Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kullanıp hamıle kalanlar nerdee? bnde cuma gunu baslıcam çok sabırsızımmmmmm:::::![]()
senin yaş kaç canım bende 3 yıl oldu evleneli bizde 6 aydır istiyoruz şimdilik bi faaliyet yok bekliyoruz Rabbim hayırlarla nasip eder inşallah hepimize![]()
Ben 21 yasindayim. 3 sene oldu evleneli. Bugün gittim doktora az önce geldim. Hic bi skintim yok çok şükür folik asit verdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neden bu kadar stres yapiyrsn cok sukur sorunun yokmus canim akinti kasik agrisi iltihap belitisi olabilir dra gittiginde kasik agrisini akintiyi soylersin bu bahaneyle de cocuk istediginide soylersiniyi mi canim sana gitmen icin sebepleri siraladim hem kontrolde olur iste senin icin..kafan rahat eder boylece hadi hayirlisi
Çok şükür yokmuş biseyim. Az önce geldim doktordan. Folik asit verdi.
Evet ben de cuma günü başlamayı düşünüyorum adetten en erken 7 gün sonra başlayın demiş saraçoğlu
Ben 21 yasindayim. 3 sene oldu evleneli. Bugün gittim doktora az önce geldim. Hic bi skintim yok çok şükür folik asit verdi
ne kadar zamndır bebek ıstıosunz cnm
ne kadar zamndır bebek ıstıosunz cnm
Bu ilk denememiz canim . daha önce korunduk . artik istyruz Rabbimin izniyle :)
bnm adetın 7. gunu oluyor cuma inş bebişlenirizz
Ben de o gün başlayacağım inşallah mayıs güzel bi ay olur da güzel güzel haberler alırız![]()
Bu ilk denememiz canim . daha önce korunduk . artik istyruz Rabbimin izniyle :)
inş hayrlısıyla hamıle kalrsın cnmm adet tarıhın ne
5 Mayıstı daha dün bitti canım işte cuma başlayacağım bende bu aydan çok umutluyum yaniii çoook![]()
5 Mayıstı daha dün bitti canım işte cuma başlayacağım bende bu aydan çok umutluyum yaniii çoook![]()
nieyse bende ilk kez umtluyum cnm bnmde 9 mayıstı adet tarhm yenı bıttı
22 nısanda oldum cnm duzenlı cok sukur 5 gun surdu
22 nısanda oldum cnm duzenlı cok sukur 5 gun surdu
benımde son 3 aydır duzensız gecen ay doktor ymrtalıklarda susam gbı kşstler var kucuk kucuk dolu dedı. bnde en son 0 mayısta adet oldum yenı bıttı. cumada soğan suyuna baslıcam ıns
Gozunaydin ne guzel bak biseyin yokmus sevindim İns olur daha yenisinÇok şükür yokmuş biseyim. Az önce geldim doktordan. Folik asit verdi.
benımde son 3 aydır duzensız gecen ay doktor ymrtalıklarda susam gbı kşstler var kucuk kucuk dolu dedı. bnde en son 0 mayısta adet oldum yenı bıttı. cumada soğan suyuna baslıcam ıns
canım sogan suyunun bende cok faydasını gordum. ınsallah saanada şifa olur. rabbım aratmasın . bır umut beklıyoruz . göbişlerımız bebıs dolsun ınsallahh ( amınn )![]()
H.geldin ins sifa olur kistlerini kovalarsin bir daha gelmemek uzerebenımde son 3 aydır duzensız gecen ay doktor ymrtalıklarda susam gbı kşstler var kucuk kucuk dolu dedı. bnde en son 0 mayısta adet oldum yenı bıttı. cumada soğan suyuna baslıcam ıns![]()
Gozunaydin ne guzel bak biseyin yokmus sevindim İns olur daha yenisin
saol canım . ınsallah bakalım rabbım aratmasın :)![]()
H.geldin ins sifa olur kistlerini kovalarsin bir daha gelmemek uzere![]()
inşşşşşşşş cnmmmmmmmmmmm![]()