BENDE UYGULADIM AMA AKINTIM FALAN OLMADI INSANA GORE DEYISIYORkızlar kürü uyguladıktan sonra sizde de akıntı oldumu bende baya geliyor bugün başlayalı 8 gün oldu...
akıntı olması iyi diyorlar ama bilmiyorum ynede... rahim temizleniyormuş...BENDE UYGULADIM AMA AKINTIM FALAN OLMADI INSANA GORE DEYISIYOR
EVET COK IYI AKINTININ OLMASI AMA BENDE OLMADI DEMEKI ICIM TEMIZMIS YADA ISE YARAMADIakıntı olması iyi diyorlar ama bilmiyorum ynede... rahim temizleniyormuş...
canım bence senin için temzdr ondan olmamıştr...EVET COK IYI AKINTININ OLMASI AMA BENDE OLMADI DEMEKI ICIM TEMIZMIS YADA ISE YARAMADI
Yok kuzum bu sabah adet oldumİ
inşallah canım işe yaramıştır
Amin canım inşallah. 2. Kür olacak değil miYok kuzum bu sabah adet oldumbu adetin 10.gunu baslayip tekrar bi beş gun daha yapıcam soğan kürü ins bu ay güzel sonuçlar alirim. .
bir test yapsana yani olada bilir olmayada bilir emin olmak icin test yap
Evet cnm ikinci kür olcak.. amin ins hepimiz icn hayırlısi olsunAmin canım inşallah. 2. Kür olacak değil mi
Bende 2. Küre Çarşamba günü başlıyacam. Soğanlarımı aldım bu gün.Evet cnm ikinci kür olcak.. amin ins hepimiz icn hayırlısi olsun
Sorun olmaz diye düşünüyorum ben tam 15 gunu hedeflıyorum 5 gun kaldı yumurtalıgımda çatlama oldu bakalım hayırlısı..senın ıcın de hayırlısı olsunNe olur bilgisi olan yokmu okudum da eski yazdıklarınızı çoğu insan adet başladıktan 7 gün sonra başlamış. Ben 12. Günüm biraksam mi acaba kanama başladı çokta olmasa 2 gündür geliyo
Hakkimizda hayırlısı insAllah güzel haberler verirsin bizeBende 2. Küre Çarşamba günü başlıyacam. Soğanlarımı aldım bu gün.Haydi bismillah
Canim kac gün yapacaksin sen 2.kürüBende 2. Küre Çarşamba günü başlıyacam. Soğanlarımı aldım bu gün.Haydi bismillah
Ben 3 gün daha yapmanı tavsiye ederim canımKızlar Merhaba Yardımınız ihtiyacım var. Ben güney Afrikada yaşıyorum bu ay soğan kuru yaptım internetten araştırıp. Adet bitiminden sonraki 7.gun yazıyordu bende öyle başladım. Herzaman 9 gün adet olurum toplamda adet döngum 34 gün. Adetin bitti ve 7 gün bekleyip küre başladım bugün kurun 12. Günü ve 2 gündür kanamam var biraksam mi kuru acaba bu kadar yetermi adet başlangıcımidir. Gerçi daha adetime var.
Benim gecikti canim 37 gun oldu bu gun gittim bebek yok prolaktinim normal yumurtam 13 mm olucak haftaya cumaya kadar olursun dedi olmazsam tarlusalla her zamanki gibi zaten duzensiz di bi faydasini gormedim acikcasi doktorum hapa başlatacak adetimin 3 gunu surekli takibe alicakmis yumurlama gunumu sapticak takvimi tutuyormus insallah bakalim kiz arkadasim dusuk yapti 5 ay once gecen ay da bi doktir yumurtaligini almisti kisten dolayi sonra diger yumurtaligini almaya kalkti tabi bu sefer 2. Bi doktora göründü arkadasim kistini tedaviyle kuculttu su an tek yumurtasiyla doktorumuzun takvimiyle tek seferde hamile kaldi bende umitlendimKızlar soğan kürüm Ekim 11 de bitti. Ve normalde 2 gün once yani 16 Ekim'de hasta olmam gerekirdi ama henuz olmadım... Insallah kür ise yaratmıştır diyorum ama pekte umutlu degilim kür uyguladıktan sonra gecikme yaşayan oldumu hic aranizda ??
7 gün yapmayı hedefliyorum canım Allah izin verirseCanim kac gün yapacaksin sen 2.kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?