selam evrakcu bende duyduğum kadaryla yapabilirsin yemkten önce ve yatmadan önce
Elbette Rabbim bizi duyuyor bizi bizden iyi biliyor elh ciddi bir sorunumuz yok esimde hareketsizlik var önceleri iyiydi sonuçları. Çok şükür düzenli reglde oluyorum. Eşim de benim bu halime üzülüyor yansitmiyim diyorum ama olmuyor iste. Ailemde çok uzak ailemle bizim aramizda on sekiz saatlik yol var. Yaradanim hayirlisini verir inş. Kanaatle ümitle bekleyecem. Cnm inş buradaki isteyen arkadaslarimin da hayirlisi ile olur bebekleri:)
hehe ben sana soruyorum sen bana soruyosunnakıntı bitince yumurta da çatlamış oluyo sanırımm. kahverengi lekelenme olduğu gün adetinin ilk günü sayılır canımcım. onu baz al. yani 15 inde geldiyse ve siklüs 30 gün sürüyosa gene 15 inde olursun tatlım. eğer 28 günde bir adet oluyosan şu an 3-4 gün geciktin demektir. benim adetimin 16. günü bugün. senin 32. günün. kız hamiş olabilirsinnn yumurtlama dönemi genellikle iki adet arasında, o sürecin ortalarında oluyo tahminen. bazısının daha geç olabiliyo ya da daha erken. ama o beyaz yoğun akıntıyı takip etmek lazım. ben ona dikkat ediyorum canım.
Cnm herşeyin hayirlisi seni çok iyi anliyorum şuan bende senin gibi tuvalete girmeye korkuyor.afedersin camadirima islakligin gelmesine korkuyorum bakalim ne olacak. Siz sanirim daha yeni evlisiniz bizim yedi yil oldu korunmadik ama bebek olmadi. Cevremdekiler hamile ve bebekliler benden sonra evlenenler hamile Eltim benden çok sonra Evlendi şuan hamile. Bazen bebekli ortamlara hamilelerin yanina hic gitmek istemiyorum.
Şayet bende regl olursam çok uzulurum. Ama yine Rabbim'in emanetini umutla kanaatle bekleyeceğim inş. Soğan kuru nu on beş gün yaptin demi?
mrb canımmm çalıştığım için sabah yapamadım dün ilk defa yaptım akşam öyle yapyımm ilk günden hafiften akıntım gelmeye inş faydasının görürüz enfeksiyona cok tutuluyorum ben
mrb canımmm çalıştığım için sabah yapamadım dün ilk defa yaptım akşam öyle yapyımm ilk günden hafiften akıntım gelmeye inş faydasının görürüz enfeksiyona cok tutuluyorum ben
evet canım 15 gün yaptım iki kere 15 günlük kür yaptım son 1 bucuk aydr hiçbir sey kullanmadım. oluruna bıraktım. Adetim düzensizdi düzeldi çok şükür bir onla avunuyorum. Canım ya inşallah olmazsın. Ben 10 aylık evliyim 3 aydr hayal kırıklığı yaşıyorum bebek görünce içim gidiyor. Allah sana sabır versin hayırlı haberlerini bekliyorum burdan
selam kızlar bugün soğan kürümü yapamadımm akşam yemekten önce ve sonra yapsam olur mu ağır mı gelir ki???
cok iyi anlıyorum seni buralarda hastane bile seçme sansın yok kim denk gelirsee zaten kadın doğum tıklım tıklımmmmmm aşırı kalabalık bir tek tedaviye gelen benim herkes hamiş kendimi kötü hissediyorummminşallah canım hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur seni çok iyi anlıyorum bende ailemden uzğım ailem orduda ben bitliste çok zorr canm ama umudumuzu kaybetmiyoruz.
İse gitmeden önce yap ins. Düzenli yapmaya gayret et cnm kacinci günün ilk zamanlar yoğun akintilar geliyor evet. Şifa olsun bismillahhirrahmanirrahim ya şafi de iç inş.
daha ilk günden başladı çünkü öncesinde yoktu inş hayırlara vesile olurrcanım hem tv den duydum hemde arkadaşımdan biliyorum çalıştığı için sabah yapamıyodu akşam eve gelince yapıyodu birde yatmadan önce yapıyodu akıntılarının olmasıda güzel bende hiç akıntı olmadı ama bittikten sonra siyah akıntılarım çok olmuştu oda soğan suyuyndan içimi akıtmıştı resmen.
inşallah hamile kalmamızada vesile olurr canm
öğle aram cok kısa anca aç karnımı doyuruyorumm servisim kaçacak diye korkuyorummmYapabilirsin inş birşey olmaz ama cnm bundan sonra dikkat et ise gitmeden önce hazirla calismasan öğlen ve aksam hazirla diyecem ama calisiyorsun demi?
selam kızlar bugün soğan kürümü yapamadımm akşam yemekten önce ve sonra yapsam olur mu ağır mı gelir ki???
canım saracoglu programda calısanlar cın aksam yemegı oncesı ve yatmadan once ıcebılırler dedı
Yapabilirsin inş birşey olmaz ama cnm bundan sonra dikkat et ise gitmeden önce hazirla calismasan öğlen ve aksam hazirla diyecem ama calisiyorsun demi?
cok iyi anlıyorum seni buralarda hastane bile seçme sansın yok kim denk gelirsee zaten kadın doğum tıklım tıklımmmmmm aşırı kalabalık bir tek tedaviye gelen benim herkes hamiş kendimi kötü hissediyorummm
caınmm erken kalkamıyorum ama bu 2 hafta kalkıcam artık napalım herşey bebiş içinnbenim 2. günüm olcaktı dün yaptım bugün akıntım gelmeye başladı hfiften ama koyu kıvamlı değil
sağol canım ben öyle yapyımm hem sabah uykumdan feragat etmemiş olurummm
mrb cnm naptın ? Var mı güzel haber...
Seni çok iyi anliyorum iki haftalik ya erken kalkmaya calis derim.
Canim benim Bende devlete giderken çoğu hamile bazilarinin karinlari cikmis ve sadece ben tadavi için gidiyordum tabi başka tedavi için gelen varmiydi bilemem benden önce girenler. sonra ben doktorun odasina gidiyordum ki ultrason dan hamile bayanin bebeğine bakıyordu bende böm böm duruyordum işte.
Tabi asilamamda yarim kaldi labaratuvar daki doktor gidince asilamada olamadim iste.
Bak cnm secido ne demiş saracogluda demiş hadi iyisin.:)
inşallah canım hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur seni çok iyi anlıyorum bende ailemden uzğım ailem orduda ben bitliste çok zorr canm ama umudumuzu kaybetmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?