Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kubracagla yerleşme kanamasıdır inşaAllah canım.. az geldiyse ve devam etmediyse 1 hafta sonra tekrar test yap daha belirginleşecektir :16: kan testinden daha net sonuç alabilirsin bilgin olsun canım..

İnşallah canim . bu ay umutluydm çok. Bakalim bugün gebelik testi alicaktm unuttum. Agrilarim çok fazla sol kasigimda bastrnca aciyor çok. Herseyimde normal ama. Bakaim ay sonuna kadar beklicem can ;))) kanamaam biteli çok oldu bakalim. Kismett :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Facebookta ısımsız sorulan sorularda bırılerıne yıne soğan kuruyle hamıle kaldıgımı yazmıstım bır arkadas bana özelden ulasmıstı yazmıstım nasıl uyguladıgımı bugun sabah msj atmıs Allah razı olsun dıye HAMILEYMIS:)) yıne umut olsun dıye hemen yazayım dedım.kendım dısında 2 kısıye vesıle olmıs oldum su an çok mutlu oldum...Ben de dr dan geldım oğlum 200 gram olmus 16 cm boyunda:) sızlerın de duacısıyım...

Ne mutlu sana canim ne guzel.oglusunda buyuyo kocaman abi oluyo

Kizlar daha adetim biteli 5gun filan oluyo ama kasiklarima agri giriyo ara ara neden olabilir bilginiz varmi doktorumda izinde gidemiyorum yardimci olurmusunuz

Kızlar Dr gittim idrarda iltihap çıktı hafif sonra baska bi Dr gittim oda ultrasonla baktı kist var dedi adetime 6 gün var diye adetten sonra gel dedi adetle kaybolabiliyomuş bu konuda bilgisi olan vrmı ben ilk defa karşılaşıyorum bu arada adetim gününde olur hep Bende bebek İstyrm 😞soğan kürünü yapcm adetten sonra ama bu konuda bilgisi olan vrmı

arkadaşım merhaba.. sanırım aynı hafta içindeyiz.. benim bebeğimde o kilolarda ilerliyor :) 5.ayıma girdimmi bilmiyorum ayrıntılı ultrasona gireceğim 2 hafta sonra.. bebeğini hissedebiliyormusun?

merhaba canım evet ben de ıkı hafta sonra ayrıntılı ultrasona gırecegım su ana kadar her sey yolunda cok şükür..sana kız mı erkek mı gelıyor? bebegımı hıssedıyorum 16.haftamdan berı ama duzenlı degıl.mesela gunde 3 kez pıt pıt vuruyor usg göruntusundekı gıbı ıtme gıbı..bazen 4-5 gun hıc hıssetmedım normalmıs.dr um ınanmadı ama zayıfım dıye de erken hıssetmıs olabılırım.sımdı mesela karpuz yıyorum 6 kereye kadar kıpırdıyor ya da tatlı yersem..zaten delı gıb tatlı yıyorum..emınım gaz degıl ayırt edılır bır vurma seklı tabı daha zayıf olduklarından tam olarak tekme degıl .sen hıssetmıyrsan da korkma ark ım kız bebek beklıyor 25-26 da hıssettı.ben oturunca hıssedıyorum gezerken degıl.. bu arada evet 5.ayımızdayız.20 hafta ıcındeyız.40 hafta ya hamılelık hemen hemen yarıladık.sezaryende hatta 38 de alınıyor.zaman gecıyor ıste...ben epey sıstım sipsiwrı bır erkek göbegım var:)

Son düzenleme:
MasAllah bebisine:nazar:insan kontrol gunlerinin gelmesini iple cekiyo dimi?ben ultrason cihazini eve goturmeyi bile istemistim nasil kullanacaksam o ayri mesele :1:esim videoya kaydederdi evde devamli izlerdim sen cok ii yurekli birisin hamile kaldigin halde baskalarina umut oluyrsn dusunuyrsn Allah gonlune gore vermis

canim sen seker ilacini kullandiginda duzenli adet goruyrmuydun?

sağ ol arkadasım guzel sözlerın ıcın.ben de doppler almayı dusunmedım degıl gıttı gıdıyorda 170 tl vardı kalp atıslarını dınlerım en azından dedım de esım ızın vermedı:) kafayı yersın dıye:)

seker ılacı kullanırken de çok duzenlı geldı sayılmaz...4 aydır kullandıyordum sanırım dr um zaten 3 ayda etkısını göstermeye baslar demıstı..

sağ ol arkadasım guzel sözlerın ıcın.ben de doppler almayı dusunmedım degıl gıttı gıdıyorda 170 tl vardı kalp atıslarını dınlerım en azından dedım de esım ızın vermedı:) kafayı yersın dıye:)

seker ılacı kullanırken de çok duzenlı geldı sayılmaz...4 aydır kullandıyordum sanırım dr um zaten 3 ayda etkısını göstermeye baslar demıstı..
Evet Canim etkisini 4 aydan anca gosteriyrmus bendede senin gibi seker yok ama adet duzenine faydasi oldugu icin kullanmak istyrm Bulanti yapiyrmu?gunde kac defa aliyrdn?

Buglemmm keşke şeytandandır.. herşey de vardır bir hayr.. bende 5 ay korunmadığım halde günü gününe adet oldum.. ama ümidi hiiiç yitirmedim.. bu kürde de asla ümidini yitirme,hiçbir tedavide hatta yaşamının her konusunda hep ümitli ol..

sağlıklı yumurtlama tarihi zaten adet olduğun günden itibaren başlıyor,bu küre de adetin 7.günü başlanılması en mantıklı olanı çünkü kaliteli olarak yumurtlama devam ediyor.. ama maşaAllah adet bittikten sonra 7 gün bekleyen ve kürü yapan arkadaşlarda hamile kalmışlar.. bana adetimin 7.günü başlamak mantıklı geldiği için onu uygulamıştım.. sen keşke deme canım doktor ne demişse sen aslında onu yapmışsın.. doğru olanı yapmışsın..

kürün ne zaman bitti.. biraz bekle ve sonra adetinin 7.günü dene canım ve belli aralıklarla ilişkiniz olsun.. yumurtalama tarihini hesapladıysan o tarih/lerde ilişkiniz oldu mu?

bu arada adet düzenin nasıldı? düzensizlik varmıydı? muhakkak soğan kürünün faydası olmuştur sana.. ümitle bekle.. asla ümidini yitirme..

önünde 2 seçenek var canım istediğini uygulamak sana kalıyor..

Saraçoğlu :
1- İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlayabilirsin.

2- soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulayabilirsin.

kürün yeni bittiyse 1.maddeyi uygula istersen ve ardından incir kürünü yap..
belli bir mühlet bekledikten sonra soğan kürünü baştan yapmakta sakınca olurmu bilmiyorum canım.. tekrar yeniden başla diyemiyorum.. biraz araştır eğer sakınca yoksa baştan adetinin 7.günü soğan kürünü yaparsın için rahat olur.. bende araştırayım.. ama kahvaltıyı yada yemeği 15 20 dk bekledikten sonra ye olurmu.. öğleden sonra sakıncası olup olmadığını yazarım inşaAllah tamam mı.. ÜMİTLİ OLMAYI BIRAKMA CANIM..

ayın 16 sında kur biticek nasıl yapayım simdi bi dahakine onu anlamadım aslında 7.günü banada mantıklı geliodu ama saraçoğlunun dediği sekilde uyguludım artık hayırlısı..nasıl bi yol izlesem acaba simdi...

Evet Canim etkisini 4 aydan anca gosteriyrmus bendede senin gibi seker yok ama adet duzenine faydasi oldugu icin kullanmak istyrm Bulanti yapiyrmu?gunde kac defa aliyrdn?

ılk ay mahvetmıstı cok bulantı yapıyor yemek görmek ıstemıyorsun...gunde bır kez alıyordum sabah aksam demıstı dr um ama bunyem kaldırmamıstı ben de mecburen sadece sabah ıcıyorudum 1000 mg. lık

kızlar merhaba.bende mart ayında boş gebelikten kürtaj oldum.3.adetimi gördüm.ve soğana başladım dün itibariyle.herhangi bi sorunumuz yok ama ramazan gelmeden içim bi temizlensin dedim birşey varsa.Rabbim şifa versin hepimize inşallah.aynı zamanda eşimde bende keçiboynuzu pekmezine polen karıştırıp sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyoruz.bende kansızlık var ben oyüzden yiyorum.eşimede iyi gelir die yediriyorum sigara içiyo çünkü.temmuzun 3-4 gibi hastalanmam lazım.sonucu buraya yazarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.banada dua edin canlarım.:54:

ayın 16 sında kur biticek nasıl yapayım simdi bi dahakine onu anlamadım aslında 7.günü banada mantıklı geliodu ama saraçoğlunun dediği sekilde uyguludım artık hayırlısı..nasıl bi yol izlesem acaba simdi...

benim de 20sinde bitecek. sonra incir kürü diyorlar ama ne zaman başlanıyor bilmiyrm.
soğan kürünü 3-4 ay uygulanabiliyormuş.saracoğlunun sitesnde o şekilde yazıyor. hatta öyle öneriyor.
ilk ay adet bittikten sonra 3. ya da 7. ya da 10. gün başlayıp 15 gün süre ile;
sonraki aylar adete 10 gün kala 7-8 gün içilmesi gerekiyormuş. ben soğan kürünü 3 ya da 4 ay bu şekilde uygulamayı düşünüyorum.
incir kürü de ilk ay soğan kürü bitince başlanıyormuş ama..araştırmak lazm hemen mi diye.incir kürü 21 gün yapılıyor yazıyor yine sitede

ılk ay mahvetmıstı cok bulantı yapıyor yemek görmek ıstemıyorsun...gunde bır kez alıyordum sabah aksam demıstı dr um ama bunyem kaldırmamıstı ben de mecburen sadece sabah ıcıyorudum 1000 mg. lık
Bulantidan korkuyrm canim gerci bir kac haftadan sonra azaliyrmus ben dogum kontrol ilacini icerkende ilk ay cok bulanti oluyordu..ne yapicam bilmiyrm

Bulantidan korkuyrm canim gerci bir kac haftadan sonra azaliyrmus ben dogum kontrol ilacini icerkende ilk ay cok bulanti oluyordu..ne yapicam bilmiyrm

doğum kontrol hapları bıle bulantı yaptıysa bunda etkılenmen kaçınılmaz.mıllet cok kılo verıyor bu ılacla.cıddı anlamda tıksındırıyor yemekten...tatlıdan...1 ay surdu rahat ...ama bulantıya ragmen devam etmelısın..

İnşallah canim . bu ay umutluydm çok. Bakalim bugün gebelik testi alicaktm unuttum. Agrilarim çok fazla sol kasigimda bastrnca aciyor çok. Herseyimde normal ama. Bakaim ay sonuna kadar beklicem can ;))) kanamaam biteli çok oldu bakalim. Kismett :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kanaman olduğu günden itibaren daha olmadıysa bu güzel haberin işareti olabilir inşaAllah :) haberdar et çok merak ettim :)

neden 5-6 ay bekliyim canım onu anlamadım senn ne kadar sonra oldu...

canım ben ilk denememde hamile kaldım,15 gün bitti.. 16.gün soğan kürünü yapmadım o gün yerleşme kanamam geldi.. 2.defa uygulamadığım için net yanıt veremiyorum soruna.. soğan kürü zarı incelttiğini duydum o sebepten biraz beklemeni önermiştim.. saraçoğlu birdaha ki aya tekrar uygulama veriyor ya istersen dene canım.. bir arkadaşım da tansiyon düşüklüğüne sebep oldu hiç kullanamadı mesela.. ben senin yerinde olsam sanırım denerdim gayretle :) denersen yumurtlama zamanını hesapla ve o günü kaçırma canım..

ayın 16sında kürüm bitecek demişsin.. ilk kürün dimi bu.. ayın 16sından sonra bekle bakalım belki de sonuçlanacak :) bende kürü yaptın bitti sandım.. kürün bittikten sonra sonucu bekle bakalım canım..

benim de 20sinde bitecek. sonra incir kürü diyorlar ama ne zaman başlanıyor bilmiyrm.
soğan kürünü 3-4 ay uygulanabiliyormuş.saracoğlunun sitesnde o şekilde yazıyor. hatta öyle öneriyor.
ilk ay adet bittikten sonra 3. ya da 7. ya da 10. gün başlayıp 15 gün süre ile;
sonraki aylar adete 10 gün kala 7-8 gün içilmesi gerekiyormuş. ben soğan kürünü 3 ya da 4 ay bu şekilde uygulamayı düşünüyorum.
incir kürü de ilk ay soğan kürü bitince başlanıyormuş ama..araştırmak lazm hemen mi diye.incir kürü 21 gün yapılıyor yazıyor yine sitede

canım yazını görünce kayıtsız kalamadım.. incir kürüyle hamile kalmış biri olarak yazmak istedim. ben ilk ay soğan kürü yaptım ve içimin temizlendiğine inandım. daha sonra ki ay ise incir kürü yaptım 10 boyunca sabah akşam içtim.ve yumurtlama dönemi ilişki oldu ve o ay hamile kaldığımı öğrendim :) darısıda sizlere olsun inş :)

doğum kontrol hapları bıle bulantı yaptıysa bunda etkılenmen kaçınılmaz.mıllet cok kılo verıyor bu ılacla.cıddı anlamda tıksındırıyor yemekten...tatlıdan...1 ay surdu rahat ...ama bulantıya ragmen devam etmelısın..

Ben ilk once basladigmda tam 65 kiloydum simdi 57 kiloyum ve allahima cok sukur gunu gunune adet oluyorum bende inanamiyom takvimde o gunu isaretliyorm o gun adet oluyorum bana cok etkisi oldu adetllerim duzenlendi sol tarafim ter temiz insallah sag tarafim da temizlenir o kistciklerden yavruma bir an once kavusurum...ayin 14 de adetim gelmesi lazim bakalim be dersnz arkadaslar bir sey var midir sizce....

Back
X