nasip cnm napalım . evet her şekılde doktora gıdecektım zaten oylede böylede.Hadi ya :/ Neyse üzülme canm vardır bunda da bi hayır mutlaka. Yarın doktora gideceksin zaten o seni yönlendirir hem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasip cnm napalım . evet her şekılde doktora gıdecektım zaten oylede böylede.Hadi ya :/ Neyse üzülme canm vardır bunda da bi hayır mutlaka. Yarın doktora gideceksin zaten o seni yönlendirir hem
Arkadasın adına cok sevındım cnm. ama ben sanırım adet olacağım bugun. cok hafıf bır pembe akıntı gelmiş . arkası gelır dıye düşünüyorum .
Allahtan ümit kesilmez.. ama inş tez zmanda sağlıcakla gelırler. sen ne zamandır ıstıyorsun yada ıstıyormusun cnmhayrlısı bugün bir tanıdığım doğum yaptı ilk bebişi 49 yaşında bir oğlu oldu.allah hepimizide nasip eder zamanı var
Cnm şahsen benden çok akıntı geldı acık sarı renkte . Ama adetınle beraberde atılabılır kıstın .ara kanama yaşayanları da duydum ama bende olmadı . Adetınle erır gıder ınş kistin.Adetını bekle cnmarkadaşlar bişe sormak istiyorum ben ilk defa bu ay soğan kürü uyguladım folikül kistim olduğu için hemde iltihap varsa temizler dedim, bugün son günüm eksiksiz birşekilde uydum ama benden bazı arkadaşların söylediği gibi ne kokulu bir akıntı ne ara kanama geldi her ay nasılsa akıntım öyle oldu bu işe yaramadığını mı gösterir folikül kistim erise akıntım mı yada kanamam mı olurdu?
Cnm şahsen benden çok akıntı geldı acık sarı renkte . Ama adetınle beraberde atılabılır kıstın .ara kanama yaşayanları da duydum ama bende olmadı . Adetınle erır gıder ınş kistin.Adetını bekle cnm
nasip cnm napalım . evet her şekılde doktora gıdecektım zaten oylede böylede.
evet cnm bnde öyle yapacağım . suan gelıp gıden yok gibi bakalımBu ay soğan kürü yaptın ya bi dahaki ayda incir kürünü dene istersen öyle tavsiye ediyorlar
inş cnm ya...ne zamandır ıstıyorsuncanım teşekkür ederim cevap verdiğin için ama inşallah adet olmam çünkü bebek istiyorum :)![]()
Günaydın hanımlar
Kimyasal gebelik sonrası kanamam henüz bitti ama ara ara lekelenmelerim oluyor. Ne zaman adet olacağım belli değil. Bu arada soğan kürüne başlamak istiyorum. Adetle birlikte çörek otu kürü yapacağım. Sizce soğan kürüne şimdi başlamalı mıyım. Bir de çörek otu kürü ile soğan kürü beraber yapılabilir mi. Ne zaman regl olacağım belli olmadığından soğan küründe 15 günü doldurmadan regl olabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
cnm sanırım adet duzensızlıgı ıcın küre başlamak ıstıyorsun. ben ıkı kürü aynı anda kullanmadım. Saracoglu soğan kurunu bıtırdıkten sonra ıncır kurune başlayan demişti. zaten ıncır kuruyle çörekotu, bal, tarçın karışımıda aynı etkı için kullanılıyor.
Canım adetin 7. Gününde başlayın falan deniliyor ya o yüzden bilemedim. Bu ay korunacağım adet olana kadar kimyasal gebelik geçirdiğim için. O yüzden o arada yapmak istedim. Gün farketmiyorsa Cumartesi başlamak istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet cnm bnde öyle yapacağım . suan gelıp gıden yok gibi bakalım
Aslında adet bıtımınden sonrakı 7. günde başlayın denılıyor . Ama bende adetın 7. gunu başladım . Adetlıyken bile kullanan varmış . Saraçoglu bır zaraırı olmadığını söylemişti . Sadece daha cok etki için adet bımınden 7 gun sonra denılıyo .Bildiğim bu cnm...Canım adetin 7. Gününde başlayın falan deniliyor ya o yüzden bilemedim. Bu ay korunacağım adet olana kadar kimyasal gebelik geçirdiğim için. O yüzden o arada yapmak istedim. Gün farketmiyorsa Cumartesi başlamak istiyorum
Aslında adet bıtımınden sonrakı 7. günde başlayın denılıyor . Ama bende adetın 7. gunu başladım . Adetlıyken bile kullanan varmış . Saraçoglu bır zaraırı olmadığını söylemişti . Sadece daha cok etki için adet bımınden 7 gun sonra denılıyo .Bildiğim bu cnm...
Sağol canım çok teşekkür ederim. Tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Ben bundan 4-5 ay once yapmıştım ama duzenlı yapamadım . duzenlı yapamadığım halde bıle 3 tane yumurtam oluşmuş tu o ay doktor vajinal muayene yapmıştı . ama bır tanesı cok buyumuş ve kıste donuşmuş çatlayamadan . kist yaptı dıye yapmamıştım ama bu ay yıne yapacağım . yok cnm ya rahımın açıldığını hıssedıyorum resmen ..Soğan kürü beni fazlasıyla yordu daha 4.günden o yüzden bi dahaki aya bende incire başlamayı düşünüyorum onun da faydasını görenler var. Yerleşmede de pembe kanama geliyormuş ama yinede heveslenmeyelim canm biz :))
ne demek cnm bırbırımıze destek oluyoruz , yardımcı oluyoruz ..AminnnnnnnnnnnSağol canım çok teşekkür ederim. Tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi![]()
inş cnm ya...ne zamandır ıstıyorsun
biz gün aşırı bıle denedik4 aydır istiyorum, geçen aylarda pek dikkatli davranmadık yumurtlama zamanımı kaçırdım, bu ay ovulasyon testinde 2 gün üst üste çift çizgi gördüm ve değerlendirdik, ayrıca ateşimi de ölçtüm sürekli ama dün test silikleşti ve silikleştiği gün ara verdik bilmiorum artık bu ay olur mu olmaz mı?
biz gün aşırı bıle denedik![]()
yanı 2 günde bır bir gun arayla
...inş güzel haberler verırsın bize.
![]()
ay evet ya yok ayak dik yok yastık koy yok kımıldamainşallah canım hepimiz güzel haberler paylaşırız :) ne bilim çok kafama takmak istemiyorum çalıştığım yerde bi kaç arkadaşım hamile kimse benim gibi günlere dikkat etmemiş ayaklarını dikmemiş galiba kısmet bu işler artık hayırlısı :)