Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ne güzel haberler veriyosun canım çok sevindim senin adına Allah kucagına almayı nasip etsin

Hamile olan arkadaşların güzel bir hamilelik geçirmesini ümit ederim Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canim araştırdigim kadariyla dr.saraçoglu klomenle kürü beraber uygulamayi önermiyor. Bünyenizi sarsmayin diyor. Küre gerek kalmadan hamile kalirsin inşaAllah. Eger sonuc vermezse küre başlarsin.

ben başlamştım ya kesem mi acabaa bir zararı olmaz ama dimi :18::18::18:

Köşeden de olsa bir sağlık calisaniyim ve soğan altarbetif tipta adet sökücü ve gebelik sonlandirici olarak kullanılıyor bence farklı bir yöntem deneyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

emin misiniz ? ben ilk defa duyduumm ....

Evet evet kesinlikle hemde eğer arama motorlarindan bakarsanız bulabilirsiniz

sevgili pelin. sağ ol uyarın için. ama bir bilgicik paylaşırken, yeterince araştırma yapmış olmak gerek. burada bu kürü umutla kullanan insanlar ve hatta hamile kalanlar da oldu ve kimse düşük yapmadı. BU BİR. İKİNCİSİ, susayım dedim ama şunu hatırlatmakta fayda gördüm. bu kürü yıllarca araştırıp açıklayan bir bilim adamı, yani bir kimya PROFESÖRÜ yani bunu açıklayan insan "köşeden" alakası olan bir insan değil, ve alternatif tıp senin İLGİ alanın olabilir ama onun UZMANLIK alanı. velev ki bunu saymıyorsun, artık doktorların da alternatif tıbbı veya soğan kürünü önerdiğini duydun mu hiç? duymadınsa öğrenmiş oldun.
iyi niyetle uyarıda bulunduğuna inanıyorum, ben de bir tavsiyede bulunmak isterim naçizane: biraz daha araştır olur mu?

Son düzenleme:
Ben sogan kurunu kadinlarda olan iltihaplanma icin iyi geliyor diye duymustum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğru duymuşsun arkadaşım. akıntıya, kiste, polikistik overe, miyoma, çikolata kistine , üst solunum yolları enfeksiyonlarından korunmaya, prostata, erken menepoza.... iyi gelen bir bitki. Rabbimizin şifa dolu bir nimeti.

O yüzden köşeden ibarasini başa yazdım ben umut kırmak için değil dikkat uyandırmak için söyledim. Bildiğimi paylaşmak için bunu yazdım yanlış biliyor yada yalan söylüyorda olabilirdim. Bu kadar kasmak yerine upuzun mesaj yazıp neden yordunuz kendinizi hanfendi keşke bir link atsaydiniz ben okurdum zaten onu eksiğimi tamamlardim. Ki ben soğan kürü değil soğan için söyledim ilgiliniz ve dikkatiniz için yine de teşekkür ederim iyi geceler...

niyetim tartışmak değil. ama bilgi sahibi olmadan konuşmayı sevmem. konuşandan da hoşlanmıyorum, üzgünüm.
uzun uzun açıklama yapmamın sebebi, burdaki tüm arkadaşlarımı seviyor ve onların panik yapmasını veya kafalarının karışmasını istemiyor olmam
link atsaydın meselesine gelince (ki alternatif tıp ilgi alanın ise buna hiç gerek yok ama) tam da o link üzerindesin, birkaç sayfa geriye gidersen, çok yakın zamanda iki hamile arkadaşımız oldu. pkodan kurtulanlar, adeti düzene girenler de oldu, ben de dahil
hasılı öğrenmek güzeldir kardeşceğizim. iyi geceler...

Siz soğan da satiyorsunuz sanırım bu kabalik niye pek anlamadim kirici oluyorsunuz allah analı babalı buyutsun hanfendi. Benimle konuşma tarzinizdan hiç haz etmedim beni etiketlemezseniz sevinirim.

Offf arkadaslar:44: ben adetimin 17.gunu yani ayin 9 da progestan 200 gr basladim gunde iki defa iciyrm en son adet tarihim 21 subat dun gece kahverengi lekelenme geldi ve halada devam ediyr galiba adet oldum ilacim 23 martta bitecek ilaci icmeye devam ediyim mi normalde ilac bittikten sonra adet olacaktim erken oldum.fikri olan varmi cunku progestani ilk defa kullaniyrm

Aynen doğru can birde gribe çok iyiymis saracaglu demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…