. Kilom cok az benim. 43kiloyum 50ye yükselmek istiyorum bebek vesilesiyle :) Allah sanada bebek nasib etsin. Çıglik atmayi nasib etsin :)

Oooo süpermiş ne istersen ye tatlım o zaman valla çok ii:) kabak çekirdeği, badem, keçiboynuzu,avakado da yemek iyi olurmuş aklında olsun:) sen zirve aylarındasın tatlım tadını çıkar şımar birazcık eşine :))
Amin amin amiiin...isteyen herkese inşallah...

Amiiin çok tesekkur ederım.Dualarım butun ısteyenler ıcın...Ben adet bıtımınden 7 gun sonra baslanır dıye okumustum hatta 10 gün sonra baslamısım takvımıme baktım.15 gun gunde 2 kez içtım öyle ac karnına da ıcmedım yemeten bırkaç saat sonra içmiştım.Kaynattım 5 dk bardağa süzüp beklettım. ılık sıcağa yakın bıraz içmiştım ama bıtınce hemen adet olmuslar buradakı arkadaslar ben 3 hafta olmayınca o kadar umutsuzluğa kapılmıştım kı işte o anda mucıze gıbı bır haberdı kocam da ben de ınanamıyoruz ilk bebegımız olacak kısmetse.Sız de deneyın duzenlı ınsallah sız de sevınırsınız en kısa zamanda...

Son düzenleme:

çok sağol cnm gerçekten kafam çok karışmıştı

sağ ol arkadaşım:) sankı ıcıne doğmuş gıbı bıraz daha beklesen demıstın bana tüp bebek ıcın...Her an dua edıyorum ınan öğrendığımden berı .Salı gunune kadar zaman gecmeyecek gıbı gelıyor tahlılı tekrar etmem gerekıyor dıye..Ist dakı dr um yönlendırecek benı hemen folbıol ıcmeye basladım glucophage a devam gunde 1 tane 1000 mg. soğan kurunun de ıse yaradığını dusunduyorum cunku bebişim çok yenıymıs daha. ama 2 aydır adet görmedığım ıcın gec buyumus ve catlamıs yumurtan dedı.bu bır ılk...kolemnsız ıgneler olmadan.Kocam hala şokta:)) acaba tüp bebek tedavısının parası bıze kaldı dıye mı bılemedım:))şaka bır yana kalbım gum gum atıyor hala eve gelınce anahtarımı bıle dısarıda unutmusum ...Insallah ben de sızden duyarım guzel haberler...kalp kalp

Hamile olan arkadaşlar hepinizi yürekten tebrik ediyorum.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Bir şey sormak istiyorum pcolu olduğunuz için mi soğan kürü kullanıp hamile kaldınız??????

Arkadaşım tesekkur ederım sevıncıme ortak olduğunuz için.Birinin üzüntüsüne üzülmek kolaydır ama sevıncıne ortak olmak zordur derler ya ;tam olarak böyle... hepimizin duası beklentısı bu yöndeyken, benzer sıkıntılardan gecerken, aynı seylerı hıssettığımız için böyle bırımızın mutlu sonu bızım de mutluluğumuz oluyor dıye dusunuyorum.Ben de baskalrının hamılelık haberlerını alınca onlar ıcın sevınırken bır yandan da gece kendı kendıme ağlardım yenı evlı arklarımıza gıtmek ıstemezdım yıne hamılelık haberlerı alırım konu bana da gelır dıye...parklardakı bebeklere annenlere ımrenerek bakardım.Hamılelerın deneyımlerını dınlerdım merakla..."benım içimde bır can mı var şimdı "dıye durup durup konusuyorum guluyorum.Eve gelınce kocam gelene kadar ev süpürüp sıldım bır de zaman gecsın dıye:)inşallah bır sey olmaz arkadaslarım rahatlatıyorlar sağ olsunlar o sana pamuk ipliğiyle baglı degıl korkma normal hayatına devam et dıye:)Ben mutluyum sız de mutlu olun.ama Siz benden daha umutlu olun...

ben daha beklemekteyim ama pkolu olupta hamile kalan çok var canım

Kendı adıma teşekkür ederım :) amın insallah.Ben pko da işe yarıyor dıye- burada da ıyı sonuc almıs kısılerı okumuştım- denemek için yaptım ve ınan çok zor bır pko vardı mudahelesız buyumedı hıcbır zaman.ben rahmımdekı perdeden amelıyat oldum az bır sey vardı halloldu.O zaman adet gördum ıste hormon hapları ve sökturcuyle kontrole gıtığımde yumurtalarımın kendılığınden buyumeyeceğını dusundu dr um.Tüp bebek için adetı bekle gel demıstı.Ben hatta dun msj attım dr uma adet oluyorum dıye lekeler kesıldı .adet görmedı m.ve bugun mutlu haberı aldım çok şükür.Benım doğru dr doğru teshısler seker hapı glocophage ve soğan kuru bırlıkte etkılı oldu herhalde bırını bırınden ayıramam su anda.Seker hapını 3 aydır kullanıyordum.Benım soğan kuru bıttıkten bır kaç gun sonra yumurtlama akıntısı oldu öncekı tedawılerımden bılıyorum ama tedavı olmafığım ıcın konduramadı üşüttüm hava guzel dıye aldandım herhalde dedım.ıNce gıyınıyordum ama pekala da o zaman yumurtladıgımı su an anlayabılıyorum dr da gec yumurtlamıssın dedı.dene kesınlıkle Bıraz zor gelıyor hazırlaması ama yeter kı şifa olsun denemıstım ıyı kı içmişim...ınsallah sıra sızlerde..

yumurtan çatlamış cnm biri daha büyükse önce çatlamış diğeri olgunlaşıp öle çatlamış değerlendir

canim iyiyim cok sukur.Benim bugün kurumun 8.günü.kurume devam inş. Ya bu aslan pençesi neydi neye iyi geliyordu?. En çok da bbeni yipratan ne biliyormusun insanların doktora gidiyormusun demesi.

Allah razi olsun. Allah isteyen herkese hayrlisiyla nasib etsin. Ben 7aylik evliyim ve hic doktora gitmeden kürü yaptim. Hamile kaldm. Pcolumuydum bilmiyorum ama hic zarari olmadgni ögrenince kürü yapayim dedim :) pcolu olsanda olmasan da dene kuzum.

Eşim bna şimariyor ya :)) şaka olarak kòydeki hanimlar ne güclüklerle doguruyorlar,calişmaktan halsiz düşemiyorlardi diyor :)) bugün uyuyakalmişim kahvalti sofrasini kaldirmiş.dolaba yerleştirmis:) uyandirmaya kiyamamiş. Gözlerimı yasarttin dedim :)) şu bi gercek ki ben 1.ayin icindeym sbh cok zor oluyor. Heryerim agriyor gbi kalkiyorum :/ gògus,kasik,bel,basim vs. Hamile kalana kadar voleybol oynayin,ziplayin. Kosu yapin. Ben cok özledim bile :/ :)

Canim ya masaallah senin adina çok sevindim MEvlam bizede nasip eder inş.
Allah hayirlisi ile kucagina almayida nasip etsin inş.

canim iyiyim cok sukur.Benim bugün kurumun 8.günü.kurume devam inş. Ya bu aslan pençesi neydi neye iyi geliyordu?. En çok da bbeni yipratan ne biliyormusun insanların doktora gidiyormusun demesi.

Mehlikaa insanlardan kendini soyutlama ama canini sikanlarlada pek görüsme. Biz halimizi Allah a sòyleyelim en dogrusunu O(c.c)bilir. Mevlam görelim neyler neylerse guzel eyler. Belki bebegim benim icin imtihan olacak şmdi sevinyrz ama nelerle karsilaşacagimizi bilemiyoruz. Içini huzurla doldur kuzum .hem kürde 8.gundeymişsin. başka kúrü sorma sogan kürüne odaklan kuzum ümidvar ol. Sogan kürü ilk denemem olacak inşaAllah de.Dua et ve edelim tamam mi bitanem. Hayrli geceler

Son düzenleme:

Allah razi olsun CNm ben bu küre adetim bitince basladim ama mesajlarda adetin bittikten yedi gün sonra diyor yanlis zamanda mi baslamisim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…