Kızlar soğan kürdünde bugün ilk günüm ve şuan sağ kazılsa acayip bir batma ve sızı var sizde de oldu mu
Bakirkoyde ki doktoru da bir dene istersen belki bir umut olur sana cnm ben memnun kaldim acikcasi... Sevil Sarıer adi internette de adresi fln var bakirkoy incirli caddesinde cnm hatta tavsiye ile gidince indirim falan da yapıyo.. yasli ve cidden bilgili bir kadinBeylikdüzü
Oyle düşünme cnm eskisi gibi degil artik herseye bi care buluyorlar şimdi doktorlarBide ben 37 yaşındayım o yüzden şansım az herhalde hayırlısı bakalım
Amin canim hepimize nasip eder inşallah. .bende çok teşekkür ederim yanlız diilisn kuzum yanliz diilizCanım Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah . Çok teşekkür ederim. En azından yalnız olmadığımı hissettirdin
RABBIM KUCAQINA ALMAYIDA NASIP ETSIN....SEN DOKTORO GIDIYOMUYDUN ?TEDAVI GORUYOMUYDUN? VE SORUNUN NEYDI ?SORUM COK OLDU AMA....
Tamam cnm mutlaka yazarım gelişmeleri sende yaz. .. bende çok teşekkür ederimAllah razı olsun bebeğim. Çok teşekkür ederim Gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim
4 gunum kaldi bekliyorum isteCnm nasil gdiyor
Günaydın iyi haftasonları ne için 4 günün kaldı merak ettim ne kadar zaman oldu kür biteli4 gunum kaldi bekliyorum iste
tesekkurler canim sogan kuru icdim bu ay adeti bekliyorum 4 gunum kaldi adet tarihimeGünaydın iyi haftasonları ne için 4 günün kaldı merak ettim ne kadar zaman oldu kür biteli
ben icdim ne batma oldu ne midemde yanma oldune akintim oldu hic bisey olmadi belkide ise yaramamisdir bilmiyorum adet olursam doktora gidip bakdiracam bakalim ise yaramismiGünaydın kızlar soğan kürüne dün başladım dön akşamdan beti sağ kasığımda batma var hapşırdıkça sızı vuruyor sizde de oldu mu bugün daha içmedin kürü birazdan içeceğim
İnş bebişin seninledir canımtesekkurler canim sogan kuru icdim bu ay adeti bekliyorum 4 gunum kaldi adet tarihime
Herkeste farklı oluyor demek ki inş faydasını görmüştürsün canımben icdim ne batma oldu ne midemde yanma oldune akintim oldu hic bisey olmadi belkide ise yaramamisdir bilmiyorum adet olursam doktora gidip bakdiracam bakalim ise yaramismi
INSALLAH CANIM RABIM HER KESE NASIP ETSIN BIZLEREDEİnş bebişin seninledir canım
Sabah ac karnina 1 bardak ictimCanım gözünaydın Allah tamamına erdirsin. Acaba nasıl uyguladın kürü
Doktora gitmemistim bi sorunum yoktu ama olmuyoduRABBIM KUCAQINA ALMAYIDA NASIP ETSIN....SEN DOKTORO GIDIYOMUYDUN ?TEDAVI GORUYOMUYDUN? VE SORUNUN NEYDI ?SORUM COK OLDU AMA....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?