Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben glucophage kullanırken yaptım soğan kürünü söylemek ıstedım...4 aydır kullanıyordum 1000 mg lık günde bır kez sabah içiyorum su an hamıleyım yıne ıcıyorum ilk 3 aya kadar devam edecekmişim kısmetse...Bende ilk bır ay fecı mıde bulantısı yaptı ıkı mandalına yesem de cıkarıyordum sonra alısıyor bünye..Hiç kılo vermedım ama almadım da...

Canim ben bugun idrar testi yaptim negatif cikti bebek yoksanirkm bari dogru duzgun regl olsaydim:43:

Arkadaşlarim bugün bebegimin kalp atislarini duydum. Güzel Rabbim herkese bu duyguyu tattirsin. 6hafta 3günlükmüş minnakim.. size dua ediyorum. Çok ümidvarim sizinle alakali. Bu aralar tekrar guzel haberler alacagiz inşaAllah.

Canim ben bugun idrar testi yaptim negatif cikti bebek yoksanirkm bari dogru duzgun regl olsaydim:43:

arkadasım bence sen yıne de temkınlı davran sökturcu ilac kullanma.adet olursan da hayırlısı deyıp cabalamaya devam...insallah olacak Allah kararlamıştır geleceklerı zamanı.

Arkadaşlarim bugün bebegimin kalp atislarini duydum. Güzel Rabbim herkese bu duyguyu tattirsin. 6hafta 3günlükmüş minnakim.. size dua ediyorum. Çok ümidvarim sizinle alakali. Bu aralar tekrar guzel haberler alacagiz inşaAllah.

Ne guzel... Allah tamamına erdirsin sağlıklı, hayırlı ,eli yüzü düzgün evlatlarımız olsun ınsallah.Benım de pazartesi ilk randevum merak edıyorum tam ne kadarlık her sey yolunda mı vs..Heyecan merak endişeler hiç bıtmeyecek sanırım:) Diğer arkadasların da yüzleri gülsün inşallah.Tekrar hayırlı olsun:nazar:

Ben glucophage kullanırken yaptım soğan kürünü söylemek ıstedım...4 aydır kullanıyordum 1000 mg lık günde bır kez sabah içiyorum su an hamıleyım yıne ıcıyorum ilk 3 aya kadar devam edecekmişim kısmetse...Bende ilk bır ay fecı mıde bulantısı yaptı ıkı mandalına yesem de cıkarıyordum sonra alısıyor bünye..Hiç kılo vermedım ama almadım da...

Cnm bende yaklasik 2 ay olucak kullandigim gunde 2 defa 850 mg iciyorum bu aralar yemek kokusunu dduysam kusucak gibi oluyorum bazen de afedersin kusuyorum pzrtsi adetim gelmesi gerek hayirlissi peki sende mi pco luydun?bu arada ben 2 sini bir arada kullandm bi defa ama saracoglunun sitesinde bi cevapta kullanmayn diye yaziyordu ondan biraktim.

arkadasım bence sen yıne de temkınlı davran sökturcu ilac kullanma.adet olursan da hayırlısı deyıp cabalamaya devam...insallah olacak Allah kararlamıştır geleceklerı zamanı.

Cok enteresan birseyler oluyor anlamiyirum bu zamana kadar hep kist olurdu ama hic bu kadar agrim olmazdi arada bicak saplaniyir sanki belirsixlik cok kotu :43:

Cnm bende yaklasik 2 ay olucak kullandigim gunde 2 defa 850 mg iciyorum bu aralar yemek kokusunu dduysam kusucak gibi oluyorum bazen de afedersin kusuyorum pzrtsi adetim gelmesi gerek hayirlissi peki sende mi pco luydun?bu arada ben 2 sini bir arada kullandm bi defa ama saracoglunun sitesinde bi cevapta kullanmayn diye yaziyordu ondan biraktim.

pko hem de en inatcı olanlarından:) ben de öyleydım sonra alıştım ... vallahı kullanıp zararını görmedgım için örnek olsun ıstedım ondan yazdım.

Merhaba leyliferay bende metformin kulllaniyorum benim adetlerim duzeldi sen kac giramlik kullandin ve kay ay surdu rica etsem yazar misin bide kilo verdn mi sen?

850mg kullandım 2 ay.Düzenlemedi benimkini.Neredeyse 1 yıl olacak bebek isteyeli.Sanırım artık ciddi bir tedavi sürecine gireceğiz.Hayırlısı bakalım.Allah'tan ümit kesilmez.Kilom aynı değişmedi.Ama ben 48 kg olduğum zamanlarda bile düzensiz adet gördüm.

Son düzenleme:
pko hem de en inatcı olanlarından:) ben de öyleydım sonra alıştım ... vallahı kullanıp zararını görmedgım için örnek olsun ıstedım ondan yazdım.
Cnm cok tskr ederim allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip eder
Rabbim..ilacimin bitmesine 2 hafta kaldi umarim bi etki yapmistr kilo verdigim icin bide adetimi duzenledigi icin yaradigini dusunuyorum ama artik kontrolde ogrenicez ...

Cok enteresan birseyler oluyor anlamiyirum bu zamana kadar hep kist olurdu ama hic bu kadar agrim olmazdi arada bicak saplaniyir sanki belirsixlik cok kotu :43:

bilmez mıyım ben her dk göğüslerımı yokluyordum ,yuruyuse cıkıyordum sag kasığımda bacağıma doğru bır batma hıssı yasıyordum hep acaba mı dıyordum. annemle esımle her konusmamda uzun uzun anlatıyordum bendekı değişik belırtılerı. bır yandan da beklemıyordum nasılsa kendılıgınden kalamam dıye.Allah'tan ümit kesılmezmiş.Dıyorum ya bu ınatcı buyumeyen yumurtalarla ınatcı pko ile ımkansız gıbı gelıyordu.burada okuduğum her seyı kendımde arıyordum.bence en farklı sey göğüslerımın hassasıyetının gecmemesıydı we abuk subuk rüyalarımdı.(cinsel içerıklı ,bır hafta gördum benzer seyler:)bulantım yoktu ,baska anlasılır bır sey yoktu.ben yerlesme kanaması ya da kahverengı leke dewam etmeyınce çok umutlanmıstım en çok o an emın oldum testle doğruladım.ruyalarımda da son bır ıkı ayda hamıle oldugum haberını aldım 3-4 kez arkadasıma anlatıyordum malum olmuş.aynı sekılde arayıp anlattım arkadaslarıma.yanı hem sürpriz hem de içinize doğuyor konduramıyorsunuz gıbı...ben de çok merak edıyorum sızlerın haberınızı de alayım ıstıyorum...adet olacakmış hıssıyle aynı ...hamılelık ıdrarda hemen görunmez kan verırsın için rahatlar adetın baslamazsa.

Son düzenleme:
Cnm cok tskr ederim allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip eder
Rabbim..ilacimin bitmesine 2 hafta kaldi umarim bi etki yapmistr kilo verdigim icin bide adetimi duzenledigi icin yaradigini dusunuyorum ama artik kontrolde ogrenicez ...

amin sağ ol :) ıyı haberler alırsın umarım.bu bıle süper adetın duzelmiş kılo vermişsın çoğu kişi sırf bu yöntemle hamile kalıyor..

bene az düzeyde pco varmış bn bu ay soğan kürünü yapmak istiyorum fakat klomende kullanıyorum herhangi bir zararı olur mu acaba ???

amin sağ ol :) ıyı haberler alırsın umarım.bu bıle süper adetın duzelmiş kılo vermişsın çoğu kişi sırf bu yöntemle hamile kalıyor..

Ewet allahima cok sukur adetim hayatimda ilk kez 40 gune cikti ama sukur ki ilaci kullandktan sora 28 e dustu inanamadim insallah ben guzzel seyler olacagina inaniyorum.. :)

yok muuuuu yok muuu yokmuuuuu yrdım edecek bi arkadaşşş en acilinden cünkü yarın adetimin 7 .günü :9::9::9::9::32::32::32:

Canim araştırdigim kadariyla dr.saraçoglu klomenle kürü beraber uygulamayi önermiyor. Bünyenizi sarsmayin diyor. Küre gerek kalmadan hamile kalirsin inşaAllah. Eger sonuc vermezse küre başlarsin.

canım benim çoookkk sevindimmm inşallah yakında güzel haberler verirsin.. öyle hissediyorum. evet o hallerin iğnedendir. çünkü yaptıranlardan çok duydum aynı şeyleri tatlım.. biraz sabret Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Pinarcim canimcim iyi yurekli arkadasim bnim , amin canim benim hamilelik herbirinize cok yakiscak yakinda insallah herjezden guzel mutlu haberker gelsin :)))

canım benim çoookkk sevindimmm inşallah yakında güzel haberler verirsin.. öyle hissediyorum. evet o hallerin iğnedendir. çünkü yaptıranlardan çok duydum aynı şeyleri tatlım.. biraz sabret Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Pinarcim canimcim iyi yurekli arkadasim bnim , amin canim benim hamilelik herbirinize cok yakiscak yakinda insallah herjezden guzel mutlu haberker gelsin :)))

Amin inş.

uzun sure girmeyeceginizi soylemistiniz.epeydir de yoktunuz hosgeldiniz.Ya siz ikinciye hamile kalmak istiyordunuz değil mi ? bir tane bebeğiniz varmiydi? Yanlismi hatirliyorum.

Okulum buket butterfly başka bu ay hamilelik bekleyen arkadaşlar ne durumdasiniz? merak ettim sizi.

Son düzenleme:
Sen mi ben mi tatlım :( Dünden beri moralim bozuk şu testlerde bir gün çift çizgiyi görebilecek miyim sonuç hep hüsran :(((

bende dayanamadım sabah yaptım ama negatif hayırlısı bakalım..

oy çok güzell bizlere de nasip eder inşALLAHHHH.......ALLAH ım sağ salim kucağınıza versiin......

Amin inş.

uzun sure girmeyeceginizi soylemistiniz.epeydir de yoktunuz hosgeldiniz.Ya siz ikinciye hamile kalmak istiyordunuz değil mi ? bir tane bebeğiniz varmiydi? Yanlismi hatirliyorum.

Okulum buket butterfly başka bu ay hamilelik bekleyen arkadaşlar ne durumdasiniz? merak ettim sizi.

günaydıın canıımm..ben dayanamadım sabah test yaptım ama negatifi gördüüüümm..15 ile 18 arasında adet olmam gerekiyor bakalım ne olacak........sen ne durumdasın.....

Back
X