Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ayyy canım sen de durumun kötüymüş.rabbim bi daha yaşatmasın.

canım benim masallah güzel büyümüş hadi insallah bu kez tutar mübarek günlerin hürmetine insallah.umudunu yitirme hiç olacak Allahın izniyle insallah..bende sogan kürüne tam gaz devammmm

iyi hatta hiç ara verme soğana derim.canım sende tam olarak durum nedir?

ama benim aklım yine karıştı bir önceki arkadaş kabuksuz dedi siz kabuklu dediniz hangisi doğru olan tarif :))) sağanın kabuğu nun düşük yapma özelliği olduğu söyleniyor.

vermiycem insallah canım bende pko hipotroit esimde hareket azlıgı var gülüm
canım eşine de kürler yedir.bi arkadaş eşine de klomen kullandırtmıştı ve spermler baya kaliteleşmişti.hamile kalmıştı arkadaş.bi başka arkadaş da karı-koca panax kullanmışlar ve hamile kalmış kadın.bu dediğim kişiler hem kadında hem adamda ikisnde de sorun varmış.sperm azlığı,hareketsizliği,kadında da bizim gibi sorunlar işte.doktorsitesinde okumuştum.hatta panaxla eşi hamile kalan adam bizzat kendisi msj atmıştı bana eşinle birlikte kullanın diye.ama benim eşim ısrarla kullanmıyo.çok sinirleniyo bende sorun yok diyo.ben de diyorum kızlı hareket seviyen sadece 40% raporda çıkmış.100% olmalıydı dyorm,küplere biniyo

Son düzenleme:
Arkadaslar selam. Henuz adet olmadim, sogan kurune hemen baslasam olur mu? Illa adet bitiminden 7 gun sonra mi baslamak lazim?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ama benim aklım yine karıştı bir önceki arkadaş kabuksuz dedi siz kabuklu dediniz hangisi doğru olan tarif :))) sağanın kabuğu nun düşük yapma özelliği olduğu söyleniyor.

Canim adetinin 2.yada 7.gunu basliyosun 15 gun yapipp birakiyosun ondan bebege zarar vermiyor.en ust kotu kabugunu soy diger kabuklar kalsin.soganin kabuguda faydali.

canım o dediğin ilaçları kayıt ettim.benimkide içmiyo gülüm beni öldürücen diyo bilmediğim hapları seyleri içiriyon diyo.bide spermiyogram yaptırcaz ondan hiç bişey kullandırtmıyom su ara.senin esinin degerleri güzel gülüm.ama bence sen keci boynuzu özü pekmezi yada kürünü yap.cünkü spermlerde sayı hızı normal olup acrosome az olunca yumurtayı delip dölleyemiyormus sperm buda sebepsiz infertiliteye neden olyomus.bundan yap canım

SPERM SAYISINI ARTIRAN BİTKİSEL KÜR
sperm sayısını artıran Kür:

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, hareketli sperm sayısı düşüklüğü yaşayan erkeklerin hareketli sperm sayısını artırıcı etkisi olan keçiboynuzu kürünü önermekteyim. Keçiboynuzu (harnup) aktarlardan temin edilebilir.

Her ne kadar hareketli sperm sayısının yüksekliği yumurtanın döllenmesinde etkili ise de, spermde bulunan acrosome’un aktivitesinin de yüksek olması gerekli ve şarttır. Sperm sayısı yüksek olmasına rağmen aktivitesi düşük olan hareketli spermlerin yumurtayı döllenme ihtimali büyük oranda azalmaktadır. Bu durumda olan erkeklerin, beslenme programı ve destekleyici bitkisel kür ile acrosome aktivitesini yükseltmelerini önermekteyim. Bu bitkinin kullanım süresi yaklaşık 3 aydır. Bir kürlük miktar 3 ay kullanılır ve yaklaşık 50 g dır.

Pazardan veya aktarlardan satın alınacak keçiboynuzlarının koyu kahve ve siyaha yakın renkte olanların tercih edilmesi gerekir. Açık kahve renkli olanları satın almayınız.

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ HAZIRLANIŞI
Keçiboynuzu kürü: Yarım litre kadar su uygun bir tencerede kaynatılır. Su kaynamaya başlayınca içerisine 6-7 tane keçiboynuzu, küçük küçük kırılarak, ilave edilir. Daha sonra tencerenin kapağı kapatılır ve hafif ateşte 6 dakika kaynatılır. Keçiboynuzları kaynadıktan sonra ocak söndürülür. Sperm sayısı ve kalitesi arttırıcı kür 15 dakika demlenmesi amacıyla bekletilir. Bu 15 dakikalık süreç tamamlandıktan sonra suyun içindeki keçiboynuzu parçaları bir kaşık vasıtasıyla çıkarılır.

KULLANIMI
Bu kürün yarısı sabah aç karnına, diğer yarısı ise akşam yatmadan evvel içilir. 1 hafta boyunca aynen bu şekilde kullanıma devam edilir. 1 hafta tamamlandıktan sonra, 3 ay boyunca her akşam bu keçiboynuzu küründen 1 su bardağı kadar için. Daha sonraki aylarda ise aynı kürü zaman zaman uygulamanızda fayda vardır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bu keçiboynuzu kürünün sperm sayısı arttırıcı, sperm kalitesi arttırıcı ve iktidarsızlığa karşı faydalı özelliklerinin olduğunu belirtmektedir.

Arkadaslar adetimin 17 . Gunu kanamam geldi sizce neden dusuk yapmis olabilir miyim..doktora gittim kanamaya yol acacak bir sebebp yok dedi bende anlayamadm adetlerim hep duzenlidir 30 sasmaz sadece gecen ay 28 de oldum pko var bende ama metformini kullandigimdan beri hep duzeni anlayamiyorum...aranizda buna benzer olan var mi.

ayyy canım şu acrosome dediğin şey , benim eşimin tahlillerinde varmıydı değeri?nasıl bişey???acaba eşimde nasıl ay şimdi de o kafama takıldı:26:

Kizlar sogan kuru bnde kullanmak istiyorum ama gastrit hastasiyim cekiniyorum biraz ama bi bu kaldi artik

Yaşamak sevgilim seninle güzel...♥♥♥

kizlar ben denedim daha dogrusu kürü bir kere denedim baktim tadi cok kotu bende butun yemekleri beyaz soganla yapmaya basladim 7-8 aydir bebek istiyorduk 3.aydada olmayinca doktora gittik hormon bozuklugum varmis ilac verdi yine olmadi bende bu küre baslayim dedım once bır beyaz soganı hasladım 15 dk sonra ıcıne bır havunc attım 5 dk sonra ocaktan aldım ılıklasınca içtim tadı midemi kötüleştırdı bende hep yemeklerde kullansam daha mantıklı dedım ne normal sogan ne kırmızı sogan aldım 2 ay boyunca bütün yemeklerimi beyaz soganla yaptım suan 7 haftalık hamıleyım allahım ısteyen herkese nasip etsin aratmadan saglıklısını versın....

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende bu ay soğan kürü yaptım cumartesi adet olmam gerekiyodu hala olmadım test yaptım malesef negatif.soğan kürü adet geciktirir mi acaba

2 yıldır soğanla geliştrp çatlıyo ama acaba sorun nerde ki döllenmyo canım ben selat-ı tefriciye okuyorum dün başldm.bakalım inş tutar.

slm canım annemler bana dua okuyacak 7 cuma sala ile cuma arası okunması lazımmış tecvitli okunacak öğenip yazarım sana çocuk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…