Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Allah a şükür az önce ağladım iş yerinde bir arkadaş gelmişti eşi hamile hayırlı olsun cok sevindim dedim oda bana ne o sende tık yok dedi bana uzuldum yerime geçtim ağladım sonra ıs yerinden biri geldi işte eşim hamıle dedı hayırlı olsun dedim çok sevidim oda bana ne o suratın dustu sankı dedi kenara çekildim sessizce ağladım moralım cok bozuk zaten kahverengi akıntılarım çoğaldı adet olacam kesin

Canim bak aglamak seni rahatlaticaksa kndini iyi hisettircekse agla o halde fakat biliyorumki aglamak seni rahatlatmiycak ve su an yasadigin belirsizligi cozumlemiycek hormonlarini zorlama rahat ol baskalarini. Mutlulugu senin huznun olmasin bebegim tamam ? Bnce ne yap biliyormusun bir not yaz deki; ben cok degerliyim ben varsam sevdillerim var kalbim sadece sevgi barindiriyor nefret ettiklerim küs olduklarim kirildiklarim kirdiklarim hepsini suya katiyorum yolluyorum yerine umut koyuyorum ve o umudumu hergun yesermesi icin tekrarliyorum "Sukurler olsun ki sagligim yerinde , huzur ve sevgi dolu bir yuvam var cok sukur esim saglikli bana sadik hamd olsun ailelerimiz saglikli huzurlu eksik gormedigimiz fakat istedigimiz birde evlat sahibi olmak, evet istiyorum ben anne olmak istiyorum bunu cok istiyorum .."
Bu yazdiklarim guzel bir olumlama degilmi bunlari hergun yuzunu yikadigin yere yada mutfagina yazip asmalisin bak nickin bile as dio ;)
Sevgiyle kal olurmu cok sev..

canıım enimm ağlama ağlama lütfen ağlamaaaa..insan bu konuda çook hassas oluyoor sana nasıl dediler bilmiyoru ama sen yanlış anlamamışsabn onları çook ayıp etmişleerr..ALLLAH ım havale ett başka bişey demeee.....RABBİM en güzelini bilir herşeyde vrdır bir hayırr........

Canim eminim cok ama cok iyi niyetle bu cvpi yazdin arkadasina fakat gordugun uzere arkadasin hassas biri onu olumsuz etkillemeden once dusunmek gerekir degilmi? insanlarin mutlu haberleri herkezle paylasmk istemeleri ni ard niyet olarak adledemezsinniz bu kalbi muhurler sevgiden hosgoruden uzaklastirir insani... ayip eden mutlulugunu paylasanlar deildir paylasilanla yetinmeyip kndini uzmek gonlu kahretmektir ;)
Empati kurmayi bilmelisiniz o haberi veren birgun sizler olucaksiniz ve yeni evli arkadaslariniza oluyomu olmuyomu bilmeden bucok guzel bisiymis rabbm herkese versin ee siz nezaman dusunuyosunuz diceksiniz cunku insaniz unuttugumuz icin acilari tasiyabiliyoruz unuttugumuz icin yasiyabiliyoruz ..
İnsanlar goruntuleri unutmuycak belki fakat yasadigi aciyi unutucak siz hic 15-20-30-40-50 yil taze kalmis aci gordunuzmu ;)
Lutfen bisiyleri allaha havalederken adil olalim ;)
...

selam kızlar uzun bir aradan sonra saatlerdir sayfaları okudum aman Allahım ne güzel haberler var böyle sayfa kalabalıklaşmış hamile oolanlar süper Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıcakla arkadaşlar :emir_bebek::emir_bebek::16:
pınarcım senin adına çok sevindim inşallah güzel haberler alırız senden aklımdasın merak etme canım av yasağı bitsin tavşan yağı elinde olucak tabi eşim getirdiğinde sana hemen ulaştırmam gerekicek inşallah denk gelir çok öpüyorum:16:
vesdenizim nasılsın gülüm adet oldunmu olmadınmı inşallah olmamışsındır Allah seninde yüzünü hayırlısıyla güldürsün canım benim :emir_bebek:
nirakft sendende simalbebek sendende müjdeli haberler almak nasip olsun inşallah güzellerim:21:
sayamadığım tüm soğancı arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun
ben bu ay soğan uygulamadım bi kez yeter dedim çünki ara verdim adet günüme 4 gün var bakalım olursa kısmet artık çünki biliyosunuz diyet yapıyorum 5 kg gittiii :1::1: önceki hedefim kilolarımdan kurtulmak takmıyorum şu an kafama nasıl güzel bişeymiş bu gün saymadan yumurtlama hesaplamadan ilişki oohh kafam rahat bidaha hormon ilacı filan kullanmam mahvetti benim bedenimi ve ruhumu ya yaza kadar spor ve diyete devam bu zaman zarfında hamile kalırsam süpriz olucak ama olmazsam haziranda soğanı tekrar uygulıycam kısmet güzel Allahım yazdıysa olucaktır herşeyin hayırlısı artık kendineize iyi bakın uğrıycan ara ara :kkk:

Kuzeyimmm nerelerdedin ayol ozledim valla ..
Cok tsk ederim canim oncelikle iyi dilegin icin ve sonrada tavsan icin :)) bn buralardayim denk geliriz mrk etme olmadi burda facemde ekli arkadaslar var mutkaka onlar gorur yinede haberdar ederler :))) verdigin kiloyu corluya firlattin sanirsam cunku bn fena kilo aliyorum bu aralar :))) insallah bebek olurda yazin bu kilonun bahanesi olur :))) yoksa fena :))
Ozletme kndini gel arada bak yoklamada hep kacaksin :)))
Opuyorum seni , sende kendine iyi bak..

kuzeeeyyyyy kız sen nerelerdesinn :1: pınar sen ve ben burayı kaynatıyorduk bir zamanlar. şimdi yeni arkadaşlar yeni müjdelerle kaynıyor topiğimiz pek bereketlendi SübhanAllah :nazar: :9: kafana takmaman ne güzel, kız hemen de 5 kilo nasıl verdin haylazz :9: maşaAllah sana. benim yine adetim gecikti. ikinci kürümü de tamamladım. kan tahlilim de negatif çıktı. eğer geç yumurtlamışsam ondan negatiftir diye ümit ediyorum. :1: hayrola bakalım 2 dönem daha soğana devam. umutla kullanacağım. sen de arada haber ver bize. :34: öpüyorum kuzucukk...

Vesimmm ayyy evet yaaa cok guzeldi fazla kisi yoktu biz bizeydik bak simdi biz eskidik :))))) şen şakrakti buralar :) listemiz vardi hii listede ilk siradaydim o listeyi bulalim baride birbirimizi takip edebilelim :))) bn 2 kur bitirdim 3. Yu yapnadim adetimede 7 gun kaldi zaten :))) sen neler yaptin nasil gidio hersey yolundami bebisim ?

Kizlar ben yazdigim cvplara bakiyordumda bn nie bilmem hep ovitrelle igne yazmisim :)))) hayir o nerden aklimda kalmissa hahah kizlar bana pregnyl 5000 ( catlatma ignesi)2 doz 1 su olarak yapildi 7 martta :))) hayir 1 kerede deil tum cvplarimda yazilarimda ovitrelle demisim yaslilik iste :))) neyse kusuruma bakmayin pls :)))

Kızlar merhaba ben ikinci soğan kürüne başlamak istiyorum.ama henüz reglim tam bitmedi.ama klomen de kullanmalıyım, bu sefer çatlatma iğnesi de vurcak dr. Benim gibi bu ilaçlarla beraber soğan suyunu da uygulayan oldumu.

Canim eminim cok ama cok iyi niyetle bu cvpi yazdin arkadasina fakat gordugun uzere arkadasin hassas biri onu olumsuz etkillemeden once dusunmek gerekir degilmi? insanlarin mutlu haberleri herkezle paylasmk istemeleri ni ard niyet olarak adledemezsinniz bu kalbi muhurler sevgiden hosgoruden uzaklastirir insani... ayip eden mutlulugunu paylasanlar deildir paylasilanla yetinmeyip kndini uzmek gonlu kahretmektir ;)
Empati kurmayi bilmelisiniz o haberi veren birgun sizler olucaksiniz ve yeni evli arkadaslariniza oluyomu olmuyomu bilmeden bucok guzel bisiymis rabbm herkese versin ee siz nezaman dusunuyosunuz diceksiniz cunku insaniz unuttugumuz icin acilari tasiyabiliyoruz unuttugumuz icin yasiyabiliyoruz ..
İnsanlar goruntuleri unutmuycak belki fakat yasadigi aciyi unutucak siz hic 15-20-30-40-50 yil taze kalmis aci gordunuzmu ;)
Lutfen bisiyleri allaha havalederken adil olalim ;)
...

evet canım iyi niyetle yazdıımm..sen beni yanlış mı anladım anlayamadım amaa... arkadaş demiş kii sen de tık yok ..bunu gerçekten demişse ben onda art niyet ararımm..ben bu yüzden ALLLAH A havale et dedim..taiki mutlu heberleri paylaşırız bizde yaşayacaz inşALALH o günlerii..ama söyleyiş tarzı vardırr..benim de burda bir arkadaşım hemen hamile kaldıı ama bana öle sende tık yokk filan demedi yanii..bende çook sevindiimm gerçekten sevindiim..ama söyleyiş tarzı farklı olsaydıı ben ona kırılmazmıydım kırılırdım..demek istediğim o benim....şu hayatta ne insanlarr var kinmisi bu sözleri hakediyorr bence...ama gene yazıyorum onu diyen kişi kötü niyetle söylemişseeee....

Yerler seni eti puf :) seni burda bulduguma sevindim facede de yoktun :) aaaa kimler hamile yoksaaaaaa senmi kuzum ?
Gecmis sayfalari okuycaktim neler olmus bitmis die fakat sistem deismis yada bnde acilmio :(
Bu cok guzel bi haber iyi olmana herseyin yolunda olmasina cok sevindim :)

Ben klomeni kullandim bittikten bir sure sonra 7 martta dr.a gittik esimle ultrasonla bakti hormon tahlili yapti tahlillerim harika cikti ultrasonda 1 tane 2 cm buyuklugunde yumurtladigimi gordu hemen catlatma ignemi vurdu ovitrelle 2 doz bi su yapti etkili olsun die fakat ilac offf allahim fenaydi :)))
Sonra ertesi gun dogum gunum de yani :))) gece saat 12-1 arasi iliski dedi fakat misafirler vardi 3 te oldu :(( gun asiri iliski verdi :S bide cok sistim canim sıkıldı aldigim kiloya saclarimin rengini deistrdim sariya dondum :))) cok istahliyim fakat cok duygusal oldum herseye agliyorum migdem bulaniyo uykuya cok duskunlestim doktorum igneden dedi bide progestan verdi agizdan aliniyomus fakat bana fitil olarak at dedi rahim kalinlassin guzelce dedi bide yan etkileri daha az dedi simdi gunde 1 defa fitil olarak atiyorum vajenden sonra uzaniyorum 1 saat hic kalkmadan uzaniyorum

canım benim çoookkk sevindimmm inşallah yakında güzel haberler verirsin.. öyle hissediyorum. evet o hallerin iğnedendir. çünkü yaptıranlardan çok duydum aynı şeyleri tatlım.. biraz sabret Rabbim gönlüne göre versin inşallah..

Kuş söyleyemem rezalet :)) boşver olmazsa özelden msj atarım, nasıl atıldığını öğreneyim:)
Anladım eğer hastaolursam ben de yapcam ikinci kürü inşallah gerek kalmaz iyi geceler canım bu arada çıkıyorum ben baya geçmiş... neşeyle kal:)

tamam bebişim özelden yazarsınnn :)(: dur bakalım ben sana yazabiliyo muyum.. inşallah 2. küre gerek kalmaz ;-)

Kizlar bwnim.durumu biliyorsuniz gebelik mi degil mi anlamdim sabah idrar testi yaptim negatif:43:

Canim adetini kac gun gecti kistlerin hala durmasi enteresan peki drun ilac vermedimi sana kistlerin gitmesi icin?

Metformin vermişti ama bende pek işe yaramadı. Bırakmıştım. Yeniden doktara gitmeden önce soğan kürünü deneyim dedim ama olmadı. Doktora gideceğim tetkiklerden sonra klomene baslayacak sanırım.

Evet kizlar benden sonra teyzemin kizi da soğan kürü ile hamile kalmayı başardı hemde aynı benim gibi yaptıgı ilk seferde hamile kaldı .. Hocamız ibrahim Saraçoğlu un dan Allah razı olsun .. Allah herkese bu güzel haberi almayı kısmet etsin .. ❤️❤️ $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394882588.355019.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394882597.439518.webp bu resimleri teyzemin kızına çekip yollamıştım sizler de faydalanın istedim.

Married , happy and now pregnant 🙏🙏🙏

Son düzenleme:
Busecim merhaba nasilsin iyimisin ?
Bundan sonra daha sık gircem meraketme ;)

iyiym canım nasıl olayım 2.soğan kürüne başladım bugün.ovulasyon testide aldım bu ay çok hazırlıklı çalışıcam kısmetse:1::1:senin haberlerinede çok sevindim bol bol dua ediyorum herkese

Hamile olan arkadaslarim dun hayirli olsun msji yazdim fakat sistemde sorun vardi yayinlanmamis sanirim msjim ..
Rabbim kucaginiza aldiginiz gunleri de nasip etsin 1 avazda insallah..
Bu arada adreslerinizi yazarsaniz yada faceden yazin isterseniz bebislere ilk hediyelerini ben yollamak isterim musade ederseniz..
Pinar kavak coşkun

Amin...Çok teşekkürler, darısı sizlere inşallah.Allah her isteyene, bakabılecek olana nasip etsın.Aratmasın sağlıklı,hayırlı evlatlar versın diye dua edıyorum sürekli.Sizler de dualarınızı eksık etmeyın lütfen...
Ben senelerdır her ay ıkıncıyı cızgıyı ne zaman görebıleceğim dıye üzüldüm durdum. Şimdi çok şükür bu mutluluğu yasıyorum. Demek kı doğru zaman buymuş.Sizlerın de minnak bebişleri gökyüzünden sizi secip en doğru zamanda sürpriz yapacaklar ben ınanıyorum :) Hoşça kalın:nazar:

Kizlar selam az önce doktordan geldim. En son 2 subatta adet olmustum 1. Sogan kurum bitmisti adet olmayinca test yaptin oda negatifti.
Doktor adet sokturucu vermedi 1.1cm yumurta var dedi takip edicekmis. Iliski onerdi. Simdi yumurta buyusun diye incir kuru yapayiimi?
Yada ne yapayim

hemşehrim naber :1: canım sevindim adetin düzene girmesine. ben hala soğan küründeyim ya metformine başlamadım, daha doğrusu doktora gitmedim henüz. soğanı bu ay da kullanayım diyorum. adetim biraz gecikmeli geliyor iki aydır soğan uyguladığım için diye düşünüyorum ama bu benim için olumlu bir şey. çünkü ben sık adet olurdum. demek düzene giriyor diye seviniyorum kendi kendime. haziran gibi kontrole gitmeyi planlıyorum. tabii o zamana gebelik oluşmazsa. çok umutluyum inşaALLAH. :16: Sen kürü kullanıyor musun hala, yoksa sadece metformin mi? neler yapıyorsun canım.:34:

Merhaba vesdeniz ilaci yaklasik 1 bucuk ay kullaniyorum 4 kg verdim asiri derece yemek tiksinmesi oldu bende 64 kg dm 60 kg oldum ilacmin bitmesi 1 ay var metforminle sogan kuru bir arada uygulanamiyormus heralde etkisi oldugu icin beklemelerdeyyim pzrtesi adet olmam lazim umarim vaktinde olurum bu arada cnm ben isvicrede yasiyorum aslen makedonyaliyim ama foruma kayid olabilmek icin attim bi yer oyle iste umarim her sey yoluna girer..

hemşehrim naber :1: canım sevindim adetin düzene girmesine. ben hala soğan küründeyim ya metformine başlamadım, daha doğrusu doktora gitmedim henüz. soğanı bu ay da kullanayım diyorum. adetim biraz gecikmeli geliyor iki aydır soğan uyguladığım için diye düşünüyorum ama bu benim için olumlu bir şey. çünkü ben sık adet olurdum. demek düzene giriyor diye seviniyorum kendi kendime. haziran gibi kontrole gitmeyi planlıyorum. tabii o zamana gebelik oluşmazsa. çok umutluyum inşaALLAH. :16: Sen kürü kullanıyor musun hala, yoksa sadece metformin mi? neler yapıyorsun canım.:34:

Metformin vermişti ama bende pek işe yaramadı. Bırakmıştım. Yeniden doktara gitmeden önce soğan kürünü deneyim dedim ama olmadı. Doktora gideceğim tetkiklerden sonra klomene baslayacak sanırım.

Merhaba leyliferay bende metformin kulllaniyorum benim adetlerim duzeldi sen kac giramlik kullandin ve kay ay surdu rica etsem yazar misin bide kilo verdn mi sen?

Merhaba vesdeniz ilaci yaklasik 1 bucuk ay kullaniyorum 4 kg verdim asiri derece yemek tiksinmesi oldu bende 64 kg dm 60 kg oldum ilacmin bitmesi 1 ay var metforminle sogan kuru bir arada uygulanamiyormus heralde etkisi oldugu icin beklemelerdeyyim pzrtesi adet olmam lazim umarim vaktinde olurum bu arada cnm ben isvicrede yasiyorum aslen makedonyaliyim ama foruma kayid olabilmek icin attim bi yer oyle iste umarim her sey yoluna girer..

Ben glucophage kullanırken yaptım soğan kürünü söylemek ıstedım...4 aydır kullanıyordum 1000 mg lık günde bır kez sabah içiyorum su an hamıleyım yıne ıcıyorum ilk 3 aya kadar devam edecekmişim kısmetse...Bende ilk bır ay fecı mıde bulantısı yaptı ıkı mandalına yesem de cıkarıyordum sonra alısıyor bünye..Hiç kılo vermedım ama almadım da...

Back
X