Offf arkadaslar:44: ben adetimin 17.gunu yani ayin 9 da progestan 200 gr basladim gunde iki defa iciyrm en son adet tarihim 21 subat dun gece kahverengi lekelenme geldi ve halada devam ediyr galiba adet oldum ilacim 23 martta bitecek ilaci icmeye devam ediyim mi normalde ilac bittikten sonra adet olacaktim erken oldum.fikri olan varmi cunku progestani ilk defa kullaniyrm
Siz soğan da satiyorsunuz sanırım bu kabalik niye pek anlamadim kirici oluyorsunuz allah analı babalı buyutsun hanfendi. Benimle konuşma tarzinizdan hiç haz etmedim beni etiketlemezseniz sevinirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Offf arkadaslar:44: ben adetimin 17.gunu yani ayin 9 da progestan 200 gr basladim gunde iki defa iciyrm en son adet tarihim 21 subat dun gece kahverengi lekelenme geldi ve halada devam ediyr galiba adet oldum ilacim 23 martta bitecek ilaci icmeye devam ediyim mi normalde ilac bittikten sonra adet olacaktim erken oldum.fikri olan varmi cunku progestani ilk defa kullaniyrm
Aynen doğru can birde gribe çok iyiymis saracaglu demişti.
yosunumm bence kaç gün kullanman gerekiyorsa devam et. zaten progestan hamile isen bile rahmi kuvvetlendiren bir ilaç. ama ben heyecanlandım açıkçası. yerleşme lekesi olabilir mi diye. adetine de 5 gün kalmış zaten. eğer çok tasalanırsan doktorunu ara canım.
evet kuzumm. nasılsın bu arada?
İyiyim vesdenizim bekliyorum iste .
bakalim ne olacak.ya hamilelik ya regl hangisi kapiyi çalacak:)
Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Can Sen ne yapıyorsun ikinci küre devamdi demi?
hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun canımm, Rabbim muradını versin inşaAllahbiraz okudum geçmişi de sıkma canını, tek seferde hamile kalanlar dahi var. sen yeter ki stres yapma.
ben ikinci kürü bitirmiştim, adetim bitti birkaç günden 3. küre başlayacağım canım.
malum pko var. 3-4 adet dönemi öneriyor hoca. ama sanırım 3 dönemden sonra başka bir bitkiye geçeceğim. hayrla sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin Rahman, tez zamanda inşaAllah :)
Amin amin amin inş. Hepimizin muradini versin.Mevlam Gönlümüzde olani hakkimizda hayirli eylesin hakkimizda hayirli olanida gönlümüze razi eylesin inş.
amin canım inşaAllah.
ben başlamştım ya kesem mi acabaa bir zararı olmaz ama dimi :18::18::18:
Ya cnm bende sari kafali bebeler yok siz nasil yapıyorsunuz takla atan bebeler üzülen gülen utanan bebeler cok tatlılar. Acaba telefondan baglandigim icinmi görünmüyor yoklarvesdenizim can bu arada hayirli geceler iyi uykular.
topiklerde okudum kullanabilirsiniz demiş diye bende başlayım dedim yaaCanim istersen dr.saraçoglunun konuk oldugu programlardan birini ara. İnan bilgim yok. Kullandigin ilaç yumurta çatlatmak icin sanirm. Bu evreler de Eger hamile kaldigini ögrenirsen muhakkak kürü birakmalisin. İstersen devam et rahim için temizlenmiş olur ama hamilelik olursa kürü birak bebegim.
selam canımmm nasılsın? ne durumdasın?
Tlfndan kaynakli. Bende laptoptan girdgm zaman smilyler cikiyor ama tlfda cikmiyor. Bu arada mehlikaa senden cok ümidliyim.
selam canımmm nasılsın? ne durumdasın?
Canim Oylemi diyorsun ya birşey soracagim soğan kuru adeti geciktirirmi?yoksa dahami erken olmasini sağlar?
İnş dediğin gibidir. Ve hamileyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?