Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cnm afedersin özel birşey soracagimda bende 15 gün soğan kuru içtim fakat esimle dört kez beraber olabildik. Siz düzenli yani gün asirimi yaptiniz? Reglim yaklaşti bakalim hayirlisi.

bız bır gun ılıskıye gırdıysek 2 gun gırmedık .sadece soğan kuru bıttıkten sonra akıntım geldığınde usüttum sanmıdtım ama yıne de beraber olmustuk ne olur ne olmaz dıye zaten görev gıbı oluyordu son zamanlarda:) esımın ısı yoğun pek öyle gun asırı yapmadık yorgun oluyordu esım zaten spermler bırkaç gun yasayabılıyor ya..

cok saol canım ınsallah bırgun bızde hamılelık hıkayelerımızı anlatırız:43: ben test alayım bır deneyeyım bırde sogan suyuna baslayayım cok saol canım benım vakıt ayırdıgın ıcın:49:

bir sey değil canım hayırlısı olsun ınsallah...takıp ederım yıne alırım ınsallah ben de sızlerın haberın herkes hamıle olsun tek sısko ben olmayayım :)

merhaba arkadaşlar,
benim eşim sperm testi evrdi sonuçlar şöyle ;

morfoloji
%80 normal yapılı
%20 anormal yapılı
%6 boyun anomalisi
%4 baş anomalisi
%10 kuyruk anomalisi

lütfen morfolojiden anlayan arkdaşlar cvp verirseniz çok sevinirim.. biz anlamadık daha doktora göstermedikk

Hypnose mehlikaa mrb kızlar.nasılsınız.hypnose gitmedinmi sen doktora daha.:20:bende çok düzensiz içtim soğan suyunu ama 2 gündür sol yumurtalığımda ağrı karnında bi şişkinlik var kesin soğan küründen ama nolduğunu anlayamadım bir türlü.Rabbimm inşaallah şafi isminle şifa olsun herkese :16:

Hypnose mehlikaa mrb kızlar.nasılsınız.hypnose gitmedinmi sen doktora daha.:20:bende çok düzensiz içtim soğan suyunu ama 2 gündür sol yumurtalığımda ağrı karnında bi şişkinlik var kesin soğan küründen ama nolduğunu anlayamadım bir türlü.Rabbimm inşaallah şafi isminle şifa olsun herkese :16:

Nehir nerelerdesin sen ya epeydir yoktun hamd olsun iyiyiz. Soğan kurum bitti reglime az kaldi bekliyorum.yalniz biz dört kez beraber olabildik o yüzden moralim bozuk ve hamile kalma şansimda tabi ki az.:(:(:( Senin regline ne kadar kaldi bakalim?
Amin inş cnm.

Nehir nerelerdesin sen ya epeydir yoktun hamd olsun iyiyiz. Soğan kurum bitti reglime az kaldi bekliyorum.yalniz biz dört kez beraber olabildik o yüzden moralim bozuk ve hamile kalma şansimda tabi ki az.:(:(:( Senin regline ne kadar kaldi bakalim?
Amin inş cnm.
Buradaydım cnm da yazamıyorum.iş güç malum.soğan kurunu düzenli yapamadım ben.2.kürümdü benim.adet tarihim yokki benim :1:ondan zaten ne yapıcağımı bilemiyorum.2 gündür sol kasığımda ağrı vardı karnımda şişlik bi huzursuzluk anlamadım bugün yok.yumurlamış olabilir miyim acaba.çok kötü böyle ne olacağını olduğunu bilememek.:kkk::kkk:akıntı makıntıda yok ayrıca.ay ne bilim ya.ama ağrıda benim için iyi bişey yav benimhiç yyumurtalıklarım bile agrımazdı.soğan etkiledi bence.

Buradaydım cnm da yazamıyorum.iş güç malum.soğan kurunu düzenli yapamadım ben.2.kürümdü benim.adet tarihim yokki benim :1:ondan zaten ne yapıcağımı bilemiyorum.2 gündür sol kasığımda ağrı vardı karnımda şişlik bi huzursuzluk anlamadım bugün yok.yumurlamış olabilir miyim acaba.çok kötü böyle ne olacağını olduğunu bilememek.:kkk::kkk:akıntı makıntıda yok ayrıca.ay ne bilim ya.ama ağrıda benim için iyi bişey yav benimhiç yyumurtalıklarım bile agrımazdı.soğan etkiledi bence.

Cnm soğandan olabilir düzenli regl olmuyormuydun? İnş sifa olurda hayirli haberler veririz.

yosuncum Allah razı olsun temız yurekli insansın sabah namazında dua ettım bu sitede ve herkese sonrada bana da Allah ım duy sesımızı bızı zürriyetinden eksik etme ama çalıştığım için öğle ikindiyi akşamı kaza kılıyorum rabbim kabul etsın ıns benı ve tüm ümmeti muhammedi namaz kılanlarda eylesin tatlım sen ne yapıyorsun
Olsun canim namazi isteyerek kaza yapmiyorsun ya cincimemle ugrasiyorum ben progestan kullaniyorumya acayip bas donmesi yapiyo dusup bayilacam kizimi dusunuyrum ona bakmak icin toparlanmaya calisiyrm gece namazda kilamadim bas donmesinden kendimi yataga zor attim ustumu bile degistiremedim acayip uyku yapiyo ac kalinca daha fena yapiyo..BAK NE GUZEL İSTE ESİNDE DE SENDEDE SORUN YOKMUS uzayan SUMUKSU AKİNTİNİ TAKİP ET CANİM MUMKUN OLDUGU KADAR gun asiri iliskide gerekli tabi

Canım benim yaa güldürdün beni ;))) sen nasıl rahat olacaksan zaten katlanmak zorunda =) zaten uykusu ağırmışş sen rahat takıl :52: :34: bu arada akıntın olmasa da günlük çamaşır değiştir en sağlıklısı şu anda. Bu arada canım ayak yanmaların için günlük tükettiğin sıvı miktarını arttır. Biraz rahatlatır.

Öylemi. tamam arttiririm canim teşekkür ederim. Bu arada iştahim 2gundur kapali. Bişey yemek istemiyorum. Hep yatmak uyumak istiyorum ama ev işleri çok nankör,bitmiyor :/ özellikle mutfak isleri. Sanirim eşimde hastalandi gibi ama bana belli etmemeye çalisiyor. Ben anladim durumundan. Anlayacagn kuzum, eşimde hasta,benimde hastadan farkim yok :/ kör topal ilerlıyoruz sükür.

Amin inş cnm.

Problem yok tatlim. Bizde toplamda o kadar felan yapmiştik ;) önemli günü de kaçırmamişsin. Bekleyelim bakalim

Ya ben 7 aylık evliyim 1 ay korunduk 6 aydır istiyorum ama olmuyo soğan kürü dediğiniz ne ben anlamadım nasıl yapılıyo o bu ay adetim 3 gün oldu ve az az geldi bulantım yok ama göğüs ağrım var adetim bitelide 2 hafta oluyo hamile miyimdir

Yazdim dun ama yardimci olan cikmadi busekiz yardimci olursan sevinirim canim..22.gunumde doktora gittim sag kasigimda batmalar oluyo diye bi sorun yok dedi gelismis bi yumurta goremedigini soyledi ve (sogan suyu ise yaramamis) pkolar duruyo dedi. Kucuk bir ihtimal geldi aklima yumurta dollenmisse gelismis yumurta gormemesi normal degil mi? Yani yillardur pko lu olarak zamaninda yumurtladigimi hic sanmiyorum ama nasip tabi.
Canim hic bilmiyorum ki hu konuda bilgim yok ama dusununce eger dollenmisse kese halindeyse gozukmez herhalde die dusunuyorum ins bile cikarda dogru bi cvp verir sana ins hamissindir

saol canım Rabbım saglıkla bebegını kucagına koysun benımkı buyuyorda catlamadıgı ıcın kıst olusuyor ozaman bugun aksam baslalyayım bn ınsallah sıfa olur kan gemıyorda leke gelıyoe bugun oda yok 3 kere leke geldı sadece baska bısı yok:( Saol canım rabbım ınsallah tez vakıtte ol der ve gelırler bende enson 16 ocakta oldum hala yok:(

Canim bence sogan kurune baslama daha 1 hafta daha bekle belirtilerin tam hamilelik belirtileri test yap azcik bekle bence

Ya ben 7 aylık evliyim 1 ay korunduk 6 aydır istiyorum ama olmuyo soğan kürü dediğiniz ne ben anlamadım nasıl yapılıyo o bu ay adetim 3 gün oldu ve az az geldi bulantım yok ama göğüs ağrım var adetim bitelide 2 hafta oluyo hamile miyimdir

Psikolojikte olabilir hamilede olabilirsin. Bulanti içinde cok erken. Ama gögüslerinin şışip ağrimasi belirtilerin biri. Eger adet olursan adetinin 7.gunu küre başlarsin. Kuzum bende 7 aylik evliyim her ay korunmadgm halde adet oldum. Kürü yaptigim ay hamile kaldim :) cok şükür. Sende dene zararini degil yararini görürsün inşaAllah

Son düzenleme:
naffi gözden kaçmış olabilir. sorunun neydi canım?

Sogan kurunu bitirdim 22.gunumde de doktora gittim canim kasiklarimda da batmalar oldu hem de pko gecmis mi diye bi sorun yokmus batmayi olusturacak ama pkolar duruyomus.. buyumus yumurta goremiyorum dedi ben de diyorumki acaba yumurta dollenmisse gelismis yumurta gorememesi normal degil mi?
Tabi pkolu olarak bunun olma ihtimali cok dusuk ama aklina geliyo iste insanin..

Hoşbulduk bebeğim sağolasın. Hadi inşallah hayırlı habrler verrsin. Allah seniii :))) kız o kadar da değil bi hamiş ol biraz zaman geçsin inşallah o zaman dikkat edersin;) bu arada ciğere bayılırımm.. Ben de artık 3 denemeden sonra duruldum galiba. O kadar kafama takılmıyo. Bi sağlık sorunum yok çok şükür. Allah bilir zamanını.. Ben de o zamanı bekliyorum.. Yahu millet korunmayı bıraktığı ay hamile kalıyo. Çevremde çok duyuyorum. Niye?çünkü umursamıyolar. Gerçekten öyle. Bu arada 2.ritüel adete 10 gün kala başlıyosun ve adet gününe kadar içiyosun dimi? Doğru mu anlamışım??

Hahaha :) valla ben düşüncesinde bile böleyim işte mide bulantılarımda başladı bu arada:) kuşum keşke demeseydim yakın olsak ben yapıverirdim sana..
Evet tek defada olanlar var, bir de evli olmayıp hamile kalıyorlar falan, sanki onlar yastık koyup bellerine ayaklarını havada makas mı yapıyorlar bahane işte her şey vaktini bekliyor. Aynen en iyisi oluruna bırakmak canım.
(Adet olsan da olmasan da 10 güne tamamlayacaksın)

Back
X