Herbirinizin dualarini rabbim duydu hepinizden Allah razi olsun bebegimiz cinar 1kg 650gr :))))) parmak cocugumuz :)))
Canimm bu arada telefondan da istersen en altta masaüstü gorunum modu var oradan da gecis yaptiktan sonra takvimi ekleyip gorebilirsin
oyy oyy maşAAALH ALALH ım korusun üyütsün bebişi..gözün aydın canım benim darsı sana ve bizlere olsun hayırlısıyla.
Herbirinizin dualarini rabbim duydu hepinizden Allah razi olsun bebegimiz cinar 1kg 650gr :))))) parmak cocugumuz :)))
Pinarcim.gözün aydin. Allah anali babali büyütsün inş. Ailesine hayirli salih evlat olsun inş.
Esimin sper testini yaptirdik kizlar morfoloji %4 diyor kotmu
secido size kötü mü dediler ki sadece morjolojiyi sordun?
benim bildiğim %4 iyi. yani ileri hareket ve morfolojinin en az %4 olması beklenir. ama kruger metoduna göre mi, hangi yönteme göre %4 sizinki?
ileri hareket ve sayı kaçmış?
Yok canim doktor pplazartesi gorecek krugere gore %4 total hareketlilik %52 r. Derecede hareketlilik %16 3 . dereceden %28 yaziyor
doktorunuz ne diyecek duymak lazım tabii ama sen rahat ol canım. bence sonuçlarınız gayet iyi.
Canimmm sonucumu aldim cok sukur 2.16 cikti anladigim kadariyla bi sorun yok insallah olmazfa
Kuzum nerelerdesin daha öncede yazdim sanirin gormedin seni ve başka arkadaşları nereleedesiniz diye.artik eskisi gibi gelmiyorsun inş iyisindir. Dua ile...
kuzum giriyorum da eskisi kadar değil..okuyup çıkıyorum genelde....daha önceki yazını görmemiştim canım...okuldaa yıl sonu etkinliği çalışmamız başladı ona hazırlanıyoruz çocuklarla..eve gelince de KurAN okumaya çalışıyorum sonra akşam oluyo derken yemek falan fıstık. bide salavat çekerek rahatlıtyorum okşükür en adet mayı bekliyorum hormon testi yapılacak..u arada aslan pençesi kürünü yapıyorum ben..sen nasılsın neler yapıyosun..
Canim senin adina çok sevindim bu neyin sonucuydu?
Amh testi yani yumurta yasimin sonucu
secido canım bak gördün mü sonuçlarınızda sıkıntı yok hamd olsun. rahat ol artık kuzum. stresten uzaklaşacak bir şeyler yap. insan hangi konuda olursa olsun stresi arttıkça, o beklediği düşündüğü şeyin etrafında döndükçe işler daha da zorlaşıyor. çok genciz ve sağlık sorunumuz yok çok şükür. olacak Allahın izni ile. şimdi keyif zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?