Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Allah herseyin en iyisini bilendir kuzucum. Hayrli zamani sabirla beklemek gerek. Ben inaniyorum.. tedavin varsa aksatma,küre devam et inşaAllah.

evet canım küre devam edicem inşallah. sen nasılsın? mide bulantıların var mı? her şeyi yeme dikkat et güzel beslen kuzumm şimdi büyükler sana herşeyi yedirmeye çalışırlar bebeğini besleyecek şeyler tüket. eşin her sabah taze ceviz kırsın sana:) arkadaşım çok tüketiyodu ceviz fındık vs. bebişi tosuncuk gibi doğdu. 4 kilo falandı:) kendi de çok az kilo almıştı.

Ay canm çok saol çok tskkr edrm birtanm vala benm 5düşüğüm var soğan kürünü ben 7gün yapmştm sadce akşmları ama 6gun gunm geçti şaştım kaldı..

düşüklerin niye oldu canım? Allah tekrar yaşatmasın aynı acıyı.. geçmişler olsun çok. hamile de olabilirsin. test yaptın mı? günün gelmeden bile çıkar aslnda.

aynen tatlım çalışmalara devam eşim de öyle diyo güldürüyo beni yaa =)(=

Yapmadım ddüşük sebebm kan pıhtılaşmsı yeni öğrndk bilmym artk sence hamle olabilirmiyim kuzum ya

canım büyük ihtimal yumurtlamadan kaynaklanıyor ağrıların. bende de oluyo hep. hamile olman için daha erken kuzum acele etme.

Elhamdülillah canim iyiyim. Bulantilarim yok şimdilik. Ceviz pekmez findik yiyorum hergün. Hic yiyemediklerimi yiyorum :) bi maden suyu zarari olurmu korkuyorum. Yogurt ayran vs. Her sabah yumurta :) 1kilo almişim :)) bulantilarım olursa yiyemem diye buldugumu yiyorum şimdi :)

Yapmadım ddüşük sebebm kan pıhtılaşmsı yeni öğrndk bilmym artk sence hamle olabilirmiyim kuzum ya

tabiki olabilirsin. ben 6 gün gecikseydim 7.gün kan vermeye gidicektim ama 4 gün geciktim ve hastalandım. normalde hiç 6 gün gibi gecikmelerin olmuyosa hamile olma ihtimalin yüksek bence. test yapsana kız ben de merak ettim hee soğan kürü yapmış mıydın tatlım?

Yaptım ay hiç gunm geçmz tam tersi erkn glrdi btnm ya yaptım 7gün yaptm sadce akşmlrı snra yapmdm adetm bttkten 7.gün bşlmşyım kısmet

hehe iyi yapıyosun hamiş kız :) maden suyunun zararı olmaz heralde. süt hormonun yükselir göğüslerin dolgunlaşır heralde.. çünkü emzirenlere sade maden suyu için diyo uzmanlar. çok süt yaparmış. 1 kilo mu aldın o şişkinliktendir bence

Evet cok şişkinim. Gögüslerime dokunamiyorum bile :/ eşim de ic bişey olmaz dedi. Siskinligimi alir umarim. Bugün koltuk fln cektim :/ dikkat etmiyor gbym. Hamilelik Zormuş vesselam :)

canım büyük ihtimal yumurtlamadan kaynaklanıyor ağrıların. bende de oluyo hep. hamile olman için daha erken kuzum acele etme.

yaaa...ama sağol canımm bu sözler beni biraz sakinleştirdi, ben kaptırıyorum hemen. kendimi dinlemekten yoruluyorum, heyecandan uyuyamıyorum..

Sanki hamile deglm. bi yanlişlik olmuş diyecekler gbi dusunuyorum. Inanamiyorum halen. Doktora gittgmde sen hamile degilmişsin ki neden geldin diyecek diye korkuyorum

ovulasyon testi yapıorum geçemn aylarda çft çizgiyi i yakaladım 14. gün oldu hala yakalayamadım testte bitti zatii..soğan suyunun etkisi olabilir mi..

Evet cok şişkinim. Gögüslerime dokunamiyorum bile :/ eşim de ic bişey olmaz dedi. Siskinligimi alir umarim. Bugün koltuk fln cektim :/ dikkat etmiyor gbym. Hamilelik Zormuş vesselam :)

Tuzu da azalt tatlım, o da ödem yapar..bir de olabildiğince az kilo al ilk aylar, sonra birden alınıyor. Herşeyden az az bebiş için ye yani :)) naçizane bildiklerim bunlar benim de (çok yakın arkadaşlarım yeni doğum yaptı oradan öğrenilenler :)

Canim adetin bittikten sonra 3-5-7. gunlerinde baslayabilirsin.2 bardak suya 1 orta boy beyaz sogani 4 de bolup kaynayan suya atip 5 dakika kaynatiyosun.sonra kaynattin sey neyse kapagini acip 15 dakika bekletiyosun sogutmadan iciyosun.yemek yemeden 15 dakika once yapiyosun gunde 2 kere taze olarak yapiyosun.toplam 15 gun yapcaksin canim ayrica incir kuruyle ayni anda yapmiyosun.ins sifa bulursun canim

Tamam kuzucugum. Kilom cok az benim. 43kiloyum 50ye yükselmek istiyorum bebek vesilesiyle :) Allah sanada bebek nasib etsin. Çıglik atmayi nasib etsin :)

yahu bırak koltuk çekmeyi faln eşine yaptr o tarz işleri.. süpürmeyi bile ona yaptır alışsın.. Allah korusun zarar verme bebişine kuzucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…