kız cingööözzz yine mi senn
canım arkadaş öyle anlamıştır veya doktor anlayacağı dille ifade etmek istediği için öyle söylemiştir. çünkü evet pkoda yumurtalıkların etrafı çatlayamamış yumurtacıklarla dolu oluyor. sıra sıra, inci gibi dizili oluyor. şahsen ve yakinen biliyorum yani
evet yine ben meydanı boş bırakmamak lazımyumurtalıkların fazla soğan kürü yapma demiş buda mı yanlış anlama ama...var bunda bir enterasanlık ama...ben sahsen bilmiyorum bi dahakine doktora gittiğimde göster varsa dicem bu arada yarın ben smear testi yaptırcam inşallah.bunu kadın doğumcu da yaptırabiliyoruz değil mi canım
uhibbuke , fakat mehlika bu ay soğan değil incir kürü yapmıştı. ama soğanda da bazen erken olanlar oluyormuş. yani örneklerini okumuştum en azından. tüm hormon tahlillerin yapılmış mıydı? vücutta hormonal denge de sağlanıyor olabilir.
ikincisi, eğer problemin yoksa bir dönem uygulaman yeterli. yani Saraçoğlu bu şekilde öneriyor. sağlıklı yumurta gelişimi için sen de incir kürünü araştırıp içine sinerse deneyebilirsin. ama madem sorunun yok. şimdilik vücudunu dinlendirmeni ama kendini çok dinlememeni öneririm. :)
Meraba
Çok sevindim sizin adınıza.Kür işe yaramış demekki.İnşallah tez zamanda bir evlat sahibi olursunuzDarısı benim başıma
:)) canımcım bana kalırsa doktoru biraz yanlı davranmış. bazı doktorlar bitkisel tedaviye karşı oluyorlar. bu sebeple tüp bebeğe geçmeyi önerdiği için başka ek bir şey yapma demiş. hani önlem açısından. ki bana kalırsa soğan kürünü yapmalı arkadaş. :)
ekrana bakınca görünüyor kistler. bir de illa kist olması gerekmiyor. fsh/lh oranı da önemli canım. inşaAllah yoktur sende.
neyse sen bunları takma kafana. çok bilmek de her zaman iyi olmuyor. ayy tipik ikizler ! sorgula bakalım ne olacaksa.daha bebe düşündüğün falan yok. öyle boş boş otursan anca veya aman ben zayıflıyorum diye dolansan ortalarda elini çabuk tut artık
evet smearda sürüntüyü kadın doğumcu alıyor sonra laboratuvara gönderiliyor.
Ne yaptın canım ,hayırlı haber varöı
Merhaba kizllar doktoruma gittim amh teatim ve esimin sperm testi cok sukur iyi cikti 5 gun sogan suyu kullanip hasta oodum bu arada sokturuculer ise yaramamisti ve surekli benimle opan kistim yoktu yumirtaliklar temiz dedi doktorum :) diger regl opdugumda fsh ve e2 tahlili istedi insallah gerek kalmazda bebisim gelir :) soganin mucizesi regl bitsin 3 gun sonra 10 gun daha icecegim
evet doktorlar bitksel kürleri önermiyor pek...napim ikizler burcu ince eler sık dokur çok araştırır çok sorgularbu ara kan surubu içmekle ve 2.soğan kürünü yapmakla meşgulüm canım.ortam müsaitte ben mi yapmıyorum hımm o zaman yarın doktor yolu gözüktü bana[/QUOTE
adasım mrb msjıma bı bakarmısın bana bı akıl ver lutfen konuscak kımsem yok etrafımda
canım o konuda fikrim yok inan ki. yani devam etsen ve yine de adet olmasan ihtimali konusunda ne desem yalan olur şimdi. sen o kısmını düşünme şimdilik. belki de olacaksın kız. biz bu sürede biraz araştıralım. adet olmazsan ona göre bir yol denersin
canıııımmm... üzülme lütfen. seni çok iyi anlıyorum, ben de geçen ay erken olduğumda epe atamamıştım üstümden. zor bir durum ama neden erken oldu acaba ki belki incirden dolayı erken yumurtlamışsındır. sabırla devam et kuzum, bu tip örnekler okumuştum. yani erken regl olanları. sen kürüne devam et. Rabbim hayırla muradını versin inşaAllah.
secidooo ben soğanla adet olduğunu bilmiyordum. kistlerinin gitmesine de çok sevindim.hadi hayırlısı canımm...
merhaba arkadaşım hoş geldin. çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. ve hassas düşünmen yani kendini bu durumdan sorumlu hissetmen normal. fakat dış gebelikle soğanın hiçbir ilgisi yok. örnek de vermişsin zaten. arkadaşın da bizim burda pek çok arkadaşımız da soğan küründen sonra gebe kaldı Allahın izni ile. ve sorunlu gebelik olmadı hamd olsun. dış gebelik olağanüstü bir durum. nasıl oluştuğunu veya geliştiğini araştırmışsındır. oysa soğan akıntılar, kistler, miyomlar vs. üzerinde etkili. için rahat olsun lütfen. Rabbimiz tez zamanda sağlıkla sıhhatle yeniden nasip etsin.
senin adına sevindim canım inş hemencik bebişinide alırsın kucağına
evet yine ben meydanı boş bırakmamak lazımyumurtalıkların fazla soğan kürü yapma demiş buda mı yanlış anlama ama...var bunda bir enterasanlık ama...ben sahsen bilmiyorum bi dahakine doktora gittiğimde göster varsa dicem bu arada yarın ben smear testi yaptırcam inşallah.bunu kadın doğumcu da yaptırabiliyoruz değil mi canım
Hıım hayırlısı bakalım.benimde bugün 4.günüm.halen olmadım,hamile değilsem ve bu kadar geciktiyse çok üzülcem.bugün gideyim vereyim rahatlıyayım dedim ama eşim engelledi.zaten iki gün sonra dr randevum var.inşallah hislerim beni aldatmaz.sabah yaptım canım bişey çıkmadı kan tahlilide verdim yarın çıkçak ama pek ümitli değilim
Hıım hayırlısı bakalım.benimde bugün 4.günüm.halen olmadım,hamile değilsem ve bu kadar geciktiyse çok üzülcem.bugün gideyim vereyim rahatlıyayım dedim ama eşim engelledi.zaten iki gün sonra dr randevum var.inşallah hislerim beni aldatmaz.
Arkadaşlar lütfen yardım edin iyice kafam karıştı soğan kürü yapmak istiyorum saraçoğlunun sitesinde adet bittikten 7 gün sonra diyor.Forumda araştırdım adet bittiğinde hemen yapan var 3.gün başlayan var hangisidir doğru olan bugün adet oldum bittiğinde mi hemen başlamalıyım lütfen yardım edin uzun süredir çocuk istiyorum dış gebelik yaşadım herkes soğan kürünü öneriyor ancak herkes farklı uygulamış kafam çooook karıştı:
adetım bır ıkı gun gecınce test yaptım negatıf cıktı ama suan 12gundur adet olmuyorum ılk defa bu kadar uzadı negatıf cıkar dıye testte yapamıyorum ben napıcam adet belırtısı hıc olmadı gebelık belırtısıde sadece halsızım ıstahım yok streslıyım
bence hemen kan testi yaptır yoksa bişey tedavi olmaya b ak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?