Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

geçen ay adet oldum kullanmaya başladımya 15 gün kürden sonra 3 gün sonra edet oldum belki o normaldirde
bu ay 10 gün önce kullanacaktımya kürü bugün adet oldum kürü içiyimmi içmeyimmi

Bence düzeni bozmadan adette olsan iç....ama bu konuda net bilgim yok sadece sahsi fikrimi söyledim üzgünüm :(

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum

ilk kez böyle birşey duyuyorum nasıl oluyor tarif eder misiniz ? bende denemek istiyrum sürekli iltihaplanma ve adet düzensizliğm var yardımm :S :(((

özellikle bu saatlerde ve gecenin ilerleyen saatlerinde ağrılarım artıyo balım. nasıl ekleniyo ki? tsh düşük olunca sindirim de mi yavaş olur? ben bugün dr.daydım bebişim. keseyi gördüüükkk 1 cm cik =) ama 10 gün sonra 2-3 katına çıkacakmış Allah izin verirse. kalp atışını da o zaman duycaz. ayyy nasıl duygulandım anlatamammm :'(
kııııızzzz sen hamile misiinnnn??? doğru mu anladımmm???

evet canımmmmm hamileyimmm sanırım telefondan giriş yaptığın için göremiyorsun takvimim hemen mesajın altında çıkıyor aslında sevincimi birlikte paylaşmıştık fakat unutmuşsun galiba:19:
büyüyüp kocaman olacak annesi sen bol bol dinlen canım
ben kalp atışlarını ilk duyduğumda ağlamıştım:5:
profiline girip oradan hamilelik modu var orada bebişin doğacağı tarihi giriyorsun sonrasında her mesajının altında bebişi görüyorsun:16::16:

evet canımmmmm hamileyimmm sanırım telefondan giriş yaptığın için göremiyorsun takvimim hemen mesajın altında çıkıyor aslında sevincimi birlikte paylaşmıştık fakat unutmuşsun galiba:19:
büyüyüp kocaman olacak annesi sen bol bol dinlen canım
ben kalp atışlarını ilk duyduğumda ağlamıştım:5:
profiline girip oradan hamilelik modu var orada bebişin doğacağı tarihi giriyorsun sonrasında her mesajının altında bebişi görüyorsun:16::16:

aman Allah ım ben feci unutkan olmuşummm :'( inan bebeğim seni unutmamla alakalı değil. herşeyi unutur oldum. biri bişey diyo suratına aptal aptal bakıyorum algılayamıyorum :-D tekrar tebrik ederimmm bi daha da asla unutmam ki kıızz:-) valla özür dilerim canım yaa.. eminim ben de duyduğumda ağlarım.. çok güzel bişey çünkü.. mucize gibi resmen.. keseyi gördüm o an bile gözlerim doldu. içinde birşey filizleniyo ve senin kanını alıyo senin canından besleniyo.. şu takvim olayını bi yapmaya çalışıcam. tel.den giriyorum ya belki de olmaz. olmazsa pc den denerim sonra balım.

gizemciğim merhaba. kayıtsız kalamadım yazına. :) canım çift çizgi derken nasıl yani, her ikisi de aynı koyulukta mı?
ovulasyon testleri gebelik testinden farklı. gebelik testlerinde silik de olsa pozitif sayılıyor ya hani. işte ovulasyon testinde öyle değil. çünkü bu testler LH seviyesini ölçüyor. ve vücudumuzda her zaman olan bir hormon LH. bir tek yumurtlama zamanında pik yapıyor, artıyor yani. o zaman da o testlerde her iki çizgi de kopkoyu görünüyor. silik olunca negatif yani. bence sen her gün yaptığın testleri yanyana koy. ikinci çizgi koyulaşmaya başlayınca yumurtacık da yaklaşıyor demektir. :)

vesdenizzz. az önce yine test yaptım ve ikiside aynı koyulukta oldu hatta sonradan olan daha da koyulastı :) şimdi ben dün ilişkiye girmiştim.bugün değil yarın girmeyi düşünüodum.ama test pozitif çıktı diye bugün mü girmem gerekir.yoksa spermler boşa gitmesin bekleyip yarınmı girsem canım ne dersin :18:

aman Allah ım ben feci unutkan olmuşummm :'( inan bebeğim seni unutmamla alakalı değil. herşeyi unutur oldum. biri bişey diyo suratına aptal aptal bakıyorum algılayamıyorum :-D tekrar tebrik ederimmm bi daha da asla unutmam ki kıızz:-) valla özür dilerim canım yaa.. eminim ben de duyduğumda ağlarım.. çok güzel bişey çünkü.. mucize gibi resmen.. keseyi gördüm o an bile gözlerim doldu. içinde birşey filizleniyo ve senin kanını alıyo senin canından besleniyo.. şu takvim olayını bi yapmaya çalışıcam. tel.den giriyorum ya belki de olmaz. olmazsa pc den denerim sonra balım.
Den sekerim gor bebisini insan onlari okuyunca bir tuhaf oluyorr:20:

Canimm bu arada telefondan da istersen en altta masaüstü gorunum modu var oradan da gecis yaptiktan sonra takvimi ekleyip gorebilirsin:54:

Kizlar nasilsiniz neler yapiosunuz nasil gidio hersey yolundami ben cok heycanli ve tedirginim kuzenimi dun gece hast.yatrmuslar 8. Ayina yeni girmisti 6 cm acilmis dogum demisler simdi herseyin yolunda gitmesini diliyoruz yarinda kardesinin nikahi var ayy cok zor kizlar yaseminime dua edermisiniz once o sonra evladi kurtulsun ona bisi olmasin cok sorunlar var lutfen dualarinizi esirgemeyin

Günaydın.ooo seninki baya geçmiş .benimki dün olmalıydı.benimkide tam gününde olmaz ama işte meraktan çıldıracam.eve bir y tane test aldım bilerek.anuda ayın 16 sında yapacam.safyadan araştırdımda biraz,göğüs şişmesi,ağrıması,kadık ağrısı filan belityisiymiş.ama benim göğüslerim adet olmaya yakın ağrırdı,şimdi o ağrı bile yok.üç gün önce belim ağrımıştı.şimdi o da yok.beyoncé sen test yapsan çıkar varsa.evde test yokmuydu canım, merak ettim , haberleşmeye devam.öpüldün

Ben pazar gunu yapcam canim daha erken bi bu ay hic umidim yok hic bi belirtim yok bide test olmudtum bugn tekrar doktara gittim turoit hormonn cokkk yuksekmis tedavi olmam gerekiyomus boyle hamile kalmam zormus hatta imkansiz dedi doktor ondan hic umidim kalmadi bende smdi iyi dktor arastiriyorum bakalim ne olcak moralim cok bozuk canim

Kizlar nasilsiniz neler yapiosunuz nasil gidio hersey yolundami ben cok heycanli ve tedirginim kuzenimi dun gece hast.yatrmuslar 8. Ayina yeni girmisti 6 cm acilmis dogum demisler simdi herseyin yolunda gitmesini diliyoruz yarinda kardesinin nikahi var ayy cok zor kizlar yaseminime dua edermisiniz once o sonra evladi kurtulsun ona bisi olmasin cok sorunlar var lutfen dualarinizi esirgemeyin

Canim dualarimiz arkadasinla ben sana ozelden msj atiym dedim beceremedim nasilsn ne karar verdin die Allah yardimcilari olsun

bir şey sormak istiyorum, ben henüz çocuk düşünmüyorum ama yoğun ve kokulu akıntıdan dolayı bu küre başladım. korunmama rağmen herhangi bir kaza durumunda hamile kalma olasılığımı ne derece artırır? sizce bırakmalı mıyım?

ALLAH ım korusun kuzenini ve ebeğini..ALALH m yardımcıları olsun dualarmı eksik etmem ..

ayyy ne zor bi durum ama nasip kısmet işte.. inşallah bir nefeste doğurur ve sağlıkla bebeğini kucağına alır canımın içi..

Ben pazar gunu yapcam canim daha erken bi bu ay hic umidim yok hic bi belirtim yok bide test olmudtum bugn tekrar doktara gittim turoit hormonn cokkk yuksekmis tedavi olmam gerekiyomus boyle hamile kalmam zormus hatta imkansiz dedi doktor ondan hic umidim kalmadi bende smdi iyi dktor arastiriyorum bakalim ne olcak moralim cok bozuk canim

Aynı sıkıntı bendede varmış ben bilmiyordum ama hamilede kalabildim.o yızden sıkıntı yapma .bir yıldır kullandığım bir troid ilacı var,ve düzene girdi şimdi.bencede test yapma ablam hemşire 10 gün geçmeden idrar testi yapma,çıkmaz dedi. 10 gün geçince yap istersen.

Aynı sıkıntı bendede varmış ben bilmiyordum ama hamilede kalabildim.o yızden sıkıntı yapma .bir yıldır kullandığım bir troid ilacı var,ve düzene girdi şimdi.bencede test yapma ablam hemşire 10 gün geçmeden idrar testi yapma,çıkmaz dedi. 10 gün geçince yap istersen.

Peki doktorun ilac kullanirken hamile kalabilirsin dedimi bebegi etkilemezmismi canim cok yuksek dedi doktor cok moralimi bozdu ayyyy bilgin varsa azcik anlatirmisin coktum smen ben bebegmi beklerken ne snuc aldim

Amin insallah canim dua edermisin bana cok korkuyorum:43: sen nasilsin bu arada sormadim kusura bakma rabbim te cakitte kavustursun evlatlarimiza

ederim inşaAllah canım.Rabbimiz şifa versin fakat korkma. daha çok gençsin. iyi düşün iyi olsun inşaAllah. amin canım amin. ben de aynı işte 2 dönem soğan kürü uyguladım şimdi ise hayıt hapı içiyorum. ben de erken adet olanlardanım. bakalım inşaAllah öncelikle adetimin düzen girmesini diliyorum şimdilik ve ardından bebek tabii. hayrolsun hepimiz için.

Son düzenleme:

Allah yardımcısı olsun pınarcım dualarım sizinle

Back
X