bence de değer canım :)ecrin sen bence 15 e tamamla oyle gec incire adetinin bitiminde basla ilk gunden 15 gunu doldur yani 21. Gunu kurun bitir sogan cucuklerimiz icin herseye deger
ay maşşalah benimde öyle olur inşallahhhsğan kürünü sadce 1 ay uyguladım.normalde adetlerim 33 günde bir di ama 2 aydır 28 günde bir oluyorum.o yüzden bu ay yeniden soğan kürü yapacam.işe yaradığını gördüm tekrar yapacm
a
peki ıkıncı ay nasıl yaptın yanı hangı gunde basladın benımde bırıncı bıttı okuduysan adet olmayı beklıyorum bıtelı 2 gun oldu kur ıkı hafta kadar adet olmayı beklıcem olmassa ılac yazdırcam ama sen oyle deyınce umıt oldu bana ınsaalah bende oluruminşallah canım ben dün yine başladım.2 ay düzenli yapıp diğer kürlere geçecem
Canim bi ay yapip diger ay adete son 10 gun kala yine yaptiysan bir 6 ay yapma.rahmi inceltiyormus fazlasi.inşallah canım ben şladım.2 ay düzenli yapıp diğer kürlere geçecem
hayır inceltiyor derken bizzat azından çıkan kelimeleri yazıyorum ibrahim saraçoğlu hoca dıyor kı : - rahim duvarınız inceyse kalınlastırır bu nimet o kalın olan rahimi normal seviyeye indiriyor mubarek inceltmiyor onu anladınız mı normale getiriyor diyor canımCanim bi ay yapip diger ay adete son 10 gun kala yine yaptiysan bir 6 ay yapma.rahmi inceltiyormus fazlasi.
hayır inceltiyor derken bizzat azından çıkan kelimeleri yazıyorum ibrahim saraçoğlu hoca dıyor kı : - rahim duvarınız inceyse kalınlastırır bu nimet o kalın olan rahimi normal seviyeye indiriyor mubarek inceltmiyor onu anladınız mı normale getiriyor diyor canımlinkini verdim izleyebilirsin
Ya kafam karisti simdi sogan kurunu obur ay duzensizseniz tekrar deneyin diyor bende oyle yapmayi planliyorum 2.ciyi ama ben adet olamiyorum aslan pencesine baslamayi dusnuyorum bu hafta prilaktinim yukseliyor adete yakin cunku adet bitiminde dusuyor diktorda bu yuzden ilac yazamior surekli yuksek olmadigi icin bende aslan pencesini deniyim diorumCanim hicbir kur ard arda yapilmaz tabi sen bilirsin.ki bunu da soyleyen saracoglu.kendisi de oyle yapjyormus gecen diyanet tv de soyledi.
merhabaselam kimse varmı
1 ay yapip diger ay yapmadiysan 2.yi adetine 10 ghn kala 10 gun boyunca yapabilirsin ben oyle duymustum saracoglundan.ama sonra bir 6 ay yapma.yalniz bu surecte farkli kurler yapilabiljr.Ya kafam karisti simdi sogan kurunu obur ay duzensizseniz tekrar deneyin diyor bende oyle yapmayi planliyorum 2.ciyi ama ben adet olamiyorum aslan pencesine baslamayi dusnuyorum bu hafta prilaktinim yukseliyor adete yakin cunku adet bitiminde dusuyor diktorda bu yuzden ilac yazamior surekli yuksek olmadigi icin bende aslan pencesini deniyim diorum
Teşekkürler canim allah razi olsun oyle deniyim o zaman1 ay yapip diger ay yapmadiysan 2.yi adetine 10 ghn kala 10 gun boyunca yapabilirsin ben oyle duymustum saracoglundan.ama sonra bir 6 ay yapma.yalniz bu surecte farkli kurler yapilabiljr.
Uzulme umudunu yitirme sitres onemli at o olmicak kelimesini sozlugunden ama sureklide acaba dun aksam hamile kaldimmi sitresibi unut rahman ve rahim olan allahimiz var bizim her zorlugun arkadinda rahmeti bol olan rabbimizin mukafati var sen sadece sabret bu gunlerde gececek bu izdirap bitecek sogan cucklerimiz gelecekKimse yokmu yattınınızmı kızlar valla ben başımı yastığa koyduğumda hep aklımda bidaha bebişim olcakmı var çok bunalıma girdim çıkaramıyorum aklımdan bi türlü
Uzulme umudunu yitirme sitres onemli at o olmicak kelimesini sozlugunden ama sureklide acaba dun aksam hamile kaldimmi sitresibi unut rahman ve rahim olan allahimiz var bizim her zorlugun arkadinda rahmeti bol olan rabbimizin mukafati var sen sadece sabret bu gunlerde gececek bu izdirap bitecek sogan cucklerimiz gelecek
Yok canim daha olmadi benim sutum cikiyor prolaktin bi oyle bi boyle dengesiz adet suzenim bozuk yumurtaliklatimda tembellik var birde miyomlar var bakalim ne zaman çalışacaksenin varmı bebişin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?