Kizlar nasilsiniz nasil gidio hersey yolundami pinarim bebis nasil denizim simalim kuzeyim busecim yosuncum zeybepcim mehlikacim adini hatrliyamadigim guzel arkadaslarim nasilsiniz insallah guzel guzel haberleriniz vardir ve haftasonunu bu haberlerle mutlu geciririm :))
Bu arada onumuzdeki ay sogana tekrar baslamayi dusunuyorum biliyorum ameliyatsiz olmiycakmis cocugum fakat ben birkez daha sabirla deniycem aslinda reglim cok olmadi biteli fakat ben kismetse 3 aylarda basliycam allahin izniyle ondan sonra karar vericem napicama:)))
Pes etmek yok yola tam hiz devam
Hepinizi cok cok cok opuyorum
Arkadaşlar dün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı hem cok belirgin. Bugün beta hcg yaptırdım 346 çıktı. Uçuyorum resmen normalde bugün adet olmam gerekti. Adet günümde 346 çıktı yüksek sanırım henüz doktora soramadım ama netten baktım hamile dior :) darısı isteyen herkese rabbim sizlere de nasip etsin :) :)
Canim ben pkolu oldugum ocon adet olamadim.herhamgi bir gunde kure baslad8m.b9l dua edin bana olur mu.dusuk riskim var
mehlikacım nasılsın neler yapıosun bitirdinmi incir kürünü ?
mehlikacım nasılsın neler yapıosun bitirdinmi incir kürünü ?
Elh iyiyim canim küre devam bitmedi daha. Ya sanirim yine olmayacak:-( eşimin s.perm sayisi ve hareketliliği az sonuçlarini tam bilmiyordum. Bu aksam kaç milyondu ki dedim. Sonuc çok düşük
Can seni çok iyi anliyorum. Yaşamayan bilmez. İnş birgün Allah'in izni ile olacak. Hepimiz bu konuda hassasiz. Helede çocuklu ortamlara girince çok etkileniyor insan. Hamilelerin yaninda çocuksuz olmak,cocuklularin yaninda çocuksuz olmak, doktora gitmiyormusunuz diyenlere, kaç yil olmuş daha doktora gitmedinizmi diyenlere cvp vermek. Bu kadar zaman olmuş gitmedinizmi diyenlere cvp vermek o kadar zor bir duyguki anlatamam sana. İnan bende çok Yoruldum. Pozitif olayim aklima getirmiyim diyorum ama nedense yapamiyorum hep aklimda napicam bilmiyorum. Dua dua dua. Dua ile psikolojik olarak ta motive oluyor insan. Allah dilimizden duayi eksik etmesin. Seni Allah için çok seviyorum. ümitle bekleyelim inş.
ayyyyy canımmm daha yeni gördüm hayırlı olsun Allah kucağına lamayı nasip etsindoktora gittin mi lekelenmen olmuş iyisiniz demi ikinizde gelişmeleri yazarsın maşallah size
vesdenizim bende haileyim. bu ay benimde aklımda hiç yoktu. aklına gelmeyince hamile kalıyo insan .çok düşününce olmuo ya.. inş rabbim isteyen herkese verir.
Elh iyiyim canim küre devam bitmedi daha. Ya sanirim yine olmayacak:-( eşimin s.perm sayisi ve hareketliliği az sonuçlarini tam bilmiyordum. Bu aksam kaç milyondu ki dedim. Sonuc çok düşük
canımm evet okudum, inan çok sevindim. Rabbim sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin.
sen ne zamandır istiyordun canım, probleminiz var mıydı? daha önce konuştuk diye hatırlıyorum ama araya zaman girince unutuluyor.
Canim hani senmi yazmistin gobegimde bir çizgi gördüm diye buda hamilelik belirtisiydi demi?
Ne güzel masaallah canim. O zaman kuru uygularken hamile olduğunu bilmiyordun küre hemen adetten sonra baslamamismiydin? Bizlere de dua edin olurmu?
ben adet oldum bitti canım ilaç içmeden geldi gecikmeli.şimdi troid için tedaviye başladım 10 günde 2.5 kilo verdim bu ay koruncam doktor öle dedi inş senden güzel haberler alırım.canım benim hiç yumurta takibi olmadı bu ay bitsin bidaki aya bende isticem eğer bişeyler bulabilirsem sana haber veririm.yine haberdar et beni.
canım sıkma canını bak eşine arı sütü die bişey var onu dene istersen çok iyimiş araştır azcık
evet canım. insanız, sabırsız ve aciziz işte. bilmediğimiz anlayamadığımız çok şey var. aklımız ermese de hayrolanı yaşıyoruz muhakkak. ama Rahman bize de bahşetsin hazinesinden. zor bir imtihan.
sen ne yaptın peki, incir kürüne devam ediyorsun sanırım? tedavi işini ertelediniz mi? ben bu ay adetim bitince ilk iş rahim filmiyle tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. artık kür yapasım da kalmadı. muhakkak faydası olmuştur içtiklerimizin. ama nasibimizde bebek yokmuş şimdilik. hayrola bakalım...
canım umudunu yitirme. bu ay olacak inş. eşine keçi boynuzu pekmezi ve arı sütü içir bunların sperm sayısı ve hareketliliğine iyi geldiğini duymuştum
mrb canım sizdedemi aynı sorun... ne olacak halimiz böyle.. benim eşimdede sayı 1,5 milyon hareketlilik hiç yok.. varikosel yok hormonları iyi ama niye sperm sayısı ve hareketliliği yok anlamadım... offff offf keçiboynuzu kullanıyoruz 2 aydır bilmyiorum nekadar yükselir veya hareketlenir...
Yılın sonuna doğru tüp bebeğe başvurmayı düşünüyorum olmazsa.. sizin durumlar nasıl cnm belki birbirimize bi faydamız olur
merhaba kızlar adetimin ilk günü bugun.
incir ve soğan kürüne başlamak istiyorum. saraçoğlu soğan kürü için adetten 15.gün önce başlanmalı dedi.
incir kürüne başlasam adet bitikten 7.gün sonra olur mu bu ay soğan kürü yapamayacağım çünkü bilmiyordum erken başlandığını.
bu arada geçen ay adetimin 3.günü doktora gittim hormon testlerim ve rahmim çok temiz çıktı. eşiminde spermiyogramı gayet iyi. geçen ay denedik ama tutmadı. korunmayı bıraktık ve bu ilk ay denememiz sanırım biraz sabırsızım çocuğumun olmasını istiyorum.
kürleri deneyen var mı? varsa nasıl denediniz illa ki soğan için regliden 15.gün önce mi başlamak gerek. incir için kaçıncı gün yardımlarınızı rica ederim.
çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?