Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bakirkoyde ki doktoru da bir dene istersen belki bir umut olur sana cnm ben memnun kaldim acikcasi... Sevil Sarıer adi internette de adresi fln var bakirkoy incirli caddesinde cnm hatta tavsiye ile gidince indirim falan da yapıyo.. yasli ve cidden bilgili bir kadin

Canım Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah . Çok teşekkür ederim. En azından yalnız olmadığımı hissettirdin

Canım Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah . Çok teşekkür ederim. En azından yalnız olmadığımı hissettirdin
Amin canim hepimize nasip eder inşallah. .bende çok teşekkür ederim yanlız diilisn kuzum yanliz diiliz cok kisi var çocuk ozlemiyle yanip tututan bizler gibi rabbim insallah sesimizi duyar ve meleklerimizi bize yolar tez zamanda... yüzümüz güler insallah öpüyorum seni dularimda artik sizlerde varsınız

Günaydın kızlar soğan kürüne dün başladım dön akşamdan beti sağ kasığımda batma var hapşırdıkça sızı vuruyor sizde de oldu mu bugün daha içmedin kürü birazdan içeceğim

Günaydın kızlar soğan kürüne dün başladım dön akşamdan beti sağ kasığımda batma var hapşırdıkça sızı vuruyor sizde de oldu mu bugün daha içmedin kürü birazdan içeceğim
ben icdim ne batma oldu ne midemde yanma oldune akintim oldu hic bisey olmadi belkide ise yaramamisdir bilmiyorum adet olursam doktora gidip bakdiracam bakalim ise yaramismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…