İnş Cnm nasıl yani adetın yeni bitmedimi senin neden öle hissedıosun
Ben nisan 22 de oldum 5 gün surdu. Bu ayin 23 de olcam ama çok tuhafim bu sancilar mahvedio .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş Cnm nasıl yani adetın yeni bitmedimi senin neden öle hissedıosun
Ben nisan 22 de oldum 5 gün surdu. Bu ayin 23 de olcam ama çok tuhafim bu sancilar mahvedio .
hımm anladm cnm obur ay olursun inş![]()
Çok sevindim canım şükür Rabbim kısa zamanda kucağımızı doldurur inşallah ne kadardır istiyoruz bebiş![]()
Amin canim inşallah :) . bu ilk denememz canm. Adete son 7 gün :) heyecanla bekleyisss
Kisceler iyi aksamlar nasilsiniz? Ya benim bugün sağ kasigim ara ara sol kasigim batiyor . bugün bide zor ayakta durdum . hep basim dondu . kendimi dinlemek istemiorm ama çok rahatsizlandim.
Slm cnm insallah iyi haberlerini aliriz ben bugun regl oldum biraz uzuldum ama hayirlisi her ay 30. Gun mutlaka geliyo bir gun aksatmiyo ..sence yumurtlama gunim ne zaman olabilir..
yok bebeğim limon mahveder beni. zaten ekşili şeyleri midem alıyo ancak ama bir haftadır da fena mide yanmam varağzımdan ateş çıkacak sanki. önceden reflüm vardı şîmdi bi de hamilelikten dolayı iyice arttı. bu aralar gidicem dr.uma ve ilaç yazmasını îsticem. haftaya tatile de çıkıcaz ilaçsız dayanamam yolda. kuzum ilaçlar mı seni böyle yaptı yaa?? kıyamam ben sana.. bu arada senin de anneler günün kutlu olsun şekerim maşşallah boyun kadar oğlun var:) facede yazcaktım unuttum. şaşırdım valla görünce. ayrıca aynı sen yaa
![]()
canım çok geçmiş olsun inş iyiye işarettir.
Canım inşallah kötü bişey olmaz Rabbim yanında yar ve yardımcın olsun acil şifalar diliyorum
Ayy ins iyiye alamettir Allah yardimcin olsun bizi habersiz birakma canim merak ettim seni
pınarcım geçmis olsun öncelikle.. umarım güzel haber belirtiliridir bunlar :)
Ay sagol pnarcm inşl rabbim tüm evlat hasreti çeken anne adaylarına bende dahil olmak üzere nasip eder tez zamanda![]()
Kimyasal gebelik mis cok sukur su anda iyiyim cok tsk ederim busecim
çok geçmiş olsun canım.ee bu senin için iyiye işaret deilmi kimyasalda olsa ameliyat olmadan hamile kalabiliyosun
kızlar gunaydın canım baya bi sıkkın. 5 aydır bebek için uğraşırken doktora görünelim dedik benim hormonlara bakılmıştı zaten lh ta yükselme vardı. dün progesteron hormonuma bakıldı değer 0.15-1.40 yazıyor sonucum 3.94. bunun anlamını bilen varmı iyi bişeymi. doktora taa çarşamba sonucumu gösterecem ama çok merak ediyorum eşiminde sperm sayısı 70 milyon motilitesinde %15 hızlı hareketli, %20 yavaş hareketli, %5 yerinde hareketli, %60 hareketsiz çıktı. dünden beri kafamı kurcalıyor ne olacak şimdi diye.
soğan suyunuda onceden kullandım kistlerim gitti ama hamile kalamadım.