Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Herbirinizin dualarini rabbim duydu hepinizden Allah razi olsun bebegimiz cinar 1kg 650gr :))))) parmak cocugumuz :)))

oyy oyy maşAAALH ALALH ım korusun üyütsün bebişi..gözün aydın canım benim darsı sana ve bizlere olsun hayırlısıyla.

oyy oyy maşAAALH ALALH ım korusun üyütsün bebişi..gözün aydın canım benim darsı sana ve bizlere olsun hayırlısıyla.

Kuzum nerelerdesin daha öncede yazdim sanirin gormedin seni ve başka arkadaşları nereleedesiniz diye.artik eskisi gibi gelmiyorsun inş iyisindir. Dua ile...

Esimin sper testini yaptirdik kizlar morfoloji %4 diyor kotmu:43:

secido size kötü mü dediler ki sadece morjolojiyi sordun?
benim bildiğim %4 iyi. yani ileri hareket ve morfolojinin en az %4 olması beklenir. ama kruger metoduna göre mi, hangi yönteme göre %4 sizinki?
ileri hareket ve sayı kaçmış?

secido size kötü mü dediler ki sadece morjolojiyi sordun?
benim bildiğim %4 iyi. yani ileri hareket ve morfolojinin en az %4 olması beklenir. ama kruger metoduna göre mi, hangi yönteme göre %4 sizinki?
ileri hareket ve sayı kaçmış?

Yok canim doktor pplazartesi gorecek krugere gore %4 total hareketlilik %52 r. Derecede hareketlilik %16 3 . dereceden %28 yaziyor

Kizlar bende pco var.esimin sperm degerleri de malesef kotu.9 aydir duzenli regl olmuyorum.yumurta sayim cok fazlaymis bu yuzden regl olmuyomusum.bu ay da malesef yine olmadim:( dogal yoldan hamile kalamazsam haziranda tup bebek dusunuyoruz.doktora sogan kuru uygulayabilir miyim dedigim tup bebek icin yumurta sayisi onemli yapma dedi
Artik duzenli regl olmak istiyorum.simdi sogan kurune baslasam sonra incir kuru yada bal tarcin corek otu yapsam nasil olur.

Kuzum nerelerdesin daha öncede yazdim sanirin gormedin seni ve başka arkadaşları nereleedesiniz diye.artik eskisi gibi gelmiyorsun inş iyisindir. Dua ile...

kuzum giriyorum da eskisi kadar değil..okuyup çıkıyorum genelde....daha önceki yazını görmemiştim canım...okuldaa yıl sonu etkinliği çalışmamız başladı ona hazırlanıyoruz çocuklarla..eve gelince de KurAN okumaya çalışıyorum sonra akşam oluyo derken yemek falan fıstık. bide salavat çekerek rahatlıtyorum okşükür en adet mayı bekliyorum hormon testi yapılacak..u arada aslan pençesi kürünü yapıyorum ben..sen nasılsın neler yapıyosun..

kuzum giriyorum da eskisi kadar değil..okuyup çıkıyorum genelde....daha önceki yazını görmemiştim canım...okuldaa yıl sonu etkinliği çalışmamız başladı ona hazırlanıyoruz çocuklarla..eve gelince de KurAN okumaya çalışıyorum sonra akşam oluyo derken yemek falan fıstık. bide salavat çekerek rahatlıtyorum okşükür en adet mayı bekliyorum hormon testi yapılacak..u arada aslan pençesi kürünü yapıyorum ben..sen nasılsın neler yapıyosun..

Elh çok şükür iyiyim. İncir ve havuç kuru yaptim yirmibire tamamladim simdi yedi günlük bir ara verdim yirmi bir gün daha yapilacak iste. Bi ara bende çok giremedim simdi takip etmeye calisiyorum yeni hamile kalan varmi diye:) Allah yardimcin olsun inş. Dua ile...

Amh testi yani yumurta yasimin sonucu

secido canım bak gördün mü sonuçlarınızda sıkıntı yok hamd olsun. rahat ol artık kuzum. stresten uzaklaşacak bir şeyler yap. insan hangi konuda olursa olsun stresi arttıkça, o beklediği düşündüğü şeyin etrafında döndükçe işler daha da zorlaşıyor. çok genciz ve sağlık sorunumuz yok çok şükür. olacak Allahın izni ile. şimdi keyif zamanı :16:

secido canım bak gördün mü sonuçlarınızda sıkıntı yok hamd olsun. rahat ol artık kuzum. stresten uzaklaşacak bir şeyler yap. insan hangi konuda olursa olsun stresi arttıkça, o beklediği düşündüğü şeyin etrafında döndükçe işler daha da zorlaşıyor. çok genciz ve sağlık sorunumuz yok çok şükür. olacak Allahın izni ile. şimdi keyif zamanı :16:

Vesdenizim bebegim cok sukur sikinti yok ve regl oldum:))) bebegim sen bilirsin esime sperm testi yaptirdik 5 ml 73 milyon sperm cikti az degilmi internette okudugum kadariyla ml de 20 milyon olmasi gerekiyormus

Back
X