Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Günaydın hanımlar

Kimyasal gebelik sonrası kanamam henüz bitti ama ara ara lekelenmelerim oluyor. Ne zaman adet olacağım belli değil. Bu arada soğan kürüne başlamak istiyorum. Adetle birlikte çörek otu kürü yapacağım. Sizce soğan kürüne şimdi başlamalı mıyım. Bir de çörek otu kürü ile soğan kürü beraber yapılabilir mi. Ne zaman regl olacağım belli olmadığından soğan küründe 15 günü doldurmadan regl olabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim

cnm sanırım adet duzensızlıgı ıcın küre başlamak ıstıyorsun. ben ıkı kürü aynı anda kullanmadım. Saracoglu soğan kurunu bıtırdıkten sonra ıncır kurune başlayan demişti. zaten ıncır kuruyle çörekotu, bal, tarçın karışımıda aynı etkı için kullanılıyor.

arkadaşlar benim soğan küründe 14. günüm ama çok bi akıntım falan olmadı illaki akıntı olması lazım mı yoksa etkili olmuyor mu akıntı olmayıpta faydalanan gebe kalan var mı kafam çok karıştı lütfeeeen yardım....:50::50:

arkadaşlar benim soğan küründe 14. günüm ama çok bi akıntım falan olmadı illaki akıntı olması lazım mı yoksa etkili olmuyor mu akıntı olmayıpta faydalanan gebe kalan var mı kafam çok karıştı lütfeeeen yardım....:50::50:
bende cok akıntı olmuştu cnm .açık sarı renklıydı herhalde içeriyi temızledı dıye duşundum ama hala adet olmadım ..tabıkı her bünye bır degıl belkı adetlede atabılırsın .

Akıntı olması şart değilmiş arkadaşım bende de olmuyor olmaması da bi sorun olmadığına işaretmiş öyle dediler :)

ooo lezzet diyarıındansın ...Abantı bende cok sevıyorum karlar altındayken özellikle. Yedıgollere henüz gıtme ımkanımız olmadı . İnş orayada üc kişi gıtmek nasıp olur yaaa :1::emir_bebek::emir_bebek:

Geçen sene yine gittim çok güzeldi ama dediğin gibi kar varken ayrı bi güzel gerçekten. Evet 3 kişi gitmek istiyorum bendeeeee :1: Oyyy bi olsun ben onu nerelere götürürüm yirim onu tontişim beniiiiim:16::16: :1::1:

bende cok akıntı olmuştu cnm .açık sarı renklıydı herhalde içeriyi temızledı dıye duşundum ama hala adet olmadım ..tabıkı her bünye bır degıl belkı adetlede atabılırsın .

ben ilk başladım hemen adet olmuştum adet bitti yine başladım ozaman adet kanaması ile temizleniştir çok ta ağrılı geçmişti çok sağol ya içim rahatladı :1:

Geçen sene yine gittim çok güzeldi ama dediğin gibi kar varken ayrı bi güzel gerçekten. Evet 3 kişi gitmek istiyorum bendeeeee :1: Oyyy bi olsun ben onu nerelere götürürüm yirim onu tontişim beniiiiim:16::16: :1::1:
inşallahhhh yaaa .bu gece bır rüya gördüm hayır olur ınşallah. beşız bebek gördüm .içlerinden bırını sec al dıyorlar bende bırını alıyorum :1::1: hay aAllahım yaa:1: sonra da bırı gelıp hamıle olduugmu soyluyor . Varya bu bılıncaltı cok pis birşeyy :1:

Mrb oncelikle sogan kuruyle beraber baska kur uygulanmasi sakincali bal tarcin corek otunun tarifini biliyrm ama ben hic uygulamadim
12 yemek kasigi taze toz haline getirilmis corekotu
10 cay kasigi toz tarcin
10 yemek kasigi saf suzme bal
Adetinin 2. Gunu basliyrsn 12. Gune kadar gunde iki defa acken bir tatli kasigi aliyorsn

Teşekkür ederim canım çok saol o zman sadece bunu uygulayım ikisini aynı anda yapmayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben ilk başladım hemen adet olmuştum adet bitti yine başladım ozaman adet kanaması ile temizleniştir çok ta ağrılı geçmişti çok sağol ya içim rahatladı :1:
evet cnm buyuk ıhtımalle öyle olmuştur . Benımde adetım gelırse bu ay bnde ıkıncı küre başlayacağım. En kısa zamanda güzel haberler alırızda bunlara hıc gerek kalmaz ınşallahh

inşallahhhh yaaa .bu gece bır rüya gördüm hayır olur ınşallah. beşız bebek gördüm .içlerinden bırını sec al dıyorlar bende bırını alıyorum :1::1: hay aAllahım yaa:1: sonra da bırı gelıp hamıle olduugmu soyluyor . Varya bu bılıncaltı cok pis birşeyy :1:

Bebişle yatıp bebişle kalkıyoruz ya rüyalarımıza da girmesi çok normal :1: Bi de beşiz yani ikizde değil bu bi işaret olabilir ikiz sahibi olabilirsin belki bi taşla iki bebiş :1: Düşündümde ikiz zor ama bi seferde büyümüş olurlar :1:

Arkadaşlar bu arada pazar akşamı miraç kandili o gece çok dua edelim duanın açamadığı kapı yoktur belki bir ilticamız el açıp yalvarışımız mevlamızın hoşuna gidecek ve o anda dualarımız kabul olacak ben öce bütün bebiş isteyen arkadaşlar için sonrada kendim için dua edecem sizlerden de bekliyorum canlaaaaar.....

Back
X