Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canlarim guzeller guzeli arkadaslarimmmm herbirinizi cook ozledim :)
Nasilsiniz nasil gidiyo hayat ?
Neler olmus bitmis buralarda son geldigim gunden teker teker okuycam simdi :)

Pınaaaar hoşgeldinnnn :) sen de çook özlendin..
2 hamilemiz ve birçok bekleyenimiz var kalabalıkızz:)
Sen nasılsın umarım her şey yolundadır?

minnoşum hoşgeldinnnn :)(: emin ol sen de çoookk özlendin.. 2 hamişimiz var. ben dr a gittim ve her şeyimin normal olduğunu öğrendim.(test, ultrason vs.) ve normal yollardan denemeye devam dedi 1 yıl dolana kadar.. sen ne yaptın??? klomene başlamıştın???

Yerler seni eti puf :) seni burda bulduguma sevindim facede de yoktun :) aaaa kimler hamile yoksaaaaaa senmi kuzum ?
Gecmis sayfalari okuycaktim neler olmus bitmis die fakat sistem deismis yada bnde acilmio :(
Bu cok guzel bi haber iyi olmana herseyin yolunda olmasina cok sevindim :)

Ben klomeni kullandim bittikten bir sure sonra 7 martta dr.a gittik esimle ultrasonla bakti hormon tahlili yapti tahlillerim harika cikti ultrasonda 1 tane 2 cm buyuklugunde yumurtladigimi gordu hemen catlatma ignemi vurdu ovitrelle 2 doz bi su yapti etkili olsun die fakat ilac offf allahim fenaydi :)))
Sonra ertesi gun dogum gunum de yani :))) gece saat 12-1 arasi iliski dedi fakat misafirler vardi 3 te oldu :(( gun asiri iliski verdi :S bide cok sistim canim sıkıldı aldigim kiloya saclarimin rengini deistrdim sariya dondum :))) cok istahliyim fakat cok duygusal oldum herseye agliyorum migdem bulaniyo uykuya cok duskunlestim doktorum igneden dedi bide progestan verdi agizdan aliniyomus fakat bana fitil olarak at dedi rahim kalinlassin guzelce dedi bide yan etkileri daha az dedi simdi gunde 1 defa fitil olarak atiyorum vajenden sonra uzaniyorum 1 saat hic kalkmadan uzaniyorum

aynen kuzucum ben o dönemlerden kaldım ;) biraz o konularda hala eski kafalıyım :) ama biraz da yetişme tarzı.. ne zannediyodun söyle söyleee :)(: ben de bi 5-6 gün sonra 2. küre başlamayı düşünüyorum canım. daha adetime çook var ;-( ay sonu ya da nisan başı.

Kuş söyleyemem rezalet :)) boşver olmazsa özelden msj atarım, nasıl atıldığını öğreneyim:)
Anladım eğer hastaolursam ben de yapcam ikinci kürü inşallah gerek kalmaz iyi geceler canım bu arada çıkıyorum ben baya geçmiş... neşeyle kal:)

Pınaaaar hoşgeldinnnn :) sen de çook özlendin..
2 hamilemiz ve birçok bekleyenimiz var kalabalıkızz:)
Sen nasılsın umarım her şey yolundadır?

Hosbuldummm buketcim nasilsin kusum ?
Evet hersey yolunda gidio klomen bitti gozumyz aydin nurtopu gibi yumurtlamisim :)))) catlatma ignesi ovitrelle 2 doz 1 su vuruldum gun asiri iliski ve son olarak ta progestan kapsul verdi normalde agizdan kullaniliyomus fakat cok cabuk etki gostersin die fitil olarak kullan dedi bide folik asit kullaniyorum sigarayida birakmistim fena sistim anliycagin :)) bide koklu deisim yaptim sarisin oldum hahah :)) fakat cok fenayim igneden ve ilactan duygusal komplikasyon olustu yani kisacasi aglak oldum :)))

günaydın hanımlaaaarr.hayırlı cumalar duaların kabul olması dileği ile.............

gunaydın arkadaşlar
işinize yararmı bılmıorum ama dun atv de ibrahım saracoğlunu dınledım
soğan kurune adetı bıtımınden ıkı gun sonra baslayın dio ve 15 gun yapın dıyo
bı soğanı 4 e bolup 1.5 su bardagında kaynatıp
sbah akşam bırer bardak ıcılecekmış
ne sıcak ne soğuk ılık olacak

Olsun canim namazi isteyerek kaza yapmiyorsun ya cincimemle ugrasiyorum ben progestan kullaniyorumya acayip bas donmesi yapiyo dusup bayilacam kizimi dusunuyrum ona bakmak icin toparlanmaya calisiyrm gece namazda kilamadim bas donmesinden kendimi yataga zor attim ustumu bile degistiremedim acayip uyku yapiyo ac kalinca daha fena yapiyo..BAK NE GUZEL İSTE ESİNDE DE SENDEDE SORUN YOKMUS uzayan SUMUKSU AKİNTİNİ TAKİP ET CANİM MUMKUN OLDUGU KADAR gun asiri iliskide gerekli tabi

tatlım sorun yok allah a şükür ama kahverengi akıntım her ay oluyor ama bu ay çok oldu neden bilmiyorum reglime az kaldı bakalım bol bol dua et tatlım bana da progestanı neden kullanıyorsun peki

gunaydın arkadaşlar
işinize yararmı bılmıorum ama dun atv de ibrahım saracoğlunu dınledım
soğan kurune adetı bıtımınden ıkı gun sonra baslayın dio ve 15 gun yapın dıyo
bı soğanı 4 e bolup 1.5 su bardagında kaynatıp
sbah akşam bırer bardak ıcılecekmış
ne sıcak ne soğuk ılık olacak

tamam cnm tşk ederım peki arkasında yumurta çatlaması ıçın bısey dedi mi?

Hosbuldummm buketcim nasilsin kusum ?
Evet hersey yolunda gidio klomen bitti gozumyz aydin nurtopu gibi yumurtlamisim :)))) catlatma ignesi ovitrelle 2 doz 1 su vuruldum gun asiri iliski ve son olarak ta progestan kapsul verdi normalde agizdan kullaniliyomus fakat cok cabuk etki gostersin die fitil olarak kullan dedi bide folik asit kullaniyorum sigarayida birakmistim fena sistim anliycagin :)) bide koklu deisim yaptim sarisin oldum hahah :)) fakat cok fenayim igneden ve ilactan duygusal komplikasyon olustu yani kisacasi aglak oldum :)))

merhaba pınar bısey danısacam ya bende en son doktor kontrolumde hıc bişey cıkmadı eşimde ve bende rahim filmi bile çektirdim en son doktorum bana adet olduktan hemen sonra yumurtlama takibi yapacak yumurta buyudugu zaman ıgneyı yapacak ve ardından aşılama yapacak yanı ıkı ışlem birden yapacak hanı garantı olsun dıye surekli uğraşmayalım git gel olmasın doğal yolla kalma ıhtımalım varmış zaten ama 3 ay falan dinlenın belki kalırsınız dedi olmadı bu ıslemı yaparız eşimle bende tamam dedik sence doğru bır karar mı verdık sen ıgneyı yapmıssın nasıl bı ıslem uygulandı sana bıraz anlata bılırmısın cnm

Canım yazını dönüp dönüp okuyorum... 12mart adet tarihimdi olmadı ve düzenli olurum normalde. Bugün akşam önce pembe,biriki saat sonra kırmızı-kahverengi (az) akıntı geldi peçeteye. Adetimin sonlarında olur bunlar.
Bu arada dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı acaba geç döllenme mi diyorum. :) ne dersin?

... vee tecrübeli diğer arkadaşlar sizce nedir durum umutlanmasam mı?

bılemem ama bende leke geldığınde en gec bır gun sonra adetım sökulurdu sızde de böyleyse umutlanmalısınız.ben leke gelıp gece kesılınce sabah adet gelmeyınce hemen test yapmıstım çok çok sılık cızgıyı gördum.Benım bazen de hıc leke gelmeden adetım baslardı.Ama bu sefer adet oluyorum dıye emındım leke gelınce ıyı kı yanıldım çok şükür ınsallah senın de kesılır gelmez de bır ıkı gune alırsın müjdenı:) duzenlı oluyormussun bır de bu da bır artı.Ama soğan kuru yaptıysan duzen azıcık sasmıs da olabılır bılemedım sımdı.INsallah guzel haberler verın sız de...:nazar:

cok saol canım ınsallah bırgun bızde hamılelık hıkayelerımızı anlatırız:43: ben test alayım bır deneyeyım bırde sogan suyuna baslayayım cok saol canım benım vakıt ayırdıgın ıcın:49:

ınsallah ben hıc olmayacak sanıyorken o kadar karamsarken oldu, ınanıyorum kı sızlerın de olacak Allah'ın ıznıyle.Ne demek ...zaten vakıt gecmıyor arada bakıyorum buraya kopamıyorum pc basından:)

ınsallah ben hıc olmayacak sanıyorken o kadar karamsarken oldu, ınanıyorum kı sızlerın de olacak Allah'ın ıznıyle.Ne demek ...zaten vakıt gecmıyor arada bakıyorum buraya kopamıyorum pc basından:)

Oylede ne bileyim.hani list ve yumirta olsa olabilirdi belki ama bende yumidta kist oodugu icin umit edemiyorum

Canlarim guzeller guzeli arkadaslarimmmm herbirinizi cook ozledim :)
Nasilsiniz nasil gidiyo hayat ?
Neler olmus bitmis buralarda son geldigim gunden teker teker okuycam simdi :)

Pinarim canim bizde seni cok ozledik nerelerdesin sen? Bende durum ayni bugun 3.kurume basladim soganda.onceki kurle arasinda aslan pencesi ictim.bu ay ovulasyon testi almistim erken yumurtladigimi farkettim 2 gun degerlendirdik yeterli olur mu bilemiyorum olursa mucize olur herhalde.simdilik bekliyorum cok umitli olmamakla birlikte.bu arada ayni gun dogmusuz seninle canim onu farkettim :))

bnede teşekkür ederimm.. çook şükür sen nasıslıınnn......

Allah a şükür az önce ağladım iş yerinde bir arkadaş gelmişti eşi hamile hayırlı olsun cok sevindim dedim oda bana ne o sende tık yok dedi bana uzuldum yerime geçtim ağladım sonra ıs yerinden biri geldi işte eşim hamıle dedı hayırlı olsun dedim çok sevidim oda bana ne o suratın dustu sankı dedi kenara çekildim sessizce ağladım moralım cok bozuk zaten kahverengi akıntılarım çoğaldı adet olacam kesin

Mrb.Hayırlı cumalar kızlar.nasılsınız bakalım.nasıl gidiyor bebiş çalışmaları.Rabbim topikteki herkese yaratmadan versin hayırlısıyla inşaallah.ilk önce hiç olmayanlara sonrada benim gibi evladı olanlara 2.yi inşaallah :16:

Back
X