- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Allah herseyin en iyisini bilendir kuzucum. Hayrli zamani sabirla beklemek gerek. Ben inaniyorum.. tedavin varsa aksatma,küre devam et inşaAllah.
Ay canm çok saol çok tskkr edrm birtanm vala benm 5düşüğüm var soğan kürünü ben 7gün yapmştm sadce akşmları ama 6gun gunm geçti şaştım kaldı..
Hayal kırıklığı zor canım, bunu çoğumuz maalesef birçok defa yaşadık. Rabbim her şeyin en hayırlısını bilendir, vaktini bekliyordur bu da her şey gibi.. Üzmemeye çalış kendini, durmak yok çalışmalara devam
Kızlar benim 3-4 gündür sağ kasığımda ağrı var bugün bacağımın iç alt kısmında da biraz hissettim. Bugünler ovulasyon günlerim acaba o yüzden mi yoksa hamile miyim? Pek olmaz ağrı. Adet günüm 12 mart.. göğüs hassasiyetim başladı bir de başka belirti yok maalesef..
evet canım küre devam edicem inşallah. sen nasılsın? mide bulantıların var mı? her şeyi yeme dikkat et güzel beslen kuzumm şimdi büyükler sana herşeyi yedirmeye çalışırlarbebeğini besleyecek şeyler tüket. eşin her sabah taze ceviz kırsın sana:) arkadaşım çok tüketiyodu ceviz fındık vs. bebişi tosuncuk gibi doğdu. 4 kilo falandı:) kendi de çok az kilo almıştı.
Yapmadım ddüşük sebebm kan pıhtılaşmsı yeni öğrndk bilmym artk sence hamle olabilirmiyim kuzum ya
Elhamdülillah canim iyiyim. Bulantilarim yok şimdilik. Ceviz pekmez findik yiyorum hergün. Hic yiyemediklerimi yiyorum :) bi maden suyu zarari olurmu korkuyorum. Yogurt ayran vs. Her sabah yumurta :) 1kilo almişim :)) bulantilarım olursa yiyemem diye buldugumu yiyorum şimdi :)
hehe iyi yapıyosun hamiş kız :) maden suyunun zararı olmaz heralde. süt hormonun yükselir göğüslerin dolgunlaşır heralde.. çünkü emzirenlere sade maden suyu için diyo uzmanlar. çok süt yaparmış. 1 kilo mu aldıno şişkinliktendir bence
canım büyük ihtimal yumurtlamadan kaynaklanıyor ağrıların. bende de oluyo hep. hamile olman için daha erken kuzum acele etme.
hehe iyi yapıyosun hamiş kız :) maden suyunun zararı olmaz heralde. süt hormonun yükselir göğüslerin dolgunlaşır heralde.. çünkü emzirenlere sade maden suyu için diyo uzmanlar. çok süt yaparmış. 1 kilo mu aldıno şişkinliktendir bence
Buket sen hamile oldugunu söylememişmiydin? Ben mi kariştirdim :/yaaa...ama sağol canımm bu sözler beni biraz sakinleştirdi, ben kaptırıyorum hemen. kendimi dinlemekten yoruluyorum, heyecandan uyuyamıyorum..
aynen tatlım çalışmalara devameşim de öyle diyo güldürüyo beni yaa =)(=
Buket sen hamile oldugunu söylememişmiydin? Ben mi kariştirdim :/
Evet cok şişkinim. Gögüslerime dokunamiyorum bile :/ eşim de ic bişey olmaz dedi. Siskinligimi alir umarim. Bugün koltuk fln cektim :/ dikkat etmiyor gbym. Hamilelik Zormuş vesselam :)
şu soğan kürünü bir anlayamadım gitti herkes bir tarif veriyor regl kaçıncı günü uygulanır kaç gün uygulanır. nasıl yapılır incir kürüyle birliktemi yapsam acaba kafam çok karışık 1 kişi şunu izahıyla yazsa bende uygulamak istiyorum
Tuzu da azalt tatlım, o da ödem yapar..bir de olabildiğince az kilo al ilk aylar, sonra birden alınıyor. Herşeyden az az bebiş için ye yani :)) naçizane bildiklerim bunlar benim de (çok yakın arkadaşlarım yeni doğum yaptı oradan öğrenilenler :)
Evet cok şişkinim. Gögüslerime dokunamiyorum bile :/ eşim de ic bişey olmaz dedi. Siskinligimi alir umarim. Bugün koltuk fln cektim :/ dikkat etmiyor gbym. Hamilelik Zormuş vesselam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?