Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cnm inan bir bilgim yok. Mutlaka bilen arkadaşlar ilgilenirler.

kabalık ettiğimi düşünmüyorum. evet soğan satmak kötü bir şey mi? şu an kabalık eden sensin farkında mısın. kırmak için tek bir laf etmedim. niyetim yalnızca "bilgiye saygıya, alın terine, emeğe, sağlığa ve sağ duyuya" vurgu yapmaktı. yazdığım yazıyı tekrar tekrar okudum ama hangi konuda etiketlediğimi de göremedim.
sen fikrini söyledin, ben de fikrimi söyledim hepsi bu. vesselam...

yosunumm bence kaç gün kullanman gerekiyorsa devam et. zaten progestan hamile isen bile rahmi kuvvetlendiren bir ilaç. ama ben heyecanlandım açıkçası. yerleşme lekesi olabilir mi diye. adetine de 5 gün kalmış zaten. eğer çok tasalanırsan doktorunu ara canım.
Aynen doğru can birde gribe çok iyiymis saracaglu demişti.

evet kuzumm. nasılsın bu arada?

İyiyim vesdenizim bekliyorum iste .

bakalim ne olacak.ya hamilelik ya regl hangisi kapiyi çalacak:)

Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Can Sen ne yapıyorsun ikinci küre devamdi demi?

İyiyim vesdenizim bekliyorum iste .

bakalim ne olacak.ya hamilelik ya regl hangisi kapiyi çalacak:)

Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Can Sen ne yapıyorsun ikinci küre devamdi demi?

hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun canımm, Rabbim muradını versin inşaAllah biraz okudum geçmişi de sıkma canını, tek seferde hamile kalanlar dahi var. sen yeter ki stres yapma.
ben ikinci kürü bitirmiştim, adetim bitti birkaç günden 3. küre başlayacağım canım.
malum pko var. 3-4 adet dönemi öneriyor hoca. ama sanırım 3 dönemden sonra başka bir bitkiye geçeceğim. hayrla sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin Rahman, tez zamanda inşaAllah :)

Amin amin amin inş. Hepimizin muradini versin.Mevlam Gönlümüzde olani hakkimizda hayirli eylesin hakkimizda hayirli olanida gönlümüze razi eylesin inş.

ben daha önce kullandım asılamadan sonra vajınal yolla.ve adetım erken geldı önce 4- 5 gun kahwerengı camur gıbıydı sonra söküldu dr um progestandan demiştı.tutunması ıcın ve düşük tehlıkelerınde verıyorlar onu. bır seferınde de sabah içmıştım cok bas dönmesı yapmıştı sarhoş gıbıydım,elımden cüzdanımı dusurdugum oluyordu yürürken sersemletıyordu yanı sonra yatarken içmeye baslamiştım.bende böyleydı dıye sende de aynısı olacak dıye bır sey yok elbette.rahım duvarını kalınlastırdıgını o kahverengı pıhtımsı seylerın o yuzden oldugunu söylemiştı sanırım dr. ben artık foto cekıp gösterıyordum napıyım...her gıdısımde de ayrı heyecanlı oluyordum bazen ne dedıgını duysam da anlamıyordum:)

selam kızlar soğan kürü adeti geciktiroyr mu? birde klomenle kullanıyorum başladım bugün bir sakıncası olur mu acaba ???

ben başlamştım ya kesem mi acabaa bir zararı olmaz ama dimi :18::18::18:

Canim istersen dr.saraçoglunun konuk oldugu programlardan birini ara. İnan bilgim yok. Kullandigin ilaç yumurta çatlatmak icin sanirm. Bu evreler de Eger hamile kaldigini ögrenirsen muhakkak kürü birakmalisin. İstersen devam et rahim için temizlenmiş olur ama hamilelik olursa kürü birak bebegim.

Tlfndan kaynakli. Bende laptoptan girdgm zaman smilyler cikiyor ama tlfda cikmiyor. Bu arada mehlikaa senden cok ümidliyim.

topiklerde okudum kullanabilirsiniz demiş diye bende başlayım dedim yaa evet canım klomen yumurta büyütmek ve coğaltmak için bir ilac ama sanırım soğan kürünün bir zararı olmuyor yumurtaya sadece kistleri yok ediyor diye biliyorum doğru mu canımm ??

Owww kimse uyumamis kacaklar tabi kocalari uyuttuk biz burdayiz ne gamsizlar arkadas bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…