yaaa...ama sağol canımm bu sözler beni biraz sakinleştirdi, ben kaptırıyorum hemen. kendimi dinlemekten yoruluyorum, heyecandan uyuyamıyorum..
Sanki hamile deglm. bi yanlişlik olmuş diyecekler gbi dusunuyorum. Inanamiyorum halen. Doktora gittgmde sen hamile degilmişsin ki neden geldin diyecek diye korkuyorum
senin bu on numareo lafın da süper yaa:) bu iyi bir şey canım.. On numareoo :)
ovulasyon testi yapıorum geçemn aylarda çft çizgiyi i yakaladım 14. gün oldu hala yakalayamadım testte bitti zatii..soğan suyunun etkisi olabilir mi..
Tamam kuzucugum. Kilom cok az benim. 43kiloyum 50ye yükselmek istiyorum bebek vesilesiyle :) Allah sanada bebek nasib etsin. Çıglik atmayi nasib etsin :)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
Darısı hepimizin başına.
Ben adet başlangıcımdan 2 gün önce başladım soğan kürüne. Yanlış zamanda mı başlamışım ?
yapma canm bnm sen benden de beter heycanlısın.. relax ol kuzumm olacak mrk etmee Allah ın izniyle..
sen içini ferah tut her şey yolunda gidecek inş..
senin bu on numareo lafın da süper yaa
Evet ben çok kaptırıyorum önceki ay 10 gün mide bulantısı yaşadım yaa..güler misin ağlar mısın :)) bu nasıl bir odaklanmaysa :)
Kendime bir söz dinletebilsem butterfly'cım. çok teşekkür ederim ama, bu saatte bunları kime anlatır insan Artık biraz rahatlıcam inşallah tevekkül etmek lazım..
Hoşuna gittiyse sen de söle canım:)) inşallah birbirimize 100 numareo haber veririz bir gün..
Canim adetin bittikten sonra 3-5-7. gunlerinde baslayabilirsin.2 bardak suya 1 orta boy beyaz sogani 4 de bolup kaynayan suya atip 5 dakika kaynatiyosun.sonra kaynattin sey neyse kapagini acip 15 dakika bekletiyosun sogutmadan iciyosun.yemek yemeden 15 dakika once yapiyosun gunde 2 kere taze olarak yapiyosun.toplam 15 gun yapcaksin canim ayrica incir kuruyle ayni anda yapmiyosun.ins sifa bulursun canim
cnmmmm hpnose şimdi okudum sanki kendim hamileymişim gibi sevindim.sen merak etme Allah'ın izniyle hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşaallah cnm. seni tanımıyorum ama kendim gibi sevindim inanki.Rabbim çok büyük.Ağlattın beni akşam akşam hamiş hypnose
Canım yazdıklarını okuyup da insanın tüylerinin diken diken olmaması, gözlerinin dolmaması mümkün değil... Rabbim gönlüne göre vermiş. Maşallah...
Rabbim bize de tattırsın, dualarını eksik etme...
Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah meleğini:) dikkat et kendine
çok sağol cnm gerçekten kafam çok karışmıştı
Hamile olan arkadaşlar hepinizi yürekten tebrik ediyorum.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Bir şey sormak istiyorum pcolu olduğunuz için mi soğan kürü kullanıp hamile kaldınız??????
Hamile olan arkadaşlar hepinizi yürekten tebrik ediyorum.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Bir şey sormak istiyorum pcolu olduğunuz için mi soğan kürü kullanıp hamile kaldınız??????
iyi geceler hanımlar. 25-26ı gibi yumurtlama günümdü ve yapışkan akıntıdan bir sürü geldi hatta kasık ve bel ağrım oldu..
ama ateş ölçüyordum ateşim nedense hiç artmadı..
bugün yine kasık ve bel ağrım tuttu . wc ye gidince bi baktım yine yumurtlama akıntısı..
4-5 gün arayla 2 kez yumurtlama olur mu ?
ilk yumurtlamayı değerlendirdik ama bunu hiç beklemiyordum
ikisi de tutmazsa pes artık bana
hayırlısı böyle demekki haklısn canm.. öbür adetime 10 gün kala tekrar soğan suyu içicem. o döneme kadar aslanpençesi içmeyi planlıyorum. aslında ben de çok doktora gitme taraftarı değilim. ama eşim ısrar ediyo. bnm adetim çok sancılı geçiyo. ağrı kesici almadan kendime gelemiyrm. bi de adet kanamam az oluyo. onun için gidicem. tekrar hormon testi isticem. ama ilaç içmek istemiyrm açıkçası. bi muayene olurum testlerimi de yaptırırım. ciddi bişey çıkmazsa kürlere devam..
sen nasılsn ne yaptn tatlım?
Oooo süpermiş ne istersen ye tatlım o zaman valla çok ii:) kabak çekirdeği, badem, keçiboynuzu,avakado da yemek iyi olurmuş aklında olsun:) sen zirve aylarındasın tatlım tadını çıkar şımar birazcık eşine :))
Amin amin amiiin...isteyen herkese inşallah...
Arkadaşlar bır mucızeyı yaşıyorum Şu an çok şükür hamıleyım.Demek ki benım soğan küründen sonra adet görmedım dıye burada da yakınmamın sebebı bebeğimmiş....
2 aydır adet görmuyorum 7 ocaktan berı.6 şubatta soğan kürüm bıtmıştı.3 hafta oldu bır tek ben mı adet görmedım dıye yakınıyordum burada.Bu esnada 4 kere test yapmıştım negatıftı.Fakat benım göğüslerım dolgunlastı ve acıyorlardı.Rüyalarım hep cinsel İçerıklıydı tövbe yarabbım.Sonra dün kahverengı lekenmelerım oldu adetım sökülecek dıye sevındım netıcede tarlusal kullanmadığım ıcın burda bır seydı ..Ve ben dr.uma msj attım tüp bebek ıcın pazartesı mı salı mı gelelım de baslayalım dıye...Fakat bır kaç kez tuvalet kağıdına gelen kahverengı akıntı-Ki ben adet olacağım zaman olurdu böyle seyler normal gördüm-Gelmemeye basladı.adetım ha geldı ha gelecek derken bu sabah yıne yoktu ve sarı sümük gibi bır akıntı geldı hadı son testımı yapayım dedım bu ay 5.testımı yaptım sılık cızgı cıktı .Inanamadım.İmkansız gıbı gelıyordu.Pko dan dolayı ılk adet gördugum zamanlardan berı düzensızlık yasıyordum.Daha önce 3 kez KLOMEN 1 Kez GONAL F IĞNE 1 KEZ MNOGON İĞNEYLE ASILAMA deneyıp negatıf görmustum.Yalnız İstanbul'da Medipol hastanesınde Dr Mustafa ACET le arkadas tavsıyesıyle tanısmıstım ve bana rahmımdekı perdeyı görup hısteroskopı amelıyatı yapmıstı ve glucophage baslatmıstı.Çok da ıyı moral vermıstı pko en kolay cewap alınan gruptasın dıye.Bu arada hep whatsapp tan aklıma takılanları soruyordum.Sağ olsun uygun olduğunda gerı dönuyordu.Önce Allah'ın izni sonra Sevgılı dr.um Mustafa Acet sayesınde ve belkı de soğan kuru yapmamla hamıle kalmışım.Değerım 100 çıktı henuz cok yenıymıs salı tekrarlanacak.Allah'a çok şükür bugun yerde mıyım gökte mıyım bılmıyorum.Allah hepinize yardım etsın hepınız bu mucızenın haberını alın ve benım gıbı içiniz şişene kadar mutluluktan ağlayın...Allah devamını getırmeyı nasıp eder bana da ınsallah yuzunu gösterır bebegımın sağlıkla...INANAMIYORUMMMMM.daha kocam bılmıyor aksama yuz yuzeyken söylemek ıstıyorum.Dr um sağ olsun hemen aradı .O da çok mutlu sesıne yansıyor bu mutluluğu.Allah onu da sevdıkletıne bağısşlasın .Buradakı dr um görmemıstı perdeyı .Bunlar hep uzmanlıkla alakalı.O kadar mınnettarım kı ona da.Daha tanısmamısken defalarca maıl leştık ardından her sorumu cevaplaması samımıyetı...Şimdı de mutluluğumu paylasması herkesın dr unda arayıp da bulamadığı bır sey bence...basımıza geldığı ıcın en ıyı biz anlarız bırbırımızı.Ben epey karamsar ve heyecanlı bırıyım.Ben bu mutluluğu Allah'ın ıznıyle yasadım ınsallah sızler de doğru zamanda yasayacaksınız...Insallah hamılelığım hayırlısıyla surer.Heyecandan belkı 45 dk. yağmurda durdum ne yapacağımı bılemedım.Darısı basınıza ınsallahhhhhh
canim iyiyim cok sukur.Benim bugün kurumun 8.günü.kurume devam inş. Ya bu aslan pençesi neydi neye iyi geliyordu?. En çok da bbeni yipratan ne biliyormusun insanların doktora gidiyormusun demesi.
Arkadaşlar bır mucızeyı yaşıyorum Şu an çok şükür hamıleyım.Demek ki benım soğan küründen sonra adet görmedım dıye burada da yakınmamın sebebı bebeğimmiş....
2 aydır adet görmuyorum 7 ocaktan berı.6 şubatta soğan kürüm bıtmıştı.3 hafta oldu bır tek ben mı adet görmedım dıye yakınıyordum burada.Bu esnada 4 kere test yapmıştım negatıftı.Fakat benım göğüslerım dolgunlastı ve acıyorlardı.Rüyalarım hep cinsel İçerıklıydı tövbe yarabbım.Sonra dün kahverengı lekenmelerım oldu adetım sökülecek dıye sevındım netıcede tarlusal kullanmadığım ıcın burda bır seydı ..Ve ben dr.uma msj attım tüp bebek ıcın pazartesı mı salı mı gelelım de baslayalım dıye...Fakat bır kaç kez tuvalet kağıdına gelen kahverengı akıntı-Ki ben adet olacağım zaman olurdu böyle seyler normal gördüm-Gelmemeye basladı.adetım ha geldı ha gelecek derken bu sabah yıne yoktu ve sarı sümük gibi bır akıntı geldı hadı son testımı yapayım dedım bu ay 5.testımı yaptım sılık cızgı cıktı .Inanamadım.İmkansız gıbı gelıyordu.Pko dan dolayı ılk adet gördugum zamanlardan berı düzensızlık yasıyordum.Daha önce 3 kez KLOMEN 1 Kez GONAL F IĞNE 1 KEZ MNOGON İĞNEYLE ASILAMA deneyıp negatıf görmustum.Yalnız İstanbul'da Medipol hastanesınde Dr Mustafa ACET le arkadas tavsıyesıyle tanısmıstım ve bana rahmımdekı perdeyı görup hısteroskopı amelıyatı yapmıstı ve glucophage baslatmıstı.Çok da ıyı moral vermıstı pko en kolay cewap alınan gruptasın dıye.Bu arada hep whatsapp tan aklıma takılanları soruyordum.Sağ olsun uygun olduğunda gerı dönuyordu.Önce Allah'ın izni sonra Sevgılı dr.um Mustafa Acet sayesınde ve belkı de soğan kuru yapmamla hamıle kalmışım.Değerım 100 çıktı henuz cok yenıymıs salı tekrarlanacak.Allah'a çok şükür bugun yerde mıyım gökte mıyım bılmıyorum.Allah hepinize yardım etsın hepınız bu mucızenın haberını alın ve benım gıbı içiniz şişene kadar mutluluktan ağlayın...Allah devamını getırmeyı nasıp eder bana da ınsallah yuzunu gösterır bebegımın sağlıkla...INANAMIYORUMMMMM.daha kocam bılmıyor aksama yuz yuzeyken söylemek ıstıyorum.Dr um sağ olsun hemen aradı .O da çok mutlu sesıne yansıyor bu mutluluğu.Allah onu da sevdıkletıne bağısşlasın .Buradakı dr um görmemıstı perdeyı .Bunlar hep uzmanlıkla alakalı.O kadar mınnettarım kı ona da.Daha tanısmamısken defalarca maıl leştık ardından her sorumu cevaplaması samımıyetı...Şimdı de mutluluğumu paylasması herkesın dr unda arayıp da bulamadığı bır sey bence...basımıza geldığı ıcın en ıyı biz anlarız bırbırımızı.Ben epey karamsar ve heyecanlı bırıyım.Ben bu mutluluğu Allah'ın ıznıyle yasadım ınsallah sızler de doğru zamanda yasayacaksınız...Insallah hamılelığım hayırlısıyla surer.Heyecandan belkı 45 dk. yağmurda durdum ne yapacağımı bılemedım.Darısı basınıza ınsallahhhhhh
Mehlikaa insanlardan kendini soyutlama ama canini sikanlarlada pek görüsme. Biz halimizi Allah a sòyleyelim en dogrusunu O(c.c)bilir. Mevlam görelim neyler neylerse guzel eyler. Belki bebegim benim icin imtihan olacak şmdi sevinyrz ama nelerle karsilaşacagimizi bilemiyoruz. Içini huzurla doldur kuzum .hem kürde 8.gundeymişsin. başka kúrü sorma sogan kürüne odaklan kuzum ümidvar ol. Sogan kürü ilk denemem olacak inşaAllah de.Dua et ve edelim tamam mi bitanem. Hayrli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?