hmmm ismin ne güzelmiş. esselammm, ehlen ve sehlen. nahnu uhibbuna keyfe haluki?adet bitiminde başlamak da olurmuş canım ama en etkili zaman bitiminden 7 gün sonra diyor saraçoğlu. ne zamandır bebek istiyorsun ve kaç yıllık evlisin?
Kizlarrrrrrrr..... tam 6 aydir regl olmayan ben hatta sokturucu ilaclarla bile zor zor olan ben 6 ay ustune sogan kurunun 14. Gununde regl oldum bugunnasilll mutluyum anlatamam. Karnimin agrisi bile mutlu ediyor beni bugun
Simdi size bisey danisicam. Normalde 15 gunluk kurum yarin aksam bitecekti. Ben simdi 15 gunu tamamliimmi?
Bide sonra napiim. Ikinci kure ne zamab baslicam. Benim hamilelikle ilgili bi durumum yok bekarim. Sadece duzensizlik icin iciyorum dedigim gibi 6 aydir olmuyodum :/ simdi ben kac gun sayip kac gun icicem nolur bilgilendirin beni :/
hmmm ismin ne güzelmiş. esselammm, ehlen ve sehlen. nahnu uhibbuna keyfe haluki?adet bitiminde başlamak da olurmuş canım ama en etkili zaman bitiminden 7 gün sonra diyor saraçoğlu. ne zamandır bebek istiyorsun ve kaç yıllık evlisin?
berrak hoş geşdinn. adet olmaman kilondan kaynaklanıyor olabilir ve sen en umutlu gruptasın. çünkü zayıfladıkça yumurtlaman düzene girecek. ben de pkoluyum ama pek bir kilo problemim yok ve o yüzden zayıflasam da fark etmiyor. ama sen avantajlısın. iyi yapıyorsun diyet yapmakla. endokrine gittin mi hiç. metformin içerikli bir hap yazıyorlar. yüksek ihtimal insülin direncin vardır ve bu hap sayesinde çoğunlukla yumurtlama ve gebelik elde edilebiliyor. Allahın izniyle
kızlar hoşgeldiniz şifa olsun bende adet bittikten 7 gün sonra başlamıştım ama adet bitiiminde başlayanlarda aynı etkileri görüyo içindekiler her türlü akıyo yani inşallah faydasını görürsünüz
batımm 8 nisan canımmm ama gecen ay gec oldumm 3 gün kadar klomen yapıyo böyleee hayırlısı bakalımmm
ve aleykum selam : ) şükran ene bi hayr enti ? :)))
Güzel bi karşılama oldu saol canım :)
sen ne zaman uyguladın ? açıkçası uygulayıpda sonuç alanların tecrübelerini merak ediyorum :)
1 yıldır evliyim...7 aydır istiyorum bi düşük yaptım ve düşükten sonra bu 3.ayım hayırlısı bakalım :)
Böyle söyleyince çok uzun süredir bekleyenlerin yanında ayıp oluyo gibi ama beklemek cidden zor... bir gün bile ay gibi
İnşallaahh ya hepimizi hamile kalalım hepimiz verelim müjdeleriii :)
Sen dün başlamıştın dimi ebnde yarın başlim bariiii :)
bat ın ne zaman canım
Benimde bat 16 nisan hadi inşallaaahhh gelmez ya nisanda kırmızılar :)))
işte bu! tebriklerrkürü 15 güne tamamla canım. adet olsanız bile 15 güne tamamlayın diyor saraçoğlu. ve diğer kürüne de diğer adetine 10 gün kala başla 10 gün boyunca iç. şifa olsun
ene bihayr elhamdulillah, şukran kesiran
ben 2 aydır uyguluyorum canım. polikistik overli olduğum için 3-4 adet dönemi uygulamam gerekiyor ve burda bu kürden çok fayda gören oldu. bizlere de şifa olur inşaAllah. öncelikle geçmiş olsun. her şeyde var bir hayr. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekliyorum ve soğana çok ümitli başladım. birkaç gün sonra 3.kürüme başlayacağım inşaAllah.
ben sana özetleyeyim tecrübeleri: aramızda gebe kalan arkadaşlarımız da oldu, polikistik overden kurtulanlar da, adeti düzene girenler de.
ene bihayr elhamdulillah, şukran kesiran
ben 2 aydır uyguluyorum canım. polikistik overli olduğum için 3-4 adet dönemi uygulamam gerekiyor ve burda bu kürden çok fayda gören oldu. bizlere de şifa olur inşaAllah. öncelikle geçmiş olsun. her şeyde var bir hayr. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekliyorum ve soğana çok ümitli başladım. birkaç gün sonra 3.kürüme başlayacağım inşaAllah.
ben sana özetleyeyim tecrübeleri: aramızda gebe kalan arkadaşlarımız da oldu, polikistik overden kurtulanlar da, adeti düzene girenler de.
Ayyy canim yaaaa valla okadar sevincliyimki sabah resmen sevincten oturdum agladim 😔 allahim herkesin duasina cevap versin insallah. Ozaman ben simdi bugun ve yarin olmak uzere icip 15 gunumu bitiriyorum sonrada ortalama 30 gunde bir hastalaniyorum diyelim (hic olmadigim icin ne diim bilemedim) bugunden itibaren 20 gun sayiim 21.gun icmeye basliim 10 gun icip birakiim :) dogru anladimmi acaba :)))))
şaka maka nisan geldi yaaaaahesaplamada nisan ayını görünce bi tuhaf oldummm keşkee bu ay gelsede babasına doğum günü süprizi olsa keşkeeee
Bu arada rabbim tez zamanda sana da hayırlı bi evlat nasip etsin önümüz e ki ay birlikte verelim müjdeleri inşallaahh :)
Maşallah yaa ne güzel :)
Çok soru sordugumun farkındayım ama ümidim arttıkça heyecanlandım :))
Hamile kalanlar acaba ne zaman başladılar benim adetimin yarın 7.günüde vakit geçirmeden başlasam mı acep :)
başla canım problem olmaz. aamiiinnn hep beraber burdan sevincimizi paylaşmak nasip olsun inşaAllah.
İnşallah canım yaa :)
Çok teşekkür ederim rabbim binlerce razı olsun tez zamanda yüzünü güldürecek bi bebek nasip etsin sana inşallaahh...
evet canım, periyodik olarak hesaplama yaparsın inşaAllah düzene girer de tahmini değil, ciddi başlangıçlar olur. sanırım pkolusun. biz incili hanımların, 3-4 adet dönemi uygulamamız gerekiyor
mehlikam sanırım telefeondan girdiğin için görünmüyor canım.
haklısın canım. adet öncesi insan biraz depresif oluyor. benim de yeni bitti, düşünsene 10 kadar sürüyor ve yorucu oluyor. ama umutla yola devam inşaAllah
amin canım aminnn.. sen de razı olsun Rahman. dualar karşılıklıgelişmelerini bizimle paylaş olur mu
Masaallah ne güzel Allah kabul etsin. Aynen okuya okuya hizlandim ins . evet çok güzel demi cnm. Maeli çok güzel ya. Diyorum ki biraz daha bekliyim öyle test yapayim inanirmisin test gecikirsem evdeki test yapmam sayilidir yalan olmasin belki bu ya üçüncü ya dördüncü anlayacagin reglim düzenli olduğu için ona gerek kalmıyordu. Evde öğrenmek en güzeli bence. Hele biraz daha bekle yapma test daha bekle derim.
Okulda basarilarin daim olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?