Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım ya seni gözlemliyorum da bir süredir. epey olmuş adet olmayalı :53: e doktor başka öneride bulunmuyor mu, adet olman için yani. bak benim eltimde de öyle olmuştu. hatta neredeyse adetten kesilmişti kadıncağız. iğnelerle ilaçlarla dahi olmuyordu. sonra doğum kontrol hapına başladı ama bu sefer git gide adeti azaldı ve en son nerdeyse hiç olmadı aylarca.sonra başka doktora gitti, bir hap vermiş onunla oluyyorum diyor. bence sen başka bir doktora daha görün. en azından kist oluşmasına çözüm bulmalılar.

Gittim canim bu sefer cok iyi bir dokt gittim erken yumurta rezervinden suphelendi:43: ctesi test vrrdim bu cumartesi sonucu alicam insallah kotu cikmaz.. Ozamana kadar bekleyelim olmazsan baska ilac vericem dedi ama cok korkuyorum:14: sogan suyu icyoru geliyir az pembemsi ama sokulmuyor sistim patliycam artik 3 haftadir spor yapiyorum gram vermrdim akdine iyce sistimmm:43:

Gittim canim bu sefer cok iyi bir dokt gittim erken yumurta rezervinden suphelendi:43: ctesi test vrrdim bu cumartesi sonucu alicam insallah kotu cikmaz.. Ozamana kadar bekleyelim olmazsan baska ilac vericem dedi ama cok korkuyorum:14: sogan suyu icyoru geliyir az pembemsi ama sokulmuyor sistim patliycam artik 3 haftadir spor yapiyorum gram vermrdim akdine iyce sistimmm:43:

canım korkma. stres yapma diyeceğim ama zor tabii. sen yine de rahatlat kendini. stres de geciktiriyor biliyorsun. kötü şeyler düşünme. iyi çıkacak sonucun Allahın izni ile.

canım korkma. stres yapma diyeceğim ama zor tabii. sen yine de rahatlat kendini. stres de geciktiriyor biliyorsun. kötü şeyler düşünme. iyi çıkacak sonucun Allahın izni ile.

Amin insallah canim dua edermisin bana cok korkuyorum:43: sen nasilsin bu arada sormadim kusura bakma rabbim te cakitte kavustursun evlatlarimiza

Kuzum ne güzel yazmissin yazdiklarin çok duygulu. Ne guzelki inancli ve ibadetlerinizi yapiyorsunuz daim olsun. İnş. Bizleri duanda unutma duaya çok ihtiyacimiz var tatlim. Bebeğine saglicakla kavuş inş.
:-)

canımsın.. bu aralar biraz aksatsam da (ağrılardan dolayı) bi silkelenicem inşallah. çünkü namaz borcumu öderken huzur içinde olurum. eğer sıkıntılı olduğunu hissettiğin bir andaysan, güzelce al abdestini ve 2 rekat şükür namazı kıl. içine ferahlık gelecek emin ol. inşallah hepiniz dualarımda olacaksınız kuzularım çünkü şu anki hissiyatınızı çook iyi anlıyorum. inanır mısın canım kasığım her ağrıdığında şükrediyorum "Rabbim sen bana bir mucize verdin bu ağrılara bile şükür" diyorum. bugün keseyi gördük bu arada ;) 1 cm cik;) 10 gün sonra da kalp atışını duymak için gidicez.inşallah Rabbim in izniyle..

canımsın.. bu aralar biraz aksatsam da (ağrılardan dolayı) bi silkelenicem inşallah. çünkü namaz borcumu öderken huzur içinde olurum. eğer sıkıntılı olduğunu hissettiğin bir andaysan, güzelce al abdestini ve 2 rekat şükür namazı kıl. içine ferahlık gelecek emin ol. inşallah hepiniz dualarımda olacaksınız kuzularım çünkü şu anki hissiyatınızı çook iyi anlıyorum. inanır mısın canım kasığım her ağrıdığında şükrediyorum "Rabbim sen bana bir mucize verdin bu ağrılara bile şükür" diyorum. bugün keseyi gördük bu arada ;) 1 cm cik;) 10 gün sonra da kalp atışını duymak için gidicez.inşallah Rabbim in izniyle..

Ayy ne güzel çok heyecanlı. Kalp atisinida duyursun mevlam inş. Namaz çok.önemli canim hamilelikte kilmaya çok dikkat et. Yavrunada sirayet eder namaz-:):-)

Kendine dikkat et kuzum stres yapma dinlen yorma kendini. Bebeni yesinler annesi minnacik desene:-) oy oyyy.

kasık ağrıların için ayaklarını dikip yatmanı öneririrm canım çok iyi geliyor hamilelik takvimini ekle de görelim oradan kuzuyu:51:
canım bende bu aralar halsizlik çok var ve tabi mide bulantısı tsh değerim düşük çıktı ama hamileliğin ilk üç ayında olabiliyormuş dahiliye doktoru gözetim altına aldı doktora gittin mi?

özellikle bu saatlerde ve gecenin ilerleyen saatlerinde ağrılarım artıyo balım. nasıl ekleniyo ki? tsh düşük olunca sindirim de mi yavaş olur? ben bugün dr.daydım bebişim. keseyi gördüüükkk 1 cm cik =) ama 10 gün sonra 2-3 katına çıkacakmış Allah izin verirse. kalp atışını da o zaman duycaz. ayyy nasıl duygulandım anlatamammm :'(
kııııızzzz sen hamile misiinnnn??? doğru mu anladımmm???

Yok gormedim bebegim kusura bakma kafam bulanik canim ya doktor erken yumurta rezervinden suphelendi test verdim ctesi belli olacak onu bekliyorum:43:

Kuzum ya inş iyi sonuçlarla karsilasirsin. ne zamandan beri regl olmuyordun. İnan aklimdasin kuzum.

canııımmm çok duygulandırdın beni. Allah razı olsun. amiiinnn...iyi niyetinin ve dualarının karşılığını kat be kat mükafaat olarak tattırsın sana Rabbimiz.
evet dua ve tevekkül çok önemli. hep dua ediyoruz kuzum da bazen insan umutsuzluğa da düşmüyor değil hani. Rabbim affetsin ve isyan edenlerden olmaktan korusun. ne diyelim, inşaAllah hayırla sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.:16:

cümlemizden canım benim amin.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişin çok bekletmeden..;)

Ayy ne güzel çok heyecanlı. Kalp atisinida duyursun mevlam inş. Namaz çok.önemli canim hamilelikte kilmaya çok dikkat et. Yavrunada sirayet eder namaz-:):-)

Kendine dikkat et kuzum stres yapma dinlen yorma kendini. Bebeni yesinler annesi minnacik desene:-) oy oyyy.

inşallah kuzucumm ;) ben dikkat ediyorum da eşim benden beter :) bi de her lafa alınır oldum yaaa poff:-/ evet teyzesii mini minnak :)

Offf ya canım çok sıkkın,beklemek çok zor.aklımdan hiç çıkmıyor.regli tarihi tarihi geçmiş arkadaşlar yokmu.neler yaşıyorsunuz, diğer aylardan farklı bi belirtiniz varmı.

Benim nisan 8 deydi 3 gun gecikti ama benim adetlerim surekli gecikiyo ondan sevinemiyorum daha hicte belirtim yok birtek belimde agri var beklemek cok zorrr senin ne zaman canim sikma kendini fazla takmamaya calis zor biliyorum

gizemciğim merhaba. kayıtsız kalamadım yazına. :) canım çift çizgi derken nasıl yani, her ikisi de aynı koyulukta mı?
ovulasyon testleri gebelik testinden farklı. gebelik testlerinde silik de olsa pozitif sayılıyor ya hani. işte ovulasyon testinde öyle değil. çünkü bu testler LH seviyesini ölçüyor. ve vücudumuzda her zaman olan bir hormon LH. bir tek yumurtlama zamanında pik yapıyor, artıyor yani. o zaman da o testlerde her iki çizgi de kopkoyu görünüyor. silik olunca negatif yani. bence sen her gün yaptığın testleri yanyana koy. ikinci çizgi koyulaşmaya başlayınca yumurtacık da yaklaşıyor demektir. :)

vesdenizim sağol cevabın için. cok silik değil ama çok belirginde değildi.kfam karışmıştı benimde :(

Benim nisan 8 deydi 3 gun gecikti ama benim adetlerim surekli gecikiyo ondan sevinemiyorum daha hicte belirtim yok birtek belimde agri var beklemek cok zorrr senin ne zaman canim sikma kendini fazla takmamaya calis zor biliyorum

Günaydın.ooo seninki baya geçmiş .benimki dün olmalıydı.benimkide tam gününde olmaz ama işte meraktan çıldıracam.eve bir y tane test aldım bilerek.anuda ayın 16 sında yapacam.safyadan araştırdımda biraz,göğüs şişmesi,ağrıması,kadık ağrısı filan belityisiymiş.ama benim göğüslerim adet olmaya yakın ağrırdı,şimdi o ağrı bile yok.üç gün önce belim ağrımıştı.şimdi o da yok.beyoncé sen test yapsan çıkar varsa.evde test yokmuydu canım, merak ettim , haberleşmeye devam.öpüldün

kıslar nolur cevap yazın ben soğan kürünü geçen ay kullandım zaten o zmaanda erken adet olmuştum 10 gün önce felan
bu ayda adete 10 gün kala kullanacaktım bugün içmeden adet oldum
şimdi ben suyu içiyimmi içmeyimmi

kıslar nolur cevap yazın ben soğan kürünü geçen ay kullandım zaten o zmaanda erken adet olmuştum 10 gün önce felan
bu ayda adete 10 gün kala kullanacaktım bugün içmeden adet oldum
şimdi ben suyu içiyimmi içmeyimmi

yazınızdan soğan kürü kullanıp erken oldugunuzu anladım?
Bende bu ay 5 gün erken oldum soğan küründen olabilir mi acaba ?

yazınızdan soğan kürü kullanıp erken oldugunuzu anladım?
Bende bu ay 5 gün erken oldum soğan küründen olabilir mi acaba ?

geçen ay adet oldum kullanmaya başladımya 15 gün kürden sonra 3 gün sonra edet oldum belki o normaldirde
bu ay 10 gün önce kullanacaktımya kürü bugün adet oldum kürü içiyimmi içmeyimmi

geçen ay adet oldum kullanmaya başladımya 15 gün kürden sonra 3 gün sonra edet oldum belki o normaldirde
bu ay 10 gün önce kullanacaktımya kürü bugün adet oldum kürü içiyimmi içmeyimmi

Bence içme ara ver,çok kanama olması da normal değil

Back
X