Canim muhtemelen kiste donusmus.amh hormonum da yuksek cikti.zaten dr oyle acaip biseydi oo pcolusun ne guzel diyip diyip durdu.hocam pco iyi b9sey degil mi dedigimde tup bebek icin iyi dedi.ilac falan da vermedi.cok sinirlendim.hormon tahlilimde bi aksilik yok cok sukur.bu ay adet gunum gecti yine.acaba hemen sogan kurune baslasam mi.adetin 7. Gununde baslanmaliymis ama ben regl olmuyorum
Fikirleriniz neler arkadaslarim
Kımse yokmuallahım bı yol goster
cidden doktorda bir gariplik var...pko tüp bebek için iyi derken tüp bebek deneme nedeniniz için gerekli olduğunu söylemek istemiş bence...ne kadar süredir bebeğin olmuyor da tüp bebek yapmaya karar verdiniz canım..hormonun normal mi çıktı bak kafam yine karıştı ya :44: ee pko hormonlar yüzünden oluyor nasıl hem pko var hem hormonlar normal.peki ilaç kullandın mı daha önce hiç.belki ilaç kullandıysan hormonların düzelmiştir...ilk kür adete 15 gün kala başlanıyor canım.ne zamandır adet olmuyorsun
Arkadaşlar lütfen yardım edin iyice kafam karıştı soğan kürü yapmak istiyorum saraçoğlunun sitesinde adet bittikten 7 gün sonra diyor.Forumda araştırdım adet bittiğinde hemen yapan var 3.gün başlayan var hangisidir doğru olan bugün adet oldum bittiğinde mi hemen başlamalıyım lütfen yardım edin uzun süredir çocuk istiyorum dış gebelik yaşadım herkes soğan kürünü öneriyor ancak herkes farklı uygulamış kafam çooook karıştı:
canım adete 15 gün kala başlanıyor ilk kür...sitede öyle deme sebebi adeti 28 günde 1 olanlar için...ben 2.küre adetim bittikten 5 gün sonra başladım ama normali adete 10 gün kala ...son 10 günde sehir dışında olacağım için 2.küre bu sekilde başladım ben
Aynen bi garipti zaten.1.5 yillik evliyiz.10 aydir bebek istiyoruz ama iste... esimin sperm degerleri cok kotu cikti.morfoloji hiz hepsi 0.o takviye kullaniyor.bi arada ben de bos durmim bi kur yapim dedim.cunku gittigimiz urolog esinin kullandigi takviyelerden sonra hamile kalabilirsin dedi .tabi ALlahin ol demesiyle olur o baska
Bu esnada 1 kutu duphastone 4 kuti cyclo prognova kullandim. Ama ilaci birakir birakmaz adet olamaiyorum.mesela gecen ay 2 gecti olmadim.sonra tahlil icin 1 kutu tarlusal kullanip oldum.simdi de sogan kuru yapsam mi diye kara kara dusunuyorum.
Caresizlik ne kotu seymis.gece bu dusunceyle yatip bu dusunceyle kalkiyorum
mesajını görmedim canım sorun nedir
Ilacsiz adet olamadigim icin ben de bu gece basliyorum insallah.umarim faydasini goruruz
arkadasım benım adetım 2- 3gun gecınce kanda gebelık cıkmadı ama ben hala olmadım 12gun oldu bugun gec dollenme dıye bısey duydum olabılırmı hıc gecmezdı nabıcamı sasırdım
bende ilk defa duydum geç döllenme diye bir seyi...bence yarın hemen kadın doğumcuya git canım...için rahatlasın
Evet canim erkek faktorlu infertilite bizimkisi. Ama benimnepcolu olmam da bir etken.gecen ay tahlil yaptirdim masallah hersey yolunda.Görürsün Allahın izniyle canım...ilk baslarda tadı tuhaf geliyor sonra ki günler su gibi içiyorsun
dua edın bana ne olur yarın gıdıcem ınslh allah yuzumu guldurur
Evet canim erkek faktorlu infertilite bizimkisi. Ama benimnepcolu olmam da bir etken.gecen ay tahlil yaptirdim masallah hersey yolunda.
Ne zaman bebek istemeye karar verdik o zaman adetim kesildi.kesinlikle stres en buyuk faktor bence.10 yildir saat gibi duzenli regl olurdum.10 aydir tik yok
sabah saglık ocagına gıdıyım dıyorum olmazsada olmaz dımı kendımı avutamıyorum korkuyorum
stresin büyük etkisi var...peki doktora sormadın mı hormonlarım normalse neden adet alamıyorum diye...stresten bu kadar uzun vade de etkilenme oluyor mu acaba
çok iyi yapmışsınız canım. hadi hayırlısı. şimdi sukunet ve metanetle bekleme zamanı. Rabbim muradını versin inşaAllah.
oooyyyy kuzuuuu ne tatlıdır şimdi o yaaa... Rabbim sağlıkla sıhhatle ailesine bağışlasın.
pınarımm sen nasılsın peki, neler yapıyorsun, karar verdin mi ameliyata?
Merhaba kizllar doktoruma gittim amh teatim ve esimin sperm testi cok sukur iyi cikti 5 gun sogan suyu kullanip hasta oodum bu arada sokturuculer ise yaramamisti ve surekli benimle opan kistim yoktu yumirtaliklar temiz dedi doktorum :) diger regl opdugumda fsh ve e2 tahlili istedi insallah gerek kalmazda bebisim gelir :) soganin mucizesi regl bitsin 3 gun sonra 10 gun daha icecegim
canım o konuda fikrim yok inan ki. yani devam etsen ve yine de adet olmasan ihtimali konusunda ne desem yalan olur şimdi. sen o kısmını düşünme şimdilik. belki de olacaksın kız. biz bu sürede biraz araştıralım. adet olmazsan ona göre bir yol denersin
canıııımmm... üzülme lütfen. seni çok iyi anlıyorum, ben de geçen ay erken olduğumda epe atamamıştım üstümden. zor bir durum ama neden erken oldu acaba ki belki incirden dolayı erken yumurtlamışsındır. sabırla devam et kuzum, bu tip örnekler okumuştum. yani erken regl olanları. sen kürüne devam et. Rabbim hayırla muradını versin inşaAllah.
Sormafim canim.cok soru sordum hicbiribe cevap alamayinca vazgectim artik.bu arada az once sogan kuru yaptim.yarim bardagi zor ictim.su an midem allak bullak
maşallah sennkî büyümüş:) biz de 7. haftamıza girdik teyzesii :)) bu cumaya dr çağrmştı kalp atışı için ama acaba diyorum pztesi mî gîtsem haftaya. garanti olsun. sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?