Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

senin dediğin etkileri de var tabii ama bu etkileri de var yani. boş ver sen nasıl oldun?
bu arada soğan ve hayıttan sonra tekrar düzensizlik başlamıştı ya sanırım kistlerim hortluyor demiştim. dün doktora gittim veee sıra sıra dizili incilerim yoktu çok şükür, doktor her şey yolunda dedi :D :D

aa bak sana mesajda yazmayı unuttum benim de yumurtalıklarda sorun yok her seferde bakıyor doktor.birde soğan kürü yap demişsin de onu yapmamı gerektircek durum yok birde 2 ay önce yaptım 6 ay aralıklarla yapılıbiliyor ya kür

arkadaşlar merhaba. ben de 1 yıldır bebek isteyen biri olarak bugün doktora gittim. zaten pcos tanısı konulmuştu yıllar öncesinden beri :43:
bugün farklı bir doktora gittim. adetimimn 21. günü diye progesteron tahlili verdim. bu ay soğan ve aslanpençesi içtim,hala içmeye devam ediyorum. doktor genel olarak çok umutsuz konuştu. ''hamile kalabilirsin ama kuşun gelip taşa çarpması lazım,yani ne kadar düşük ihtimal olduğunu gör'' dedi.ultrasonda incilerimi gösterdi,sağolsun :41: yumurtaların güzel büyümüş,klomenle uyarılmış gibi sanki; fakat çatlamamış dedi. :18: karmakarışık duygular içindeyim :14: eşim de bakıldıktan sonra tedavi planı çizecekmiş
Mrb kistlerin icin ilac verdimi? Duzelirsin ins tedavilerle Pkolu olup cocugu olan cok kisi var

Mrb kistlerin icin ilac verdimi? Duzelirsin ins tedavilerle Pkolu olup cocugu olan cok kisi var

merhaba yosunii. iyi dileklerine teşekkü ederim,amin. kistlerim için, adetin 3. günü tahlil sonuclarıma göre ilaç verecekmiş. doğum kontrol hapı verip bu kistleri baskılamayı düşünüyorum dedi. Allah herkesin yardımcısı olsun :26: senin durumun nedir?

merhaba yosunii. iyi dileklerine teşekkü ederim,amin. kistlerim için, adetin 3. günü tahlil sonuclarıma göre ilaç verecekmiş. doğum kontrol hapı verip bu kistleri baskılamayı düşünüyorum dedi. Allah herkesin yardımcısı olsun :26: senin durumun nedir?
amin.banada evlenmeden once pko dediler dogum kontrol ilaciyla duzeliyo canimama senden gitmiyo kesin tedavisi yok sadece baski altina aliyorlar skma canini ben dogum kontrol ilacini birakinca hamile kaldim simdi dizili incilerim yok ama yumurtalik tembelligi varmis

arkadaşlar merhaba. ben de 1 yıldır bebek isteyen biri olarak bugün doktora gittim. zaten pcos tanısı konulmuştu yıllar öncesinden beri :43:
bugün farklı bir doktora gittim. adetimimn 21. günü diye progesteron tahlili verdim. bu ay soğan ve aslanpençesi içtim,hala içmeye devam ediyorum. doktor genel olarak çok umutsuz konuştu. ''hamile kalabilirsin ama kuşun gelip taşa çarpması lazım,yani ne kadar düşük ihtimal olduğunu gör'' dedi.ultrasonda incilerimi gösterdi,sağolsun :41: yumurtaların güzel büyümüş,klomenle uyarılmış gibi sanki; fakat çatlamamış dedi. :18: karmakarışık duygular içindeyim :14: eşim de bakıldıktan sonra tedavi planı çizecekmiş

Slm arkadasm bende 21 yasinda pcosluyum 1 bucuk yildirndeniyoruz olmuyor aklasik 4 ay metformini kullandm ve gecen kontrolumde sag yumurtalim tamamen temizlenmis ve bir yumurtam vardi solda ise sadece birkactane kalmis lutfen doktoruna metfformini mutlaka sor

Ne guzel seyler yazmisin canm erkek annesi olcan demek ki neguzel bende hep oglum olsun istemisimdir.biz habersiz birakma yine

sağ ol arkadaşım..Ben hep kız dıyordum ama alıştım artık erkek annesı olacagım fıkrıne... kısmetse..ben de arada gırıp takıp edıyorum sızleri..hoşça kalın

Ayyy canim iii olmaniza cok sevindim :8:demek pasamiz geliyo:nazar: daha son zamanlar sert tekmelerini vuracak sana annesi iste annelik iste ins kokusunuda icine cekersin seni cok merak ediyrdm topige yazmistm nasilsin nerdesin?diye..gormedin sanirim saglicakla kal arada yaz merak ederim

Görmemişim kı kusura bakma sağ olasın merak ettıgın ıcın.ıyıyız cok şükür...Amiin ...guzel temennılerın ıcın tesekkur ederım:)aralıksız yıyorum mılletın elınden kapıyorum o derece ve nerde zararlı seyler var ordayım tatlı yedım hakkı gelıyor:))Hamurişi yemeden gecırmedıgım gunlere ragmen daha 3 kılo aldım maşallah:)Facebookta da sorulan sorular var ısımsız herkese soğan kurunu yazıyorum bır ıkı gunde bır..artık yazdıgımı kopyalar oldum umut olsun ıstıyorum..cewremde herkes bılıyor zaten...hala ınanamıyorum esya alıp mobılya bakıyoruz hay Allah'ım deyıp duruyorum, cok şükür bin şükür...Darısı ısteyen herkese...

Son düzenleme:
canım ya bende yeni basladım soğan kürüne sen nasıl içiodun ne kadar sonra hamile kaldın yazarmısın lütfennn[/

merhaba canım.ben en basından berı duzensız adet göruyordum 2008 den berı de korunmasız ılıskı yasıyorduk ama arada ılaç tedawısı gördugum oldu doğum kontrol haplarıyla yanı..sonra uzun tedawıler asılama hep sonucsuz kaldı.ıstanbulda bır dr a gıttım ve rahım fılmımı yanımda gturdum tüplerım acıktı acık olmasına da rahmımde perde cıktı amelıyat oldum halloldu.basıt bır seydı..sonra yumurtalarım pko dan yıne ılavsız ıgnesız buyumedı tüp bebege baslayacaktık soğan kurunu denedım ılkınde tutmus:) burada nıye adet görmedım dıye sorup duruyordum o zaman.2 ay adet görmedım ve bebegım 1 aylık cıkmıstı.yanı soğan kuruyle buyudu yumurtalar...hala son adet tarıhım daha önce dıye bebegıme hesaplarken gerıden gelıyor dıyorlar halbukı zaten dr a gıtmıstım yumurtlarım kucucuktu.kürle buyumus catlamıs tutmus ıste:) şimdı sana ya uygulama seklımı kopyalıyorum ark ıma anlattıgım yazıdan...

kür şöyle
adetın bıttıkten 7 gun sonra başlayacaksın 15 gun düzenlı gunde ıkı kez her seferınde yenı hazırlayacaksın
eve 3 kılo kadar soğan al dıs kabugu ınce kahve olandan yemeklık ıste
mor olmayacak
2 bardak suyu kaynat
soğanı 4 e veya 6 ya böl dıs kabugunu al ama kahve yerını sadece
5 dk boyunca ağzı kapalı kaynat
altını kapat bardaga süz
ılık olana kadar bekle
ne soğuk ne sıcak ıceceksın
yaklasık 30 dk da soğuyor
aslında aç karnına ıcıldıgını söyluyorlardı
ama ben hep yemekten bır kaç saat sonra ıctım
sabah ve aksam dıyordu
ben öğleden sonra ve gece yarısı ıctım
kendımce uygun gördugum gıbı yanı,
soğan kürü yılda 4 ten fazla yapılmaz
cunku rahım duwarını ınceltır fazlası
ıkıncı kür de adetın geldıkten sonra bır sonrakı adetıne 10 gun warken 5 gün içilir
ben ılk kürde hemıle kaldım 2 .yı yapmadım

kusura bakma tekrar ark ımla konusur gıbı özensız anlatmısım bıraz umarım ısıne yarar..İyi haberler almak dileğiyle...

Slm arkadasm bende 21 yasinda pcosluyum 1 bucuk yildirndeniyoruz olmuyor aklasik 4 ay metformini kullandm ve gecen kontrolumde sag yumurtalim tamamen temizlenmis ve bir yumurtam vardi solda ise sadece birkactane kalmis lutfen doktoruna metfformini mutlaka sor

ben de glucophage kullanıyordum 4 aydır falan ıse yaradıgını dusunuyprum.hepsı bıraraya geldı ve benım mucızem geldı..soğan kuru seker ılacı rahımde perde amelıyatımla rahmımnın hazır olusu...kIlom olmamasına ragmen vermıstı dr um yumurtalamaları duzenler dıye..

bırıncı basamak olan en hafıf ılac klomenle blıle yumurtan buyuduyse bence hıc korkma çatlatma ıgnesıyle catlatır yeter kı buyusunler..benım gunde 3 kez ıcmemle bıle buyumuyordu hep göbekten ıgne oluyordum her gun dr daydım kontrol altında..sımdı soğan kuruyle ılacsız takvıyesız hamıleyım...yanı öyle dusunup moral bozma ben ayda bır bıle adet gördugumu bılırım...4mm 7mm kalıyordu yumurtalar dedıgın gıbı ıncı gıbı..halbukı 18 -20 mm lazım bebek ıcın..ama Allah cok buyuk doğada mucıze gızlı...sen uygula soğan kurunu b ak nasıl ıse yarayacak baska problemın yoksa tabı..

Benim arkadaşımda 2 yıldır çocuk istiyordu. Ufak yumurtalık kistleri vardı 3 ay soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi kullandı. Şimdi 7 aylık hamile.:21:
Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

selam arkadaşım. bana bişeyler yazmanız bile moralimi düzeltti aslında,teşekkür ederim :40: doğum kontrol hapından yana değilim açıkçası. verirse istemiycem. senin dediğin ilacı muhakkak soracagım. çok teşekkür ederim. dilerim hepimiz şifa buluruz :26:

bırıncı basamak olan en hafıf ılac klomenle blıle yumurtan buyuduyse bence hıc korkma çatlatma ıgnesıyle catlatır yeter kı buyusunler..benım gunde 3 kez ıcmemle bıle buyumuyordu hep göbekten ıgne oluyordum her gun dr daydım kontrol altında..sımdı soğan kuruyle ılacsız takvıyesız hamıleyım...yanı öyle dusunup moral bozma ben ayda bır bıle adet gördugumu bılırım...4mm 7mm kalıyordu yumurtalar dedıgın gıbı ıncı gıbı..halbukı 18 -20 mm lazım bebek ıcın..ama Allah cok buyuk doğada mucıze gızlı...sen uygula soğan kurunu b ak nasıl ıse yarayacak baska problemın yoksa tabı..

selam kardeş,senin adına çok sevindim. ben bekarken soğan suyu ile çok güzel sonuçlar aldım. adetlerim düzeldi. şimdi yeniden başladım. klomensiz büyümüş yumurtalarım.klomenle uyarılmış gibi büyümüş,dedi doktor. ama çatlama iğnesinden falan bahsetmedi. zaten biraz olumsuz bi doktordu. ben kendim çatlatmak için incir havuç kürü uygulayacağım. Allah bebeğini size bağışlasın canım :34:

amin.banada evlenmeden once pko dediler dogum kontrol ilaciyla duzeliyo canimama senden gitmiyo kesin tedavisi yok sadece baski altina aliyorlar skma canini ben dogum kontrol ilacini birakinca hamile kaldim simdi dizili incilerim yok ama yumurtalik tembelligi varmis

anladım. teşekkür ederim,rahatlattınız beni biraz :38:

Adet gordm cnm ama az surdu ;))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kubracagla yerleşme kanamasıdır inşaAllah canım.. az geldiyse ve devam etmediyse 1 hafta sonra tekrar test yap daha belirginleşecektir :16: kan testinden daha net sonuç alabilirsin bilgin olsun canım..

Son düzenleme:
benim 1 sene oldu nerdeyse isteyeli olmıycak heralde die düsünüorum artık canım ben adetime 15 gün kala basladım saraçoğlunun dedeği gibi uyguladım.ama öyle oluncada yumurta tarıhi gecio keske adatimin 7 günö baslasaydım suyu içip yemek yiorum ardından bir dahaki adetimde 7.günümü baslasam acaba

Buglemmm keşke şeytandandır.. herşey de vardır bir hayr.. bende 5 ay korunmadığım halde günü gününe adet oldum.. ama ümidi hiiiç yitirmedim.. bu kürde de asla ümidini yitirme,hiçbir tedavide hatta yaşamının her konusunda hep ümitli ol..

sağlıklı yumurtlama tarihi zaten adet olduğun günden itibaren başlıyor,bu küre de adetin 7.günü başlanılması en mantıklı olanı çünkü kaliteli olarak yumurtlama devam ediyor.. ama maşaAllah adet bittikten sonra 7 gün bekleyen ve kürü yapan arkadaşlarda hamile kalmışlar.. bana adetimin 7.günü başlamak mantıklı geldiği için onu uygulamıştım.. sen keşke deme canım doktor ne demişse sen aslında onu yapmışsın.. doğru olanı yapmışsın..

kürün ne zaman bitti.. biraz bekle ve sonra adetinin 7.günü dene canım ve belli aralıklarla ilişkiniz olsun.. yumurtalama tarihini hesapladıysan o tarih/lerde ilişkiniz oldu mu?

bu arada adet düzenin nasıldı? düzensizlik varmıydı? muhakkak soğan kürünün faydası olmuştur sana.. ümitle bekle.. asla ümidini yitirme..

önünde 2 seçenek var canım istediğini uygulamak sana kalıyor..

Saraçoğlu :
1- İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlayabilirsin.

2- soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulayabilirsin.

kürün yeni bittiyse 1.maddeyi uygula istersen ve ardından incir kürünü yap..
belli bir mühlet bekledikten sonra soğan kürünü baştan yapmakta sakınca olurmu bilmiyorum canım.. tekrar yeniden başla diyemiyorum.. biraz araştır eğer sakınca yoksa baştan adetinin 7.günü soğan kürünü yaparsın için rahat olur.. bende araştırayım.. ama kahvaltıyı yada yemeği 15 20 dk bekledikten sonra ye olurmu.. öğleden sonra sakıncası olup olmadığını yazarım inşaAllah tamam mı.. ÜMİTLİ OLMAYI BIRAKMA CANIM..

Facebookta ısımsız sorulan sorularda bırılerıne yıne soğan kuruyle hamıle kaldıgımı yazmıstım bır arkadas bana özelden ulasmıstı yazmıstım nasıl uyguladıgımı bugun sabah msj atmıs Allah razı olsun dıye HAMILEYMIS:)) yıne umut olsun dıye hemen yazayım dedım.kendım dısında 2 kısıye vesıle olmıs oldum su an çok mutlu oldum...Ben de dr dan geldım oğlum 200 gram olmus 16 cm boyunda:) sızlerın de duacısıyım...

benim 1 sene oldu nerdeyse isteyeli olmıycak heralde die düsünüorum artık canım ben adetime 15 gün kala basladım saraçoğlunun dedeği gibi uyguladım.ama öyle oluncada yumurta tarıhi gecio keske adatimin 7 günö baslasaydım suyu içip yemek yiorum ardından bir dahaki adetimde 7.günümü baslasam acaba

bir arkadaşıma danıştım; biraz beklesin tekrar uygulasın isterse dedi canım.. 5-6 ay bekle istersen.. eğer bekleyemem diyorsan yazdığım 1.maddeyi uygula olur mu.. karar senin canım

Son düzenleme:
Facebookta ısımsız sorulan sorularda bırılerıne yıne soğan kuruyle hamıle kaldıgımı yazmıstım bır arkadas bana özelden ulasmıstı yazmıstım nasıl uyguladıgımı bugun sabah msj atmıs Allah razı olsun dıye HAMILEYMIS:)) yıne umut olsun dıye hemen yazayım dedım.kendım dısında 2 kısıye vesıle olmıs oldum su an çok mutlu oldum...Ben de dr dan geldım oğlum 200 gram olmus 16 cm boyunda:) sızlerın de duacısıyım...

arkadaşım merhaba.. sanırım aynı hafta içindeyiz.. benim bebeğimde o kilolarda ilerliyor :) 5.ayıma girdimmi bilmiyorum ayrıntılı ultrasona gireceğim 2 hafta sonra.. bebeğini hissedebiliyormusun?

MasAllah bebisine:nazar:insan kontrol gunlerinin gelmesini iple cekiyo dimi?ben ultrason cihazini eve goturmeyi bile istemistim nasil kullanacaksam o ayri mesele :1:esim videoya kaydederdi evde devamli izlerdim sen cok ii yurekli birisin hamile kaldigin halde baskalarina umut oluyrsn dusunuyrsn Allah gonlune gore vermis

canim sen seker ilacini kullandiginda duzenli adet goruyrmuydun?

Back
X