Allah a şükür az önce ağladım iş yerinde bir arkadaş gelmişti eşi hamile hayırlı olsun cok sevindim dedim oda bana ne o sende tık yok dedi bana uzuldum yerime geçtim ağladım sonra ıs yerinden biri geldi işte eşim hamıle dedı hayırlı olsun dedim çok sevidim oda bana ne o suratın dustu sankı dedi kenara çekildim sessizce ağladım moralım cok bozuk zaten kahverengi akıntılarım çoğaldı adet olacam kesin
Canim bak aglamak seni rahatlaticaksa kndini iyi hisettircekse agla o halde fakat biliyorumki aglamak seni rahatlatmiycak ve su an yasadigin belirsizligi cozumlemiycek hormonlarini zorlama rahat ol baskalarini. Mutlulugu senin huznun olmasin bebegim tamam ? Bnce ne yap biliyormusun bir not yaz deki; ben cok degerliyim ben varsam sevdillerim var kalbim sadece sevgi barindiriyor nefret ettiklerim küs olduklarim kirildiklarim kirdiklarim hepsini suya katiyorum yolluyorum yerine umut koyuyorum ve o umudumu hergun yesermesi icin tekrarliyorum "Sukurler olsun ki sagligim yerinde , huzur ve sevgi dolu bir yuvam var cok sukur esim saglikli bana sadik hamd olsun ailelerimiz saglikli huzurlu eksik gormedigimiz fakat istedigimiz birde evlat sahibi olmak, evet istiyorum ben anne olmak istiyorum bunu cok istiyorum .."
Bu yazdiklarim guzel bir olumlama degilmi bunlari hergun yuzunu yikadigin yere yada mutfagina yazip asmalisin bak nickin bile as dio

Sevgiyle kal olurmu cok sev..