evet arkadaşlar soğan kürünü 7 gün kullandım üşendim sonra bıraktım yumurtlama günümdede elmayağı koydum rahimime bugün adet günümdü bir test yapayım dedim bir baktım 2. çizgi silik hala inanamıyorum 1.5 yıldır bekliyordum allah yardım etti allah herkese yardım etsin ama ihmal etmeyin deneyin zararı yok ne kaybedersinizki. rabbim hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin yalnız bu arada soğan suyu içtikten sonra kasıklarınız sızlıyorsa bilinki iyiye gidiyorsunuz benim çok sızladı çünkü endişelenmeyin
Hayırlı olsun arkadaşım,Allah kucağına almayı nasip etsin,bizlerede dua et nolur...
Canım bence adet olduysan bırak. Bende de adet düzensizliğ vardı. İlk ay soğan kürü yaptım adet oldum sonraki ay incir kürü yaptım ve şu an hamileyim daha yeni tavsiye ederim bende adet düzensizliğinden korkuyordum ama korkma olacak inşallah :)
evet arkadaşlar soğan kürünü 7 gün kullandım üşendim sonra bıraktım yumurtlama günümdede elmayağı koydum rahimime bugün adet günümdü bir test yapayım dedim bir baktım 2. çizgi silik hala inanamıyorum 1.5 yıldır bekliyordum allah yardım etti allah herkese yardım etsin ama ihmal etmeyin deneyin zararı yok ne kaybedersinizki. rabbim hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin yalnız bu arada soğan suyu içtikten sonra kasıklarınız sızlıyorsa bilinki iyiye gidiyorsunuz benim çok sızladı çünkü endişelenmeyin
Canım bence adet olduysan bırak. Bende de adet düzensizliğ vardı. İlk ay soğan kürü yaptım adet oldum sonraki ay incir kürü yaptım ve şu an hamileyim daha yeni tavsiye ederim bende adet düzensizliğinden korkuyordum ama korkma olacak inşallah :)
allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız allah kimsenin kucağını boş bırakmasın benimki daha 4+2 günlük daha çok küçük ne olacağını rabbim bilir
Bende de aynı şekilde oldu .dr sordum çok yumurtan olgunlaştığı için ağrıda olur ,lekelenmede olabilir dediKizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorum
Kuzum duamdasin inş eşimin ilacı proxeed plus tu ama devam etmedi.moralim çok bozuk rabbimden ümit kesilmez inan kurlerle Yoruldum. Tüp bebek tedavisi cokmu kolay ilaçları hep ben yiyeceğim:-( inan çok dokunuyor bana.
Birde ben bayana gitmek istiyorum ama suat hazerin alanı tüp bebek diğer bayanların alani değil. Suat hazeri nettende araştırdım çok iyi diyorlar bi arkadasta ona gidiyor çok çok memnun. Ya rahim filmi yine isterlerse:-( birde erkeğe muayene olacağım :-(
Merhaba arkadaslar siteye yazmiyali 1 ay olmust belki ama surekli guzel haberler aliyorum vesdeniz kuzey nerdesiniz benim kontrolum vardi bir yumurtam gelismisti kendiliginden ne kadar sevindigimi anlatamam bu ay minigim gelsede gelmesede allahima coksukur ki normale donuyorum yacas yavas..
Hayırlı,sağlıklı bir evlat olur inşallah.tebrik ederim.ama elma yağını anamadım.anlatırmısın.
şimdiden hayırlı olsun canım mevlam sağlıklı sıhhatli kucağina alabilmeyi nasip etsin bende bu ay başlıcam soğan kürüne bakalım sonuç ne olacak inş senin gibi bende hamişim diyebilirim
Kizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorum
canım korkma bişey yoktur ama inş yerleşme kanamasıdır canım hiç aklına böyle bisey gelmedimi.iyi düşün iyi olsun inş benim dediğim gibidir
canım arkadaşım. Allah yardımcın olsun. seni anlıyorum. sorun erkekte de olsa işte her türlü cefayı kadın çekiyor. ama mükafatı vardır inşaAllah. bence eşinle daha iyi iletişim kurmaya çalış. mesela sana neden şimdiye kadar durumu açıklamamış anlamadım. belki üzülüp paniğe kapılmaman içindir. ama gerçekten sayı 12 milyonsa doktorlar ona en baştan tüp bebek önermişlerdir.
erkek doktor konusunda hemfikiriz. bu onların işi neticede, bilimsel düşünmek lazım. bana da kime sorsam hep erkek doktor öneriyorlar. onların daha uzman , soğukkanlı olduğunu ifade ediyorlar. aklımda birkaç bayan doktor var şimdilik. eşim bu ay da gitmeyelim diyor. ben de kararsız kalıyorum.
hayırlısı... ama senin eşin proxeed i kullanmaya devam etsin canım. muhakkak faydası olacaktır. arkadaşımın eşi de ondan kullanmıştı. ve dediğim gibi sonuç almışlardı Allahın izniyle...
sende her şey normal görünüyor canım, adetlerin düzenli, hormonların normal. daha önce film de çektirmişsin. bence tekrar istemezler.
kuzum biliyorsun hepsi nasip. biz tedavi de olsak Allah dilemeden, "ol" emrini vermeden olmayacak. hakkımızda hayırlısı. dua edip bekleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?