Insallah canim insallah aminnn... birbirimize destek olalim mutlu sona ulasan mutlaka yazsin
Neden öyle söyledi doktorlar problem ne ki cnm ? Uzulme allahtan umut kesilmez cnm.. Dua et bol bol insallah rabbim sesimizi duyup bebislerimize kavusturur biziDr lar benim çocuk sahibi olamayacağımı söylediklerinde dünyam resmen yıkıldı ama bu soğan kürü beni çok umutlandırdı
Hz. Musa peygamberin zamanında bir aile varmış çocukları olmuyormuş ve Hz. MUsaya gelerek rabbime bizim adımıza yalvarıp sorarmısın demişler Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve Mevlam çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve bunu gelip aileye söylemiş aradan uzun zaman geçmiş ve bu aileyi tekrar görmüş Hz. Musa ve yanlarında küçük bir çocukda varmış gitmiş sormuş o ailenin çocukları olmuş Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: çocukları olmıcak diyordun Allahım diye, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş; onlardan benden ne dualarını ne de ümitlerini eksik etmediler bende çok istedikleri evlatlarını onlara verdim demişDr lar benim çocuk sahibi olamayacağımı söylediklerinde dünyam resmen yıkıldı ama bu soğan kürü beni çok umutlandırdı
Âmin canım. Rahmimde sayılamayacak kadar çok küçük myomlar olduğunu+5 cm lik çikolata kistim olduğunu hayal kurmamam gerektiğini söyledi. Tabi bunları 3 ayrı Dr söyledi. Tek şansımın tüp bebek olduğunu söyledi. Tüp bebekte de şansım yüzde 10 muşNeden öyle söyledi doktorlar problem ne ki cnm ? Uzulme allahtan umut kesilmez cnm.. Dua et bol bol insallah rabbim sesimizi duyup bebislerimize kavusturur bizi
Âmin canım. Rahmimde sayılamayacak kadar çok küçük myomlar olduğunu+5 cm lik çikolata kistim olduğunu hayal kurmamam gerektiğini söyledi. Tabi bunları 3 ayrı Dr söyledi. Tek şansımın tüp bebek olduğunu söyledi. Tüp bebekte de şansım yüzde 10 muşNeden öyle söyledi doktorlar problem ne ki cnm ? Uzulme allahtan umut kesilmez cnm.. Dua et bol bol insallah rabbim sesimizi duyup bebislerimize kavusturur bizi
Âmin canım. Rahmimde sayılamayacak kadar çok küçük myomlar olduğunu+5 cm lik çikolata kistim olduğunu hayal kurmamam gerektiğini söyledi. Tabi bunları 3 ayrı Dr söyledi. Tek şansımın tüp bebek olduğunu söyledi. Tüp bebekte de şansım yüzde 10 muş ama ben Allah'tan ümidimi kesmem. Olacağına inanıyorumNeden öyle söyledi doktorlar problem ne ki cnm ? Uzulme allahtan umut kesilmez cnm.. Dua et bol bol insallah rabbim sesimizi duyup bebislerimize kavusturur bizi
Âmin canım. Rahmimde sayılamayacak kadar çok küçük myomlar olduğunu+5 cm lik çikolata kistim olduğunu hayal kurmamam gerektiğini söyledi. Tabi bunları 3 ayrı Dr söyledi. Tek şansımın tüp bebek olduğunu söyledi. Tüp bebekte de şansım yüzde 10 muş ama ben Allah'tan ümidimi kesmem. Olacağına inanıyorumNeden öyle söyledi doktorlar problem ne ki cnm ? Uzulme allahtan umut kesilmez cnm.. Dua et bol bol insallah rabbim sesimizi duyup bebislerimize kavusturur bizi
Peki hic tup bebek merkezleri ile gorustun mu bu konuyu ?Âmin canım. Rahmimde sayılamayacak kadar çok küçük myomlar olduğunu+5 cm lik çikolata kistim olduğunu hayal kurmamam gerektiğini söyledi. Tabi bunları 3 ayrı Dr söyledi. Tek şansımın tüp bebek olduğunu söyledi. Tüp bebekte de şansım yüzde 10 muş
Iyi bir tüp bebek merkezi araştırıyorum canımPeki hic tup bebek merkezleri ile gorustun mu bu konuyu ?
Bahçeci sağlık grubu varmışIyi bir tüp bebek merkezi araştırıyorum canım
Bende doktoruma bir sorayım eger iyi bi yr tavsiye ederse sana bildiririm.. sen istanbulda mi yaşıyorsun cnm benim doktorum bakirkoyde ve cok iyimis bu bebek konularında bende yeni kesfettimBahçeci sağlık grubu varmış
canım istanbuldayımBende doktoruma bir sorayım eger iyi bi yr tavsiye ederse sana bildiririm.. sen istanbulda mi yaşıyorsun cnm benim doktorum bakirkoyde ve cok iyimis bu bebek konularında bende yeni kesfettim
canım istanbuldayımBende doktoruma bir sorayım eger iyi bi yr tavsiye ederse sana bildiririm.. sen istanbulda mi yaşıyorsun cnm benim doktorum bakirkoyde ve cok iyimis bu bebek konularında bende yeni kesfettim
Neresi cnm ben GüngörenC
canım istanbuldayım
BeylikdüzüNeresi cnm ben Güngören
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?