Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

evet yine ben meydanı boş bırakmamak lazım yumurtalıkların fazla soğan kürü yapma demiş buda mı yanlış anlama ama...var bunda bir enterasanlık ama...ben sahsen bilmiyorum bi dahakine doktora gittiğimde göster varsa dicem bu arada yarın ben smear testi yaptırcam inşallah.bunu kadın doğumcu da yaptırabiliyoruz değil mi canım

:)) canımcım bana kalırsa doktoru biraz yanlı davranmış. bazı doktorlar bitkisel tedaviye karşı oluyorlar. bu sebeple tüp bebeğe geçmeyi önerdiği için başka ek bir şey yapma demiş. hani önlem açısından. ki bana kalırsa soğan kürünü yapmalı arkadaş. :)
ekrana bakınca görünüyor kistler. bir de illa kist olması gerekmiyor. fsh/lh oranı da önemli canım. inşaAllah yoktur sende.
neyse sen bunları takma kafana. çok bilmek de her zaman iyi olmuyor. ayy tipik ikizler ! sorgula bakalım ne olacaksa. daha bebe düşündüğün falan yok. öyle boş boş otursan anca veya aman ben zayıflıyorum diye dolansan ortalarda elini çabuk tut artık
evet smearda sürüntüyü kadın doğumcu alıyor sonra laboratuvara gönderiliyor.

hahaha son cümlene bayaga güldüm yaa :)
Hormon testi yaptırmadım ama kontorllerimde tamamen sorunsuz çıkmıştım :)
Bence de bu ay bi dinlenim bakıyım zaten mayıs ta da olmazsa haziranda bi doktor ziyareti daha yaparım :)

evet doktorlar bitksel kürleri önermiyor pek...napim ikizler burcu ince eler sık dokur çok araştırır çok sorgular bu ara kan surubu içmekle ve 2.soğan kürünü yapmakla meşgulüm canım.ortam müsaitte ben mi yapmıyorum hımm o zaman yarın doktor yolu gözüktü bana

senin adına sevindim canım inş hemencik bebişinide alırsın kucağına

adetım bır ıkı gun gecınce test yaptım negatıf cıktı ama suan 12gundur adet olmuyorum ılk defa bu kadar uzadı negatıf cıkar dıye testte yapamıyorum ben napıcam adet belırtısı hıc olmadı gebelık belırtısıde sadece halsızım ıstahım yok streslıyım

Ayyy insallah kuzum yaa. Kotu dusunceleri derhal defediyorum kafamdan. Kuru birakmadim bugun 12.gun .. goguslerde henuz agri yok. 15gunu tamamlicam. Hayirlisi artik. Coook tesekkur ediyorum canimsinn 😚

Evet ooeyy oleyyy

Arkadaşlar lütfen yardım edin iyice kafam karıştı soğan kürü yapmak istiyorum saraçoğlunun sitesinde adet bittikten 7 gün sonra diyor.Forumda araştırdım adet bittiğinde hemen yapan var 3.gün başlayan var hangisidir doğru olan bugün adet oldum bittiğinde mi hemen başlamalıyım lütfen yardım edin uzun süredir çocuk istiyorum dış gebelik yaşadım herkes soğan kürünü öneriyor ancak herkes farklı uygulamış kafam çooook karıştı:

Canim muhtemelen kiste donusmus.amh hormonum da yuksek cikti.zaten dr oyle acaip biseydi oo pcolusun ne guzel diyip diyip durdu.hocam pco iyi b9sey degil mi dedigimde tup bebek icin iyi dedi.ilac falan da vermedi.cok sinirlendim.hormon tahlilimde bi aksilik yok cok sukur.bu ay adet gunum gecti yine.acaba hemen sogan kurune baslasam mi.adetin 7. Gununde baslanmaliymis ama ben regl olmuyorum
Fikirleriniz neler arkadaslarim

sabah yaptım canım bişey çıkmadı kan tahlilide verdim yarın çıkçak ama pek ümitli değilim
Hıım hayırlısı bakalım.benimde bugün 4.günüm.halen olmadım,hamile değilsem ve bu kadar geciktiyse çok üzülcem.bugün gideyim vereyim rahatlıyayım dedim ama eşim engelledi.zaten iki gün sonra dr randevum var.inşallah hislerim beni aldatmaz.

canım inş sende vardır bişeyler de senin mutluluğunla mutlu oluruz sabretmek çok zor inş bebişin seninledir haberdar et muhakkak canım

canım adet bitiminden sonra hemende başlayadabilirsin 7 gün sonrada hepsini deneyip faydasını gören arkadaşlarımız var.saraçoğlu en ideal gün adet bitiminden 7 gün sonra ama farketmiyo senin için hanagi gün uygunsa onu yap

bence hemen kan testi yaptır yoksa bişey tedavi olmaya b ak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…