Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

senin pozitifliğinle inş ameliyat olmadan bebişine kavuşursun canım çok özletiyosun kendini bende troid çıktı canım tedaviye başladım bu ay korunmamı söyledi doktorum.bidaki aya kısmetse başlıcaz tekrar.dualerım seninle hep aklımdasın dikkat et kendine

ayyyyy canımmm daha yeni gördüm hayırlı olsun Allah kucağına lamayı nasip etsin doktora gittin mi lekelenmen olmuş iyisiniz demi ikinizde gelişmeleri yazarsın maşallah size

Canim ben pkolu oldugum ocon adet olamadim.herhamgi bir gunde kure baslad8m.b9l dua edin bana olur mu.dusuk riskim var

canım nasılsınız.neden düşük iskin var iyimisin.bol bol yat dinlen senden kıymetlisi yok dikkat et kendine.dualarım sizinle

Elh iyiyim canim küre devam bitmedi daha. Ya sanirim yine olmayacak:-( eşimin s.perm sayisi ve hareketliliği az sonuçlarini tam bilmiyordum. Bu aksam kaç milyondu ki dedim. Sonuc çok düşük

canım sıkma canını bak eşine arı sütü die bişey var onu dene istersen çok iyimiş araştır azcık

evet canım. insanız, sabırsız ve aciziz işte. bilmediğimiz anlayamadığımız çok şey var. aklımız ermese de hayrolanı yaşıyoruz muhakkak. ama Rahman bize de bahşetsin hazinesinden. zor bir imtihan.
sen ne yaptın peki, incir kürüne devam ediyorsun sanırım? tedavi işini ertelediniz mi? ben bu ay adetim bitince ilk iş rahim filmiyle tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. artık kür yapasım da kalmadı. muhakkak faydası olmuştur içtiklerimizin. ama nasibimizde bebek yokmuş şimdilik. hayrola bakalım...

ayyyyy canımmm daha yeni gördüm hayırlı olsun Allah kucağına lamayı nasip etsin doktora gittin mi lekelenmen olmuş iyisiniz demi ikinizde gelişmeleri yazarsın maşallah size

canım ilk sen demiştin bana göbek cizgisi hamilelik belirtisi die hatırladınmı :) lekelerim durdu. dün doktora gittik doktor ne olur ne olmaz prrogestan kullan dedi. henüz 4hafta 5 gühlükmüş kese görünmedi haftaya görecez inş :) sadece rahimde kalınlaşma başlamış bu da hamilelik lehine birşeydir dedi :)

vesdenizim bende haileyim. bu ay benimde aklımda hiç yoktu. aklına gelmeyince hamile kalıyo insan .çok düşününce olmuo ya.. inş rabbim isteyen herkese verir.

canımm evet okudum, inan çok sevindim. Rabbim sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin.
sen ne zamandır istiyordun canım, probleminiz var mıydı? daha önce konuştuk diye hatırlıyorum ama araya zaman girince unutuluyor.

Elh iyiyim canim küre devam bitmedi daha. Ya sanirim yine olmayacak:-( eşimin s.perm sayisi ve hareketliliği az sonuçlarini tam bilmiyordum. Bu aksam kaç milyondu ki dedim. Sonuc çok düşük

canım umudunu yitirme. bu ay olacak inş. eşine keçi boynuzu pekmezi ve arı sütü içir bunların sperm sayısı ve hareketliliğine iyi geldiğini duymuştum

canım biz ocakta korunmayı bıraktık. o zamandan beri istioruz. daha yeni basladığımız için eşim için doktora gitmedik. ben incir kürüne inandım ve yaptım. tabi önce soğan kürüyle temizledim yumurtaları sonra da incirle olusturdum. rabbim nasip etti darısı sanada inş :)

mrb canım sizdedemi aynı sorun... ne olacak halimiz böyle.. benim eşimdede sayı 1,5 milyon hareketlilik hiç yok.. varikosel yok hormonları iyi ama niye sperm sayısı ve hareketliliği yok anlamadım... offff offf keçiboynuzu kullanıyoruz 2 aydır bilmyiorum nekadar yükselir veya hareketlenir...
Yılın sonuna doğru tüp bebeğe başvurmayı düşünüyorum olmazsa.. sizin durumlar nasıl cnm belki birbirimize bi faydamız olur

Ne güzel masaallah canim. O zaman kuru uygularken hamile olduğunu bilmiyordun küre hemen adetten sonra baslamamismiydin? Bizlere de dua edin olurmu?

Kendiliğinden adet olmana sevindim canım.benim iğneler dün bitmişti,bugün dr kontrolüne de gittim,o kadar çok yumurta olgunlaşmışki,dr çatlatma iğnesi vurmadı,hepsi döllenirse çoğul gebelik olabilirmiş.zaten bu büyüklükteki yumurta kendiside çatlar dedi.ilişki günleri verdi,rahim kalınlığıda iyiymiş,döllenme olur isede progestoron verdi,bebeğin tutunabilmesi için.inşallah artık bundan sonraki süreç Allahın taktiri.haberleşelim ,10 gün sonra adet olmaz isen hamilesindir dedi.10 gün çok uzun bir zaman değil,çok heycanlıyım.

Evet aciz ve fakiriz. İnş Rabbim hazinesinden bizede hayirlisi ile bahşeder. Evet can küre devam ediyorum az kaldi.eşimin s perm sayisi 12 milyon daha önceki tahlilleri de düşük ve dun öğrendim. Ben sadece hareketsizlik az diye biliyordum. Hep kürleri yapan ben kendisi araştırıp deseydi bunlar çok iyi diye.inan yapardım. Ari sutude çok iyiymis ama artik çok geç. ya birde bana doktora gitmiyormusunuz diyenlere çok moralin bozuluyor kimse beni anlamiyor yaradanim dan başka dost istersek Allah yeter bize evet o dost ise herşey dosttur.tedavi isi bu ay gebe kalamazsam gideceğiz inş. bursa jimeri düşünüyoruz durdugum hata.sende Erteleme git inş.
rahim filmi çok önce çekildim inş yine benden rahim filmi istemezler. Eşime kirginim madem bu kadar düşük çaresine bakması gerekmezmiydi bu yönden kirginim ona. Doktor ona s.perm artırıcı ilaç vermişti ama onuda pek kullanmadı önce düzenli kullandı sonra faydası yok diye bıraktı boyle birşey varmı. Madem ilaç içme din kur yada ne biliyim ari sütü icseydi. Kurleri sadece benim yapmam ve olmamasi beni çok daha yıprattı sanırım bu ayda olmayacak yinede Rabbim den ümit kesilmez. İnan soğan kurune basladigimdan bu yana bu kurlerle çok yiprandim ve Yoruldum. İmtihanimiz hakkımızda hayırlısı. Ama erteleme git canim ben cok erteledim:-(

jimerde bayan doktor istedim ama suat Hazer diye bi doktor var tüp bebekci ve çok iyi diyorlar bayan istiyorum ama bunun için çok iyi diyorlar bakalım hangisine gideceğim.

Keçi boynuzu pekmezini bile düzenli yemiyor . hep arkasından gezip yedirmek mi lazim.:-(
Önce leri bir yemek kaşığı yerdi.simdi bir tatlı kaşığı bazen yemeden gidiyor buda beni uzuyor.

Son düzenleme:
merhaba kızlar adetimin ilk günü bugun.
incir ve soğan kürüne başlamak istiyorum. saraçoğlu soğan kürü için adetten 15.gün önce başlanmalı dedi.
incir kürüne başlasam adet bitikten 7.gün sonra olur mu bu ay soğan kürü yapamayacağım çünkü bilmiyordum erken başlandığını.
bu arada geçen ay adetimin 3.günü doktora gittim hormon testlerim ve rahmim çok temiz çıktı. eşiminde spermiyogramı gayet iyi. geçen ay denedik ama tutmadı. korunmayı bıraktık ve bu ilk ay denememiz sanırım biraz sabırsızım çocuğumun olmasını istiyorum.
kürleri deneyen var mı? varsa nasıl denediniz illa ki soğan için regliden 15.gün önce mi başlamak gerek. incir için kaçıncı gün yardımlarınızı rica ederim.
çok teşekkür ederim

Evet canım hayırlısı olsun vardır bunda da bir hikmet bilemeyiz. Bizimde 12 milyon hareketlilikte az çok önce keciboynuzu kuru yaptım. havuç suyunuda kendime kur yaparken slktim olmadı demek vakit gelmemiş soğan kuru yaptım incir ve havuç yapıyorum.şuan son incir kurumdeyim az kaldı bu ay esim düzenli birşeyler yapmadı yapılsaydı belki olurdu. yine olmazsa artik gideceğiz kurlerin sonucunu bekliyorum. Keçi boynuzu kurumu yaptın? bu ay yapmadigima pişman oldum o çok iyi biliyorum çok duydum ari sütü de iyiymis ama artik cok geç. reglim 13 un de yapsamda çok geç. Ne kadar lık evlisin ?bizim yedi yıl oldu ve bebeğimiz yok. Bizde tüp bebeğe gideceğiz bakalım asilamami olacak tüp bebekmi?

Tüp bebek tedaviside çok zor:-(

Canım hoşgeldin ben önce soğan kuru yaptım adetimin bitiminde başladım daha sonraki ayda reglimin ikinci günü incire başladım incir kuru yirmi bir gün icilip yedi gün ara verilip tekrar yirmibirgun iciliyor.yedi gün aradayken reglim erken oldu tam yedi gun sonra ikinci yirmi bir günlük kürede reglimin besinci gunu başladım öyle denk geldiği için beşinci günü başladım.

incirin içine sonrada havuç yapıyor sun yumurtaların çatlaması için ne kadar lık evlisin?. İnş şifa olur. Daha bende gebelik yok:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…