Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlarrr merhabaaa uzun zamandır giremiyodummm talihsiz bi durum atlattım çok şükür şuan iyiyimm ama bi süre bebek düşünmek yok tabi bulunduğum bölgede de istemiyrm ama çok şükür istanbula çıktı tayinimiz daha sağlıklı kararlar alıp sağlıklı ortamlarda bebek düşünücem bilen arkadaşlarım var yeni arkadaşlarda katılmış çok dahaa güzel bi ortam olmuş anne adaylarıyla.. tabi hepinizee sağlıklı bebişler nasip olsun inşallah en yakın zamanda her şeyi rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla :)

herkez umarım iyidir.bende son durumlar iyice karıştı.dün adete 1 gün vadı dr gittim.beta-hcg baktı ve 7.43 çıktı.dr ne hamilesn derim nede hamile değilsin dedi.cuma günü tekrar bakacak. değer artar ise hamilemişim dua edin de artsın kızlar

İns canim bebisin seninledir bizede haber vermeyi unutma

Kızlar hepinize merhaba;ben foruma sessizce bakıp çıkanlardanım 2 senedir hamile kalamıyorum bi kızım var çok şükür ama benden kardeş istiyor hemde çoookk daha 4 yaşında,,bizde istiyoruz ama olmuyor işte mevlam daha nasip etmedi..herneyse soğan kürü de yaptım hayıtta,,olmadı gitti..üstelik nur topu gibi folikül kistim var 15 gündür adet görmüyorum 2 gün önce kanda baktırdım 0.09 çıktı yani yok kist var hala ama bende tık yok kist olduğuna dair ağrım sızım bile yok,,hatta adet belirtilerinin hepsi oldu ama adet gerçekleşmedi..bu konuda bi fikri olan var mı hiç,küçük bi ihtimal gebelik olabilir mi?bu kist varken gebe kalınabiliyomuş öyle söylüyorlar sizce?lütfen yardımcı olun bana

canım ben seni çok merak ediyorum bayadır yaklaşık 1 senedirde bu raya girmiyorum burada konuştuğum muhabbet ettiğim tek insandın hayırlı bir haber varmı bebiş ne oldu

selam uğurböğceği :) benim de adetlerim çok düzenliyken birden gecikmeye başladı. 5-6 aydır zar zor adet olabiliyorum. gittiğim bi çok doktor sorun yok dedi. son gittiğim doktor ise pko var bu yüzden yumurtlama sorunun var dedi. doğum kontrol hapı verecekmiş :/ bence başka doktorlara da görün. bazıları pkoyu önemli bi hastalık görüp tedaviye başlatıyo,bazıları ise metabolik bi durum olarak görüp akışına bırakmayı tavsiye ediyolar. hangisi doğru bilemiyorum

merhaba arkadaşlar ben saatlerdir arıyorum daha önce burda görmüştüm soğan kürü ve incir kürü ama şimdi o konuyu bulamıyorum bilen varsa linkini verebilirmi lütfen..

Arkadaşlar bu kuru uygulayip hamile kalanlar varmış peki ben bebek çalışmasına baslayali 7 ay oldu 1 yil bekledikten sonra mi baslasam hemen mi.tum testlerim normal eşime test yaptiracagiz o da temiz çıkarsa bir süre dusunmeyeyim diyorum. Sizce mantikli mi 7 ay uzun bir süre mi

canım naptın varmı bebiş hadi hayırlı haber ver inş

Yok ya nerde.. 1.20 düşmüş arada yükselmeler olur her kadında dedi.adet de olamadım halen,soğan suyınuda içemiyorum artık,öyle işte,sende durumlar ne?
Tuh ya cok dua etmistim cok istemistim canim sikma canini vardir bir hayir.Allah e kisa zaman da kavustursun artik bizi meleklerimize.benim adetime 4gun var daha canim ama hic belirtim yok olmadi galiba bu ay sadece belimde cok agri var ayagma kadar vuruyo agrisi

arkadaşlar benim merak ettim iki şey var 1-) soğanın kabukları soyulacakmı 2-) iki bardak su ile yapılıyor ama bir bardağı içiliyor kalan su dökülüyor mu çünkü taze ve ılık olmalı deniyor lütfen deneyen tecrübeli arkadaşlar yardım eder mi

Kabuklarini soyuyosun canim zaten kaynayinca 1 bardak kaliyo canim yani dokcek birsey kalmiyo.gunde 2 defa yapiyosun 2 defasindada yeniden taze yapiyosun 10 dakika ilinmasi icin bekliyosun ilik ic yani sogutma

canım bendde bugün doktora gittim 18 mm bir tane miyom varmış gebeliğe engel değil ama dedi doktor. genede soğan suyunu uygulamak istiyorum.. miyoma faydası var değil mi? bir ay yeterli mi? birde uygulamasında ekstra yaptığın önereceğin bir şeyler var mı?

benım mıyom yoktu etkılı mıdır bılmıyorum pko ıcın ıse yaradıgını bılıyorum bır de rahmı temızlermıs hanı enfeksıyon fln varsa...polıp mıyom gıbı seylerde etkılı degıl sanırım sen yıne netten oku..15 gun duzenlı yaptım ılık ıctım ılk kurde kaldım.öğleden sonra ve gece yarısı ıctım.adetım bıttıkten 10 gun sonra baslamıstım aslında 7 gun sonra baslanıyor dıye bılıyordum ancak karar vermıstım.bardaga süzüp öyle ılımasını bekledım hep.ağzı kapalı kaynattım.bu kadar :) he bır de şifa nıyetıne deyıp besmele cekıp ıctım...ınsallah tez zamanda hayırlı haberler verırsın canım

Evet canım araştırdım bende iyi geliyormuş miyom içinde. Bende başlayacam kesin karar verdim. Ama adetin 7. Günü falan deniyor. Sen adetten 10 gün sonra mı başladın yani? Adetken baslanmiyor mu? Sağol bu arada bilgilerin için canım. Ins sonuç alırım bende :)

oyle dıyordu ama ben ıstanbula dr gıdecektım kontrole dönunce basladım dr yumurtalarımın yıne hıc buyumedıgını bellı kı o ay da takvıyesız buyumeyecegını adet sökturucu tarlusal ıcıp gelmemı söylemıstı ben de son bır sey deneyeyım dedım yaptım ıyı kı yapmısım...ben hem de ac karnına da ıcmedım yemeklerden 2-3 saat sonra ıctım hep..ınsallah ıse yarar.cok zor asamalar.hamıle kalana kadar da zor kaldıktan sonra da zor doğurunca da kısmetse tabı zor olacak...hayat zor:) allah yardımcınız olsun..yıne sorun olursa mesaj atarasın hep bakmıyorum sadece bıldırım gelınce...hoşça kal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…