Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Insan oglu sabirsiz iste. Gecen 6 aydir hastalanmayan ben 14. Gunde hastalaninca mucize gibiydi yine ayni mucizeyi bekledim sanirim :) ozaman ben 16.gune sarkitiim. 16. Gunde olmazsam birakicam sanirim bikac okudugum yerde oyle diyodu. 15 gun ara verio yine 15 gun.. ay insallah olurum ya :/

adetim gecikiyor aman gecikti aman gecikecek derken bilinçaltına olumsuz mesajlar gönderme bence :) inşaAllah olursun canım. benim olmama gibi bir problemim yok da ben de zırt bırt olanlardanım , bi bakmışım gelmiş, benimki yüzsüz misafir gibi, yoruyor insanı :9:

Canlar adet oldum ben 6gün (soğan kuru yaptım..ilk ayım )ve hep kahve leke pembe leke şeklinde oldum adet se eğer bu ..ilk defa boyle oluyor ,adetin 5.gunu test yaptım negatif ..pkom var ,,,neden boyle oldu ..bugibi bir durum yaşayan varmı??????

Canlar adet oldum ben 6gün (soğan kuru yaptım..ilk ayım )ve hep kahve leke pembe leke şeklinde oldum adet se eğer bu ..ilk defa boyle oluyor ,adetin 5.gunu test yaptım negatif ..pkom var ,,,neden boyle oldu ..bugibi bir durum yaşayan varmı??????

ben de pkoluyum, soğan yaptığım sürede olmadı böyle bir durum ama bu iyiye işaret kisti ve pkosu olanlar için. kistlerinin temizlendiğine işaret diyebiliriz. tamamlasaydın bari. 6 gün içince devam ettin mi?

ben de pkoluyum, soğan yaptığım sürede olmadı böyle bir durum ama bu iyiye işaret kisti ve pkosu olanlar için. kistlerinin temizlendiğine işaret diyebiliriz. tamamlasaydın bari. 6 gün içince devam ettin mi?

Cnm 12n kadar yaptım soğanı ..benım adet dongum 43falan işte ..43.gün ağrısız sızısız adet gibi değildi ,kahve ve pembe leke şeklinde 6gun surdu ..şimdi ikinci kurumebaşlıcam inş ..

adetim gecikiyor aman gecikti aman gecikecek derken bilinçaltına olumsuz mesajlar gönderme bence :) inşaAllah olursun canım. benim olmama gibi bir problemim yok da ben de zırt bırt olanlardanım , bi bakmışım gelmiş, benimki yüzsüz misafir gibi, yoruyor insanı :9:

Oyyy deme oyle yaa. Olmamanin sikintisi cok fena hayattan sogutuyo insani valla :(

merhaba. aranıza yeni katıldım. benim sizlere birkaç sorum var. gördüğüm kadarıyla epey bilgilisiniz.
1 senelik evliyim. 5 aydır bebek istiyoruz. normalde 28 günde bir düzenli giden adet döngüm 34 güne döndü.
daha önce doktora gittim herhangi sorun yok. simir testi de oldum sorun yok. sanırım düzenli davranmıyorum.
bide soğan kürünü denemek istiyorum. eşime de keçiboynuzu kürü. herhangi zararını gören oldumu?:26::26:

5gün gecikmeli bugün regli oldum.yine hislerim boşa çıktı.boşuna ümitlenmişim.ikinci soğan kürüde hüsran,bu ay da yapacam bir dahada içmem soğan suyu filan..

Canim uzuldum valla ben bekliyodum senden biseyler ama soyle bak en azindan adet oldun ben onu bile olmadm daha isyanlardayim bence adetin bitsin sogan suyunu yap ama bebi,si hic dusunme biliyorum cok zor ama baska seylerle ugras dagit kafani bende bu ay ole yapicam hic dusnmucem kismet dicem

Evet canım 2 ay oncekı soğan kürünü uygularken aynı sekilde adet oldum ben sadece kahve ve pembe lekelenme seklınde oldum ılk defa oldu bendede hatta kac tane test yaptım hatrlamıyorum:) ondan sonrakı ay yogun ve agrılı oldum yanı gecıcı bır durum

Oyyy deme oyle yaa. Olmamanin sikintisi cok fena hayattan sogutuyo insani valla :(

yok canım tabii ki çok şükür adet olduğum için. fekat bu da bir düzensizlik ve yoruor insanı. aynı duyguları belki daha kötüsünü hissediyor insan bazen. ama düzelecek inş. biz şifamızı arayalım bakalım.

Evet tatlim dr.um onerdi dier dr.larim pek yanasmiyorlar bakalim kismetse olucam zaman neyi verirse onu yasamiyormuuuz :)

yanlış hatırlamıyorsam 11 tane doktorun vardı. şimdi bir doktor ve sen olumlu bakıyorsunuz. 10 doktor, annen ve eşin olumsuz bakıyor . amma inatmışsın diyebiliriz o halde. :) ne diyelim canım Allah şifa versin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah. :16:

kızlar beklemek cok zor yaaa :( cumartesi ovulasyon günümdü düzenli ilişki oldu. adetime daha 10 gün var ama çok sabırsızlanıyorum. kendimi çok dinlemek istemiyorum. her işareti bşeye yormak istemiyorum pufffffff:18:

kızlar beklemek cok zor yaaa :( cumartesi ovulasyon günümdü düzenli ilişki oldu. adetime daha 10 gün var ama çok sabırsızlanıyorum. kendimi çok dinlemek istemiyorum. her işareti bşeye yormak istemiyorum pufffffff:18:

Seni çok iyi anliyorum inş hamilesindir. Beklemek çok zor bu ovulasyon testini ne zaman yapmamiz lazim. Canim bu ay çok erken oldum biliyorsun:(

yok canım tabii ki çok şükür adet olduğum için. fekat bu da bir düzensizlik ve yoruor insanı. aynı duyguları belki daha kötüsünü hissediyor insan bazen. ama düzelecek inş. biz şifamızı arayalım bakalım.

Vesdenizim bu ay bendemi ovulasyon testi yapsam ne dersin ama bu konuda yardimlarini bekliyorum hangi gün yapacam onu hesaplarsin demi bana? sana adet tarihleriii yazarim inş. bu arada yarin nasipse ikinci incir kurume basliyorum:)

Canim uzuldum valla ben bekliyodum senden biseyler ama soyle bak en azindan adet oldun ben onu bile olmadm daha isyanlardayim bence adetin bitsin sogan suyunu yap ama bebi,si hic dusunme biliyorum cok zor ama baska seylerle ugras dagit kafani bende bu ay ole yapicam hic dusnmucem kismet dicem

Buseikiz dediğin gibi dusenmesek bu ay bende düşünmek istemiyorum gecen ay soğan yaptim bu ay incir ama olmadi yarin ikinci incir kurume baslayacagim olmazsa tüp bebeğe gideceğiz çok mutsuzum ama vardır bir hayir diyip imtihan diyip kendimi teselli ediyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun inş.

Buseikiz dediğin gibi dusenmesek bu ay bende düşünmek istemiyorum gecen ay soğan yaptim bu ay incir ama olmadi yarin ikinci incir kurume baslayacagim olmazsa tüp bebeğe gideceğiz çok mutsuzum ama vardır bir hayir diyip imtihan diyip kendimi teselli ediyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun inş.

yahu ne tupu sımdı nıye telaslandın acaba .. bence sen bı kendını rahat bırak daha ne kadar oldukı :50:

Back
X