Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

selam evrakcu bende duyduğum kadaryla yapabilirsin yemkten önce ve yatmadan önce

mrb canımmm çalıştığım için sabah yapamadım dün ilk defa yaptım akşam öyle yapyımm ilk günden hafiften akıntım gelmeye inş faydasının görürüz enfeksiyona cok tutuluyorum ben

inşallah canım hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur seni çok iyi anlıyorum bende ailemden uzğım ailem orduda ben bitliste çok zorr canm ama umudumuzu kaybetmiyoruz.

He birbirimize sorup duruyoruz :) hayr hayr da dedi o zaman onbesinde olmuşsun diye yumurtlama günümü hesapladi günlerini söyledi. Cnm inş hamileyizdir ya biraz daha bekliyim suan test yapmiyim demi?Ya o dediğin akinti adetimden bir hafta sonra olmuştu sanki.onuda burdan sizden öğrendim . Bilmiyorum. ya diyorum çatlayan yumurta bizim için ne kadar onemliymis onu anladim inanki yumurta ve meninin bulusmasi bizim icin cok onemli.Allah'im ne buyuksun bir meniden insan Yaratıyorsun Allahuekber. Kiymetini bilenlerden olalim inş.

evet canım 15 gün yaptım iki kere 15 günlük kür yaptım son 1 bucuk aydr hiçbir sey kullanmadım. oluruna bıraktım. Adetim düzensizdi düzeldi çok şükür bir onla avunuyorum. Canım ya inşallah olmazsın. Ben 10 aylık evliyim 3 aydr hayal kırıklığı yaşıyorum bebek görünce içim gidiyor. Allah sana sabır versin hayırlı haberlerini bekliyorum burdan

mrb canımmm çalıştığım için sabah yapamadım dün ilk defa yaptım akşam öyle yapyımm ilk günden hafiften akıntım gelmeye inş faydasının görürüz enfeksiyona cok tutuluyorum ben

İse gitmeden önce yap ins. Düzenli yapmaya gayret et cnm kacinci günün ilk zamanlar yoğun akintilar geliyor evet. Şifa olsun bismillahhirrahmanirrahim ya şafi de iç inş.

Son düzenleme:

canım hem tv den duydum hemde arkadaşımdan biliyorum çalıştığı için sabah yapamıyodu akşam eve gelince yapıyodu birde yatmadan önce yapıyodu akıntılarının olmasıda güzel bende hiç akıntı olmadı ama bittikten sonra siyah akıntılarım çok olmuştu oda soğan suyuyndan içimi akıtmıştı resmen.
inşallah hamile kalmamızada vesile olurr canm

Ne güzel düzenli yapmissin bak adetlerin elh düzene girmiş. Masaallah. Ümit kirmak yok vermemişse vardır bir hikmeti canim. Bebek görünce bende senin gibi oluyorum. Düşünsene birde insanin kendi evladi nasildir . Allah'im o duyguyu tüm isteyenlere buradaki arkadaşlarıma ve bize nasip etsin.

inşallah canım hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur seni çok iyi anlıyorum bende ailemden uzğım ailem orduda ben bitliste çok zorr canm ama umudumuzu kaybetmiyoruz.
cok iyi anlıyorum seni buralarda hastane bile seçme sansın yok kim denk gelirsee zaten kadın doğum tıklım tıklımmmmmm aşırı kalabalık bir tek tedaviye gelen benim herkes hamiş kendimi kötü hissediyorummm
İse gitmeden önce yap ins. Düzenli yapmaya gayret et cnm kacinci günün ilk zamanlar yoğun akintilar geliyor evet. Şifa olsun bismillahhirrahmanirrahim ya şafi de iç inş.

caınmm erken kalkamıyorum ama bu 2 hafta kalkıcam artık napalım herşey bebiş içinn benim 2. günüm olcaktı dün yaptım bugün akıntım gelmeye başladı hfiften ama koyu kıvamlı değil

daha ilk günden başladı çünkü öncesinde yoktu inş hayırlara vesile olurr
Yapabilirsin inş birşey olmaz ama cnm bundan sonra dikkat et ise gitmeden önce hazirla calismasan öğlen ve aksam hazirla diyecem ama calisiyorsun demi?
öğle aram cok kısa anca aç karnımı doyuruyorumm servisim kaçacak diye korkuyorummm

Seni çok iyi anliyorum iki haftalik ya erken kalkmaya calis derim.
Canim benim Bende devlete giderken çoğu hamile bazilarinin karinlari cikmis ve sadece ben tadavi için gidiyordum tabi başka tedavi için gelen varmiydi bilemem benden önce girenler. sonra ben doktorun odasina gidiyordum ki ultrason dan hamile bayanin bebeğine bakıyordu bende böm böm duruyordum işte.
Tabi asilamamda yarim kaldi labaratuvar daki doktor gidince asilamada olamadim iste.

benmide durumum aynı canımmmm herkes hamiş gördüklerimden bi ben geliyom tedaviyeee bide soruyorlar yaa ne kadarlık diyee yutkunuyorum tedavi diyorum iyice dibe vuruyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorumm yeni aşılama yaptıran arkadaşımın güzel haberini aldımmm benimde bi süre daha olmazsa kafama yatıyor aşılama :44:

Resulullah s.a.v buyurdular ki;
Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-
u Hakka yemin ederim ki, çocuğu olmayan
bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, ü
Tealanın izni ile hanımı hamile kalır
Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan
hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için)
yeterlidir İçen kimsenin balgamını keser
Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller
kendisine isabet etmez Bel ağrısından, karın
ağrısından, şikayeti kalmaz Alaca
hastalığından korkmaz Göğüs ağrısı çekmez
Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden
çıkar gider Kendini çok beğenmek, hased,
kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi
manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan
her fani (geçici) olanlar için ü Tealanın izni
ile fayda vericidir Tefsir-i Kebir (Kuran-ı
Kerim Tefsiri)'den Kaynak
Cebrail as Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o
ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına
hiç ihtiyacı kalmaz
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber
ver,Ya Rasulullah dediler,
Rasulullah (sav):
Nisan yağmurunu alınız (toplayınız) Ona; 70
defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70
defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini,
70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-
hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ
havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm)
okuyunuz Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah
akşam birer bardak içiniz Beni hak Peygamber
olarak gönderen
Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, Cebrâil
Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin,
cesedinden, damarından, sinirinden,
etlerinden, o
kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u
Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet
verir ben uyguladım,bir yakınımın
boynunda bir şişlik çıkmıştı,hem içirdik hemde
şişliğin üzerine sürdük..
ALLAH cc. izniyle kayboldu gitti .

Oyy kiyamam cnm olsun sağ olsunlar da uzak yollarda yakinlasir hem telefonlar var internet var çok şükür ya hiziniza yetisemiyorum bana müsaade biraz cüzüm var okuyim inş. Hepinizi seviyorum kizlar buraya iyce baglandim bagimlilik yapti bakmadan duramiyorum.dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…