Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Olur tatlim neden olmasin ki bak Saracoğlu bile havucla diyor demek varki birşey öyle diyor . çok arastirdim ben havucla yapilmasi daha iyi.inş faydasini goruruzde hayirlisi ile Rabbimin emanetlerine kavusuruz. Elh iyiyim sen nasilsin?

Vesdenizim bu kisma bakip cvplayabilirmisin senin bilgilerine ihtiyacim var sanada sormak istedim:-)Birde simdi yedi gün ara verilecek ya bugün icmedim ara verdiğim için kurde öyle diyor. çok düzenli içtim aksatmadim. Adetime dokuz gün kaldi adet olursam o zamanmi ikinci yirmi bir günlük olan küre devam edeyim reglimi bekliyim demi?

21 gün yapip
7 gün ara
Tekrar 21 gün yapmak.
Tarif boyle demi ?

Kızlar merhaba, bende uzun zamandır girmiyorum foruma.
Ne yeni hamiş haberleri varmış çok sevindim allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Bende Gecen ay kendimi yine hamile sandım umutlandım :( Şimdi adetim bitti 7 gun oldu ve soğan kürüne başladım çok şükür.
2 gün oldu başlayalı ve acayip kasık ve bel ağrısı başladı normal mi:18:
Birde bende pko var, adetlerim düzenli, hormon testi yaptımadım henüz.
Incir kürü ve havuç kürü tam olarak ne için? Pko olanlar kullanamıyor mu? Biraz bilgi verir misniz?

Kızlar merhaba, bende uzun zamandır girmiyorum foruma.
Ne yeni hamiş haberleri varmış çok sevindim allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Bende Gecen ay kendimi yine hamile sandım umutlandım :( Şimdi adetim bitti 7 gun oldu ve soğan kürüne başladım çok şükür.
2 gün oldu başlayalı ve acayip kasık ve bel ağrısı başladı normal mi:18:
Birde bende pko var, adetlerim düzenli, hormon testi yaptımadım henüz.
Incir kürü ve havuç kürü tam olarak ne için? Pko olanlar kullanamıyor mu? Biraz bilgi verir misniz?

canım pko varsa sakın ıcme ıncır kurunu ıyı değilmiş sanırım pkoyu arttırıyor ama sogan vesılen ve sıfan olsun ınsallah bebıslerımız gelır

hahaha son cümlene bayaga güldüm yaa :)
Hormon testi yaptırmadım ama kontorllerimde tamamen sorunsuz çıkmıştım :)
Bence de bu ay bi dinlenim bakıyım zaten mayıs ta da olmazsa haziranda bi doktor ziyareti daha yaparım :)

:) hayırlısı bakalım canım. dediğin gibi biraz daha bekler ve hormon tahlillerini de yaptırırsın. Allah gönlüne göre versin.

evet doktorlar bitksel kürleri önermiyor pek...napim ikizler burcu ince eler sık dokur çok araştırır çok sorgular:1: bu ara kan surubu içmekle ve 2.soğan kürünü yapmakla meşgulüm canım.ortam müsaitte ben mi yapmıyorum :27: hımm o zaman yarın doktor yolu gözüktü bana

:34: biliyorum kız, senle uğraşmayı seviyorum biliyorsun :35: Allah şifa versin. eee ne yaptın gittin mi doktora, yaz sonuçlarını :28:

Ayyy insallah kuzum yaa. Kotu dusunceleri derhal defediyorum kafamdan. Kuru birakmadim bugun 12.gun .. goguslerde henuz agri yok. 15gunu tamamlicam. Hayirlisi artik. Coook tesekkur ediyorum canimsinn 😚

hadi bakalım şifan olsun inşaAllah. gelişmelerini haber ver de ona göre araştırmalarımıza devam edelim :)

Amin bitanem...
İyiyim denizim kitap uzerine arastirmalarimi yapiyorum ailemle vakit geciriyorum plates yapiyorum :)))
Ameliyat a bn karar verdim de ailem ozellikle esim ve annem karsi cikiyolar esim ameliyat istemio sanirim korkuyorlar bnim icin riskleri cok fazla cunku ..

anladım canım. yalnız benim anlamadığım, laparoskopiyi doktorun mu önerdi? eğer çok gerekli değilse bence de risk alma.

Son düzenleme:
5gün gecikmeli bugün regli oldum.yine hislerim boşa çıktı.boşuna ümitlenmişim.ikinci soğan kürüde hüsran,bu ay da yapacam bir dahada içmem soğan suyu filan..

Canim ya sana birşey soracagim simdi eşime havuç slklyorum ya bir ayi geçmiştir devam edeyim demi? Kur bir ay diyor ama ben halen devam ediyorum.birde eşime havuç slkarken kendimede elma portakal slklp iciyorum acaba icmesemmi bu portakal ve elma suyu yumurtaları etkilermi? Bana akil ver lütfen.

Yedi günum dolsun 21 gunluk olan kurume tekrar devam edeceğim nisan yagmurunuda icicem inş. Biliyormusun bu ay icmedigim şey kalmadi.umreden birisi bizim icin polen gibi toz birşey getirttirmis. Memleketten gonderdiler. Allah razi olsun.küçük bir kavanoz onu bala katip yedik. Sonra fatima ana otu diye birşey onuda suya koyup içtim. Bunuda baska biri vermisti.mart yagmurundan az az içtim zemzeme surelerden yazip içine koyup içtim bu zemzemi abimin hanimi mesajla.söylemişti.

Napalim demek nasip değilmiş. Birde artik çok stres yapiyor ve en ufak şeye sinirleriyorum kendimi hic iyi hissetmiyorum. Ama bu bizim imtihanimiz diyip rahatliyorum. Herşeyin hayirlisi. Bende seni çok iyi anliyorum inş doktora gitmeye gerek kalmadan Rabbim in emanetlerine kavusuruz canim.

mehlikam, güzel yürekli arkadaşım. Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana.
bana kalırsa çok fazla karıştırma. hani meyve suları da bazen ağır gelebilir. yani yumurtlama üzerinde etkisi var mı bilemem ama sonuçta bir bardak portakal suyu bile ortalama 2-3 portakaldan çıkıyor. ara ara iç ama her gün kullanma bence. mart yağmur suyunun olumsuz bir etkisi olacağını sanmam. fakat başka bitkiler kullanmanı önermem. hani fatıma ana otu filan ekstra etki yapabilir diğer bitkilerle. vücuduna bu kadar yüklenme. bence bu ay incir dışında bir şey içme. eğer incirden de etki göremezsen bir müddet vücudunu dinlendir sonra başka bitkilere geçersin.
eşin için de havuç kürünü önerildiği kadar kullan canım. süreyi tamamlamışsanız devam etme bence. sonuçta bunlar ilmi araştırmalar neticesinde önerilen şeyler ve kullanım süresi veya kaynatma süreleri de aynı şekilde araştırmalar sonucu öneriliyor. önerildiği kadar yeterlidir. aşırı doz olmasın :)

evet beklemek ve sabretmek zor gerçekten ama dediğin gibi imtihan işte yapacak bir şey yok. ama şundan emin olalım ki var bunda da bir hayır. ben de geçen ay sürekli mutsuzdum hatırlıyor musun sen bana uzunca bir yazı yazmıştın, Hz. Aişe validemizi örnek vermiştin. o yazın çok güzeldi. biz de metanetle bekleyelim, nasib kuzum ya, nasib... Rabbimizin lutfuna sığınalım...

Son düzenleme:
hadi bakalım şifan olsun inşaAllah. gelişmelerini haber ver de ona göre araştırmalarımıza devam edelim :)

Bugun 13. Gun hala bisey yok ama ben aksam yemekten once ac karnina bide gece yatarken iciyorum. Calistigim icin. Bugun eve gidemedim disarda yemek yicem simdi 2 sogani ne zaman yapicam ben :/

canım inş sende vardır bişeyler de senin mutluluğunla mutlu oluruz sabretmek çok zor inş bebişin seninledir haberdar et muhakkak canım

Bugün sabah test yapayım dedim malelesef negatif çıktı.çok geçmediki lekelenme başladı canım ,keşke daha önceden yapaymışım,psikolojik olarak hiç ağrı yok iken reglim başladı..yine ümitlerim boşa çıktı.soğan suyununda 3.sünü yapcam sonra bir dahafa sopan suyu filan içmem.ne bu ya soğan suyuna güvendiğimden dahada kafama takar oldum.

mehlikam, güzel yürekli arkadaşım. Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana.
bana kalırsa çok fazla karıştırma. hani meyve suları da bazen ağır gelebilir. yani yumurtlama üzerinde etkisi var mı bilemem ama sonuçta bir bardak portakal suyu bile ortalama 2-3 portakaldan çıkıyor. ara ara iç ama her gün kullanma bence. mart yağmur suyunun olumsuz bir etkisi olacağını sanmam. fakat başka bitkiler kullanmanı önermem. hani fatıma ana otu filan ekstra etki yapabilir diğer bitkilerle. vücuduna bu kadar yüklenme. bence bu ay incir dışında bir şey içme. eğer incirden de etki göremezsen bir müddet vücudunu dinlendir sonra başka bitkilere geçersin.
eşin için de havuç kürünü önerildiği kadar kullan canım. süreyi tamamlamışsanız devam etme bence. sonuçta bunlar ilmi araştırmalar neticesinde önerilen şeyler ve kullanım süresi veya kaynatma süreleri de aynı şekilde araştırmalar sonucu öneriliyor. önerildiği kadar yeterlidir. aşırı doz olmasın :)

evet beklemek ve sabretmek zor gerçekten ama dediğin gibi imtihan işte yapacak bir şey yok. ama şundan emin olalım ki var bunda da bir hayır. ben de geçen ay sürekli mutsuzdum hatırlıyor musun sen bana uzunca bir yazı yazmıştın, Hz. Aişe validemizi örnek vermiştin. o yazın çok güzeldi. biz de metanetle bekleyelim, nasib kuzum ya, nasib... Rabbimizin lutfuna sığınalım...

Evet haklisin acaba esime keçi boynuzu kurumu yapsam havuctan sonra keçi boynuzu diyor portakal suyuna ara vereyim inş. Ya esime slkarken hadi kendimede slkayim dedim ondan. Fazlasi zarar demi.

Elbette var bir hayir. Hepimizin hakkında hayirlisi olsun inş.

Can simdi incire tekrar baslayacagim ya ilk bir hafta incir yapip havuca sonrami geceyim ?Şayet olmazsa tüp bebeğe gideceğiz çok mutsuzum. Rabbim başka dert vermesin. Mülk onun istediği gibi tasarruf eder ya verir ya vermez birde rahat olabilsem kafamdan atabilsem. Stres etmesem .

Son düzenleme:
Bugun 13. Gun hala bisey yok ama ben aksam yemekten once ac karnina bide gece yatarken iciyorum. Calistigim icin. Bugun eve gidemedim disarda yemek yicem simdi 2 sogani ne zaman yapicam ben :/

o zaman bu gün tek yaparsın canım. sonra 15 gün bitiminde 16. gün de tek öğün yaparsın. kaçırılan günler konusunda bu şekilde önerildiğini okumuştum.
stres yapma. belki geç de gelebilir. o kadar adet gecikmesinden sonra mükemmeli bekleme canım. 28 gün ne demek, benim için bir hayal mesela :37:

Evet haklisin acaba esime keçi boynuzu kurumu yapsam havuctan sonra keçi boynuzu diyor portakal suyuna ara vereyim inş. Ya esime slkarken hadi kendimede slkayim dedim ondan. Fazlasi zarar demi.

amin canım amin..
günde nerdeyse 2 portakal 2 elma demek bu da bir insan için iki öğün birer porsiyon meyve demek. bence fazla :) bana kalırsa eşin için de bir müddet bekle istersen, onun da vücudu dinlensin. uzun süre bitkisel kürler kullanmayı da önermiyor bilim insanları. bir müddet ara vererek yapmak fayda görmek açısından daha önemliymiş.

Can simdi incire tekrar baslayacagim ya ilk bir hafta incir yapip havuca sonrami geceyim ?Şayet olmazsa tüp bebeğe gideceğiz çok mutsuzum. Rabbim başka dert vermesin. Mülk onun istediği gibi tasarruf eder ya verir ya vermez birde rahat olabilsem kafamdan atabilsem. Stres etmesem .

kuzu Rabbim gönlüne ferahlık versin. olsun tüp bebek yöntemi evet biraz zorlu bir süreç ama belki o vesile olacak, bilemeyiz ki. inşaAllah gerek kalmaz canım benim. evet havucu bir hafta sonra filan kat.

amin canım amin..
günde nerdeyse 2 portakal 2 elma demek bu da bir insan için iki öğün birer porsiyon meyve demek. bence fazla :) bana kalırsa eşin için de bir müddet bekle istersen, onun da vücudu dinlensin. uzun süre bitkisel kürler kullanmayı da önermiyor bilim insanları. bir müddet ara vererek yapmak fayda görmek açısından daha önemliymiş.

Bencede oda bikti artik ama havuca öyle alistiki istiyor dedim suresi doldu ne zarari var diyor.ya diğer yazima biraz daha birşeyler yazdim mümkünse bakabilirmisin. inan hep aklimdaydi soracaktim soramadim bide genelde portakal ve elma suyunu hergun geç saatte yatarken iciyordum

esimde dinlensin keciboynuzu pekmezi ve balli polen yesin yeter .

o zaman bu gün tek yaparsın canım. sonra 15 gün bitiminde 16. gün de tek öğün yaparsın. kaçırılan günler konusunda bu şekilde önerildiğini okumuştum.
stres yapma. belki geç de gelebilir. o kadar adet gecikmesinden sonra mükemmeli bekleme canım. 28 gün ne demek, benim için bir hayal mesela :37:

Insan oglu sabirsiz iste. Gecen 6 aydir hastalanmayan ben 14. Gunde hastalaninca mucize gibiydi yine ayni mucizeyi bekledim sanirim :) ozaman ben 16.gune sarkitiim. 16. Gunde olmazsam birakicam sanirim bikac okudugum yerde oyle diyodu. 15 gun ara verio yine 15 gun.. ay insallah olurum ya :/

Back
X